Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ben küstüm sizlere,çıktım....mafoldumben

jasmin günaydın canımıniçiiiii nolduuuuu kiii:))))

süperrr deraycımmmm çok sevindimm. umarım her işin böle güsel gider:)

kızlar günaydınlar hepinize benim de moralim çok bozuk bugün :çok üzgünüm:

kızlar günaydınnnnnnnnn

Günaydın canım....

Günaydın canımcım.Valla ben de neye küstüğümü anlamadım...Sanırım gün sonu yorgunluğuydu:)

Sana ne oldu tatlım:gitme:

Ben küstüm sizlere,çıktım....mafoldumben
kızz niye küstün
günaydın, hadi canım gözünaydın eğer yine evde sıkıntı olacak gibi olursa annene söyle anne idare et onlarında oğulları hevesliler işte diye? nasılsın buarada?
Günaydın cicişler..........

Angelcim dün alınganlığım üstümdeydi sanırım.Neden küstüm ki ben :roflol: Nasılsın canımcım?

Deryaincicim,bak herşeyi oluruna bırakınca oluyor...
günaydın şeker, arada banada oluyo kendi kendime küsüyorum ya :)) nasılsın?
kızlar günaydınnnnnnnnn
günaydın canım naber

günaydın tatlım nasılsın?

hayırdır canın neden sıkkın?

günaydın, hadi canım gözünaydın eğer yine evde sıkıntı olacak gibi olursa annene söyle anne idare et onlarında oğulları hevesliler işte diye? nasılsın buarada?

tamam canım artık anneminde biraz idare etmesi lasım beni çok geriyor
iyiyim ama biraz buruk dün akşam çeyizi dökdük ayırdık ve topladık herşey beyaz hurçların içinde kırmızı kurdelalalrla süsülendi nazar boncukları takıldı çok güzel görünüyorlar..... evim anneme yakın olacak ama yine de çok üzülüyorum annemde sanırım üzüntüsünden stres yapıyor zor günler umarım çabuk atlatırım sizede böyle olmumuydu arada gizlice ağlıyorum

İyiyim tatlım.Sen nasılsın?

kızlar bizim müdürlüğün müdürü değişti. ve adamla yıldızım barışmadı nedense..
dün çıkmadan tayin istedimi söledim. okadar sinir sinir tavırlar sergilediki anlatamam.
tamam zamanı var filan. offf gıcık oluyorum yaaaaa bi kaşık suda boğucam adamı. bide bayağı bi üst kademe. yane istese herşeyi yapar. fazlada bişi yapamıyorum o yüzden. kendimi öle bi sıktım ki anlatamam size...akşam gözüme uyku girmedi. ne küfürler içimden anlatamammm

deryainci canım olmazmı hiç tabikide oldu. ben hala bile ağlarım zaman zaman
özlenio yani..

günaydın pokacım
sıkma canını herşeyin bir zamanı var demekki az sabır:))

Tam da vaktinde yattı m canımcım;ama artık dayanamıyorum uykuyaaaopuyorumnanaktan

benim gibi:)))kaydirigubbakcemile3

bu durumu çok iyi biliyorum bende de bir kadın direktör var... kıçı yukarda inmiyor:teytey:
sadece artık görmemeye çalışıyorum yosa büyük kavga çıkacak ve olan bana olacak...
ama evlendikten sonra 1 sene var belki tazminatımı alır çıkarım dayanılacak gibi değil

Canım boşver takma kafana...Herşeyin hayırlısı...İleride bakarsın olur...

günaydın pokacım
sıkma canını herşeyin bir zamanı var demekki az sabır:))

benim gibi:)))kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Yarın da cuma dayanıcam valla...Sonra öğlene kadar uyucamzemuszemus

Ben de evlendikten 1 sene sonra tazminatımı alıp çıkmıştım.Dumur olmuştu kadınkaydirigubbakcemile3

deryacım ben aslında sölemek istediklerimi çok rahat sölerim ama..
ama herşey adamın elinde yani istese artivine bile sürer..
bu yüzden konuşamıyorum içimde kalıo yaaaa. daha çok cıldırıyorum.. bu adam kim die poffffffffffffffff

valla kadın yönetici ile çalışmak çokkkkk zor çok kaprisli tabi erkeklerde bazen çok gıcık oluyor..... bende beklemediği bir anda dumur edicem onu klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…