ye valla, ama bu boğaların kadınıda erkeğide pek bi fena,ya merak ettim eşin kırmızıdan etkileniyomu ?
benim eşim kırmızıya dayanamz sevgiliyken bile giyme şu kırmızıyı fena oluyorum diyodu, yani beğeni anlamında
Evet çok hoşuma gitti;ama çok pahalı canım.Kocişe söyleyeyim belki o doğum günü hediyesi alırkaydirigubbakcemile3
canım öyle düşünme, ben sana kendimden örnek vereyim mesela eşim yokken ben onu çok isterim ama yan yana gelince sadec sarılıp uyumak yeterli gelir, böyle istememesi seni arzulamamsı anlamına gelmez.öyle düşünmeşunada açıklık getireyim benim üzüldüğüm beraber olmamız değil.. beni istemiyo, beni arzulamıyo fikri... beni arzuladıgını bileyim, hissedeyim 10 sene olmasın hiç sorun değil... sıkıntımı anlatabildimmi bilmiyorum ama.. ben yalnız doktora gitsem ne olurki, iş onu ikna etmekte, buda pek mümkün görünmüyo... doktora gidelim dediğimde, sen çok istiyorsan gidelim diyo, ama bu laf benim bittiğim nokta zaten... ben istiyorsam gidiyoruz, o istemiyo yine... o zamanda hiç bişeyin anlamı kalmıyo...
benim isteğimle oluyodu önceden, şimdi ben bıraktım artık, o istediği zaman oluyo.. ne zaman isterse artık:)
evet bak doğum günü hediyesi bunu alsın kocişinalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hem sen hem o bayılır bu hediyeyealkisalkisalkisalkisalkisalkis
aa enterasan mış jazmincim kırmızı oje...
Canım kırmızı iç giyimden hoşlanır;ama kırmızı ojeden nefret eder.Nedenini de halen çözmüş değilim:umursamaz:
alla alla bak o tutmadı, eşimde ojeden nefret etmesine rağmen kendisi aldırmıştı bana kırmızı ojeyi sürmeyincede küsüyo.aslında çokta seksi ama?
çok fazla iddialı ya acaba ondan mı sevmiyoki?
Olabilir canım iddialı diye sürdürmüyor olabilir;ama ben yine de sürüyorumzemuszemus
bencede, benim koçişte sadece kendi yanında sürdürüyo zaten kaydirigubbakcemile3
canım bende de saten olanların her türlüsü mevcutSen de saten olan geceliklerden al dirimcim.Mesela babydoll falan:kedi:
Ben de sorma ya.Nasıl utanmıştım:kedi:Hemen yatağın içine atıp kendimi,pikeyi de çekmiştim üzerime:kedi:kaydirigubbakcemile3
Canım bir psikoloğa falan gitseniz.Yani çok karışık bir durum.Bir anda ne değişti ki.:sm_confused:
bende o günleri iple çekiyorumherkesin koçişi farklı benimki bayılır dirimcim
öyle olmuş dimi kaydirigubbakcemile3ay iki dakika ayrıldım ortalık haydar dümenlik olmuş:jeyyar::roflol:
canım bebek aldıksa problem yok zaten,ne güzel işte opuyorumnanaktankilo biraz az cnm ama bebek maşallah olması gereknin üzerinde kilosu çok şükür inş bende alırım biraz daha yaa
ayda 1, en çok 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?