Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaaaaaaaa benim çeyizimde alınmadı evden:):): yerleştirmedede ablamla ikimiz vardık sadece.. eltilerim kayınvalidem bize bi bardak su bile getirmemişlerdi... şimdi hatırladımda bi fena oldum.. bazen düşünüyorum da benim kocam ağaç kovuğundan filan çıktı heralde.. ailesinin açığını hep kendi kapatmaya çalıştı.. eşim ablam ben yaptık bütün işleri, temizlik içinde eşim kadın tutmuştu.. çok güzeldi ama, iyikide yardım etmemişler:)

derya inci bende diğer arkadaşlara katılıyorum cnm kayınvalidenle aran nasıl bilemiyorum ama bunlar sorun edecek şeyler değil inan bana. zaten o gün herkes düzeltiyor herkes bi yerlere elleyip bişeyler düğünden sonra boşalt bütün dolapları kendi istediğin gibi yap ben öle yaptım sadece iç çamaşırı çekmecemizin yerini 3 kere değiştirdim düşün yani:))
bugünler stresli günler ve ne söylersen ne yaparsan unutulmayacak günler o yüzden dikkatli olmak lazım:)) kendimden biliyorum yanii.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 of seninkide baya sürmüş keşke her ilişki iyi bitse ama boşver

koçişler kimseyle kıyaslanamaz zaten, el tutuşma harici herşeye ilkim koçişim oldu ama bunda içimde değişik duygular oluyo, 18 yaşındaydım toydum galiba ondan olsa gerek :)))

canım bence boşver fazla takılma gelsinler görsnler onlarda heveslidirler benim kayınvalidem ve akrabalarıda gelmek istediler isteyen buyursun dedim, sadece kayınvalidem geldi görümcem bile gelmedi öyle deyince, gelselerde ses etme.onlara dersin anne düzeni ben böyle istiyorum hevesim kalmasın lütfen dersin anlar hem kalpte kırmamış olursun

Alıntı:
jazmin kullanıcısından alıntı
Süpermiş canım.Benim hiç böyle yaz aşkım falan olmadı.ısmini duyunca da içimin bir hoş olduğu Sadece evlenmeden önceki ilişkim 5.5. sene sürmüştü.Ama kötü ayrıldığımızdan dolayı lanet okudum,hiç de cız etmez içim

aynen jazmincimmm:))))))))))))))))))))))))

Canım inan o kadar seviniyorum ki o insanla olmadığıma zemuszemus Çünkü biricik kocacımla tanışamıcaktım...Ve gurbet ele gidecektim...Taaaaaaaa İstanbul'lara...mafoldumben

ya senin eşyalarını onlar bilmezki.. onlarıda temizlikte kullanırsınız, siz yerleştirirsiniz:):) zor işleri onlara yaptırırsınız sizdeeeeeeee

:lepi: süpermişşşş
ama ev bize yakın yürüyerek 5 dk.. biz ennemle akşamları gidip temizliyoruz..... şimdiden pırıl pırıl.... sadece eşyalarım yerleşecek

canım aman bırak naparsa yapsınlar. sen zaten girince herşeyi değiştirion. hiç böle şeylere kafanı yorma...
kardeşimde aynısını diyor ama işte ben annem stres yapınca yapıyorum

Böyle tiplerin topuna kibrit suyukaydirigubbakcemile3

deryacım bencede takılma hayatım, bazıları çok özeniyo illa kötü niyetlerinde deil yani, biz eşimle ynı evde yaşayamadığımız halde kayınvalidem der bu eksik, şu şuraya olmamış gibi, bende arada haklısın anne derim, arada da ben öyle istiyorum derim.kaınvalidem de saolsun fazla üstelemez,bi kulağı kapatmak gerek boşver güzellikle an herşeyi, angelinde dediği gibi olmadı sonra sen düzenlersin yeniden

tamam arkadaşlar hepinize çok teşekkür eerim
karışmayacağım
annemede karışmayacağım olacak varsa zaten hiç birşey yapamam düşün düşünnereye
çok sağolun .... gelsinle ne yapacaklarsa yapsınlar ben ertesi gün anacımla gider isteiğim gibi düzenlerim:))))))))

hehh aynen öle canım benimmm üzme tatlı canını a.s.

Canım inan o kadar seviniyorum ki o insanla olmadığıma zemuszemus Çünkü biricik kocacımla tanışamıcaktım...Ve gurbet ele gidecektim...Taaaaaaaa İstanbul'lara...mafoldumben
iyiki olmamış bencede
Böyle tiplerin topuna kibrit suyukaydirigubbakcemile3

kesinlikle evet

aman benmkide yaz aşkı çocukluk aşkı ilkti bide ondan olsa gerek, ama 2. süperdi çünkü eşimdi :)) bende diyorum iyiki ciddiyet olmamış benim ne işim vardı belçikalarda, herşeyde bi hayır vardır zaten bunlar olmasaydı koçişler olmazdı onlarda olsaydı bence hayat bu kadar güzel olmazdı, iyiki koçişler bizimleee

olumlu arkadaşım benimŞeniz

canımıniçi çok saola.s.
ama öle değilmi angelım yaaa nasıl olsa bitecek gidecek bu şeyler
bi çarşaf yastık yorgan için kırılmaya değmez bazen büyüklerde küçükleşiyo gelinin stresını hafıfleteceklerıne ustune stres yıkıyolar
çok şükür bende öyle bişey olmadı çünkü herşeyi hep akışına bıraktım
kim neye heves edıyosa yapsın herkesın murvetı dedim
oldu bittikaydirigubbakcemile3

:lepi: Evet canımmmzemuszemus

alkisalkisalkis
işte bu hayatım sen keyfını çıkar her gününün bu günler güzel günler ama 17 gun sonrakı gunler daha guzel gunler emin ol:asigim:

kızlar benimde nişanlanmadan önce çok aşık olduğum biri vardı..... 4 sene plotonik 1 sene ilişki...
ama o benimle ciddi bir ilişki istemedi çünkü ailesi kapalı gelin istemiş neyse çok üzüldüm aynı yerde çalışıyorduk gördüğümde heyecandan elim ayağım titrerdi.... öl dese o an ölürdüm....
ve geçen gün konuşularken gördüm bir kız isteyecek ailesi kızın resminide ortak bir akadaşım vardı onda gördüm kız açıktı...... ama benim ona olan duygularımı kimse bilmez şirkette iyi ki de kimseye anlatmamışım..... ve üzüldüm yazık dedim göz yaşlarıma sevgime benim neyim eksikti....
ama kısmet işte nişanlımı da çok seviyorum ve iyiki onu bulmuşum öbüründen koca olmaz içkicini teki her akşam arkadaşları ile içiyor evlensek saymaz bei tek bırakır gider içierdi......

bende senin gibi düşünüyorum

ayrıca bide şöyle düşün derya senin işlerini kolaylıyolar, zaten fazlasıyla yoruluyosun bırakta işlerini onlar hafifletsin evlendikten sonra karışmaya kalkarlarsa sende dersin anne müsade et düzeni biz kuralım burada bizim söz sahiibi olmazsak hiçbiyerde olamayız diye , ok ?

alkisalkisalkis
işte bu hayatım sen keyfını çıkar her gününün bu günler güzel günler ama 17 gun sonrakı gunler daha guzel gunler emin ol:asigim:

ayyy öle deme çok heyecanlanıyorum 17 gün çabukcak geçecek opuyorumnanaktan:kedi:

Herşeyde bir hayır var işte tatlım.Benim de evlenmeden önceki birlikte olduğum kişi motorsiklet,hız tutkunu,hergün dışarda olan,eğlenmeyi,içmeyi çok seven;ama çalışma yanlısı olmayan bir tipti...Baba parasıyla geçinsin.Yesin içsin.Altında son model arabalr olan bir tipti...Anladım ondan bişi olmayacağını;ama 5,5 senenin sonunda anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…