Benim kociş french daha çok seviyor.Dha doğrusu sadelikten yana:kedi:Çok makyaj da sevmez mesela
Benim kociş french daha çok seviyor.Dha doğrusu sadelikten yana:kedi:Çok makyaj da sevmez mesela
Ay evet ya :kedi: Ama söyleyince de yüzsüzlük olmaz demikaydirigubbakcemile
Evet canım anlamadım vallaCADIARZU
canım bende de saten olanların her türlüsü mevcut:kedi:
bende katılıyorum jazmine harfiyenSimiramis canım. Arada bende de oluyor isteksizlik;ama bu eşimi sevmiyor ya da istemiyor anlamına gelmiyor. İş,güç inan yoruluyorum.Ve sanırım ben başlatan taraf olmaktansa devam eden taraf olmayı çok seviyorum yani eşimin daha baskın olmasını seviyorum.Senin eşinde de böyle birşey olabilir.
ya bekarkende böylemiydi, hiç kaçamak yaptığınız olmuyomuyduben 26 yaşındayım, mühendisim, benden kaynaklanan bişey oldugunu düşünmüyorum.. bu konuda en ağır söylediğim şey, bebekle ilgilydi, leylekler getirmiyo bebeği bizim nasıl olacak demiştim.. söylediklerime çok dikkat ediyorum, onu bu konuda yaralamamak için.. balayında bile böyleydi ama.. benden kaynaklanan bişey değil bence.. aklından ne geçiyo, ne düşünüyo bilmiyorum ki.
gerçi onun bu konuda düşündüğünüde sanmıyorum, ona göre normal çünkü.. ufak dokunuşlara gelince, iş ileri gider diye korkusundan o konuda da serin duruyo, pek yanaştıgı söylenemez... yani açıkçası haftada bir öpüşüyoruz, ayda birde birlikte oluyoruz işte, siz yapın hesabını
zaten dirim seninki benimki bide jazmininki eminim süper üçlü olurlar, hemen her konuda aynı düşüncelere sahipler :))aynen benim eşimde makyajı çok sevmez
ruj sürmemi istemiyor mesela
çok dikkat çekiyormuş -tatlicadiarzu-
hımm anladım evet öyle bi özellikleride var sanırım benimkide fazla makyaj yapma ama her daim bakımlı ol der, mesela laci siyah bordo asla sevmez, uçuk renkler tercihi.demekki buda bi özellikmiş :)) bilmiyodum da :))
aynen benim eşimde makyajı çok sevmez
ruj sürmemi istemiyor mesela
çok dikkat çekiyormuş -tatlicadiarzu-
yok canım nolcek ki
bana kociş sorar genelde neye ihtiyacın var ne istiyorsun diye:kedi:
mesela ben alyansım çizildi diye değiştirmek istiyodum
bu ay girincede dedim ki aşkım biz birbirimize evlilik yıldönümünde hediye almayalım alyansımızı değiştirelim dedim
o bana alıcak ben ona tıpki ilk günkü gibi:)))
o da tamam dedi
şimdi bi alyans 400 500 ikisi 1 de ee ne gerek var fazla masrafa birde hediyeye dimi ama:))
bende katılıyorum jazmine harfiyen
ya bekarkende böylemiydi, hiç kaçamak yaptığınız olmuyomuydu
zaten dirim seninki benimki bide jazmininki eminim süper üçlü olurlar, hemen her konuda aynı düşüncelere sahipler :))
Aynen benim eşimde böyle canım.Mesela oje uçuk pembe,rakı beyazı yani french olacak.Makyaj da parlatıcı olacak,allık bir de pastel renklerde mümkünse pembe makyaj olacak.
Canım benim kocişte parlatıcı sürdürür bir tek:kedi:
Söyledim;ama beğenmedikaydirigubbakcemile3
Evet canım haklısın,yüzüklerde baya tutuyor.Zaten en güzel evlilik yıldönümü hediyesi.Hem bayanlar pek birşey almazlar kocişlerine.Böylelikle sen de almış oluyorsun.opuyorumnanaktan
bencede canımcım:kedi:
şimdi ben artık alyans modelelrine bakıyorum:kedi:
işte benim kocacımda öyle hele ruj kesin yasak ama ben bugün ilkkez sürdüm :)))Aynen benim eşimde böyle canım.Mesela oje uçuk pembe,rakı beyazı yani french olacak.Makyaj da parlatıcı olacak,allık bir de pastel renklerde mümkünse pembe makyaj olacak.
Canım benim kocişte parlatıcı sürdürür bir tek:kedi:
Evet canım kesinlikle haklsıın çok iyi anlaşırlar valla.Burayı da bilmemeleri cabasıkaydirigubbakcemile3
canım yapı meselesi sanırım,bence çok üstüne düşmeben 26 yaşındayım, mühendisim, benden kaynaklanan bişey oldugunu düşünmüyorum.. bu konuda en ağır söylediğim şey, bebekle ilgilydi, leylekler getirmiyo bebeği bizim nasıl olacak demiştim.. söylediklerime çok dikkat ediyorum, onu bu konuda yaralamamak için.. balayında bile böyleydi ama.. benden kaynaklanan bişey değil bence.. aklından ne geçiyo, ne düşünüyo bilmiyorum ki.
gerçi onun bu konuda düşündüğünüde sanmıyorum, ona göre normal çünkü.. ufak dokunuşlara gelince, iş ileri gider diye korkusundan o konuda da serin duruyo, pek yanaştıgı söylenemez... yani açıkçası haftada bir öpüşüyoruz, ayda birde birlikte oluyoruz işte, siz yapın hesabını
:kedi:Maşallah canım o zaman kociş tatil de yaşadı:jeyyar:
öyle canım,ya kızlar bide eşim etek boyumada takmış durumda -tatlicadiarzu-bende katılıyorum jazmine harfiyen
ya bekarkende böylemiydi, hiç kaçamak yaptığınız olmuyomuydu
zaten dirim seninki benimki bide jazmininki eminim süper üçlü olurlar, hemen her konuda aynı düşüncelere sahipler :))
işte benim kocacımda öyle hele ruj kesin yasak ama ben bugün ilkkez sürdüm :)))
valla üç kafadar olurlar artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım yapı meselesi sanırım,bence çok üstüne düşme
:kedi:
öyle canım,ya kızlar bide eşim etek boyumada takmış durumda -tatlicadiarzu-
dizin ortası üstü olmazmış,oturduğumda diz kapağım hiç gözükmeyecek -tatlicadiarzu-
ruj sürme,lensini takma, gözlük yakışıyormuş kafamçokkarıştı
çıtçıtlı atlet giy
dans ederken gözlerimin içine bak
daha aklıma gelmiyor bir sürü şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?