tamam şimdi olduoldu alınyazımsın ama onunlada barışmadık henüz sen yanlış görmüşsün
seninle barıştık tamam şekerim
bu arada nerde gördün o donları yaaa iş yerinde aaa
o kesin zaten :))):jeyyar:zemuszemusanacım fırfıraklı don esastır:)giyiyosun sonra sen önde kocan arkada maratona başlıyosun
hoşgeldin nasıl oldu elinben geldim kızlar nasılsınız?
cssa cım ben seni çok seviyorum bebişi daha çok seviyorumyerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3öyle canım yada başı ağrıyanlar topiği olur
kızlar da kaçar gider topikten :kedi:
hoşbulduk teşekkür ederim canlarım
misafirlerim geldi çok guzel oturduk 1 de falan gittiler
menüm çok begenıldı bütün tarıfler alındıkaydirigubbakcemile3
çok guzel geçti yani ama ben bıraz rahatsızlandım ateşlendım falan sanırım yorgunluktan
ama şimdi iyiyim
jazmincim seninde iyi olmana sevındım hayatım biranonce geçer agrıların inşallah
biz evet çok fatura oduyoruz yok ınternet yok telefon dıgıturk derken hepsinin tarıhlerı ayrı ayrı ondan çok geliyokaydirigubbakcemile3
saol canımcım inşallah şu tatilimizi yapalım gelelim sonra gönlüme göre bi iş bulurum umarımkaydirigubbakcemile2
pokacım resımelrınız yani siz çok guzelsınız maşallah allah nazarlardan saklasın
limonataya gelince hayatım limonları sıkıcaksın suyla sulandırıp içine şeker atıcaksın ıstedıgın mıktarda eğer ferahlatıcı bı etkı ıstersen taze nane yapragı atarsan içine bütün şekilde mesela bardaklara boşaltmadan önce sürahinin içine bir yaprak koyarsan ferahlatıcı bi etkisi oluyo hayatım
Ay pardon canımcım...Sölemiim o zmn bundan sonralmaz: İyiyim hayatım biraz daha.
Canlarım ben kaçtım.Evi biraz toparlayayım.Valla aldı başını gidiyor ev,bir ucundan tutayım bari.Bir de kocişime tiramisu yapacağım...İşim erken biterse gelirim...Görüşürüz..
bende artık buraya takılabilirim :kedi:
haktancım cok ama cok teşekkür ederim canımm...
limonata tarifi içinde ayrıca teşekkür ederim canımma.s.
geçmiş olsun tekrardan haktan, inş iz kalmaz , bende geçen yıl ağdayla bacağımı yakmıştım veleke kaldığını sanmıştım, 1 aydır iz yok oldu, izin kalması uzun sürerse korkma :)
haktancım cok geçmiş olsun.. merak etme ,iz filan kalmaz..
hoş geldin canımmm:)
bende artık buraya takılabilirim :kedi:
Öğlen öğlen güldürdünüz beni valla kaydirigubbakcemile3tamam şimdi oldu
yok canım işyerinde değil öğlen dışarı çıktımd orda gördüm :))
o kesin zaten :)))
bende en süperinden bi mini etek aldım onun koşturma etkisine bakıcaz artık :)))
hoşgeldin canımbende artık buraya takılabilirim :kedi:
canım çok mu yandı elin :sm_confused:canım elim iyi ilaç acısını aldı yanar yanmaz buzla şoklamıştım zaten inşallah bişey olmaz şişme falan olmadı ama izi var inşallah kalmaz izi falan
maşallah dediler halbuki ama olan oldukaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım
Öğlen öğlen güldürdünüz beni valla kaydirigubbakcemile3
kız aklına nerden geldi ki made :jeyyar:
hoşgeldin canım
canım çok mu yandı elin :sm_confused:
ufak bir kaza değil yani :sm_confused:
evet çok sinir bozucu oluyo maalesef ama zamanla geçiyo ki benimkide 5-6 cm lik bi yanıktı hepsi geçti şimdi çok şükür :) elindede kalmaz büyük ihtimal suyla mı yaktın peki ?saol canım
yaa ağdadan bende de iz var hala geçmedi 2 ay oldu sinir oluyorum umarım geçer ağda izi
elimin üzerindekide inşallah geçer çünkü ellerimi çok severimkaydirigubbakcemile3
Öğlen öğlen güldürdünüz beni valla kaydirigubbakcemile3
kız aklına nerden geldi ki made :jeyyar:
canım çok geçmiş olsunhayatım ne küçük ne büyük diyelim orta çaplı bi yanık oluştı fırının ızgarasının izi çıktı yani elimdekaydirigubbakcemile3
allaha şükür ucuz atlattım yınede sağlık olsun başka buyuk şeyler olmasın yeter:lepi:
bende meraklandım şimdi :kedi:kaydirigubbakcemile3evet çok sinir bozucu oluyo maalesef ama zamanla geçiyo ki benimkide 5-6 cm lik bi yanıktı hepsi geçti şimdi çok şükür :) elindede kalmaz büyük ihtimal suyla mı yaktın peki ?
bişey diyim daha bi gül :))
çünkü hiçbir fırfıraklıdan bu kadarda etkilenmemiştim, süperdi yani :)) fiyatta süperdi 34,5 kaydirigubbakcemile3
canım kendini tanıtırmısın biraz,evet kızlar düğün oldu 15 gün olduuu
evet kızlar düğün oldu 15 gün olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?