Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin tatlım nasılsın ?

evet canım aktarlarda stılıyor, keşke sürmesen sarartıcıyı, zararlıymış galiba
iyiyim canım sen nasılsın ?
bende iyiyim canım kıl tüy yuvarlanıp gidiyoruz :))
Sanırım Şu karınca yaĞını bende alsam İyİ olucak
tavsiye ederim :)
evet ya çok acıyoda sonuç süper, karınca yağını bende çok almıştım 5 şişe falan kulandım farklı bölgelerde etkisinide gördüm ama istikrarlı olamadım maalesef, şimdi tekrar devam edicem :) senin ağdacıda amma yavaşmış ya en iyisi evde sen yap, sende aynı vakte yaparsın zaten para niye versin bide :)
yok canım bacaklarada oluyoda benimki fazla zor işlere girmem diyo ondan yani, diğer iğneliye gittiğim yerdeki kadın yaparım diyo paragözdürde kendi :)) koltuklatıma gidiyorum 4.seansım oldu, ama 2 seans sonra tamamen tüysüzüm orda, ben fazla bekletmeseydim 4 seansada biterdi de beklettim işte.bikini bölgesine de gidiyorum onuda başka kuaföre, birisi nazlı biraz.orasıda 3 seans oldu oda 2-3 seans bitecek muhtemelen ama alt tarafı almıyo dudak kısımlarını yani sadece üstü alıyo,ama o bile süper.geçen kendim aldım makineyle hiç acımadı bile, almadıkları yeri alırken sızladı baya farkediyo yani ::)
akçakocayla bartın tarafı yakın saırım oradada girlmez galiba ama bi değişiklik olur amasra canlıdır sanırım bu ara

hoşgeldin dzcel:)
benim teyzemin karasuda yazlığı var. bi kere gitmiştim. bi daha allah korusun orada denize
girmem ödüm koptu valla :)

hoşgeldin canım nasılsın? bencede karasu gerçekten güzel ve gelişkin
hoşgeldin dzcel:)
benim teyzemin karasuda yazlığı var. bi kere gitmiştim. bi daha allah korusun orada denize
girmem ödüm koptu valla :)

çok dalgalı dimi :))

kızlar ya bişey soracam siz bacağınızın üstünü alıyomusunuz ?

Ya gerçekten karınca yağı yumurtası işe yarıyor mu??? Ben de alayım olmazsa...
bende yaramadı malesef ((

kaydirigubbakcemile3

canım başka kuaförlere sorsaydın mutlaka iyi yapan vardır sanırım
1 saatte napıyosa bu hatun kaydirigubbakcemile3

evet dirimcim aynen öleeeeee yineeeeeeee:)
bizimkiside öyle bugün sabahtan annesigile gitti,gel çay içelim diyo
:umursamaz:
oldu canım dedim :umursamaz:

aynen tatlım bugünlerde bende de o sıkıntı var her ay gidiyordum ve büyük kolaylıktı benim için ama işte şehir değiştirince sorun oluyor artık kendimde alabilirim zaten

bide üst bacağımıda alıyorum kaydirigubbakcemile5 ama 3-4 ayda bir çıkıyor benimkiler çok şükür fazla değil:)

Canım iyi düşün.Sonuçta benim plansız bir hamilelikti.Belki bebeğimi görseydim,daha sonra daha da büyük problemlerle karşılaşacaktım.Herşeyin hayırlısı canım.Bundan sonra planlı bir gebelik düşünüyorum zaten canımcım.İnşallah tatlım senden güzel ve hayırlı şeyler duyacağız.

Selam canım hoşgeldin.Nasılsın?

hoşgeldin canım nasılsın? bencede karasu gerçekten güzel ve gelişkin

çok dalgalı dimi :))

Canım sarartıcının ne zararı varmış yafisfisfis Ben alıyorum canım üst kısmı ama yazın sadece 1 kez yetiyor bana..

canımcım oturduğum ilçede zaten komple ağda yapan 2 yer var birini geçenlerde denedim sadece koltuk altı aldırdım ve hiç beğenmedim diğeride 1 saate alıyorum diyincede vazgeçtim . merkeze de gidebilirim ama bildiğim hiçbiryer yok maleseff

ne güzel ya ben hiç alamıyorum evlendikten sonrada 3 kez aldırdım epeyde var belli oluyo yani ( çok acıyo yapamıyorum param olmayınca kuaföred gidemiyorum, ağdacı kıza bozuldum sende nadasmı bırakıyosun falan dedide çok acıyo dedim eşimede önceden demiştim aldıramıyorum senin için sakıncası varmı diye, utanıyorum ama napıyım ( artık acıya diş sıkıp düzenli gideyim bai yağıda süreyim belki azalır

Selam canım hoşgeldin.Nasılsın?

Canım sarartıcının ne zararı varmış yafisfisfis Ben alıyorum canım üst kısmı ama yazın sadece 1 kez yetiyor bana..

canım çok emin değilim birinden duymuştum otobüste kansorejen madde varmış ama ne derece doğru bilmiyorum

Alla alla içime kurt düştü ya..Ben bir araştırayım netten.

jazmincim iyiim canım sağol az evvelde dediğim gibi yemek yedim ama keşke yemeseydim ya sopa yemiş gibi oldum resmen kaydirigubbakcemile3

alınyazımsın biliyomusun karasuyu gitmişmiydin daha evvel

evet dzcel gitmiştim 2001 de, epey oluyo ama ben çok beğenmiştim :) ne sakin ne gürltülüydü , eşimlede gitmek isteim bizaman, sen de beğeniyosun değilmi ?

jazmincim iyiim canım sağol az evvelde dediğim gibi yemek yedim ama keşke yemeseydim ya sopa yemiş gibi oldum resmen kaydirigubbakcemile3
alınyazımsın biliyomusun karasuyu gitmişmiydin daha evvel

Ben de salata yedim tatlım.Davul gibi oldu karnım.Şimdi papatya çayı içeyim de midem yumuşasın

bencede jazmin bi araştır bakalım bende korktum sürmüyorum oyüzden

Canım bakıyorum;ama genel olarak tek zararı tüyleri uzatmasıymış.Aslında ben bio-der falan almayı düşünüyorum canım.Arkadaşım kullanıyordu çok memnun kalmıştı.

Canım tabii ki de kolay birşey değil;ama dediğim gibi hep olumlu düşünmeye bak.Canım ne istiyorsa canın ye hemen:) Hatta bana bir tanıdık söylemişti.Hamileliğin de eşine istemediğin birşeyi bile istiyormuş gibi yap,koştursun demiştikaydirigubbakcemile3 Çünkü bir daha böyle nazlamaöıcaksın demişti...:kedi:

jazmin cim bioderi bende aldım ben çok beğenmeim ama annemde çok fark atmıştı :) sarartıcıda sorun yoksa devm edebiliriz :) ya herkes bişey diyoda kimse net bişey bilmiyo maalesf

jnazcım sarmısaklı ve yoğurtlu olan herşeye bayılırım ben ya bak benim de canım istedi şimdi halbuki tokum aşırı derecede hemde kaydirigubbakcemile3

pokahontas canım ben geçen yıl gittim inan doyamadım denizden çıkasım gelmedi mis gibi tertemiz ve sakin di deniz, kötü bi zamanına denk gelmişsin denizin anlaşılan

alınyazımsın ben gerçekten çok beğeniyorum orayı geçen yıl eşimle nişanlıyken 2 günlüğüne gitmiştik harikaydı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…