Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

benim isteğimle oluyodu önceden, şimdi ben bıraktım artık, o istediği zaman oluyo.. ne zaman isterse artık:)

Canım kırmızı iç giyimden hoşlanır;ama kırmızı ojeden nefret eder.Nedenini de halen çözmüş değilim:umursamaz:

Evet çok hoşuma gitti;ama çok pahalı canım.Kocişe söyleyeyim belki o doğum günü hediyesi alırkaydirigubbakcemile3

evet bak doğum günü hediyesi bunu alsın kocişinalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hem sen hem o bayılır bu hediyeyealkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım öyle düşünme, ben sana kendimden örnek vereyim mesela eşim yokken ben onu çok isterim ama yan yana gelince sadec sarılıp uyumak yeterli gelir, böyle istememesi seni arzulamamsı anlamına gelmez.öyle düşünme
benim isteğimle oluyodu önceden, şimdi ben bıraktım artık, o istediği zaman oluyo.. ne zaman isterse artık:)

ozaman eşinde korkulan bi durumda yok, isteksizlk fazla, bence ben istşyorum doktora gitöeyi de ve gidin bence en iyi şekilde o yardımcı olur.peki ne kadar aralıklarla oluyodu

Canım kırmızı iç giyimden hoşlanır;ama kırmızı ojeden nefret eder.Nedenini de halen çözmüş değilim:umursamaz:

alla alla bak o tutmadı, eşimde ojeden nefret etmesine rağmen kendisi aldırmıştı bana kırmızı ojeyi sürmeyincede küsüyo.aslında çokta seksi ama?

çok fazla iddialı ya acaba ondan mı sevmiyoki?

ya şimdi şöle diyim.. acaba bi rahatsızlığımı var. sana rezil olmamak içinmi böle davranıo

canım belki ona kırıcı bişey dediysen ? bunun çok önemli bi etken olduğunu söylüyolar psikolglar bile ? yapamayacağına dair

alla alla bak o tutmadı, eşimde ojeden nefret etmesine rağmen kendisi aldırmıştı bana kırmızı ojeyi sürmeyincede küsüyo.aslında çokta seksi ama?

çok fazla iddialı ya acaba ondan mı sevmiyoki?

Olabilir canım iddialı diye sürdürmüyor olabilir;ama ben yine de sürüyorumzemuszemus

evet poka nın dediği gibide olabilir, yada fiziki olarak beğenmiyosa kendini yada sana haz verememkte olabilr korkusu

canım bende de saten olanların her türlüsü mevcut :kedi:

herkesin koçişi farklı benimki bayılır dirimcim
bende o günleri iple çekiyorum
kaydirigubbakcemile

ay iki dakika ayrıldım ortalık haydar dümenlik olmuş:jeyyar::roflol:
öyle olmuş dimi kaydirigubbakcemile3

kilo biraz az cnm ama bebek maşallah olması gereknin üzerinde kilosu çok şükür inş bende alırım biraz daha yaa
canım bebek aldıksa problem yok zaten,ne güzel işte opuyorumnanaktan

ayda 1, en çok 2

canım yaştan dolayıda olabilir
35 az değil hani
istek azalmış olabilir normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…