canım süpersin ne kadar süre de verdin?dirimcim saol cnm.kilo verme iyi gidiyor.başladığım günden bu yana 5 kg verdim
sporla beraber tabi.sen nasılsın
canım süpersin ne kadar süre de verdin?
ve ne kadar kilon kaldı.
kiloları verdikten sonra gelsin bebekler inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktan
bende istiyorum opuyorumnanaktan
cssa gördüm sizi
niye gelmiyosunuz topiğelmaz:
ayyy inş gelsin bebeklerkaydirigubbakcemile3haziranın 10'da başladım ama ankaraya gittiğim de 10 gün bişi yapmadım.ha yaptım yaptım bol bol yedimkaydirigubbakcemile3
yani toplam da 1,5 ay da felan verdim.yememi öle aman aman kısmadım.abur cubur yememeye gayret ediyorum.keşke hiç yemiyorum diyebilseydim:roflol:ben şunu anladım bu işer sporsuz asla olmuyoooohihoyyyt
bize küsmemiştir diyecektim ki cssa da geldi opuyorumnanaktancssa bize küsmüş.öle demişti en son.bi kaç gündür yoktum hiç adımı anmamışsınız demiş.belki ondan gelmiyodur
iyiyiz canım sen nasılsın?geldik geldik nasılsınız
evet birsam haklısınküstüm
canım benim allah razı olsun..poka cım maşşallah çok güzelsin, allah mutluluğunuzu bozmasın sevdiklerimizden hiç ayrılmayalım inş :)
ayy cok geçmiş olsun birsamcım yaaa. en kötü ağrılardan biriherkese mrb.nasılsınız bakalım.alınyazımsın istanbula geliyomuşsun.kaç gün sürcek.
hafta sonu eşimin yiğeninin nişanı vardı.nişanın oduğu akşam yani gece sabaha kadar diş ağrısı çektim ayy ağladım resmen.iyiyim şimdi dişçiye gitmedim henüz.burda neresi iyidir bi bakıcam.itiraf ediyim azcık ta tırsıyom:)
çok saol canımm aynı dilekler bizden de sanaa:)Bütün yeni evli kk bayanlarına mutluluklar diliyorum bir ömür boyu :Saruboceqpuyorumnanaktan
küsme arkadaşım ya. biz seni çok seviyoruz ki :)evet birsam haklısınküstüm
ayy cok geçmiş olsun birsamcım yaaa. en kötü ağrılardan biriumarım tekrarlamaz..
bir yandan özelleri de araştırıyorum.eğer çok pahalı değilse özele de gidebilirim
ayın 8'i gibi canım
12 sindede abbas yolcu :gitme:
eşimle konuştum biraz önce
evde şimdi
içi daralıyormuş,canı sıkılıyormuş
keşke evde olsaydım ama malesef :çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun
hastalıklarda arka arkaya geliyor hep
canım bu arada diyet nasıl gidiyor.
toplamda kaç kilo verdin???
inşallah canım
inşallah hepimiz bir ömüt boyu mutlu oluruz opuyorumnanaktan
geldik geldik nasılsınız
birsamla dirim sizinle barıştık teyzeleri:)
iiz canlarım çok şükür bebişime neler alınacak onlara bakıodum
dirimim heveslendirmek gibi olmasın ama ev hayatını şuan hiç bişeye değişmem çok rahatız koçişimde yanımda o nöbete gidince bende anneme gidiorum o yokken bende yokum :)ev hayatı güsel çok güsel hele hele hamilelik için süper
ee ne var ne yok daha
birsamcım geçmiş olsun cnm diş ağrısı zordurr
evet canım geliyorum size taraf, 2gün sürecek sonra koçişle ankara :))geçmiş olsun canım ama korkma bende acayip korkardım ama az dirayet gösterince inan hiç acımıyo, dokor bana dediki çok cesaretlisin cesaretin olmasaydı bu dişi çekmekte xzorlanırdım diye, hiç bişey olamz korkma, ben san güveniyorum korkmazsın sen, dişin sende korksunherkese mrb.nasılsınız bakalım.alınyazımsın istanbula geliyomuşsun.kaç gün sürcek.
hafta sonu eşimin yiğeninin nişanı vardı.nişanın oduğu akşam yani gece sabaha kadar diş ağrısı çektim ayy ağladım resmen.iyiyim şimdi dişçiye gitmedim henüz.burda neresi iyidir bi bakıcam.itiraf ediyim azcık ta tırsıyom:)
sanada tatlım hoşgeldinBütün yeni evli kk bayanlarına mutluluklar diliyorum bir ömür boyu :Saruboceqpuyorumnanaktan
keşkeeeayın 8'i gibi canım
12 sindede abbas yolcu :gitme:
eşimle konuştum biraz önce
evde şimdi
içi daralıyormuş,canı sıkılıyormuş
keşke evde olsaydım ama malesef :çok üzgünüm:
süpersin kızzdirimcim saol cnm.kilo verme iyi gidiyor.başladığım günden bu yana 5 kg verdim
sporla beraber tabi.sen nasılsın
bende istiyorum senden yeğencanım süpersin ne kadar süre de verdin?
ve ne kadar kilon kaldı.
kiloları verdikten sonra gelsin bebekler inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktan
bende istiyorum opuyorumnanaktan
poka tamam senlede barıştık bu arada resimlerinede baktık maşallah çok güselsin çok yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim kılsn cnmm
angel içim karardı kız,bide burda hava bulutlu
neysem artık eşim askere gittikten sonra
başınızı ağrıtırım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?