tamam canım ne zamana istersinevet canım geliyorum size taraf, 2gün sürecek sonra koçişle ankara :))geçmiş olsun canım ama korkma bende acayip korkardım ama az dirayet gösterince inan hiç acımıyo, dokor bana dediki çok cesaretlisin cesaretin olmasaydı bu dişi çekmekte xzorlanırdım diye, hiç bişey olamz korkma, ben san güveniyorum korkmazsın sen, dişin sende korksun
sanada tatlım hoşgeldin
keşkeee(((
süpersin kızz
bende istiyorum senden yeğen
ama benle barışmazsan bende sana küserim((
canım kışı bekleyeceksiniz ozaman,alışveriş telaşı başladı artık yani kaydirigubbakcemile2yok cnm daha çok var ama insan dayanamıyo onlara bakmaktan kendimizi alamıoruz haftasonu bişiler alalım die çıktık babasıyla ama kış bebeğine uygun şeyler yoktu biraz daha beklemek gerekcek sanırım haa bi tane mevlüt takımı beğendik ayyy çok şeker onu alcaz inş biraz küçük geldi orda almadık ama aklım kaldı onu alcaz inş en yakın zamanda şekerim evet en tatlı telaşlar çok güsel duygular Rabbim isteyen herkese biran önce nasip eder inşş
niye canımevet hava fena ya
gözlerim kararıyro benimde(
poka tamam senlede barıştık bu arada resimlerinede baktık maşallah çok güselsin çok yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim kılsn cnmm
cok cok saol cssa cımmmm...:)
beraber ağrıtırız sana bende katılırım, kızlar çıldırır artık topiği bırakır giderler, topiğinde adı değişir koçişinden ayrılanlar gelin ağlıyoruz :)))angel içim karardı kız,bide burda hava bulutlu
neysem artık eşim askere gittikten sonra
başınızı ağrıtırım :gitme:
kesin öyle olacak zaten :)) sende benden önce yaparsın zaten şekerim ben ancak 2011 de hamiş olurum, 2010 yetişmez heralde :)))tamam canım ne zamana istersin:kedi:
dermişim kaydirigubbakcemile3
Allah bütün isteyenlere nasip etsin
biz birincilere hamile kalırken
belli mi olur kızlarda ikincilere hamile kalıverir :jeyyar:
ben alınyazım cssa yı ve doğmaış bebişini çok seviyorum ya siz?, oldumuiide alınyazımsın bizi sevdiğini sölemeden neden barışalım seninleeee aaaa
ama onla barıştınnnn mafoldumbenangelde sölemedi zaten
opuyorumnanaktanzemuszemusaloha güzeller
opuyorumnanaktanzemuszemusaloha güzeller
bende bakcam nerde nerde resimler
merhabaaa hoşgeldin madeeeeopuyorumnanaktanzemuszemusaloha güzeller
gördüm resimleri pokacım.çok tatlısınız:)
rica ederim pokacım gerçekler bunlar
hoşgeldin madeee nasılsın kızz
dirimcim evet başladı yavaş yavaş
angelcim sizi seviyorum demediinnnn
kızlar keşiften geldim pek yorgunum üç buçukda da doktora gitcem jinekoloğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?