Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ya bi msj yazayım dedim elektrikler gitti çok şükür erken geldide aklım sizde kalmamış oldu:)

jazmin ben 2 yıl önce falan kullandım gerçektende farketti annemle kardeşim kullandı onlardada farketti, kullanımı şöyle olacak tüyleri kökten aldırdıktan sonra 1 hafta hergece sürülecek, 4gece diyolar ama ben 1hafta sürüyorum.ağdalık olunca tekrar alıp aynı işlemi yapıyosun şilesi de 5-10 lira bişey

Ben de alayım bari.Aktarlar da satılıyor değil mi canım. Şimdi yapamam daha yeni alldım çünkü.Bir dahaki alışım da sürmeye başlarım.Kızlar ben bir de kolumda ve göbeğimde çok tüy yok ama yine de huysuzluk ediyorum oraya da tüy sarartıcı sürüyorum.

teşekkür ederim dirimcim angelcim :))))
jnaz hamişlik nası gidio şekerimmmm:)

off kociş kayınvalidemlerdeee. ben çalışom. sıkıldımmmmmmmmmm
çok şükür şimdilik herşey yolunda tatlım
sen nasılsın bakalım asıl sana sormak lazım şimdi evlilik nasıl diye:)
hoşbuldum bitanemmmŞeniz
sorma öyle kötü oldumki bi babama sarılıyorum bir anneme yiğenimde sarıldı bırakmıyor neyse alışıcaz artık
hamilelikte iyi tatlım arada kasıklarım ağrıyor ve yavaştan bulantılarımda başladı
bide felaket uyku yaptı bende Allahtan 2 gündür dışardaydımda uyumadım alıştırmayayım diyorum kendimi
bide şişlik ve afedersin gaz var canımya

hoşbuldum jazmincimm
hamişlikte iyi tatlım ama fena kaptırdık biz kocişle şimdiden her dakika eli göbişimde :)
hoşgeldin jnazcım naber nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın ?

Canım başlamış belirtiler yavaştan.bende de çok gaz vardı,bir de kabızlık yapıyor tabii.uyku da felaketti kalkamıyordum yerimden;ama bende bulantı yoktu fazla.Ne zaaman gidiyorsunuz canım doktora kalp atışları için?

bu arada karınca yağını banada ağdacım önermişti ve hatta hızımı alamayıp bütün aileye almıştım :)
ama bir iki kere anca kullandım 3 kutu var evde
bide kızlar sanırım ağdamı kendim yapmak zorunda kalacağım çünkü hep annemlere gidince yaptırıyordum geçenlerde burda yaptırayım dedim kız sadece bikini bölegesini 1 saate alıyorum diyince vazgeçtim :)
alınyazım iğneli epilasyonuda kızkardeşim yaptırıyo acıyo ama çok memnumum diyor ben cesaret edememiştim

jnaz cım valla evlilik şimdilik iyi bi sorun yok:))))
çok şükür canımcımmm zaten gün geçtikçe daha da güzelleşecek emin olabilirsin yerimseniben

evet tatlım aynen
bu cuma kısmetse gideceğiz ama doktor keseyi görebiliriz ama küçük olduğu için kalp atışlarını duyamayabiliriz dedi benim tahminlerime göre 4 hafta 5 günlük bebişim

canım benim bir daha gelirler
üzme tatlı canını
ben kendi adıma konuşacak olursam çok şükür iyiyim
işle güçle uğraşıyoruz bayağı bir yoğunlaştım

canım arada bir olur zaten
bugünde yapmassın artık.
yol yormuş olmalı seni

teşekkür ederim dirimcim angelcim :))))
jnaz hamişlik nası gidio şekerimmmm:)

off kociş kayınvalidemlerdeee. ben çalışom. sıkıldımmmmmmmmmm
gine mi ?benimki de kaydirigubbakcemile3

canım 2 günlüğüne felan gitçez,fazla masraf yapamayız kredi çekmiştik ya
bu sene böyle oldu artık :çok üzgünüm:

canım akçakocaya gittim ben önceden,ama dün haberlerde akçakocada evleri su bastı diye bir haber dinledim.sanırım bu aralar denize girilmez.deniz dışında gezilecek çok fazla bir yeri yok sanki.eşimde çakraza gitmiş.karar veremedik -tatlicadiarzu-
kız eşimde bacaklara da git demişti olmuyormuymuş yani?
sen sadece koltuk altına mı gidiyosun???

Ben bir anda yoğunlaştım canım.Yemek bile yiyemedimŞimdi yicem inşallah.Evden salata getirdim.Acil göbüşümü indirmem lazım.:kedi:
seni göbüşlü seni kaydirigubbakcemile3

Bikini bölgesi 1 saatte mi:1shok: Canım ne bu süre ya.benim hepsi 15 dakika sürmüyor valla.Ben de geçen gün kendim aldım.

Canım bende hamile olduğumu öğrendiğimde 4,5 haftalıktım sadece kese gözüktü ztn. 3 hafta sonra da çağırmıştı.Ama göremedik bebek.Umarım sen güzel haberler alacaksın canım..:1hug:

Göbüş değil o naniknanik Türk kası:jeyyar:

canım benim bir daha gelirler
üzme tatlı canını
ben kendi adıma konuşacak olursam çok şükür iyiyim
işle güçle uğraşıyoruz bayağı bir yoğunlaştım
ayy inşallah canımyaa
iyi olmanada sevindim tatlım
Allah kolaylık versin

Bikini bölgesi 1 saatte mi:1shok: Canım ne bu süre ya.benim hepsi 15 dakika sürmüyor valla.Ben de geçen gün kendim aldım.

aynen canımyaa ben komple ağdayı 15-20 dk aldırıyordum şok oldum duyunca bakalım evde yapıcam artık
bide ben çok inceliyorum diyo :)

kaydirigubbakcemile3 Canım valla neyi inceliyor bu:) Ben hazır sir ağda bantlarından aldım canım.İnan çok rahat oluyor.Benim de kuaförüm evime uzak,sürekli gidemiyorum.

inşallah tatlım bende geçen salı gittiğimde bişey göremedi doktor bide zaten batın dan baktı bakalım bu sefer görünür inşallah
inşallah sendende güzel haberler alacağız şekercim hem daha planlı bir gebelik olur senin içinde ve geçen seferki gibi tedirgin olmazsın
bende kendimi fazla kaptırmak istemiyorum sonuçta kısmetimizde varsa olacak

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim
şöyle hafiften bir geçmişi inceledim
dirimcim akçakocayı bana soracaksın :jeyyar:
2 haftadır gitmedim gittiğim hafta güzeldi ama karasuda güzel ben şahsen oranın denizinden daha çok zevk alıyrum

kaydirigubbakcemile3 Canım valla neyi inceliyor bu:) Ben hazır sir ağda bantlarından aldım canım.İnan çok rahat oluyor.Benim de kuaförüm evime uzak,sürekli gidemiyorum.

bende roll on şeklinde olanlardan almıştım tatlım bidahaki sefere onu denerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…