saol cnm.bende sürekli su ile çalkalıyorum zaten.bakalım eğer çok dayanılmaz olursa özele felan gidicez artık.nese kızlar ben çıkıyım da nikaha kadar 2-3 saat te olsa uyumaya çalışıyım.hoş sohbetler size
günaydın herkese.geceden beri toplam 1 saat bile uyuyamadım diş ağrısından.dr a yarın rendevu alabildim.bildiğiniz bişi varmı diş ağrısını geçirecek.gerçi denemediğim bişi kaldığını sanmıyorum ama
vay vay vayyyy günaydın kızlar bu ne sevgi mesajları hiçç kıskanmadık desek inanırmısını angel ve cssa hanımlar :dilcikar:
hadi bakalım gününüz güzel geçsin inşallaaaaah a.s.
Cssacığım günaydın.Nasılsınız bebişinle bakayım?
Pamukçuğum günaydın..Nasılsın tatlım?Bebişler nasıl?
Angelcığım günaydın şekerim.Nasılsın?Nice nice 2 senelere canım.Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin....Ne yapacaksınız bakalım bugünopuyorumnanaktan
dikkatli arkidişim benimopuyorumnanaktan
evet bugün evlilik yıldönümüm ama hiç hazırlık falan yok
o kadar zor günler geçiriyoruz ki aklıma dün akşam geldi dün nikah günümüzdüde :))
bakalım kociş bişey planlamıştır herhalde:kedi:
sen nasılsın canımcım
ağrılarında azalma varmı?
topici ben açıyorumm sizinde anladığınız gibi eşim nöbete gitti o yüzden erkenciyiz bugün hadi gelin bakalımm başlasın muhabbett günaydınlarr
günaydın canlarrr
kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkese.geceden beri toplam 1 saat bile uyuyamadım diş ağrısından.dr a yarın rendevu alabildim.bildiğiniz bişi varmı diş ağrısını geçirecek.gerçi denemediğim bişi kaldığını sanmıyorum ama
kızlar herkese günaydınvay vay vayyyy günaydın kızlar bu ne sevgi mesajları hiçç kıskanmadık desek inanırmısını angel ve cssa hanımlar :dilcikar:
hadi bakalım gününüz güzel geçsin inşallaaaaah a.s.
jazmincim iiz cnm sen nasılsın bakalım
angelcim ilk mesajı yazarken farkettim 2 yıl olduğunu tebrik edeyim dedim unuttum:) bir ömür boyu mutluluklar cnmm
günaydın canım opuyorumnanaktangünaydın kızlar ben geldim nasılsınız???
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımcanım ya geçmiş olsun
off bende en çok zeytin koyarım ve pamuğa kolonya döküp onu bastırırım :)))
canım benim nasılsınız
dikkatli arkidişim benimopuyorumnanaktan
evet bugün evlilik yıldönümüm ama hiç hazırlık falan yok
o kadar zor günler geçiriyoruz ki aklıma dün akşam geldi dün nikah günümüzdüde :))
bakalım kociş bişey planlamıştır herhalde:kedi:
sen nasılsın canımcım
ağrılarında azalma varmı?
Cssacığım günaydın.Nasılsınız bebişinle bakayım?
Pamukçuğum günaydın..Nasılsın tatlım?Bebişler nasıl?
Angelcığım günaydın şekerim.Nasılsın?Nice nice 2 senelere canım.Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin....Ne yapacaksınız bakalım bugünopuyorumnanaktan
pamuğummmmzemuszemus
seni veeee minikkk zemuszemus
bebişiiiinnniiiiii çççooooookkkkkkkzemuszemus
seeeevvvviiiiiyyyooooorrrrrruuuuuummmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hmm pamuğum haklısın erken doğum için tedbirli olmak gerek bizde 7 aya tam gelmeden tamamlıcaz büyük kısmını cnm ama şimdi bişi yok araştırıoruz cnmsizin işiniz iki kat daha zorr ya herşeyden 2 tane Allah yardımcnız olsun cnmmm bizde ikiz olsun isterdik ama şuan iiki tek olmuş diorum hayırlısı bakalım
cnm park yataktandamı 2 tane alınacak yaaa
Günaydın dirimcim,hoşgeldin tatlım.Nasılsın?
söylemeden edemicem yarından itibaren izinliyim kociş askere gidene kadarİyiyim tatlım.İşe geldim bende.Pek bir zorlandım bu kadar dinlenceden sonra ya:umursamaz: kaydirigubbakcemile3
Mutlukız hoşgeldin canım.Nasılsın?
jazminim günaydın.. biz biraz gribiz ama şükür sen nasılsın tatlım iyileştinmi
iyiyim canım sen nasılsın ağrıların azalmış
inşallah ilaçların faydasını görürsün canım
söylemeden edemicem yarından itibaren izinliyim kociş askere gidene kadar
yani özet geçersek tatilden önceki son iş günüm opuyorumnanaktan
jazmincim iiz cnm sen nasılsın bakalım
angelcim ilk mesajı yazarken farkettim 2 yıl olduğunu tebrik edeyim dedim unuttum:) bir ömür boyu mutluluklar cnmm
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???
Canım çok sağol iyiyim bugün.Sanırım dr.un verdiği haplar işe yaradı.Umarım böyle de devam eder:Saruboceq:
Canım arkadaşım ne demek tabii ki dikkat ederim ben böyle şeylere:kedi: Kociş hazırlamıştır canım merak etme sensositososito Siz yüzüklerinizi değiştirecektiniz değil mi öyle hatırlıyorum.Belki kocişin halletmiştirsüprizzzzz
kızlar herkese günaydın
Allah muhabbetimizi artırsın
sabah sabah herkes burda zemuszemus
günaydın canım opuyorumnanaktan
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
ömür boyu mutluluklar şeker opuyorumnanaktan
günaydın herkese kızlar nasılsınız?
birsamcım geçmiş olsun ya, allah yardımcın olsun doktora gidene dek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?