hııı bebeklerin giydiği gibi yanedirimcim böyle kat kat fırfırlı olan donkaydirigubbakcemile2
hııı bebeklerin giydiği gibi yane
büyüklere de mi yapmışlar
hadi bakalım bekliyoruz önce koçişine kavuşmanı sonrada bebişinizihaklısın kuzum:lepi:biz ocakta çalışmalara başlıycaz inşallah:ecrin_bebek::CüvCüv:
aynen :))hııı bebeklerin giydiği gibi yane
büyüklere de mi yapmışlar
kızlar bence hiç aksatmayın en kısa zamada gidin içiniz rahatlıyo en azından...
canım rutin kontrole gittin değil mi?kızlar bence hiç aksatmayın en kısa zamada gidin içiniz rahatlıyo en azından...
ayne öle tabi sexüüüüüüüüüüüüüüzemuszemus
hadi bakalım bekliyoruz önce koçişine kavuşmanı sonrada bebişinizi
aynen :))
evet ya aksatmamak gerek, ya ben bide eşimle gitmek istiyorum gebeliğe engel olablecek bi durum varmı diye ama kocayı bulamıyozki gitsek :))
ya ben bilmiyorumda o yüzden soruyorum dokunuyomu içine falandoktor sana söylüyo zaten alınyazım muayeneden sonra sorun olup olmadığını,rahim çeperini bile not alıyo...korkulacak bi muayene de değilmiş arkadaşlar sadece kendinizi biraz rahat bırakmanız gerek..
öyle mi dersin kaydirigubbakcemile3
canım rutin kontrole gittin değil mi?
ultrason vs.felan
dirimim rutün kontroldü...doktor zaten ona şaşırdı şikayetiniz dedi?bende yok dedim,hamilesiniz o zaman dedi yooo dedim sadece kontrol amaçlı gelmiştim dedim...:icecream:
Ala ala su fırfırakın resmİ vardmı :d
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
SÜPER OLUR:dben alacam bitane fotorafını çeker yollarım yada yarın netten bakarım bulursam sizde bakarsın çok güzel amaaa
bi sıkıntım yoktu angelım sadece kontrole gittim...doktorda şaşırdı kontrole geldim deyince:)delikafadulden
haklısın kuzum:lepi:biz ocakta çalışmalara başlıycaz inşallah:ecrin_bebek::CüvCüv:
kızlar ben çıktım görüşürüz yarına
size öpücük yolluyorum opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçtım ii akşamlar herkese, öpüyorum hepinizi
kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlarrrrr
bende çıktım görüşmek üzereeeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?