Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Sür canım nereden bilecek değil mi:kedi:

Belki dirim ve senin kociş olur;ama biz buradan biraz zor oluruz canımkaydirigubbakcemile3Keşke aynı yerlerde olsaydık:sinifsinif:

ay valla yaa, keşke aynı yerlerde olsaydık biz tanışırdık sonrada koçişleri tanıştırırdık ama imkan yok maalesef :gitme: :gitme:

simiramis senin eşin karışırmı sana kıskançmı yani ?

bekarken asla böyle değildi, bulduğu hiç bi fırsatı kaçırmazdı, izin versem 100 kere olurdu evlenmeden önce.. evlendikten sonra bişeyler oldu adama.. 10 gün balayı yaptık 5 yıldızlı çok güzel bi otelde 2 kere oldu sadece. cssa nın dediği gibi bi sorunda olabilir belki..ama pek zannetmiyorum , soruyorum yok öyle bişi diyo, yorgunum , aklıma bile gelmiyo cinsellik diyo, kestirip atıyo, bekarken aklından çıkmıyodu

alınyazımsınnnn ruj sürersen koçişine sölerim haaaaaa zemuszemus
ama cssa yapmasana ya evlendiğimizden beri ilkkez oluyo, bi şans vermezmisin banaa :Saruboceq:
kızlarr evet yaaa aklımdan geçti benimde. keşke buluşup görüşme sansımız olsaydı:)
ne güzel olurdu yaa hakkaten kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bu kadarmı benzerler yaaa kafamçokkarıştı bol kot, sapıklar dolu,için görünüyo, pes yani :1shok:

asla karışmaz benim işim, kıskançlıktan çatlasa bunu niye böyle yaptın demez, benim karım en iyisini yapar der... gurur yapar belli etmez hayatta

canım bence bu zamanla düzelecek bi durum ama tabiki insn çok yorgunda olsa cicim aylarında sudan çıkamaz.yinede sen üstüne gitme sadece uzmandan yardım alırsanız iyi geleceğini düşünüyorum isterse eşin tek gitsin, evlilik danışmanlarıyla görüşmekte yarar var.mumlu yemekleri denemişsindir heralde

aa bütün kocalr aynı hepsi kıskançlar ha hepsi,de aynı şeylere kızıolarmış bakıorumda okudukça şaşırıorum:)
tmmm ama bi daha sürersen söleriimm alınyazımsın

iyiyim canım sağol
sen nasılsın
çok işim var
bide maşallah bu gün çok hızlısınız yetişemiyorunm size
yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum

çok saol canım benim bende iyim :)
nasıl gidiyor evlilik yoktur umarım bi problem :)

Sür canım nereden bilecek değil mi:kedi:

Belki dirim ve senin kociş olur;ama biz buradan biraz zor oluruz canımkaydirigubbakcemile3Keşke aynı yerlerde olsaydık:sinifsinif:
keşke canım ya :sm_confused:

dirim bizim koçişler bizi öldürecek yaa, etek takıntısı bizdede aynı, çıtçıtlı atlet, ruj, vs.

ama olsun be kıskaılmakta güzel :))
güzel aslında kıskanılmak bazen hoşuma gidiyor
çıkarken ve nişanlıyken daha kötüydü,haftasonu düğün vardı boyundan bağlamalı elbise giydim,izin verdi hayret yani kafamçokkarıştı

alınyazımsınnnn ruj sürersen koçişine sölerim haaaaaa zemuszemus
belki bende söylerim

kızlarr evet yaaa aklımdan geçti benimde. keşke buluşup görüşme sansımız olsaydı:)
keşke canım ne güzel olurdu
biz alınyazımsınla görüştük zaten kaydirigubbakcemile3

banada öyle kumaş pantolon dar olmayacak dökümlü olacak
düşük bel olmaz,eğilirken dikkat et
demese dikkat etmeyeceğim sanki kafamçokkarıştı
canım benim eşim yengeçç hihoyyyt
ev kuşu kaydirigubbakcemile3
dün eve geldim ki çorbayı ısıtmış,hazır mantı vardı onu yapmış,sos hazırlamış,salata,karpuz vs.
gözlerim yaşardı ağlıcaktım resmen dermişim kaydirigubbakcemile3

yokk değil, satış müdürü eşim, bi şirkette.. onun durumu geçicidir belki ama bende kalıcı hasarlar bırakıyo, umarım farkına varır..

Boğa burcu oldukları nasıl da bellikaydirigubbakcemile3

Yengeç burcu babamdan desene.Ev kuşu,ailesine düşkün ve duygusallardıropuyorumnanaktan Ay kıyamam eşine yemeklerde hazırlarmış.Aslında ne kadar şanslıyız yakaydirigubbakcemile2
Boğa burcu da aynıdır canım.Ev kuşu,boğazına düşkün..Bir yemek yaparki sorma.Mutfağa girmeyi düşünmem pek ondan sonrakaydirigubbakcemile3Ama iyi yemek yapar kocişim benimzemuszemus

kızlar hepiniize slm.azcık uyuyum bütün gece uyyamadım diş ağrısından demiştim ama malesef ağrı uyutmadı.saat 2 de görümcemin nikahı var.hazırlanmaya başlamam lazım.eczaneye gittim apranax fort aldım.inş bu iyi gelir.

Canım geçmiş olsun.Umarım iyi gelir,ben kullanıyordum canım apranax ı ağrılarımda iyi geliyordu hemen.

ooo maşallah eşine, yengeçler öyleymiş hakketen.ama dirim şikayet etme bak hem küserim hemde bende koçişe seni şikayet ederim yoksa, hep kk da takılıyo karın diye kaydirigubbakcemile3 çok kötüyüm galibaa kafamçokkarıştı, benimkide nişanlıyken falan daha kıskançtı evlenince ehlileşti galiba kaydirigubbakcemile3
yokk değil, satış müdürü eşim, bi şirkette.. onun durumu geçicidir belki ama bende kalıcı hasarlar bırakıyo, umarım farkına varır..
evet ya sende kalıcı hasarlar bırakablir :gitme: eee napalım yaa bi çözüm bulmalıyz buna, ihmal etmesen doktoru
Boğa burcu oldukları nasıl da bellikaydirigubbakcemile3

valla yaa kaydirigubbakcemile3 boğalaaarrrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…