Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın alınyazımsın hoşgeldin

Evet canım az kaldııııı:sm_cool:Hoşgeldin bu arada canım nasılsın?

Keşke canım bir daha yaşasak o günleri;ama ilk zamanki gibi olmaz kesinlikle:asigim:

jnaz hoşgeldinnnn

hoşbuldum canımm
nasılsın bi hırsızlık olayı olmuş galiba geçmiş olsun canım
bizde dün gece yürüyüşe çıkmıştık eşimle sonra arkadaşlarla buluştuk falan gece 1 di eve döndüğümüzde kapıyı ben açtım meğerse anahtarı üzerinde unutmuşum sabah eşimi yolcu ederken gördüm çok şükür bişey olmadı resmen hırsıza buyur gel demişim

hoşbuldum jazmincim çok şükür iyiyim sen nasılsın ?

Sağol canımcım.İyiyim bende.Size de geçmiş olsun canım.Ben de ilk zamanlar yapıyordum.Kapı üstünde anahtar bırakmayı.Bir de hamilelikte insan daha unutkan oluyor canım.Dikkat et tatlım..

hım kötü olmuş tabi
Allah bi daha göstermesin canım:Saruboceq:
bende çok korkarım hırsızlıktan :gitme:
benim burda çalışan arkadaşımında kendi evine düğünden 3 gün önce hırsız girdi kızın altını falan yoktu daha düğün olmamıştı ama çeyizinden eşyalar götürmüş sapıklar çok üzülmüştü düğün oluncada direk kayınvalidesine gittiler arabanın süsünü falan orada bozdular normal kot tişört giyip evine gitti düşünsenize nasıl psikolojileri bozulduysa kızcağız gelinliğiyle evine girmedi çok üzülmüştü(([/B][/QUOTE]

amin canım
benim altınlarımı nişanda takmışlardı canım o yüzden altınlar annemlerdeydi
vicdansızlar ne var ne yoksa alıp gitmişler
babamda onlar emanetti deyip düğün öncesi altınları tekrar yaptı
yani bizim çok zararımız var

allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın canlarım insanlara güvenmek zor allahım bizi öyle insanlardan korusun,gözlesin uzak tutsun kendi ayaklarına dolaşsın yapacakları kötülükler
amin amin canım:Saruboceq:

oooo süperrrr jazmincim süperrrrrrrrr. siz harika bi balayı geçrimişiniz gercekten..
bende çok isityorum bu tarz bişi yapmayı inşallahhh

aman canım ya allah korumuş
zaten ortalık kötü dikkatli olmak lazım
allah korusun yarabbim
düşmanıma bile yaşatmasın

Sağol canımcım.İyiyim bende.Size de geçmiş olsun canım.Ben de ilk zamanlar yapıyordum.Kapı üstünde anahtar bırakmayı.Bir de hamilelikte insan daha unutkan oluyor canım.Dikkat et tatlım..
sağol canımcım bende duymuştum unutkanlık yaptığını daha dikkatli olurum inşallahh:)

ayy canımya çok üzüldüm ama cana geleceğine mala gelsin ne diyelim

ayy canımya çok üzüldüm ama cana geleceğine mala gelsin ne diyelim[/QUOTE]

bizde öyle dedik zaten
cana gelmesinde
parayla olan şeyler bi şekilde yerine gelir
ama en çok üzüldüğüm düğünümden hiçbirşey anlamadım
sersem gibiydim

amin amin canım:Saruboceq:

oooo süperrrr jazmincim süperrrrrrrrr. siz harika bi balayı geçrimişiniz gercekten..
bende çok isityorum bu tarz bişi yapmayı inşallahhh

Kesinlikle tavsiye ederim canım.Artık İstanbul çıkışlı gemilerde var.Onları düşünebilirsiniz.Uçak sefaletiniz olmaz.Biz Türkiye'ye dönmek için yaklaşık 5 saat havaalanında bekledik.Bir de 2 saat rötar yaptı.İzmir uçağına kılpayı yetişmiştik..

sağol canımcım bende duymuştum unutkanlık yaptığını daha dikkatli olurum inşallahh:)

ayy canımya çok üzüldüm ama cana geleceğine mala gelsin ne diyelim

a.s.

bizde öyle dedik zaten
cana gelmesinde
parayla olan şeyler bi şekilde yerine gelir
ama en çok üzüldüğüm düğünümden hiçbirşey anlamadım
sersem gibiydim
anlıyorum tatlım
çok zor bir durum bide evde başka birinin dolaştığını bilmekte cabası
benim bi arkadaşımında evine hırsız girdi yeni evlilerdi ama altınlara falan dokunmamışlar sapıkmış galiba kızın gecelikleri çamaşırları vs götürmüş nasıl şok olmuştuk duyunca
o daha da kötü bence
aman jnaz allah korumuş cnm benim

evet canım hiç sorma daha dikkatli olmam lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…