Sür canım nereden bilecek değil mi:kedi:
Belki dirim ve senin kociş olur;ama biz buradan biraz zor oluruz canımkaydirigubbakcemile3Keşke aynı yerlerde olsaydık:sinifsinif:
ama cssa yapmasana ya evlendiğimizden beri ilkkez oluyo, bi şans vermezmisin banaa :Saruboceq:alınyazımsınnnn ruj sürersen koçişine sölerim haaaaaa zemuszemus
ne güzel olurdu yaa hakkaten kaydirigubbakcemile5kızlarr evet yaaa aklımdan geçti benimde. keşke buluşup görüşme sansımız olsaydı:)
kaydirigubbakcemile3 Canım aynen bana da... Bol kotunu giy,etek giyme,giderken bir yere dikkat et.sapık çok etrafta... İçin gözküyo,çok makyaj yapma:bbo: Çok canım çokafamçokkarıştık Senin eşin ne burcuydu dirimcim..
bekarken asla böyle değildi, bulduğu hiç bi fırsatı kaçırmazdı, izin versem 100 kere olurdu evlenmeden önce.. evlendikten sonra bişeyler oldu adama.. 10 gün balayı yaptık 5 yıldızlı çok güzel bi otelde 2 kere oldu sadece. cssa nın dediği gibi bi sorunda olabilir belki..ama pek zannetmiyorum , soruyorum yok öyle bişi diyo, yorgunum , aklıma bile gelmiyo cinsellik diyo, kestirip atıyo, bekarken aklından çıkmıyodu
slszr canımmm nasıısızz yazsana arada:)
iyiyim canım sağol
sen nasılsın
çok işim var
bide maşallah bu gün çok hızlısınız yetişemiyorunm size
yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum
keşke canım ya :sm_confused:Sür canım nereden bilecek değil mi:kedi:
Belki dirim ve senin kociş olur;ama biz buradan biraz zor oluruz canımkaydirigubbakcemile3Keşke aynı yerlerde olsaydık:sinifsinif:
güzel aslında kıskanılmak bazen hoşuma gidiyordirim bizim koçişler bizi öldürecek yaa, etek takıntısı bizdede aynı, çıtçıtlı atlet, ruj, vs.
ama olsun be kıskaılmakta güzel :))
belki bende söylerimalınyazımsınnnn ruj sürersen koçişine sölerim haaaaaa zemuszemus
keşke canım ne güzel olurdukızlarr evet yaaa aklımdan geçti benimde. keşke buluşup görüşme sansımız olsaydı:)
banada öyle kumaş pantolon dar olmayacak dökümlü olacakkaydirigubbakcemile3 Canım aynen bana da... Bol kotunu giy,etek giyme,giderken bir yere dikkat et.sapık çok etrafta... İçin gözküyo,çok makyaj yapma:bbo: Çok canım çokafamçokkarıştık Senin eşin ne burcuydu dirimcim..
ama cssa yapmasana ya evlendiğimizden beri ilkkez oluyo, bi şans vermezmisin banaa :Saruboceq:
ne güzel olurdu yaa hakkaten kaydirigubbakcemile5
ya kızlar bu kadarmı benzerler yaaa kafamçokkarıştı bol kot, sapıklar dolu,için görünüyo, pes yani :1shok:
keşke canım ya :sm_confused:
güzel aslında kıskanılmak bazen hoşuma gidiyor
çıkarken ve nişanlıyken daha kötüydü,haftasonu düğün vardı boyundan bağlamalı elbise giydim,izin verdi hayret yani kafamçokkarıştı
belki bende söylerim
keşke canım ne güzel olurdu
biz alınyazımsınla görüştük zaten kaydirigubbakcemile3
banada öyle kumaş pantolon dar olmayacak dökümlü olacak
düşük bel olmaz,eğilirken dikkat et
demese dikkat etmeyeceğim sanki kafamçokkarıştı
canım benim eşim yengeçç hihoyyyt
ev kuşu kaydirigubbakcemile3
dün eve geldim ki çorbayı ısıtmış,hazır mantı vardı onu yapmış,sos hazırlamış,salata,karpuz vs.
gözlerim yaşardı ağlıcaktım resmen dermişim kaydirigubbakcemile3
kızlar hepiniize slm.azcık uyuyum bütün gece uyyamadım diş ağrısından demiştim ama malesef ağrı uyutmadı.saat 2 de görümcemin nikahı var.hazırlanmaya başlamam lazım.eczaneye gittim apranax fort aldım.inş bu iyi gelir.
ooo maşallah eşine, yengeçler öyleymiş hakketen.ama dirim şikayet etme bak hem küserim hemde bende koçişe seni şikayet ederim yoksa, hep kk da takılıyo karın diye kaydirigubbakcemile3 çok kötüyüm galibaa kafamçokkarıştı, benimkide nişanlıyken falan daha kıskançtı evlenince ehlileşti galiba kaydirigubbakcemile3güzel aslında kıskanılmak bazen hoşuma gidiyor
çıkarken ve nişanlıyken daha kötüydü,haftasonu düğün vardı boyundan bağlamalı elbise giydim,izin verdi hayret yani kafamçokkarıştı
belki bende söylerim
banada öyle kumaş pantolon dar olmayacak dökümlü olacak
düşük bel olmaz,eğilirken dikkat et
demese dikkat etmeyeceğim sanki kafamçokkarıştı
canım benim eşim yengeçç hihoyyyt
ev kuşu kaydirigubbakcemile3
dün eve geldim ki çorbayı ısıtmış,hazır mantı vardı onu yapmış,sos hazırlamış,salata,karpuz vs.
gözlerim yaşardı ağlıcaktım resmen dermişim kaydirigubbakcemile3
evet ya sende kalıcı hasarlar bırakablir :gitme: eee napalım yaa bi çözüm bulmalıyz buna, ihmal etmesen doktoruyokk değil, satış müdürü eşim, bi şirkette.. onun durumu geçicidir belki ama bende kalıcı hasarlar bırakıyo, umarım farkına varır..
Boğa burcu oldukları nasıl da bellikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?