Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

rica ederim pokacım gerçekler bunlar
hoşgeldin madeee nasılsın kızz
dirimcim evet başladı yavaş yavaş
angelcim sizi seviyorum demediinnnn

cssa cımmmmmmopuyorumnanaktan
seniiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ve güzel yeğenimi senin minik meleğiniiiopuyorumnanaktan
ççççooooooooooookkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
sevvviiiyyyoooorrruuuuuummmmmmmmmmopuyorumnanaktan

:jeyyar:zemuszemusanacım fırfıraklı don esastır:)giyiyosun sonra sen önde kocan arkada maratona başlıyosun

madenin fırfıraklı donları meşhurdur zaten:kedi:

kızlar keşiften geldim pek yorgunum üç buçukda da doktora gitcem jinekoloğa

hayırdır canım kontrolemi:sm_confused:

Ben geldim kızlar...Hiç bişiyim yokmuş.İlaç verdi bakalım içiyorum.İnşallah ağrı sızı kalmaz...

iyi canım bişeyin olamdığına sevindimm
maşallah canım maşallah

bende iyiyim hayatım sabaha yanıkla başladımkaydirigubbakcemile3
gittim eczaneye ilaç aldım hazır çıkmışken faturaları ödeyeyım dedim sonrada alışveriş yaptım eve geldim
şimdi iyiyim umarım iz kalmaz elimin üstünde
nazar deydi nazar
haftasonu gelen misafirlerim her yaptıgımı çok begendı hepsinin tarıfını aldılar banada nazar deydi elimi yaktımkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanzemuszemusaloha güzeller
opuyorumnanaktan
kalbimin sultanı hoşgeldin

öyle canım yada başı ağrıyanlar topiği olur
kızlar da kaçar gider topikten :kedi:
kızlar keşiften geldim pek yorgunum üç buçukda da doktora gitcem jinekoloğa
niyekine

Ben geldim kızlar...Hiç bişiyim yokmuş.İlaç verdi bakalım içiyorum.İnşallah ağrı sızı kalmaz...
geçmiş olsun şekerim
inşallah ağrıların kalmaz
doktor bişey demedimi ağrıların için
ben geldim kızlar nasılsınız?
cssa cım ben seni çok seviyorum bebişi daha çok seviyorumyerimseniben
hoşgeldin canım misafirlerin geldi mi?
ne yaptın cokacimcoook

Haktancım geçmiş olsun.Siz ne kadar fatura ödüyorsunuz öyle:sinifsinif:

Dirimcim sağol tatlım. Ben vakum yöntemi ile kürtaj olduğum için.ılk kez olduğum için dr. rahim duvarlarını kazıyamadığını söyledi.Bunun içinde rahmim kendini temizlerken zorlanıyyormuş,atamıyormuş hemencecik.ılk adetten sonra kendine gelecektir dedi.ılaç verdi onu bgn içeceğim,rahmi kasıp kanamayı kolaylaştırıyormuş.Bakalım göreceğiz..

Sağol canım.Rahim duvarlarımı kazıyamadığı için dr. bu şekilde rahim zorlanıyormuş atarken.İlaç kolaylaştırıyormuş.Bayan olmak ne zor yaaaa:umursamaz:

evet canım kadın olmak gerçekten çok zor:umursamaz:
ama merak etme ilaçla 2 aya kalmaz düzelirkaydirigubbakcemile5

aman da aman yeni gelinimize nazar değmiş:kedi:
Allah ım seni nazarlardan korusun cicim:Saruboceq:

Evet angelcim, Allah bize kuvvet versin bol bol...:Saruboceq:
Ben hayatımda adet sancısı çekmedim canım.Bu ağrı ondan da beter yani:)

hoşbulduk teşekkür ederim canlarım
misafirlerim geldi çok guzel oturduk 1 de falan gittiler
menüm çok begenıldı bütün tarıfler alındıkaydirigubbakcemile3
çok guzel geçti yani ama ben bıraz rahatsızlandım ateşlendım falan sanırım yorgunluktan
ama şimdi iyiyim

jazmincim seninde iyi olmana sevındım hayatım biranonce geçer agrıların inşallah
biz evet çok fatura oduyoruz yok ınternet yok telefon dıgıturk derken hepsinin tarıhlerı ayrı ayrı ondan çok geliyokaydirigubbakcemile3

Maşallah canım ya:) Ben internetten otomatiğe bağlattım canım.Valla hepsiyle uğraşmaya kalksam beynim bulanırkaydirigubbakcemile3

Maşallah canım ya:) Ben internetten otomatiğe bağlattım canım.Valla hepsiyle uğraşmaya kalksam beynim bulanırkaydirigubbakcemile3

eşimde otomatıge baglatıcak ama ben ıstemıyorum şimdi evdeyım oturuyorum bana eglence oluyo dışarı çıkmak için fırsat oluyo
bende çalışmaya başlayınca bızde otomatıge baglatıcaz hayatım yoksa ugrasılmaz onlarlakaydirigubbakcemile3

amin bitanem allah hepimizi nazarlardan saklasın tü tü tükaydirigubbakcemile3

Evet angelcim, Allah bize kuvvet versin bol bol...:Saruboceq:
Ben hayatımda adet sancısı çekmedim canım.Bu ağrı ondan da beter yani:)

Allah sabır versin canım inşallah bi an önce geçer ağrıların dua ediyorum sana cicişimmopuyorumnanaktan

Saol angelcım,canım arkadaşım a.s.

Haktancım dediğin doğru valla.Ben 1 haftadır evdeyim patladım sıkıntıdan:)ınşallah çok güzel bir iş bulursun hayatım,tam istediğin gibi..

Pokacım ben yapmadım hiç.Hazır alıyorum vallahi:kedi:

Jasmincim geçen bi arkadaşta içtim süperdiii:) normalde bende hazır alıyorum:)

Jasminciğim içim bir hoş oldu zaten
kan lafını duyduğumda,bayılacak gibi oluyorum :kedi:
inşallah düzelirsin
ya benim eşimde internetten faturaları ödüyor,eşim gidince hepsi bana kalacak
yandım valla :kedi:

saol canımcım inşallah şu tatilimizi yapalım gelelim sonra gönlüme göre bi iş bulurum umarımkaydirigubbakcemile2
pokacım resımelrınız yani siz çok guzelsınız maşallah allah nazarlardan saklasın
limonataya gelince hayatım limonları sıkıcaksın suyla sulandırıp içine şeker atıcaksın ıstedıgın mıktarda eğer ferahlatıcı bı etkı ıstersen taze nane yapragı atarsan içine bütün şekilde mesela bardaklara boşaltmadan önce sürahinin içine bir yaprak koyarsan ferahlatıcı bi etkisi oluyo hayatım

Ay pardon canımcım...Sölemiim o zmn bundan sonralmaz: İyiyim hayatım biraz daha.

Canlarım ben kaçtım.Evi biraz toparlayayım.Valla aldı başını gidiyor ev,bir ucundan tutayım bari.Bir de kocişime tiramisu yapacağım...İşim erken biterse gelirim...Görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…