rica ederim pokacım gerçekler bunlar
hoşgeldin madeee nasılsın kızz
dirimcim evet başladı yavaş yavaş
angelcim sizi seviyorum demediinnnn
:jeyyar:zemuszemusanacım fırfıraklı don esastır:)giyiyosun sonra sen önde kocan arkada maratona başlıyosun
kızlar keşiften geldim pek yorgunum üç buçukda da doktora gitcem jinekoloğa
Ben geldim kızlar...Hiç bişiyim yokmuş.İlaç verdi bakalım içiyorum.İnşallah ağrı sızı kalmaz...
ben geldim kızlar nasılsınız?
cssa cım ben seni çok seviyorum bebişi daha çok seviyorumyerimseniben
iyi canım bişeyin olamdığına sevindimm
maşallah canım maşallah
sorun yok canım sadece kontrole gidiyorumhayırdır madecim ?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemusaloha güzeller
öyle canım yada başı ağrıyanlar topiği olurberaber ağrıtırız sana bende katılırım, kızlar çıldırır artık topiği bırakır giderler, topiğinde adı değişir koçişinden ayrılanlar gelin ağlıyoruz :)))
kesin öyle olacak zaten :)) sende benden önce yaparsın zaten şekerim ben ancak 2011 de hamiş olurum, 2010 yetişmez heralde :)))
ben alınyazım cssa yı ve doğmaış bebişini çok seviyorum ya siz?, oldumu
ama onla barıştınnnn mafoldumben
made hoşgeldin az önce fırfıraklı donlardan gördüm aklıma sen geldin :))) nasılsın
niyekinekızlar keşiften geldim pek yorgunum üç buçukda da doktora gitcem jinekoloğa
geçmiş olsun şekerimBen geldim kızlar...Hiç bişiyim yokmuş.İlaç verdi bakalım içiyorum.İnşallah ağrı sızı kalmaz...
hoşgeldin canım misafirlerin geldi mi?ben geldim kızlar nasılsınız?
cssa cım ben seni çok seviyorum bebişi daha çok seviyorumyerimseniben
Sağol canım.Rahim duvarlarımı kazıyamadığı için dr. bu şekilde rahim zorlanıyormuş atarken.İlaç kolaylaştırıyormuş.Bayan olmak ne zor yaaaa:umursamaz:
bende iyiyim hayatım sabaha yanıkla başladımkaydirigubbakcemile3
gittim eczaneye ilaç aldım hazır çıkmışken faturaları ödeyeyım dedim sonrada alışveriş yaptım eve geldim
şimdi iyiyim umarım iz kalmaz elimin üstünde
nazar deydi nazar
haftasonu gelen misafirlerim her yaptıgımı çok begendı hepsinin tarıfını aldılar banada nazar deydi elimi yaktımkaydirigubbakcemile3
jazmincim seninde iyi olmana sevındım hayatım biranonce geçer agrıların inşallah
biz evet çok fatura oduyoruz yok ınternet yok telefon dıgıturk derken hepsinin tarıhlerı ayrı ayrı ondan çok geliyokaydirigubbakcemile3
Maşallah canım ya:) Ben internetten otomatiğe bağlattım canım.Valla hepsiyle uğraşmaya kalksam beynim bulanırkaydirigubbakcemile3
evet canım kadın olmak gerçekten çok zor:umursamaz:
ama merak etme ilaçla 2 aya kalmaz düzelirkaydirigubbakcemile5
aman da aman yeni gelinimize nazar değmiş:kedi:
Allah ım seni nazarlardan korusun cicim:Saruboceq:
Evet angelcim, Allah bize kuvvet versin bol bol...:Saruboceq:
Ben hayatımda adet sancısı çekmedim canım.Bu ağrı ondan da beter yani:)
Haktancım geçmiş olsun.Siz ne kadar fatura ödüyorsunuz öyle:sinifsinif:
Dirimcim sağol tatlım. Ben vakum yöntemi ile kürtaj olduğum için.İlk kez olduğum için dr. rahim duvarlarını kazıyamadığını söyledi.Bunun içinde rahmim kendini temizlerken zorlanıyyormuş,atamıyormuş hemencecik.İlk adetten sonra kendine gelecektir dedi.İlaç verdi onu bgn içeceğim,rahmi kasıp kanamayı kolaylaştırıyormuş.Bakalım göreceğiz..
Saol angelcım,canım arkadaşım a.s.
Haktancım dediğin doğru valla.Ben 1 haftadır evdeyim patladım sıkıntıdan:)İnşallah çok güzel bir iş bulursun hayatım,tam istediğin gibi..
Pokacım ben yapmadım hiç.Hazır alıyorum vallahi:kedi:
Jasminciğim içim bir hoş oldu zaten
kan lafını duyduğumda,bayılacak gibi oluyorum :kedi:
inşallah düzelirsin
ya benim eşimde internetten faturaları ödüyor,eşim gidince hepsi bana kalacak
yandım valla :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?