epilasyon derken iğneli mi canım?Anladım canım.Bakalım benim azalmaya başlarsa almam zaten. Artık acımıyorda eskisi gibi.Evde kendim yapabildiğime göre bende baya bir gelişme var...kaydirigubbakcemile3
Malum bölgeye de epilasyon yaplıo mu kızlar yafisfisfis Acımıyor mudelikafadulden
ozaman yüzümü en sona atayımbencede git, yüzümde iz çok az var bıyıklara yaptırmıştım yakından bakarsan kırmızı nokta vari bikaç kişide görüp sormuştu ama zamanla geçer, geçerkende sen rahatsız olursun tecrğbesiz biyere gidersen kalıcı iz kalabiliyo,en verimli yer bikini bölgesiymiş iğnelide, ilk seansta yüzde 50 ye dek sonuç veriyo benmkide öyle olmuştu geciktirme paran olursa kesin git.
benim üst bacak epey hassas galiba yamafoldumben şimdi anladım herkes alıp ben alamıyosam ki ben dayanıklıyımdırda üstelik ama bacakta iş bitiyo yani bikinide bile acı hisstemiyorum okadar
sağol canım çok teşekkür ederim hepimizin mutluluğu daim olsun inşallahalınyazımsın yetiştim yetiştim merak etme:))) ne kadın yaaaaaa
dzcel canım benim yaa süpersin gercekten bayıldımmmmmm. allah mutluluğunu daim etsinnn
epilasyon derken iğneli mi canım?
ozaman yüzümü en sona atayım
sürekli ağdaya gittiğim bir yer var oraya giderim olmassa
bikini bölgesi daha mantıklı ozaman
canım bacağının arkası ve baldırı aldırırken canın yanar
sende ön tarafı almaya çalış,kemikli olan yeri.
ayaklarını uzatarak değilde,dizlerinin üzerine otur
etin iyice gerilsin,valla ben alırken değişik değişik şekillere giriyorum
allam bende ya,benim eşim esmer ama bende daha çok kıl var kendide farkında aileside, gelinimiz oğlumuzdan daha kıllı derler zatikaydirigubbakcemile3 oda sevmiyo aynen borçlar var gitmeyim demiştim ama yok git ben gelmeden bitsin dedi kaydirigubbakcemile3 benim görümcemde kayınvalidemde kayınpederimde hiç tüy yok, k.pederin bacakları alınmış kız bacağı gib mafoldumben eşimle kayınbiraderim onlara göre epeyce kıllı ama benm kadar değil ikiside mafoldumben inş kızım olursa halasına çeker o kkonuda, dirim ne şanssızı yaaaamafoldumbenevet canım
eşimden çok :kedi:,ama eşim sarışın o bakımdan yane :kedi:
ve kıl tüy olayını pek sevmiyor
biran önce kökünden kurtulmam gerekiyor opuyorumnanaktan
canım alınyazımsın bacağının üst kısmını alamıyormuş yanlış mı anladım yoksam
Anladım canım.Bakalım benim azalmaya başlarsa almam zaten. Artık acımıyorda eskisi gibi.Evde kendim yapabildiğime göre bende baya bir gelişme var...kaydirigubbakcemile3
Malum bölgeye de epilasyon yaplıo mu kızlar yafisfisfis Acımıyor mudelikafadulden
niyeki neden ödün koptu :1shok:
sağol canım çok teşekkür ederim hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah
iğneli kşiye göre değişiyo benim sağ koltukaltı acımıyo nerdeyse ama solda ölüyorum bikini bölgeide uyuşturuluyo istersen koltukaltınıda uyuşturuyolar ama heryer değil eğitimin alanlar, senin ağda iyiymiş ya elimi yorduğuma değmez ben tüm vücut 40 a gitmiştim geçen yılcanım çok mu acıyor ya :çok üzgünüm:
ağdadan daha mı kötü :kedi:
ben bacağın tamamını 15'e aldırıyorum.
komplede 30 tl
valla ya ne uyuz bişey sinir ettii benialınyazımsın yetiştim yetiştim merak etme:))) ne kadın yaaaaaa
dzcel canım benim yaa süpersin gercekten bayıldımmmmmm. allah mutluluğunu daim etsinnn
bencedeepilasyon derken iğneli mi canım?
ozaman yüzümü en sona atayım
sürekli ağdaya gittiğim bir yer var oraya giderim olmassa
bikini bölgesi daha mantıklı ozaman
canım bacağının arkası ve baldırı aldırırken canın yanar
sende ön tarafı almaya çalış,kemikli olan yeri.
ayaklarını uzatarak değilde,dizlerinin üzerine otur
etin iyice gerilsin,valla ben alırken değişik değişik şekillere giriyorum
iğneli yapılıyor ama üst tarafaEvet canım.Ben sirle ilk aldırıken bile çok acımıştı:bbo:
aman kader arkadaşım benimallam bende ya,benim eşim esmer ama bende daha çok kıl var kendide farkında aileside, gelinimiz oğlumuzdan daha kıllı derler zatikaydirigubbakcemile3 oda sevmiyo aynen borçlar var gitmeyim demiştim ama yok git ben gelmeden bitsin dedi kaydirigubbakcemile3 benim görümcemde kayınvalidemde kayınpederimde hiç tüy yok, k.pederin bacakları alınmış kız bacağı gib mafoldumben eşimle kayınbiraderim onlara göre epeyce kıllı ama benm kadar değil ikiside mafoldumben inş kızım olursa halasına çeker o kkonuda, dirim ne şanssızı yaaaamafoldumben
doğru anladın canım
evet canım yapılıyo sadece dudaklar tercihe bağlı
canım belki eli ağırdır ağdacının,başka yerlerdede mi öyle oluyoriğneli kşiye göre değişiyo benim sağ koltukaltı acımıyo nerdeyse ama solda ölüyorum bikini bölgeide uyuşturuluyo istersen koltukaltınıda uyuşturuyolar ama heryer değil eğitimin alanlar, senin ağda iyiymiş ya elimi yorduğuma değmez ben tüm vücut 40 a gitmiştim geçen yıl
valla ya ne uyuz bişey sinir ettii beni
bencede
yüzü ensona at güevenbilirsen yaptır diğerlerinde pek iz sorunu olmuyo,yokya arkadada baldırda yanmıyo sadece üst önde ölüyorum mafoldumben ağdacı kızda farketti vücudunun bölgeri aynı hassasyette değil bazılarında çok dirayetlisin bazısında ise hiç değil dedi
dizlerin üstüne oturup aldırıyım bari gidince iyi fikir bu
Ben sanırım yaptıramam...İğneli epilasyon ya:sinifsinif:
canım belki eli ağırdır ağdacının,başka yerlerdede mi öyle oluyor
bikini bölgesi uyuşunca okadar ağrımıyordur sanırım???
valla ben geçen sene 25'e gidiyordumkaydirigubbakcemile3
güzellik salonu bide sadece bayan var kaydirigubbakcemile3
valla ben yeterki kurtulayım,acıya katlanırım artık napim :gitme:
ay yaa bende kılsız olsun derdim kendimden nefret ettiğim için ama meğerse o daha kötüymüş adamın gözüne batıyoz ister istemeziğneli yapılıyor ama üst tarafa
valla sirle benimde canım yanıyor ama 5 saniye sürüyor ağrısı :kedi:
iğneliyi düşünemiyorum bile
aman kader arkadaşım benim
bende evlenmeden önce eşim benden kıllı olsun derdim
tam tersi oldu,
kociş sarışın ben esmerim haliyle benimkiler fırtlıyor :kedi:
demek eşin borcu felan da takmıyor kaydirigubbakcemile3
benim eşim geçen hayatım kolların içinde gidersin dediklava:
adam beni komple göndermeye kararlı yani :umursamaz:
benim annemde de çok az var,kolları,bacağın üstü,yüzü,sırtı,beli,karnı tertemiz
kime çektiysem
haktann nerelerdesin sesin çıkmıyo hiç
haktann nerelerdesin sesin çıkmıyo hiç
iyiymiş valla, ama heryerde öyle oluyo 3 değişik yere gittim üçündede öldümcanım belki eli ağırdır ağdacının,başka yerlerdede mi öyle oluyor
bikini bölgesi uyuşunca okadar ağrımıyordur sanırım???
valla ben geçen sene 25'e gidiyordumkaydirigubbakcemile3
güzellik salonu bide sadece bayan var kaydirigubbakcemile3
valla ben yeterki kurtulayım,acıya katlanırım artık napim :gitme:
öyle bi spreyde var iğneli epilasyon topiğinde, bide bazıları iğne vuruy, iğne daha etkiliymiş.iğneden korkanlar için bile basit bi iğne yani bende korkardımda ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3
Belki uyuşturucu bişeyler sıkıyorlardır canım.benneyaptımki
burdayım canım
bugünm okadar uyuşuğumki sadece yazdıkalrınız okuyorum katılamıyorum bile konuşmaya:çok üzgünüm:
oluyo insan arasıra böyle ya başka bir rahatsızlığın yok inşallahburdayım canım
bugünm okadar uyuşuğumki sadece yazdıkalrınız okuyorum katılamıyorum bile konuşmaya:çok üzgünüm:
öyle bi spreyde var iğneli epilasyon topiğinde, bide bazıları iğne vuruy, iğne daha etkiliymiş.iğneden korkanlar için bile basit bi iğne yani bende korkardımda ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3
ilahi çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3ay yaa bende kılsız olsun derdim kendimden nefret ettiğim için ama meğerse o daha kötüymüş adamın gözüne batıyoz ister istemez
bizimkier pek alem ya dirim sorun bizde mi baksana seninki kollarda bile istemiyo :1shok: nedir bizim kıldan tüyden çektiğimiz ya offf mafoldumben , acep benimkide dermi ?onada dayanılmazki benim kollar zaten defolu, 1,25 cm kol ölçüsüne bide yoğun kıla canmı dayanırmafoldumben
aşkolsun şekerimburdayım canım
üst tarafın sarı olmasını bende çok isterdim benim siyah sık ama kalın değil sonuçta belli oluyo mafoldumben
canım zaten evlenmeden gideyim diyodum şimdi eşimde uzakta olunca bacaklarıda görecek kimse yok diye saldım valla, sen kaça gidiyosun canım ben yarım bacağı 10 a aldırdım
kısmen evet tatlım, koltuk altı ve bikiniye iğneliye gidiyorum ama bacakta ağda kullanıyorum altı kendim albiliyorum fakat üstü alamıyorum alamadığım gibi ağdacıdada çok cı çekiyorum
dirim bu arada ben bikini bölgesine iğne vurduruyorum ona dayanmak çok zor olabilir
evet canım
eşimden çok :kedi:,ama eşim sarışın o bakımdan yane :kedi:
ve kıl tüy olayını pek sevmiyor
biran önce kökünden kurtulmam gerekiyor opuyorumnanaktan
canım alınyazımsın bacağının üst kısmını alamıyormuş yanlış mı anladım yoksam
Anladım canım.Bakalım benim azalmaya başlarsa almam zaten. Artık acımıyorda eskisi gibi.Evde kendim yapabildiğime göre bende baya bir gelişme var...kaydirigubbakcemile3
angel iyiyim canım sen nasılsın
ne var ne yok bakalım görüşmeyeli
kızlar bu arada göğüslerin diri kalması için her duştan sonra soğuk suyla masaj yapıyoruz ok mi? dahada diri olsun deerseniz ; hergece ve her sabah buzla masaj yapabilirsiniz hem dikleşiyo hem diri kalıyo hemde büyütüyo,emzirecekler hiç unutmasın hele opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?