Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

epilasyon derken iğneli mi canım?

ozaman yüzümü en sona atayım
sürekli ağdaya gittiğim bir yer var oraya giderim olmassa
bikini bölgesi daha mantıklı ozaman
canım bacağının arkası ve baldırı aldırırken canın yanar
sende ön tarafı almaya çalış,kemikli olan yeri.
ayaklarını uzatarak değilde,dizlerinin üzerine otur
etin iyice gerilsin,valla ben alırken değişik değişik şekillere giriyorum

Evet canım.Ben sirle ilk aldırıken bile çok acımıştı:bbo:

allam bende ya,benim eşim esmer ama bende daha çok kıl var kendide farkında aileside, gelinimiz oğlumuzdan daha kıllı derler zatikaydirigubbakcemile3 oda sevmiyo aynen borçlar var gitmeyim demiştim ama yok git ben gelmeden bitsin dedi kaydirigubbakcemile3 benim görümcemde kayınvalidemde kayınpederimde hiç tüy yok, k.pederin bacakları alınmış kız bacağı gib mafoldumben eşimle kayınbiraderim onlara göre epeyce kıllı ama benm kadar değil ikiside mafoldumben inş kızım olursa halasına çeker o kkonuda, dirim ne şanssızı yaaaamafoldumben
doğru anladın canım

evet canım yapılıyo sadece dudaklar tercihe bağlı

canım çok mu acıyor ya :çok üzgünüm:
ağdadan daha mı kötü :kedi:
ben bacağın tamamını 15'e aldırıyorum.
komplede 30 tl
iğneli kşiye göre değişiyo benim sağ koltukaltı acımıyo nerdeyse ama solda ölüyorum bikini bölgeide uyuşturuluyo istersen koltukaltınıda uyuşturuyolar ama heryer değil eğitimin alanlar, senin ağda iyiymiş ya elimi yorduğuma değmez ben tüm vücut 40 a gitmiştim geçen yıl
alınyazımsın yetiştim yetiştim merak etme:))) ne kadın yaaaaaa
dzcel canım benim yaa süpersin gercekten bayıldımmmmmm. allah mutluluğunu daim etsinnn
valla ya ne uyuz bişey sinir ettii beni
bencede
yüzü ensona at güevenbilirsen yaptır diğerlerinde pek iz sorunu olmuyo,yokya arkadada baldırda yanmıyo sadece üst önde ölüyorum mafoldumben ağdacı kızda farketti vücudunun bölgeri aynı hassasyette değil bazılarında çok dirayetlisin bazısında ise hiç değil dedi

dizlerin üstüne oturup aldırıyım bari gidince iyi fikir bu

Evet canım.Ben sirle ilk aldırıken bile çok acımıştı:bbo:
iğneli yapılıyor ama üst tarafa
valla sirle benimde canım yanıyor ama 5 saniye sürüyor ağrısı :kedi:
iğneliyi düşünemiyorum bile

aman kader arkadaşım benim
bende evlenmeden önce eşim benden kıllı olsun derdim
tam tersi oldu,
kociş sarışın ben esmerim haliyle benimkiler fırtlıyor :kedi:

demek eşin borcu felan da takmıyor kaydirigubbakcemile3
benim eşim geçen hayatım kolların içinde gidersin dedi klava:
adam beni komple göndermeye kararlı yani :umursamaz:
benim annemde de çok az var,kolları,bacağın üstü,yüzü,sırtı,beli,karnı tertemiz
kime çektiysem

canım belki eli ağırdır ağdacının,başka yerlerdede mi öyle oluyor
bikini bölgesi uyuşunca okadar ağrımıyordur sanırım???
valla ben geçen sene 25'e gidiyordumkaydirigubbakcemile3
güzellik salonu bide sadece bayan var kaydirigubbakcemile3

Ben sanırım yaptıramam...İğneli epilasyon ya:sinifsinif:

valla ben yeterki kurtulayım,acıya katlanırım artık napim :gitme:

Belki uyuşturucu bişeyler sıkıyorlardır canım.benneyaptımki

ay yaa bende kılsız olsun derdim kendimden nefret ettiğim için ama meğerse o daha kötüymüş adamın gözüne batıyoz ister istemez

bizimkier pek alem ya dirim sorun bizde mi baksana seninki kollarda bile istemiyo :1shok: nedir bizim kıldan tüyden çektiğimiz ya offf mafoldumben , acep benimkide dermi ?onada dayanılmazki benim kollar zaten defolu, 1,25 cm kol ölçüsüne bide yoğun kıla canmı dayanırmafoldumben
haktann nerelerdesin sesin çıkmıyo hiç

iyiymiş valla, ama heryerde öyle oluyo 3 değişik yere gittim üçündede öldüm ( ne tatlı bacağım varmış beee kaydirigubbakcemile3 aynen bende temiz olayımda acı dediğin nedirki kaydirigubbakcemile3

Belki uyuşturucu bişeyler sıkıyorlardır canım.benneyaptımki
öyle bi spreyde var iğneli epilasyon topiğinde, bide bazıları iğne vuruy, iğne daha etkiliymiş.iğneden korkanlar için bile basit bi iğne yani bende korkardımda ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3
burdayım canım
bugünm okadar uyuşuğumki sadece yazdıkalrınız okuyorum katılamıyorum bile konuşmaya:çok üzgünüm:

neden ki tatlım

öyle bi spreyde var iğneli epilasyon topiğinde, bide bazıları iğne vuruy, iğne daha etkiliymiş.iğneden korkanlar için bile basit bi iğne yani bende korkardımda ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3

Dayanamadığınız yere sprey yaptırın canım sizde:) Mesela canım bacağının üst tarafı için düşünebilirsin...

ilahi çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3
yanımdaki çocukta bana bakıyor(telefonu benimle aynı olan mafoldumben)
defo dedinde ben başka yerlerden bahsetmiyorum daha :gitme:

burdayım canım
bugünm okadar uyuşuğumki sadece yazdıkalrınız okuyorum katılamıyorum bile konuşmaya:çok üzgünüm:
aşkolsun şekerim
canımın içi kendine gel,
buz gibi bir süt koy kendine,yada karpuz
canım çekti olsada yesem cokacimcoook

canım ben yarım bacak:8 koltuk altı :8 malum bölge : 10 a aldırıyorum:)))
ben sarışın ve beyaz tenliyim ondan benimkiler sarı
sen esmersin tabi normal cicim:))

evet ben malum bölge sanmışım:kedi:

yapılıyomuş canım ben karar vermiştim aslında lazer epilasyona ağdacım çok kesin konuştu ve aklımı çeldi ama ameliyat işim çıkınca vazgeçtim herşeyden(

angel iyiyim canım sen nasılsın
ne var ne yok bakalım görüşmeyeli

iyiyim canım sen nasılsın
yoğunsun galiba pek görüşemiyoruz

kızlar bu arada göğüslerin diri kalması için her duştan sonra soğuk suyla masaj yapıyoruz ok mi? dahada diri olsun deerseniz ; hergece ve her sabah buzla masaj yapabilirsiniz hem dikleşiyo hem diri kalıyo hemde büyütüyo,emzirecekler hiç unutmasın hele opuyorumnanaktan

ben genç kızlıgımdan bu yana yaparım yani hala genç bi kızım ama ergenlık diyim ben onakaydirigubbakcemile3

tamam kıslar kendıme gelıyorum uyuşukluk yok kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…