- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim
şöyle hafiften bir geçmişi inceledim
dirimcim akçakocayı bana soracaksın :jeyyar:
2 haftadır gitmedim gittiğim hafta güzeldi ama karasuda güzel ben şahsen oranın denizinden daha çok zevk alıyrum
evet canım aktarlarda stılıyor, keşke sürmesen sarartıcıyı, zararlıymış galiba
Ben de alayım bari.Aktarlar da satılıyor değil mi canım. Şimdi yapamam daha yeni alldım çünkü.Bir dahaki alışım da sürmeye başlarım.Kızlar ben bir de kolumda ve göbeğimde çok tüy yok ama yine de huysuzluk ediyorum oraya da tüy sarartıcı sürüyorum.
bende iyiyim canım kıl tüy yuvarlanıp gidiyoruz :))iyiyim canım sen nasılsın ?
tavsiye ederim :)Sanırım Şu karınca yaĞını bende alsam İyİ olucak
evet ya çok acıyoda sonuç süper, karınca yağını bende çok almıştım 5 şişe falan kulandım farklı bölgelerde etkisinide gördüm ama istikrarlı olamadım maalesef, şimdi tekrar devam edicem :) senin ağdacıda amma yavaşmış ya en iyisi evde sen yap, sende aynı vakte yaparsın zaten para niye versin bide :)bu arada karınca yağını banada ağdacım önermişti ve hatta hızımı alamayıp bütün aileye almıştım :)
ama bir iki kere anca kullandım 3 kutu var evde
bide kızlar sanırım ağdamı kendim yapmak zorunda kalacağım çünkü hep annemlere gidince yaptırıyordum geçenlerde burda yaptırayım dedim kız sadece bikini bölegesini 1 saate alıyorum diyince vazgeçtim :)
alınyazım iğneli epilasyonuda kızkardeşim yaptırıyo acıyo ama çok memnumum diyor ben cesaret edememiştim
yok canım bacaklarada oluyoda benimki fazla zor işlere girmem diyo ondan yani, diğer iğneliye gittiğim yerdeki kadın yaparım diyo paragözdürde kendi :)) koltuklatıma gidiyorum 4.seansım oldu, ama 2 seans sonra tamamen tüysüzüm orda, ben fazla bekletmeseydim 4 seansada biterdi de beklettim işte.bikini bölgesine de gidiyorum onuda başka kuaföre, birisi nazlı biraz.orasıda 3 seans oldu oda 2-3 seans bitecek muhtemelen ama alt tarafı almıyo dudak kısımlarını yani sadece üstü alıyo,ama o bile süper.geçen kendim aldım makineyle hiç acımadı bile, almadıkları yeri alırken sızladı baya farkediyo yani ::)canım akçakocaya gittim ben önceden,ama dün haberlerde akçakocada evleri su bastı diye bir haber dinledim.sanırım bu aralar denize girilmez.deniz dışında gezilecek çok fazla bir yeri yok sanki.eşimde çakraza gitmiş.karar veremedik -tatlicadiarzu-
kız eşimde bacaklara da git demişti olmuyormuymuş yani?
sen sadece koltuk altına mı gidiyosun???
hoşgeldin canım nasılsın? bencede karasu gerçekten güzel ve gelişkinslm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim
2 haftadır gitmedim gittiğim hafta güzeldi ama karasuda güzel ben şahsen oranın denizinden daha çok zevk alıyrum
hoşgeldin dzcel:)
benim teyzemin karasuda yazlığı var. bi kere gitmiştim. bi daha allah korusun orada denize
girmem ödüm koptu valla :)
bende yaramadı malesefYa gerçekten karınca yağı yumurtası işe yarıyor mu??? Ben de alayım olmazsa...
kaydirigubbakcemile3Canım bende hamile olduğumu öğrendiğimde 4,5 haftalıktım sadece kese gözüktü ztn. 3 hafta sonra da çağırmıştı.Ama göremedik bebek.Umarım sen güzel haberler alacaksın canım..:1hug:
Göbüş değil o naniknanik Türk kası:jeyyar:
canım başka kuaförlere sorsaydın mutlaka iyi yapan vardır sanırımayy inşallah canımyaa
iyi olmanada sevindim tatlım
Allah kolaylık versin
aynen canımyaa ben komple ağdayı 15-20 dk aldırıyordum şok oldum duyunca bakalım evde yapıcam artık
bide ben çok inceliyorum diyo :)
bizimkiside öyle bugün sabahtan annesigile gitti,gel çay içelim diyoevet dirimcim aynen öleeeeee yineeeeeeee:)
bende iyiyim canım kıl tüy yuvarlanıp gidiyoruz :))
tavsiye ederim :)
evet ya çok acıyoda sonuç süper, karınca yağını bende çok almıştım 5 şişe falan kulandım farklı bölgelerde etkisinide gördüm ama istikrarlı olamadım maalesef, şimdi tekrar devam edicem :) senin ağdacıda amma yavaşmış ya en iyisi evde sen yap, sende aynı vakte yaparsın zaten para niye versin bide :)
yok canım bacaklarada oluyoda benimki fazla zor işlere girmem diyo ondan yani, diğer iğneliye gittiğim yerdeki kadın yaparım diyo paragözdürde kendi :)) koltuklatıma gidiyorum 4.seansım oldu, ama 2 seans sonra tamamen tüysüzüm orda, ben fazla bekletmeseydim 4 seansada biterdi de beklettim işte.bikini bölgesine de gidiyorum onuda başka kuaföre, birisi nazlı biraz.orasıda 3 seans oldu oda 2-3 seans bitecek muhtemelen ama alt tarafı almıyo dudak kısımlarını yani sadece üstü alıyo,ama o bile süper.geçen kendim aldım makineyle hiç acımadı bile, almadıkları yeri alırken sızladı baya farkediyo yani ::)
akçakocayla bartın tarafı yakın saırım oradada girlmez galiba ama bi değişiklik olur amasra canlıdır sanırım bu ara
kızlar ya bişey soracam siz bacağınızın üstünü alıyomusunuz ?
inşallah tatlım bende geçen salı gittiğimde bişey göremedi doktor bide zaten batın dan baktı bakalım bu sefer görünür inşallah
inşallah sendende güzel haberler alacağız şekercim hem daha planlı bir gebelik olur senin içinde ve geçen seferki gibi tedirgin olmazsın
bende kendimi fazla kaptırmak istemiyorum sonuçta kısmetimizde varsa olacak
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben geldim
evet canım aktarlarda stılıyor, keşke sürmesen sarartıcıyı, zararlıymış galiba
bende iyiyim canım kıl tüy yuvarlanıp gidiyoruz :))
tavsiye ederim :)
evet ya çok acıyoda sonuç süper, karınca yağını bende çok almıştım 5 şişe falan kulandım farklı bölgelerde etkisinide gördüm ama istikrarlı olamadım maalesef, şimdi tekrar devam edicem :) senin ağdacıda amma yavaşmış ya en iyisi evde sen yap, sende aynı vakte yaparsın zaten para niye versin bide :)
yok canım bacaklarada oluyoda benimki fazla zor işlere girmem diyo ondan yani, diğer iğneliye gittiğim yerdeki kadın yaparım diyo paragözdürde kendi :)) koltuklatıma gidiyorum 4.seansım oldu, ama 2 seans sonra tamamen tüysüzüm orda, ben fazla bekletmeseydim 4 seansada biterdi de beklettim işte.bikini bölgesine de gidiyorum onuda başka kuaföre, birisi nazlı biraz.orasıda 3 seans oldu oda 2-3 seans bitecek muhtemelen ama alt tarafı almıyo dudak kısımlarını yani sadece üstü alıyo,ama o bile süper.geçen kendim aldım makineyle hiç acımadı bile, almadıkları yeri alırken sızladı baya farkediyo yani ::)
akçakocayla bartın tarafı yakın saırım oradada girlmez galiba ama bi değişiklik olur amasra canlıdır sanırım bu ara
hoşgeldin canım nasılsın? bencede karasu gerçekten güzel ve gelişkin
çok dalgalı dimi :))
kızlar ya bişey soracam siz bacağınızın üstünü alıyomusunuz ?
bende yaramadı malesef((
kaydirigubbakcemile3
canım başka kuaförlere sorsaydın mutlaka iyi yapan vardır sanırım
1 saatte napıyosa bu hatun kaydirigubbakcemile3
bizimkiside öyle bugün sabahtan annesigile gitti,gel çay içelim diyo
:umursamaz:
oldu canım dedim :umursamaz:
ne güzel ya ben hiç alamıyorum evlendikten sonrada 3 kez aldırdım epeyde var belli oluyo yaniaynen tatlım bugünlerde bende de o sıkıntı var her ay gidiyordum ve büyük kolaylıktı benim için ama işte şehir değiştirince sorun oluyor artık kendimde alabilirim zaten
bide üst bacağımıda alıyorum kaydirigubbakcemile5 ama 3-4 ayda bir çıkıyor benimkiler çok şükür fazla değil:)
Selam canım hoşgeldin.Nasılsın?
Canım sarartıcının ne zararı varmış yafisfisfis Ben alıyorum canım üst kısmı ama yazın sadece 1 kez yetiyor bana..
niyeki neden ödün koptu :1shok:hoşgeldin dzcel:)
benim teyzemin karasuda yazlığı var. bi kere gitmiştim. bi daha allah korusun orada denize
girmem ödüm koptu valla :)
ne güzel ya ben hiç alamıyorum evlendikten sonrada 3 kez aldırdım epeyde var belli oluyo yani( çok acıyo yapamıyorum param olmayınca kuaföred gidemiyorum, ağdacı kıza bozuldum sende nadasmı bırakıyosun falan dedide çok acıyo dedim eşimede önceden demiştim aldıramıyorum senin için sakıncası varmı diye, utanıyorum ama napıyım ( artık acıya diş sıkıp düzenli gideyim bai yağıda süreyim belki azalır
canım çok emin değilim birinden duymuştum otobüste kansorejen madde varmış ama ne derece doğru bilmiyorum
Canım iyi düşün.Sonuçta benim plansız bir hamilelikti.Belki bebeğimi görseydim,daha sonra daha da büyük problemlerle karşılaşacaktım.Herşeyin hayırlısı canım.Bundan sonra planlı bir gebelik düşünüyorum zaten canımcım.İnşallah tatlım senden güzel ve hayırlı şeyler duyacağız.
haklısın canım bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda
kardeşimde bebeği 2,5 aylıktı ve düzenli olarakta gidiyordu halada zor geliyor ona kabullenmesi
iyiyim canım çok şükür
yemek yedim ağırlaştım biraz oturduğum yerden kalkasım gelmiyo karnım da davul gibi oldu
sen nasılsın?
bende çok şükür iyiyim tatlım
açım ama ne yiyeceğime karar veremiyorum az önce çikolatalı süt ve gofret istedi canım yedim ama şimdide sarımsaklı yoğurt istiyor:)
niyeki neden ödün koptu :1shok:
jazmincim iyiim canım sağol az evvelde dediğim gibi yemek yedim ama keşke yemeseydim ya sopa yemiş gibi oldum resmen kaydirigubbakcemile3
alınyazımsın biliyomusun karasuyu gitmişmiydin daha evvel
bencede jazmin bi araştır bakalım bende korktum sürmüyorum oyüzden
haklısın canım bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda
kardeşimde bebeği 2,5 aylıktı ve düzenli olarakta gidiyordu halada zor geliyor ona kabullenmesi
bende çok şükür iyiyim tatlım
açım ama ne yiyeceğime karar veremiyorum az önce çikolatalı süt ve gofret istedi canım yedim ama şimdide sarımsaklı yoğurt istiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?