Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

papatya çayını hiç denemedim nasıl bişi merak ettim CADIARZU

dorudur dzcel belki yanlış zamanda gitmişimdir..

bide gecen gelin resimleri ekledin ben göremedim yaaa tekrar koyarmısın merak ettim o günden beri):

jazmin cim bioderi bende aldım ben çok beğenmeim ama annemde çok fark atmıştı :) sarartıcıda sorun yoksa devm edebiliriz :) ya herkes bişey diyoda kimse net bişey bilmiyo maalesf

Canım nette araştırdım.Bilindik Türk markası olanlardan kullanıyordum ben ve hem uzatıp hem de hemen sarartısı çabucak oluyordu.Sally Hansen Extra Strength Creme Hair Bleach(Yüz, Kol ve Bacak Bölgesi İçin Ekstra Güçlü Tüy Sarartıcı Krem) bu ürünü kullananlar çok memnun kalmış.Netten fiyatına baktım 30,00 TL. Bunu alabilirim.Sürdükten sonra sapsarı yapmıyormuş,tenin ile aynı renk oluyormuş.

papatya çayını hiç denemedim nasıl bişi merak ettim CADIARZU

Canım ben de daha yeni başladım.Gerçketn çok faydasını gördüm.Özellikle sancılarım için.Ahmet Maranki'nin kitabında okumuştum.Papatya çayı adet sancıları için iyi geliyormuş..

canım akçakocaya gittiğimiz sene (7 günlüğüne gittik) 3 gün yağmur yağdı.temmuzun son haftası gitmiştik.topu topu 2 günlüğüne gideceğim bide yağmur yağarsa
öyle aman aman gezilecek yerde yok
karasu nerde onu bilmiyorum
çakraz,amasrada denize giriliyor mu peki?

canım bende başlamak istiyorum biran önce
kızarıklık yapıyor mu peki,ben yüzüme de yaptırmak istiyorum

hoşgeldin dzcel:)
benim teyzemin karasuda yazlığı var. bi kere gitmiştim. bi daha allah korusun orada denize
girmem ödüm koptu valla :)
canım çok mu dalgalı :1shok:

hoşgeldin canım nasılsın? bencede karasu gerçekten güzel ve gelişkin

çok dalgalı dimi :))

kızlar ya bişey soracam siz bacağınızın üstünü alıyomusunuz ?
evet canım yazları ben kendim alıyorum
kışlarıda kuaföre gidiyorum

canım ilçede olduğunu bilmiyordum
doğrusundur canım benim
artık kendin yapacaksın sanırım

ay ya çok hoşsun
bazı ağdacılar dengesiz oluyor
benimkide diğer müşterilerini anlatıyordu bana
hiç sevmem öyle şeyleri

jazmincim saol bende bakayım bi alırım bende belki

dzcel gerçekten güzel, birde sana yakın ne güzle

poka yardıma koş o uyuz kaynan yine gelinleri kötülemiş ne uyuz bi kadın yaaa

jazmin cim bioderi bende aldım ben çok beğenmeim ama annemde çok fark atmıştı :) sarartıcıda sorun yoksa devm edebiliriz :) ya herkes bişey diyoda kimse net bişey bilmiyo maalesf
bioderide kullandım,faydasını görmedim
sarartıcı bir zamanlar kullanmıştım,ama 2,3.gün tüyler çıkmaya başlıyor ben ne anladım bu işten

ya nereye doyamadın ben anlamadım
kızlar çakraz da denize girilir mi????

muhtemelen çakrazda dalgalıdır epeyce ama yinede gidenlere sormak lazım, ana sayfada vardı bi baksana onlara danışsan ?

kızarıklık ve şişlik yapıyo yüze gideceksen cuma akşam gidersen pzts ye kadar kızarıklık azalır, ama iz kalabiliyo ben yaptırdım birkez nokta nokta kalmıştı tabi zamnla geçebilrde onun için çok güzvenilir biyer bulmak gerek, yüzü riske atmaya gelmez, ben bidaha gitmedim ondan dolayı

bende alamıyorum üst tarafı tabiki hoş olmuyo ama acıyıcada alamıyorum işte parada olmayınca gidemiyorumda okızada sinir oldum ben iğneliye aralıklı vakitlerde gidiyorum ondan dedi, galiba benim kıllı gezdiğimi sanıyo ama iğneliye gidemediğim vakitler makineyle yada ağdayla alıyorum sadece üst bacak her daim kıllı işte mafoldumben ama bu kez çok kızdım düzenli olarak gideyim diyorum tabi para oldukça mirmirmirmir

bizimki başka müşterilerden bahsetmyo mert bi kızda bu kadarda demeye gerek yok insanı kendine kötü hissettiriyo sonra açıklama gereği duyuyorum

iğneliyi kesin tavsiye ederim mesela eşin askerdeyken epeyce azltabilirsin başlarsan yarıdan çoğu gider

canım benim üzülme sağlık olsun yeterki yien gelir onlar
merak etme senkaydirigubbakcemile5

ne bi saati ne çok incelemesi yawkaydirigubbakcemile3
ben komple koltuk altı yarım bacak ve malum bölgeyi 15 20 dk aldırıp çıkıyorum valla:)))

selam dzcelim hoşgeldin
nasılsın canım

hoşgeldin canım nasılsın? bencede karasu gerçekten güzel ve gelişkin

çok dalgalı dimi :))

kızlar ya bişey soracam siz bacağınızın üstünü alıyomusunuz ?

yok canım benim üst bacakta tüyler sarıkaydirigubbakcemile3

bende evlenmeden önce aldıramıyodum canım yılda bir defa tatile giderken ağda diğer zamandada krem kullanıyordum ama evlendikten sonra bir başladım şimdi ayda bir gidiyorum adetimden 1 hafta sonra falan çok rahat oluyor mis gibi tertemiz hemde fiyatları da uygun boşuna beklemişim diyorum:))
sen ağda yaptıracağın zaman adet zamanına denk gelmemesine özen göster çünkü yeni bittiği ve başlayacağı 3 4 gün çok hassas oluyor insan
canım ama bence ihmal etme git hemde zamanla azalıyor:))

alınyazımsın ben seni yanlış anladım galiba senin canını ağda değil de iğneli epilasyon mu acıtıyor:sm_confused::uhm:

canım bende para olursa gideyim diyorum.borçları bir ödemeye başlayım hele,
kışa gelmesi ve eşimin yanımda olmaması iyi aslında.
ozaman koltukaltı ve malum bölgeye gitmem gerekecek önce
canım senin yüzünde iz mi kaldı şimdi
ben özellikle yüze istiyordum aslında,canım sıkıldı şimdi
iş arkadaşlarımdan(erkek) enseye yaptıran var,kıpkırmızı oluyor,
sorsam mı acep nerde yaptırıyon diye kaydirigubbakcemile3
alınyazımsın senin üst taraflar hassas sanırım,benim azcık baldır kısmım acıyor.ondada iyice bacağımı geriyorum.

Dirimcim sende hiçbir şey işe yaramamış anlaşılan..CADIARZU

ben bioder ve karınca yumurtası yağını denedim
hiç etkisini görmedim canım
daha doğrusu gözle görülen bişey olmadı

üst tarafın sarı olmasını bende çok isterdim benim siyah sık ama kalın değil sonuçta belli oluyo mafoldumben
canım zaten evlenmeden gideyim diyodum şimdi eşimde uzakta olunca bacaklarıda görecek kimse yok diye saldım valla, sen kaça gidiyosun canım ben yarım bacağı 10 a aldırdım
alınyazımsın ben seni yanlış anladım galiba senin canını ağda değil de iğneli epilasyon mu acıtıyor:sm_confused::uhm:

kısmen evet tatlım, koltuk altı ve bikiniye iğneliye gidiyorum ama bacakta ağda kullanıyorum altı kendim albiliyorum fakat üstü alamıyorum alamadığım gibi ağdacıdada çok cı çekiyorum

dirim bu arada ben bikini bölgesine iğne vurduruyorum ona dayanmak çok zor olabilir

dirim sende benim gibi kıl deposumusun yoksa ?
evet canım
eşimden çok :kedi:,ama eşim sarışın o bakımdan yane :kedi:
ve kıl tüy olayını pek sevmiyor
biran önce kökünden kurtulmam gerekiyor opuyorumnanaktan

canım alınyazımsın bacağının üst kısmını alamıyormuş yanlış mı anladım yoksam

Anladım canım.Bakalım benim azalmaya başlarsa almam zaten. Artık acımıyorda eskisi gibi.Evde kendim yapabildiğime göre bende baya bir gelişme var...kaydirigubbakcemile3

Malum bölgeye de epilasyon yaplıo mu kızlar yafisfisfis Acımıyor mudelikafadulden

bencede git, yüzümde iz çok az var bıyıklara yaptırmıştım yakından bakarsan kırmızı nokta vari bikaç kişide görüp sormuştu ama zamanla geçer, geçerkende sen rahatsız olursun tecrğbesiz biyere gidersen kalıcı iz kalabiliyo,en verimli yer bikini bölgesiymiş iğnelide, ilk seansta yüzde 50 ye dek sonuç veriyo benmkide öyle olmuştu geciktirme paran olursa kesin git.

benim üst bacak epey hassas galiba yamafoldumben şimdi anladım herkes alıp ben alamıyosam ki ben dayanıklıyımdırda üstelik ama bacakta iş bitiyo yani bikinide bile acı hisstemiyorum okadar

canım çok mu acıyor ya :çok üzgünüm:
ağdadan daha mı kötü :kedi:
ben bacağın tamamını 15'e aldırıyorum.
komplede 30 tl

alınyazımsın yetiştim yetiştim merak etme:))) ne kadın yaaaaaa
dzcel canım benim yaa süpersin gercekten bayıldımmmmmm. allah mutluluğunu daim etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…