Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Geçmiş olsun canım tekrardan.Apranax fort falan iç,belki ağrını hafifletir canım.Görüşürüz.

canım ya geçmiş olsun
off bende en çok zeytin koyarım ve pamuğa kolonya döküp onu bastırırım :)))

vay vay vayyyy günaydın kızlar bu ne sevgi mesajları hiçç kıskanmadık desek inanırmısını angel ve cssa hanımlar :dilcikar:

hadi bakalım gününüz güzel geçsin inşallaaaaah a.s.

canım benim nasılsınız

dikkatli arkidişim benimopuyorumnanaktan
evet bugün evlilik yıldönümüm ama hiç hazırlık falan yok
o kadar zor günler geçiriyoruz ki aklıma dün akşam geldi dün nikah günümüzdüde :))
bakalım kociş bişey planlamıştır herhalde:kedi:

sen nasılsın canımcım
ağrılarında azalma varmı?

hmm pamuğum haklısın erken doğum için tedbirli olmak gerek bizde 7 aya tam gelmeden tamamlıcaz büyük kısmını cnm ama şimdi bişi yok araştırıoruz cnmsizin işiniz iki kat daha zorr ya herşeyden 2 tane Allah yardımcnız olsun cnmmm bizde ikiz olsun isterdik ama şuan iiki tek olmuş diorum hayırlısı bakalım
cnm park yataktandamı 2 tane alınacak yaaa

jazmincim iiz cnm sen nasılsın bakalım
angelcim ilk mesajı yazarken farkettim 2 yıl olduğunu tebrik edeyim dedim unuttum:) bir ömür boyu mutluluklar cnmm

Canım çok sağol iyiyim bugün.Sanırım dr.un verdiği haplar işe yaradı.Umarım böyle de devam eder:Saruboceq:

Canım arkadaşım ne demek tabii ki dikkat ederim ben böyle şeylere:kedi: Kociş hazırlamıştır canım merak etme sensositososito Siz yüzüklerinizi değiştirecektiniz değil mi öyle hatırlıyorum.Belki kocişin halletmiştirsüprizzzzz

topici ben açıyorumm sizinde anladığınız gibi eşim nöbete gitti o yüzden erkenciyiz bugün hadi gelin bakalımm başlasın muhabbett günaydınlarr

günaydın canlarrr

kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnnnn

vay vay vayyyy günaydın kızlar bu ne sevgi mesajları hiçç kıskanmadık desek inanırmısını angel ve cssa hanımlar :dilcikar:

hadi bakalım gününüz güzel geçsin inşallaaaaah a.s.
kızlar herkese günaydın
Allah muhabbetimizi artırsın
sabah sabah herkes burda zemuszemus

angelcim ilk mesajı yazarken farkettim 2 yıl olduğunu tebrik edeyim dedim unuttum:) bir ömür boyu mutluluklar cnmm

İyiyim tatlım.İşe geldim bende.Pek bir zorlandım bu kadar dinlenceden sonra ya:umursamaz: kaydirigubbakcemile3

Mutlukız hoşgeldin canım.Nasılsın?

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???
günaydın canım opuyorumnanaktan

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
ömür boyu mutluluklar şeker opuyorumnanaktan

günaydın herkese kızlar nasılsınız?

birsamcım geçmiş olsun ya, allah yardımcın olsun doktora gidene dek

jazminim günaydın.. biz biraz gribiz ama şükür sen nasılsın tatlım iyileştinmi

pamuğummmmzemuszemus
seni veeee minikkk zemuszemus
bebişiiiinnniiiiii çççooooookkkkkkkzemuszemus
seeeevvvviiiiiyyyooooorrrrrruuuuuummmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bisdee çok seviyosss canım seniiii.. evlilik yıldönümünüde kutluyos daha nice yıllara şekerciiim

evet tatlım ya işte en büyük sorun o. ayrı oda yapsan içim rahat etmeyecek ilk başta . odamada iki yatak koysam herşeyi çıkarmam gerekecek o yüzden diyorumki ilk 6 ay tek park yatak alıp yatırıyım şöyle hareketlensinler sonra düşünürüz gerisini.. hayırlısıyla bi gelsinlerde kuzularım.. zor evetde ama çok güzel cssa m :) hayırlsıını verisn Rabbim.. sizde büyük bi zevkle alırsınız eminim hem sen benim kadar sorun yaşamassın gezip dolaşabilirsinde opuyorumnanaktan

Alınyazımsın hoşgeldin canım.Günaydın sana da.... Şu geçmişi okurken fırfıraklılardan bahsetmişsiniz...Aaaaa ben de almıştım zamanında onlardanzemuszemus Pek bir iyi oluyor:jeyyar:

angel evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım, koçişle yaşlanmayı nasip etsin allah :)

Günaydın dirimcim,hoşgeldin tatlım.Nasılsın?

iyiyim canım sen nasılsın ağrıların azalmış
inşallah ilaçların faydasını görürsün canım
İyiyim tatlım.İşe geldim bende.Pek bir zorlandım bu kadar dinlenceden sonra ya:umursamaz: kaydirigubbakcemile3

Mutlukız hoşgeldin canım.Nasılsın?
söylemeden edemicem yarından itibaren izinliyim kociş askere gidene kadar
yani özet geçersek tatilden önceki son iş günüm opuyorumnanaktan

iyi olmaya çalışıyorum jasminciğim eşimle kavga ettik dün gece 4 te yattım ve kafam kazan gibi sinirlerim çok bozuk çalışmak gelmiyor içimden

Evet azaldı ilaçların etkisi süpermiş vallahi:lepi:Aman nazar değmesin de

Ooooo dirimcim hadi bakalım tatil ha kocişle:dance:Fırfıraklı da al ama:jeyyar:
Ben de cuma günü izine çıkıyorum:lepi:

sağol canım
inş Allah ım hepimize bir ömür boyu mutluluklar verir:Saruboceq:

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???

günaydın cnm

evet canım değiştireceğiz ama ayın 5.inden sonra
onunda kafası çok dalgındı birde ben olmadan almaz yüzüğü sanmam halledeceğini:))
zaten hediye beklemiyorum demiştim yani gerek yok bişeye yüzükleri değiştirelim diye
ama bilmiyorum yinede :kedi:

kızlar herkese günaydın
Allah muhabbetimizi artırsın
sabah sabah herkes burda zemuszemus

günaydın dirimcim sağol canım
nasılsın

günaydın canım opuyorumnanaktan

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
ömür boyu mutluluklar şeker opuyorumnanaktan

sağol canım arkadaşım

günaydın herkese kızlar nasılsınız?

birsamcım geçmiş olsun ya, allah yardımcın olsun doktora gidene dek

günaydın cnm nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…