Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bizdeeeeeeeeee
seniiiiiiii
çookkk
seviyoruz angelcimmmmmmmmmmmmmmmm
seviyoruz angelcimmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın herkese.geceden beri toplam 1 saat bile uyuyamadım diş ağrısından.dr a yarın rendevu alabildim.bildiğiniz bişi varmı diş ağrısını geçirecek.gerçi denemediğim bişi kaldığını sanmıyorum ama

vay vay vayyyy günaydın kızlar bu ne sevgi mesajları hiçç kıskanmadık desek inanırmısını angel ve cssa hanımlar :dilcikar:

hadi bakalım gününüz güzel geçsin inşallaaaaah a.s.

günaydın herkese.geceden beri toplam 1 saat bile uyuyamadım diş ağrısından.dr a yarın rendevu alabildim.bildiğiniz bişi varmı diş ağrısını geçirecek

canım ya geçmiş olsun .. eğer çürük varsa çürüğün üzerine zeytin koyarsan biraz uyuşturuyor ..

ahhh birsamcım cnmmm geçmiş olsun ya benim aklıma hem hastanede olan şeyler gelio kardeşimin çok ağrırdı çalıştığım hastaneden şu fıs fıslı uyuşturucu varya onu sıkıoduk ama sana ne yapsak kii
zeytini tuzla ağrıyan dişinin üzerine koy cnm devlet hastanesine gitsen

çürük görünür de değil ki cnm.sanırım derinde bir yerde çürük.ona rağmen zeytini de denedim.1-2 dk geçti geri aynı:1no2:

canım mümkün olduğunca hava aldırmamaya çalış kapat ağzını açma hava temasıda artırıyor karanfil yağı gibi bişey geçriiyordu başkada aklıma bişey gelmiyor ama çok zor Allah yardımcın olsun tatlım..

karanfil tohumundan 6-7 tane sıcak suya atın demleyin için diyodu onu içiyorum şu an bakalım faydası olacak mı.bugün bide görümcemin nikahı var 2 de
çok saolun kızlar önerileriniz için

pamuğumm bebişlere ne hazırlık yaptın cnmm

canım henüz öyle çok bi hazırlık yapamadık sadece 5 er tane zıbın takımı ile battaniyelerini aldık erken doğuma karşı filan. annem alıcak kıyafetlerin bi çoğunu zaten cinsiyetleri bi öğrensek.. şimdilerde beşik bakıyoruz herhalde park yatak alıcaz bakalım. sonra bi odam var misafir için ve çalışma odası olarak kullandığım. ordaki dolapları boşaltıp bebeklerime hazırlamaya başlasam diye düşünüyorum. açıkçası fzla bir gelişme yok henüz araştırıyorum cinsiyetlerimizde belli osla yapıcaz bişeyler..

sen naptın başladınmı

sağlıkla gelsinlerde yavaş yavaş yaparız bakalım..

Cssacığım günaydın.Nasılsınız bebişinle bakayım?
Pamukçuğum günaydın..Nasılsın tatlım?Bebişler nasıl?
Angelcığım günaydın şekerim.Nasılsın?Nice nice 2 senelere canım.Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin....Ne yapacaksınız bakalım bugünopuyorumnanaktan

pamuğummmmzemuszemus
seni veeee minikkk zemuszemus
bebişiiiinnniiiiii çççooooookkkkkkkzemuszemus
seeeevvvviiiiiyyyooooorrrrrruuuuuummmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

karanfil tohumundan 6-7 tane sıcak suya atın demleyin için diyodu onu içiyorum şu an bakalım faydası olacak mı.bugün bide görümcemin nikahı var 2 de
çok saolun kızlar önerileriniz için

Birsamcığım geçmiş olsun canım.Sanırım dişin bayağı çürümüş.İnan aklıma hiçbir şey gelmiyor.Ama benimde çok derinlerdeydi çürüğüm ve suyla sürekli ağzımı çalkalıyordum.En sonunda kanal tedavisi oldum canım.Keşke bugün gidebileceğin bir dr. bulabilseydin.Zordur da şimdi...:sinifsinif:

saol cnm.bende sürekli su ile çalkalıyorum zaten.bakalım eğer çok dayanılmaz olursa özele felan gidicez artık.nese kızlar ben çıkıyım da nikaha kadar 2-3 saat te olsa uyumaya çalışıyım.hoş sohbetler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…