iyi olmaya çalışıyorum jasminciğim eşimle kavga ettik dün gece 4 te yattım ve kafam kazan gibi sinirlerim çok bozuk çalışmak gelmiyor içimden
evet canım değiştireceğiz ama ayın 5.inden sonra
onunda kafası çok dalgındı birde ben olmadan almaz yüzüğü sanmam halledeceğini:))
zaten hediye beklemiyorum demiştim yani gerek yok bişeye yüzükleri değiştirelim diye
ama bilmiyorum yinede :kedi:
kendimiçok cahil hissettim -tatlicadiarzu-Alınyazımsın hoşgeldin canım.Günaydın sana da.... Şu geçmişi okurken fırfıraklılardan bahsetmişsiniz...Aaaaa ben de almıştım zamanında onlardanzemuszemus Pek bir iyi oluyor:jeyyar:
şekerciğim nasılsınızjazminim günaydın.. biz biraz gribiz ama şükür sen nasılsın tatlım iyileştinmi
bisdee çok seviyosss canım seniiii.. evlilik yıldönümünüde kutluyos daha nice yıllara şekerciiim
evet tatlım ya işte en büyük sorun o. ayrı oda yapsan içim rahat etmeyecek ilk başta . odamada iki yatak koysam herşeyi çıkarmam gerekecek o yüzden diyorumki ilk 6 ay tek park yatak alıp yatırıyım şöyle hareketlensinler sonra düşünürüz gerisini.. hayırlısıyla bi gelsinlerde kuzularım.. zor evetde ama çok güzel cssa m :) hayırlsıını verisn Rabbim.. sizde büyük bi zevkle alırsınız eminim hem sen benim kadar sorun yaşamassın gezip dolaşabilirsinde opuyorumnanaktan
günaydın şekerim nasılsın opuyorumnanaktangünaydın herkese kızlar nasılsınız?
birsamcım geçmiş olsun ya, allah yardımcın olsun doktora gidene dek
kendimiçok cahil hissettim -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 bencede süper işe yarıyodur bende alcam bitane, siyahı süper, kullananlar bilirler kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım ağrıların geçtimi ?Alınyazımsın hoşgeldin canım.Günaydın sana da.... Şu geçmişi okurken fırfıraklılardan bahsetmişsiniz...Aaaaa ben de almıştım zamanında onlardanzemuszemus Pek bir iyi oluyor:jeyyar:
günaydın ben iyim canım sen nasılsıngünaydın kızlar ben geldim nasılsınız???
evet tatlım ya işte en büyük sorun o. ayrı oda yapsan içim rahat etmeyecek ilk başta . odamada iki yatak koysam herşeyi çıkarmam gerekecek o yüzden diyorumki ilk 6 ay tek park yatak alıp yatırıyım şöyle hareketlensinler sonra düşünürüz gerisini.. hayırlısıyla bi gelsinlerde kuzularım.. zor evetde ama çok güzel cssa m :) hayırlsıını verisn Rabbim.. sizde büyük bi zevkle alırsınız eminim hem sen benim kadar sorun yaşamassın gezip dolaşabilirsinde opuyorumnanaktan
aa aaaaa kimler gelmişş hoşgeldiniz dirimmm alınyazımmm mutlukızzzzz
yaa fırfıraklı don bende istiyom bendeeeeee nasıl bişey hadi koy resmini alınyazımmm :jeyyar: bu ahlde giydiğimi düşünüyomda :roflol:
yani ikimiz de izinliyiz ozaman opuyorumnanaktanEvet azaldı ilaçların etkisi süpermiş vallahi:lepi:Aman nazar değmesin de
Ooooo dirimcim hadi bakalım tatil ha kocişle:dance:Fırfıraklı da al ama:jeyyar:
Ben de cuma günü izine çıkıyorum:lepi:
günaydın kızlar herkeseeeeee :)
:kedi:kaydirigubbakcemile3 Canım google da fırfırlı külot yaz çıkıo bakkaydirigubbakcemile3
Ben almıştım birkaç tane güzel oluyor:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 bencede süper işe yarıyodur bende alcam bitane, siyahı süper, kullananlar bilirler kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım ağrıların geçtimi ?
yani ikimiz de izinliyiz ozaman opuyorumnanaktan
:kedi:
ay iş yerinin internetini kötü emellerime alet ediyorum ya pes bana utandım :kedi:
çoğalmaz mı canım yakaydirigubbakcemile3 bencede süper işe yarıyodur bende alcam bitane, siyahı süper, kullananlar bilirler kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım ağrıların geçtimi ?
günaydın ben iyim canım sen nasılsın
allah yardımcın olsun yaa siz konuşunca kendimi düşündüm ikiz istiyoruz bide neyimize güveniyorsak, ev bile 2 odalı, biri oturma odası, biride yatak odası, biz hepten yandık ikiz olurs ama olsun bee yinede :)) sen nasılsın şekerim varm sıkıntı
cssa sen nasılsın bebiş nasıl ?
dirimcim naber tatlım? stres çoğaldı dimi
kaydirigubbakcemile3 Canım google da fırfırlı külot yaz çıkıo bakkaydirigubbakcemile3
Ben almıştım birkaç tane güzel oluyor:jeyyar:
jazminim günaydın.. biz biraz gribiz ama şükür sen nasılsın tatlım iyileştinmi
bisdee çok seviyosss canım seniiii.. evlilik yıldönümünüde kutluyos daha nice yıllara şekerciiim
angel evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım, koçişle yaşlanmayı nasip etsin allah :)
günaydın angel nasılsın canım benim
Yapar herhalde bişicikler.Yemek falan :kedi: Benimde cuma doğum günümkaydirigubbakcemile2 Bakalım ne yapacak kocişCADIARZU
günaydın herkese.geceden beri toplam 1 saat bile uyuyamadım diş ağrısından.dr a yarın rendevu alabildim.bildiğiniz bişi varmı diş ağrısını geçirecek.gerçi denemediğim bişi kaldığını sanmıyorum ama
canım hayırdır yaiyi olmaya çalışıyorum jasminciğim eşimle kavga ettik dün gece 4 te yattım ve kafam kazan gibi sinirlerim çok bozuk çalışmak gelmiyor içimden
hoş buldum jasminnnnnnnkaydirigubbakcemile3
Pokacım hoşgeldin canımcım...
pşştt burda 3 tane bebk var üstelik biri kesin erkek ayıp olmuo mu don falan:)
aa kızlar bende gördüm onları şuan uygun olmazda ilerde alıcam inşşş
çoğalmaz mı canım ya
tam 2 hafta sonra didiyor
izinden geldiğimde eşim ditmiş olacak :1no2:
ay ayyy :gitme:
gördüm güzelmiş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?