Ben küstüm sizlere,çıktım....mafoldumben
günaydın arkadaşlar dün için çok teşekkür ederimmmmmm
akşam eve gittim annem yine suratlı takmış onlar senin odana girecek ooffff dedim tamam anne halletcem dedim...
nişanlımı aradım konuştuk annenler yatak odası için birşey derse biz konuştuk derya ile yatak odasını o annesi ile yapacak dersin hem kız tarafı yapar siz birsürü yer var oraları toparlarsınız dersin dedim sağolsun beni anlayıla karşıladı.... sadece anlamadım dedi gizli bişimi koncak dedi :roflol:
bende yok öle değil ama nasıl yatak odasını kız alıyorsa yerleştirmesi de bize ait ne olur sen idare et dedim tamam dedi ohhh beaaa
kızlar günaydınnnnnnnnn
kızlar günaydınnnnnnnnn
jasmin günaydın canımıniçiiiii nolduuuuu kiii:))))
süperrr deraycımmmm çok sevindimm. umarım her işin böle güsel gider:)
Kızlar günaydınlar hepinize benim de moralim çok bozuk bugün :çok üzgünüm:
İyiyim tatlım.Sadece uykum varmirmirmirmir
kızlar günaydınnnnnnnnn
kızz niye küstünBen küstüm sizlere,çıktım....mafoldumben
günaydın, hadi canım gözünaydın eğer yine evde sıkıntı olacak gibi olursa annene söyle anne idare et onlarında oğulları hevesliler işte diye? nasılsın buarada?günaydın arkadaşlar dün için çok teşekkür ederimmmmmm
akşam eve gittim annem yine suratlı takmış onlar senin odana girecek ooffff dedim tamam anne halletcem dedim...
nişanlımı aradım konuştuk annenler yatak odası için birşey derse biz konuştuk derya ile yatak odasını o annesi ile yapacak dersin hem kız tarafı yapar siz birsürü yer var oraları toparlarsınız dersin dedim sağolsun beni anlayıla karşıladı.... sadece anlamadım dedi gizli bişimi koncak dedi :roflol:
bende yok öle değil ama nasıl yatak odasını kız alıyorsa yerleştirmesi de bize ait ne olur sen idare et dedim tamam dedi ohhh beaaa
günaydın şeker, arada banada oluyo kendi kendime küsüyorum ya :)) nasılsın?Günaydın cicişler..........
Angelcim dün alınganlığım üstümdeydi sanırım.Neden küstüm ki ben :roflol: Nasılsın canımcım?
Deryaincicim,bak herşeyi oluruna bırakınca oluyor...
günaydın canım naberkızlar günaydınnnnnnnnn
kızlar günaydınlar hepinize benim de moralim çok bozuk bugün :çok üzgünüm:
hayırdır canım geçmi yattın gece:sinifsinif:
günaydın nbr
günaydın, hadi canım gözünaydın eğer yine evde sıkıntı olacak gibi olursa annene söyle anne idare et onlarında oğulları hevesliler işte diye? nasılsın buarada?
kızz niye küstün
günaydın, hadi canım gözünaydın eğer yine evde sıkıntı olacak gibi olursa annene söyle anne idare et onlarında oğulları hevesliler işte diye? nasılsın buarada?
günaydın şeker, arada banada oluyo kendi kendime küsüyorum ya :)) nasılsın?
günaydın canım naber
günaydın tatlım nasılsın?
hayırdır canın neden sıkkın?
kızlar yarın teo nun kınası var :))))
canım niye moralin bozuk kötü birşey yoktur umarım
Tam da vaktinde yattı m canımcım;ama artık dayanamıyorum uykuyaaaopuyorumnanaktan
kızlar bizim müdürlüğün müdürü değişti. ve adamla yıldızım barışmadı nedense..
dün çıkmadan tayin istedimi söledim. okadar sinir sinir tavırlar sergilediki anlatamam.
tamam zamanı var filan. offf gıcık oluyorum yaaaaa bi kaşık suda boğucam adamı. bide bayağı bi üst kademe. yane istese herşeyi yapar. fazlada bişi yapamıyorum o yüzden. kendimi öle bi sıktım ki anlatamam size...akşam gözüme uyku girmedi. ne küfürler içimden anlatamammm
kızlar bizim müdürlüğün müdürü değişti. ve adamla yıldızım barışmadı nedense..
dün çıkmadan tayin istedimi söledim. okadar sinir sinir tavırlar sergilediki anlatamam.
tamam zamanı var filan. offf gıcık oluyorum yaaaaa bi kaşık suda boğucam adamı. bide bayağı bi üst kademe. yane istese herşeyi yapar. fazlada bişi yapamıyorum o yüzden. kendimi öle bi sıktım ki anlatamam size...akşam gözüme uyku girmedi. ne küfürler içimden anlatamammm
günaydın pokacım
sıkma canını herşeyin bir zamanı var demekki az sabır:))
benim gibi:)))kaydirigubbakcemile3
bu durumu çok iyi biliyorum bende de bir kadın direktör var... kıçı yukarda inmiyor:teytey:
sadece artık görmemeye çalışıyorum yosa büyük kavga çıkacak ve olan bana olacak...
ama evlendikten sonra 1 sene var belki tazminatımı alır çıkarım dayanılacak gibi değil
Canım boşver takma kafana...Herşeyin hayırlısı...İleride bakarsın olur...
kaydirigubbakcemile3 Yarın da cuma dayanıcam valla...Sonra öğlene kadar uyucamzemuszemus
Ben de evlendikten 1 sene sonra tazminatımı alıp çıkmıştım.Dumur olmuştu kadınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?