evet boğalarda fazlasıyla yemee düşkünler :)))Yengeç burcu babamdan desene.Ev kuşu,ailesine düşkün ve duygusallardıropuyorumnanaktan Ay kıyamam eşine yemeklerde hazırlarmış.Aslında ne kadar şanslıyız yakaydirigubbakcemile2
Boğa burcu da aynıdır canım.Ev kuşu,boğazına düşkün..Bir yemek yaparki sorma.Mutfağa girmeyi düşünmem pek ondan sonrakaydirigubbakcemile3Ama iyi yemek yapar kocişim benimzemuszemus
kızlar hepiniize slm.azcık uyuyum bütün gece uyyamadım diş ağrısından demiştim ama malesef ağrı uyutmadı.saat 2 de görümcemin nikahı var.hazırlanmaya başlamam lazım.eczaneye gittim apranax fort aldım.inş bu iyi gelir.
kızlar ben kaçıyorum bugün erkenden, iğneli epilasyona gitcemazıcık kaldı koltuk altımda, bde bacaklarımı aldırcam, akşamda bikini bölgesinin epiasyonu, bug
n benim için fazlasıyla acılı bigün olacak mafoldumben
hoşgeldin canımallah a çok şükür canım
şimdilik herşey yolunda
aynen ya yemek konusunda çok becerikli değil ama mutfakta bana yardım ediyorYengeç burcu babamdan desene.Ev kuşu,ailesine düşkün ve duygusallardıropuyorumnanaktan Ay kıyamam eşine yemeklerde hazırlarmış.Aslında ne kadar şanslıyız yakaydirigubbakcemile2
Boğa burcu da aynıdır canım.Ev kuşu,boğazına düşkün..Bir yemek yaparki sorma.Mutfağa girmeyi düşünmem pek ondan sonrakaydirigubbakcemile3Ama iyi yemek yapar kocişim benimzemuszemus
canım çok geçmiş olsunkızlar hepiniize slm.azcık uyuyum bütün gece uyyamadım diş ağrısından demiştim ama malesef ağrı uyutmadı.saat 2 de görümcemin nikahı var.hazırlanmaya başlamam lazım.eczaneye gittim apranax fort aldım.inş bu iyi gelir.
alçak kafamçokkarıştıooo maşallah eşine, yengeçler öyleymiş hakketen.ama dirim şikayet etme bak hem küserim hemde bende koçişe seni şikayet ederim yoksa, hep kk da takılıyo karın diye kaydirigubbakcemile3 çok kötüyüm galibaa kafamçokkarıştı, benimkide nişanlıyken falan daha kıskançtı evlenince ehlileşti galiba kaydirigubbakcemile3
evet ya sende kalıcı hasarlar bırakablir :gitme: eee napalım yaa bi çözüm bulmalıyz buna, ihmal etmesen doktoru
valla yaa kaydirigubbakcemile3 boğalaaarrrr opuyorumnanaktan
ya ne güzel,aldırdıktan sonra insan rahatlayıveriyorkızlar ben kaçıyorum bugün erkenden, iğneli epilasyona gitcemazıcık kaldı koltuk altımda, bde bacaklarımı aldırcam, akşamda bikini bölgesinin epiasyonu, bug
Nasıl birşey bakıyorsun canım? Beyaz altın mı alacaksınız?Biz de değiştirmeyi düşünüyorduk evlendikten sonra,bakalım belki bizde ileride değiştiririz.
canım yapı meselesi sanırım,bence çok üstüne düşme
:kedi:
öyle canım,ya kızlar bide eşim etek boyumada takmış durumda -tatlicadiarzu-
dizin ortası üstü olmazmış,oturduğumda diz kapağım hiç gözükmeyecek -tatlicadiarzu-
ruj sürme,lensini takma, gözlük yakışıyormuş kafamçokkarıştı
çıtçıtlı atlet giy
dans ederken gözlerimin içine bak
daha aklıma gelmiyor bir sürü şeyler
kızlar hepiniize slm.azcık uyuyum bütün gece uyyamadım diş ağrısından demiştim ama malesef ağrı uyutmadı.saat 2 de görümcemin nikahı var.hazırlanmaya başlamam lazım.eczaneye gittim apranax fort aldım.inş bu iyi gelir.
kızlar ben kaçıyorum bugün erkenden, iğneli epilasyona gitcemazıcık kaldı koltuk altımda, bde bacaklarımı aldırcam, akşamda bikini bölgesinin epiasyonu, bug
Dirimcim valla benim eşim öyle söyleme falan demiyor.Hatta yemekteyiz e katılayım dedi banakaydirigubbakcemile3 Allah korusun dedim ya..Ne kadar seviyesiz tip varsa orda toplanmış sanki...:umursamaz:
Angelcim bende çok seviyorum klasik alyansları.Ben beyaz altın almıştım o zmn.Her iki tarafında da pırlanta var sırayla.Ama keşke altın rengi alsaymışım.
Kızlar ben iğneli epilasyondan korkuyorum ya.Daha doğrusu iğneden korkuyorum.Ben kuaföre gidip sir yaptıryorum.Ama bu hafta kendim aldım evde hazır bantlarla ve çok da rahat ettim.
evet canım en güzeli klasik
aslında ben hep klasik laıcam dedim ama ilk alışverişte o kadar kalabalıktı ki kafam karıştı resmen
gerçi şimdiki alyasımıda çok seviyorum ama çizildi değiştirelim dedim:)))
bende sir ağdaya gidiyorum canım
bu sefer felaket acıdı ya hiç böle olmazdılmaz:
ama kendim yapamam kesinlikle onu biliyorum yane:kedi:
canım benimkide desenli,sarı beyaz altın karışık,Dirimcim valla benim eşim öyle söyleme falan demiyor.Hatta yemekteyiz e katılayım dedi banakaydirigubbakcemile3 Allah korusun dedim ya..Ne kadar seviyesiz tip varsa orda toplanmış sanki...:umursamaz:
canım senin eşin profesyonel ozaman :1shok:
Angelcim bende çok seviyorum klasik alyansları.Ben beyaz altın almıştım o zmn.Her iki tarafında da pırlanta var sırayla.Ama keşke altın rengi alsaymışım.
aynen ya bende sir yaptırıyorum.yazları ama kendim alıyorum,az az çıktıkça alıyorum.yazın zor oluyor.Kızlar ben iğneli epilasyondan korkuyorum ya.Daha doğrusu iğneden korkuyorum.Ben kuaföre gidip sir yaptıryorum.Ama bu hafta kendim aldım evde hazır bantlarla ve çok da rahat ettim.
canım benimkide desenli,sarı beyaz altın karışık,
taşlıydı biz taşsız yaptırdık,taşları dökülür demişlerdi.
bende bombeli olanları seviyorum
aynen ya bende sir yaptırıyorum.yazları ama kendim alıyorum,az az çıktıkça alıyorum.yazın zor oluyor.
canım sinek ısırığı gibi acıyormuş,iğneliye başlıcam bende
eşimde destekliyor :kedi:
kıl tüy olayını hiç sevmiyor
kökünden halletcekmişim :kedi:
oooo mutfağa girmene bile gerek yok yani kaydirigubbakcemile3Canım benim eşim çok sever mutfak işlerini.Tabii yurtdışında da yaşamışlığı olunca 6 sene.Alışmış oradaki değişik tatlara.Özellikle İtalyan mutfağını çok sever ve çok da güzel yapar.
Canım ben daha sire yeni başladım.Zaten fazla bir tüyüm de yok.Kuaförde bunlar sirle biter dedi.Ondan epilasyon yaptırmıcam.
oooo mutfağa girmene bile gerek yok yani kaydirigubbakcemile3
bizimkisi ufak tefek şeyleri yapar.
canım zaten yemek yapmasa bile sana yardımcı olması yeter
benim de çok hoşuma gidiyor mesela etrafımda dolaşması
hayat müşterek kaydirigubbakcemile2
canım önceden makineyle mi alıyordun?
az ise epilasyona gerek yok zaten
sir zayıflatıyor
Canım bende alamazdım ama nasıl bir gaza geldiysem alabildim valla:lepi: Ki benim acaip canım tatlıdır.Nasıl aldım anlamadım vallakaydirigubbakcemile3Yazın bir de sürekli sürekli zor oluyor.Bitti ağdam alacağım yenisini tatilde lazım olur:)
canım benimkide desenli,sarı beyaz altın karışık,
taşlıydı biz taşsız yaptırdık,taşları dökülür demişlerdi.
bende bombeli olanları seviyorum
aynen ya bende sir yaptırıyorum.yazları ama kendim alıyorum,az az çıktıkça alıyorum.yazın zor oluyor.
canım sinek ısırığı gibi acıyormuş,iğneliye başlıcam bende
eşimde destekliyor :kedi:
kıl tüy olayını hiç sevmiyor
kökünden halletcekmişim :kedi:
canım jilet dedin de
Evet tatlım mutfakta yardımı bile yeter.Sofraya tabakları bile taşısa yeter yani.:sm_cool:
Canım ben önceden bazen makine bazen de jilet alıyordum;ama başa çıkamadım.Hemen sire başladım.Şimdi rahatım vallahi.kaydirigubbakcemile2
evet canım beni komple iğneliye götürecek :kedi:evet cicim al yanına yedekyerimseniben
ay senin kocişte senden ne çok istiyorkaydirigubbakcemile
peki sen ondan neler istiyosun cicimkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım nasılsınben geldim güzeller
sabah sabah neler kaynatmışsınız maşallahkaydirigubbakcemile3
allah muhabbetimizi artırsın
nasılsınız?
bu arad aangel canım evlilik yıldönümünüz hayırlı mutlu kutlu olsun:)
nice nice senelere erişirsiniz inşallah..:Saruboceq:a.s.
bende birazdan başlıcam yazlarım var :çok üzgünüm:herkese selam
nihayet işlerimi bitirebildim
maşallah sabahtan meri muhabbet baya bi koyuydu
hızınıza yetişemedim
yazdıklarınızı okumakla yetindim
bu arada angel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
allah daha nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?