papatya çayını hiç denemedim nasıl bişi merak ettim CADIARZUBen de salata yedim tatlım.Davul gibi oldu karnım.Şimdi papatya çayı içeyim de midem yumuşasın
Canım bakıyorum;ama genel olarak tek zararı tüyleri uzatmasıymış.Aslında ben bio-der falan almayı düşünüyorum canım.Arkadaşım kullanıyordu çok memnun kalmıştı.
Canım tabii ki de kolay birşey değil;ama dediğim gibi hep olumlu düşünmeye bak.Canım ne istiyorsa canın ye hemen:) Hatta bana bir tanıdık söylemişti.Hamileliğin de eşine istemediğin birşeyi bile istiyormuş gibi yap,koştursun demiştikaydirigubbakcemile3 Çünkü bir daha böyle nazlamaöıcaksın demişti...:kedi:
jazmin cim bioderi bende aldım ben çok beğenmeim ama annemde çok fark atmıştı :) sarartıcıda sorun yoksa devm edebiliriz :) ya herkes bişey diyoda kimse net bişey bilmiyo maalesf
papatya çayını hiç denemedim nasıl bişi merak ettim CADIARZU
canım akçakocaya gittiğimiz sene (7 günlüğüne gittik) 3 gün yağmur yağdı.temmuzun son haftası gitmiştik.topu topu 2 günlüğüne gideceğim bide yağmur yağarsaslm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim
şöyle hafiften bir geçmişi inceledim
dirimcim akçakocayı bana soracaksın :jeyyar:
2 haftadır gitmedim gittiğim hafta güzeldi ama karasuda güzel ben şahsen oranın denizinden daha çok zevk alıyrum
canım bende başlamak istiyorum biran önceevet canım aktarlarda stılıyor, keşke sürmesen sarartıcıyı, zararlıymış galiba
bende iyiyim canım kıl tüy yuvarlanıp gidiyoruz :))
tavsiye ederim :)
evet ya çok acıyoda sonuç süper, karınca yağını bende çok almıştım 5 şişe falan kulandım farklı bölgelerde etkisinide gördüm ama istikrarlı olamadım maalesef, şimdi tekrar devam edicem :) senin ağdacıda amma yavaşmış ya en iyisi evde sen yap, sende aynı vakte yaparsın zaten para niye versin bide :)
yok canım bacaklarada oluyoda benimki fazla zor işlere girmem diyo ondan yani, diğer iğneliye gittiğim yerdeki kadın yaparım diyo paragözdürde kendi :)) koltuklatıma gidiyorum 4.seansım oldu, ama 2 seans sonra tamamen tüysüzüm orda, ben fazla bekletmeseydim 4 seansada biterdi de beklettim işte.bikini bölgesine de gidiyorum onuda başka kuaföre, birisi nazlı biraz.orasıda 3 seans oldu oda 2-3 seans bitecek muhtemelen ama alt tarafı almıyo dudak kısımlarını yani sadece üstü alıyo,ama o bile süper.geçen kendim aldım makineyle hiç acımadı bile, almadıkları yeri alırken sızladı baya farkediyo yani ::)
akçakocayla bartın tarafı yakın saırım oradada girlmez galiba ama bi değişiklik olur amasra canlıdır sanırım bu ara
canım çok mu dalgalı :1shok:hoşgeldin dzcel:)
benim teyzemin karasuda yazlığı var. bi kere gitmiştim. bi daha allah korusun orada denize
girmem ödüm koptu valla :)
evet canım yazları ben kendim alıyorumhoşgeldin canım nasılsın? bencede karasu gerçekten güzel ve gelişkin
çok dalgalı dimi :))
kızlar ya bişey soracam siz bacağınızın üstünü alıyomusunuz ?
canım ilçede olduğunu bilmiyordumcanımcım oturduğum ilçede zaten komple ağda yapan 2 yer var birini geçenlerde denedim sadece koltuk altı aldırdım ve hiç beğenmedim diğeride 1 saate alıyorum diyincede vazgeçtim . merkeze de gidebilirim ama bildiğim hiçbiryer yok maleseff
ne güzel ya ben hiç alamıyorum evlendikten sonrada 3 kez aldırdım epeyde var belli oluyo yani( çok acıyo yapamıyorum param olmayınca kuaföred gidemiyorum, ağdacı kıza bozuldum sende nadasmı bırakıyosun falan dedide çok acıyo dedim eşimede önceden demiştim aldıramıyorum senin için sakıncası varmı diye, utanıyorum ama napıyım ( artık acıya diş sıkıp düzenli gideyim bai yağıda süreyim belki azalır
canım çok emin değilim birinden duymuştum otobüste kansorejen madde varmış ama ne derece doğru bilmiyorum
bioderide kullandım,faydasını görmedimjazmin cim bioderi bende aldım ben çok beğenmeim ama annemde çok fark atmıştı :) sarartıcıda sorun yoksa devm edebiliriz :) ya herkes bişey diyoda kimse net bişey bilmiyo maalesf
ya nereye doyamadın ben anlamadımjnazcım sarmısaklı ve yoğurtlu olan herşeye bayılırım ben ya bak benim de canım istedi şimdi halbuki tokum aşırı derecede hemde kaydirigubbakcemile3
pokahontas canım ben geçen yıl gittim inan doyamadım denizden çıkasım gelmedi mis gibi tertemiz ve sakin di deniz, kötü bi zamanına denk gelmişsin denizin anlaşılan
alınyazımsın ben gerçekten çok beğeniyorum orayı geçen yıl eşimle nişanlıyken 2 günlüğüne gitmiştik harikaydı opuyorumnanaktan
çakraz,amasrada denize giriliyor mu peki?
canım bende başlamak istiyorum biran önce
kızarıklık yapıyor mu peki,ben yüzüme de yaptırmak istiyorum
evet canım yazları ben kendim alıyorum
kışlarıda kuaföre gidiyorum
ay ya çok hoşsun
bazı ağdacılar dengesiz oluyor
benimkide diğer müşterilerini anlatıyordu bana
hiç sevmem öyle şeyleri
çok şükür şimdilik herşey yolunda tatlım
sen nasılsın bakalım asıl sana sormak lazım şimdi evlilik nasıl diye:)
hoşbuldum bitanemmmŞeniz
sorma öyle kötü oldumki bi babama sarılıyorum bir anneme yiğenimde sarıldı bırakmıyorneyse alışıcaz artık
hamilelikte iyi tatlım arada kasıklarım ağrıyor ve yavaştan bulantılarımda başladı
bide felaket uyku yaptı bende Allahtan 2 gündür dışardaydımda uyumadım alıştırmayayım diyorum kendimi
bide şişlik ve afedersin gaz var canımya
hoşbuldum jazmincimm
hamişlikte iyi tatlım ama fena kaptırdık biz kocişle şimdiden her dakika eli göbişimde :)
iyiyim canım sen nasılsın ?
bu arada karınca yağını banada ağdacım önermişti ve hatta hızımı alamayıp bütün aileye almıştım :)
ama bir iki kere anca kullandım 3 kutu var evde
bide kızlar sanırım ağdamı kendim yapmak zorunda kalacağım çünkü hep annemlere gidince yaptırıyordum geçenlerde burda yaptırayım dedim kız sadece bikini bölegesini 1 saate alıyorum diyince vazgeçtim :)
alınyazım iğneli epilasyonuda kızkardeşim yaptırıyo acıyo ama çok memnumum diyor ben cesaret edememiştim
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim
şöyle hafiften bir geçmişi inceledim
dirimcim akçakocayı bana soracaksın :jeyyar:
2 haftadır gitmedim gittiğim hafta güzeldi ama karasuda güzel ben şahsen oranın denizinden daha çok zevk alıyrum
hoşgeldin canım nasılsın? bencede karasu gerçekten güzel ve gelişkin
çok dalgalı dimi :))
kızlar ya bişey soracam siz bacağınızın üstünü alıyomusunuz ?
ne güzel ya ben hiç alamıyorum evlendikten sonrada 3 kez aldırdım epeyde var belli oluyo yani( çok acıyo yapamıyorum param olmayınca kuaföred gidemiyorum, ağdacı kıza bozuldum sende nadasmı bırakıyosun falan dedide çok acıyo dedim eşimede önceden demiştim aldıramıyorum senin için sakıncası varmı diye, utanıyorum ama napıyım ( artık acıya diş sıkıp düzenli gideyim bai yağıda süreyim belki azalır
canım çok emin değilim birinden duymuştum otobüste kansorejen madde varmış ama ne derece doğru bilmiyorum
canım bende para olursa gideyim diyorum.borçları bir ödemeye başlayım hele,muhtemelen çakrazda dalgalıdır epeyceama yinede gidenlere sormak lazım, ana sayfada vardı bi baksana onlara danışsan ?
kızarıklık ve şişlik yapıyo yüze gideceksen cuma akşam gidersen pzts ye kadar kızarıklık azalır, ama iz kalabiliyo ben yaptırdım birkez nokta nokta kalmıştı tabi zamnla geçebilrde onun için çok güzvenilir biyer bulmak gerek, yüzü riske atmaya gelmez, ben bidaha gitmedim ondan dolayı
bende alamıyorum üst tarafı tabiki hoş olmuyo ama acıyıcada alamıyorum işte parada olmayınca gidemiyorumda okızada sinir oldum ben iğneliye aralıklı vakitlerde gidiyorum ondan dedi, galiba benim kıllı gezdiğimi sanıyo ama iğneliye gidemediğim vakitler makineyle yada ağdayla alıyorum sadece üst bacak her daim kıllı işte mafoldumben ama bu kez çok kızdım düzenli olarak gideyim diyorum tabi para oldukça mirmirmirmir
bizimki başka müşterilerden bahsetmyo mert bi kızda bu kadarda demeye gerek yok insanı kendine kötü hissettiriyo sonra açıklama gereği duyuyorum
iğneliyi kesin tavsiye ederim mesela eşin askerdeyken epeyce azltabilirsin başlarsan yarıdan çoğu gider
Dirimcim sende hiçbir şey işe yaramamış anlaşılan..CADIARZU
üst tarafın sarı olmasını bende çok isterdim benim siyah sık ama kalın değil sonuçta belli oluyo mafoldumbenyok canım benim üst bacakta tüyler sarıkaydirigubbakcemile3
bende evlenmeden önce aldıramıyodum canım yılda bir defa tatile giderken ağda diğer zamandada krem kullanıyordum ama evlendikten sonra bir başladım şimdi ayda bir gidiyorum adetimden 1 hafta sonra falan çok rahat oluyor mis gibi tertemiz hemde fiyatları da uygun boşuna beklemişim diyorum:))
sen ağda yaptıracağın zaman adet zamanına denk gelmemesine özen göster çünkü yeni bittiği ve başlayacağı 3 4 gün çok hassas oluyor insan
canım ama bence ihmal etme git hemde zamanla azalıyor:))
alınyazımsın ben seni yanlış anladım galiba senin canını ağda değil de iğneli epilasyon mu acıtıyor:sm_confused::uhm:
evet canımdirim sende benim gibi kıl deposumusun yoksa ?
canım benim üzülme sağlık olsun yeterki yien gelir onlar
merak etme senkaydirigubbakcemile5
ne bi saati ne çok incelemesi yawkaydirigubbakcemile3
ben komple koltuk altı yarım bacak ve malum bölgeyi 15 20 dk aldırıp çıkıyorum valla:)))
selam dzcelim hoşgeldin
nasılsın canım
yok canım benim üst bacakta tüyler sarıkaydirigubbakcemile3
bende evlenmeden önce aldıramıyodum canım yılda bir defa tatile giderken ağda diğer zamandada krem kullanıyordum ama evlendikten sonra bir başladım şimdi ayda bir gidiyorum adetimden 1 hafta sonra falan çok rahat oluyor mis gibi tertemiz hemde fiyatları da uygun boşuna beklemişim diyorum:))
sen ağda yaptıracağın zaman adet zamanına denk gelmemesine özen göster çünkü yeni bittiği ve başlayacağı 3 4 gün çok hassas oluyor insan
canım ama bence ihmal etme git hemde zamanla azalıyor:))
canım bende para olursa gideyim diyorum.borçları bir ödemeye başlayım hele,
kışa gelmesi ve eşimin yanımda olmaması iyi aslında.
ozaman koltukaltı ve malum bölgeye gitmem gerekecek önce
canım senin yüzünde iz mi kaldı şimdi
ben özellikle yüze istiyordum aslında,canım sıkıldı şimdi
iş arkadaşlarımdan(erkek) enseye yaptıran var,kıpkırmızı oluyor,
sorsam mı acep nerde yaptırıyon diye kaydirigubbakcemile3
alınyazımsın senin üst taraflar hassas sanırım,benim azcık baldır kısmım acıyor.ondada iyice bacağımı geriyorum.
ben bioder ve karınca yumurtası yağını denedim
hiç etkisini görmedim canım
daha doğrusu gözle görülen bişey olmadı
canım bende para olursa gideyim diyorum.borçları bir ödemeye başlayım hele,
kışa gelmesi ve eşimin yanımda olmaması iyi aslında.
ozaman koltukaltı ve malum bölgeye gitmem gerekecek önce
canım senin yüzünde iz mi kaldı şimdi
ben özellikle yüze istiyordum aslında,canım sıkıldı şimdi
iş arkadaşlarımdan(erkek) enseye yaptıran var,kıpkırmızı oluyor,
sorsam mı acep nerde yaptırıyon diye kaydirigubbakcemile3
alınyazımsın senin üst taraflar hassas sanırım,benim azcık baldır kısmım acıyor.ondada iyice bacağımı geriyorum.
üst tarafın sarı olmasını bende çok isterdim benim siyah sık ama kalın değil sonuçta belli oluyo mafoldumben
canım zaten evlenmeden gideyim diyodum şimdi eşimde uzakta olunca bacaklarıda görecek kimse yok diye saldım valla, sen kaça gidiyosun canım ben yarım bacağı 10 a aldırdım
kısmen evet tatlım, koltuk altı ve bikiniye iğneliye gidiyorum ama bacakta ağda kullanıyorum altı kendim albiliyorum fakat üstü alamıyorum alamadığım gibi ağdacıdada çok cı çekiyorum
dirim bu arada ben bikini bölgesine iğne vurduruyorum ona dayanmak çok zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?