Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyi olmaya çalışıyorum jasminciğim eşimle kavga ettik dün gece 4 te yattım ve kafam kazan gibi sinirlerim çok bozuk çalışmak gelmiyor içimden

Hayırdır canım. Neden kavga ettiniz?lmaz:

Canım dr.um normal olduğunu söyledi.ılaç verdi.Onları kullandım.Allah'a şükür birşeyciğim kalmadı canım.

Yapar herhalde bişicikler.Yemek falan :kedi: Benimde cuma doğum günümkaydirigubbakcemile2 Bakalım ne yapacak kocişCADIARZU

Alınyazımsın hoşgeldin canım.Günaydın sana da.... Şu geçmişi okurken fırfıraklılardan bahsetmişsiniz...Aaaaa ben de almıştım zamanında onlardanzemuszemus Pek bir iyi oluyor:jeyyar:
kendimiçok cahil hissettim -tatlicadiarzu-
şekerciğim nasılsınız
bende gribim opuyorumnanaktan
ne tesadüf dimi kaydirigubbakcemile2
sen ben opuyorumnanaktan

günaydın herkese kızlar nasılsınız?

birsamcım geçmiş olsun ya, allah yardımcın olsun doktora gidene dek
günaydın şekerim nasılsın opuyorumnanaktan

aa aaaaa kimler gelmişş hoşgeldiniz dirimmm alınyazımmm mutlukızzzzz

yaa fırfıraklı don bende istiyom bendeeeeee nasıl bişey hadi koy resmini alınyazımmm :jeyyar: bu ahlde giydiğimi düşünüyomda :roflol:

Alınyazımsın hoşgeldin canım.Günaydın sana da.... Şu geçmişi okurken fırfıraklılardan bahsetmişsiniz...Aaaaa ben de almıştım zamanında onlardanzemuszemus Pek bir iyi oluyor:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 bencede süper işe yarıyodur bende alcam bitane, siyahı süper, kullananlar bilirler kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım ağrıların geçtimi ?
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???
günaydın ben iyim canım sen nasılsın

allah yardımcın olsun yaa siz konuşunca kendimi düşündüm ikiz istiyoruz bide neyimize güveniyorsak, ev bile 2 odalı, biri oturma odası, biride yatak odası, biz hepten yandık ikiz olurs ama olsun bee yinede :)) sen nasılsın şekerim varm sıkıntı

cssa sen nasılsın bebiş nasıl ?

dirimcim naber tatlım? stres çoğaldı dimi

kaydirigubbakcemile3

Pokacım hoşgeldin canımcım...

Evet azaldı ilaçların etkisi süpermiş vallahi:lepi:Aman nazar değmesin de

Ooooo dirimcim hadi bakalım tatil ha kocişle:dance:Fırfıraklı da al ama:jeyyar:
Ben de cuma günü izine çıkıyorum:lepi:
yani ikimiz de izinliyiz ozaman opuyorumnanaktan

günaydın kızlar herkeseeeeee :)

günaydın şekeropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 Canım google da fırfırlı külot yaz çıkıo bakkaydirigubbakcemile3

Ben almıştım birkaç tane güzel oluyor:jeyyar:
:kedi:
ay iş yerinin internetini kötü emellerime alet ediyorum ya pes bana utandım :kedi:

kaydirigubbakcemile3 bencede süper işe yarıyodur bende alcam bitane, siyahı süper, kullananlar bilirler kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım ağrıların geçtimi ?

kaydirigubbakcemile3 Canım ben bikaç kez giydim;ama alışkanlık yapıyor kocişlerde:kedi: Fazlası zarar yanikaydirigubbakcemile3 Benim bir tane siyah üstüne puantiyeli var:kedi: bir tane lacivert:kedi: Bir tane kahve saten:kedi: Bir tane de kırmızı:kedi:Şu hastalığım geçsin de bir:jeyyar:

İyiyim tatlım,geçti ağrılarım çok şükür:Saruboceq:

yani ikimiz de izinliyiz ozaman opuyorumnanaktan

:kedi:
ay iş yerinin internetini kötü emellerime alet ediyorum ya pes bana utandım :kedi:

Evet canım ikimizde izinliyizopuyorumnanaktan

Ya ne kötü emeli canım:kedi: Kocişinle özel günler için ufacık bişi bakıosun alt tarafı:kedi:kaydirigubbakcemile3

yeni gelenler günaydınlarr nasıslınızz
pamukcumm aa haklısın yaa iki yatak almak bi dert odaya sığdırmak bi dert Allah yardımcın olsun pamuğum güsel olmazmı eminim çookk güsel duygudur ikiz annesi olmak düşünsene biz bi mutluysak seninki ikiye katlanıo Rabbim bozmasın cnmm

pşştt burda 3 tane bebk var üstelik biri kesin erkek ayıp olmuo mu don falan:)

aa kızlar bende gördüm onları şuan uygun olmazda ilerde alıcam inşşş

çoğalmaz mı canım ya
tam 2 hafta sonra didiyor
izinden geldiğimde eşim ditmiş olacak :1no2:
ay ayyy :gitme:
kaydirigubbakcemile3 Canım google da fırfırlı külot yaz çıkıo bakkaydirigubbakcemile3

Ben almıştım birkaç tane güzel oluyor:jeyyar:

gördüm güzelmiş gerçekten

sağol canım benim
2 yıl nasıl geçti hiç anlamadım valla
bu yıl çok zorladı ama Allah beterinden saklasın da zor bir yıl gibi

angel evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım, koçişle yaşlanmayı nasip etsin allah :)

aminnn alınyazımsın sağol canım benim

günaydın angel nasılsın canım benim

iyiyim cnm sen nasılsın

Yapar herhalde bişicikler.Yemek falan :kedi: Benimde cuma doğum günümkaydirigubbakcemile2 Bakalım ne yapacak kocişCADIARZU

bakalım canım yaa
yapar herhalde ama yapmazsada darılmam
çünküüüü onuuuuu çççokkkkkkk seeeeeeevvvvvviiiiiyyyyyyooooooorrrrrrruuummmmopuyorumnanaktan
ve yanımda olduğu için 2 yıldır kocişim olduğu için çok şanslıyımmmopuyorumnanaktan

canım benim ya cok gecmiş olsun. valla ben cok dayanamadığı zaman gidip eczaneye iğne yaptıryodum. tabi kesin tedavi değil ama biarz idare ediyordu..

iyi olmaya çalışıyorum jasminciğim eşimle kavga ettik dün gece 4 te yattım ve kafam kazan gibi sinirlerim çok bozuk çalışmak gelmiyor içimden
canım hayırdır ya
kaydirigubbakcemile3

Pokacım hoşgeldin canımcım...
hoş buldum jasminnnnnnn

pşştt burda 3 tane bebk var üstelik biri kesin erkek ayıp olmuo mu don falan:)

aa kızlar bende gördüm onları şuan uygun olmazda ilerde alıcam inşşş

Pardon canım:kedi:

kaydirigubbakcemile3 Al canım valla şimdiden al yatırım olsun:kedi:

çoğalmaz mı canım ya
tam 2 hafta sonra didiyor
izinden geldiğimde eşim ditmiş olacak :1no2:
ay ayyy :gitme:

gördüm güzelmiş gerçekten

Evetkaydirigubbakcemile2 Ben yine almayı düşünüyorum,tabii değişik bir renk bulabilirsem:jeyyar:

alınyazım hiçç öyle düşünme olur gider yaaa ne olucakta önemli olan gönülelrin bir olamsı sağlıkla gelsin yavrularında senin hepsi olur ev değişir değişmezse bile gönülün sığdığı yere bebekler rahat rahat sığarrrr sakın olumsuz düşünme .. hem insan ilk başta ayrı oda yapmak bile sitemiyo gözümün önünde dursunlar diye :) yatak odasından tuvalet aynasını çıkarıcam ama eğer iki tane koyacak olursam yatak şifonyeride çıkarıcam olucak biticek inşallah. aslında oturma odasına koyanlar var ama rahat olmaz gibi geliyor .. ayrı odam var ama gözümün önünde olmazlarsa ahat edemem gibi geliyor napıyım.. dediğim gibi sende hiçç dert etme tatlım emiii

pokahontass (ohh söyledim sonundaa şüküür ) hoşgeldin tatlım sendeee regl işi ne oldu merak ettimmm

jazmin cim sende fenaymışsın haa o ne öyle koleksiyonun varmış fırfıraklıı benimde çamaşır koleksiyonum var 200 taneden fazla ama niyeyse fırfıraklı yok sanki yada fırfıraklı dan kastınızı bilemediiim .. tez vakitte sanırım bebek gelicewk snein tekrar fırfıraklı donalr saolsun :1ninca::kedi:

dirimim oyy kıyamam utanırmış bidenem beniiim :sm_cool:

cssam aman şükür olup gidecektir dimi dert etmemeyi becerebiliyom atık sankii. bakımındanda korkmuyom bakabiliriim heyoooo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…