Merhaba canım,
Emla krem var;ama ben hiç kullanmadım...Düğünden önce sir yaptırt bence...
canım bence ağda yaptır.. emla diye bi krem var. uğuşturuo.. ondan sonrada ağda yaptır.
tüy dökücü ve jiletle başetmen cok zor olur...
canım ben evlendikten sonra eşim devlete atandı :)nasıl döndün anlamadım CADIARZU
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Tabii ki canım senin durumun farkldır;ama ben dayanamadım.Asla böyle birşey yapmazdım.Kadını kimse sevmiyor ki...Kıl hemde en alasındankaydirigubbakcemile3 Kaç kez dayak yemekten son anda kurtuldu...kaydirigubbakcemile Keşke dövseydim çıkarken:roflol:
canım emla kremi var uyuştuyo onu deneyebilirsinarkadaşlar genital bölgeme hiç epilasyon yapmadım hep jiletledim. düğünüm olmadan nasıl alışıcam bunaya da tavsiye ettiğiniz krem sprey falan var mı? tüy dökücü
geliyo bu hafta inş kaydirigubbakcemile3 ben gitseydim gelmicekti neyse inş bu haftada görüşçez ya önemli olan o opuyorumnanaktanGeliyor mu kocişin canımcım...kaydirigubbakcemile2
biliyorum alınyazım:))))) dedemler bile doğma büyüme istanbullu:) çokkkk öncelerinin kökeni selaniğe dayanır canım:))
alınyazım buarada sen ankara kociş nerdeydi?
Emlayı duydum onu deneyeceğim ama başkasına yaptıramam. :1no2:
canım ben evlendikten sonra eşim devlete atandı :)zaten nişanlıyken o işi bekliyoduk ses çıkmayınca eşimde iş bulunca evlenenlim artık dedik :) evlendik balayından döndük 2 gün sonra eşimi aradılar bu şehirde atamayı kabul edermisiniz diye evet dedik :) 45 gün sonraişe başladı yani evlilik hayatım sade 45 günden ibaret ( ama evleneli 9 ay bitti
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım emla kremi var uyuştuyo onu deneyebilirsin
geliyo bu hafta inş kaydirigubbakcemile3 ben gitseydim gelmicekti neyse inş bu haftada görüşçez ya önemli olan o opuyorumnanaktan
hımm gözlerin güzelliği ordan geliyo yani anladım opuyorumnanaktan eşim istanbul tarafında askeriyede memurşöyle bolu, zonguldak falan olsaydı ne güzel olurdu yaaa
:kedi:
Canımcım tekrradan izin alma şansın yok mu??fisfisfis
rumiza kendin alamazsın cok zor oluyor... bence aldırt 5/10 dk da cart curt bitio :) sonra 1 ay yan gel osman yat:)
günaydın kızlarrr..
sohbetiniz bol olsun
yokki 25 günü bitirdim geldim(
günaydın kızlarrr..
sohbetiniz bol olsun
günaydın kızlarrr..
sohbetiniz bol olsun
rumiza kendin alamazsın cok zor oluyor... bence aldırt 5/10 dk da cart curt bitio :) sonra 1 ay yan gel osman yat:)
günaydın kızlarrr..
sohbetiniz bol olsun
:roflol: Cart curt:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
utanıyorum
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???bu arada adedim 3 gün geçikti kafayı yemek üzereyim ya
kız 2 dk da nick in mi değişti delikafadulden
utanıcak bişi yok aslında canım. 1 kere yaptırsan alışırsın
silivride canım, tayin bekliyo, ağustosta sınavı var , geçerse eğer aralıkta asalete hak kazanıyo muhtemelende hmen onaylayacaklar.bende özelleştirme aşamasında olan bi kurumdayım özelleştirmeden dolayı tayinler dururuldu ama ankarada gidilebiliyo istersen, istersen yasağı kullanabiliyosun.asalet onayından sonra bi yazı çıkacak burdan aksilik olmazsa tabi, tayinlerin durdurulduğuna dair, o yazı çıkarsa eşimde 1aya kadar gelecek ama bakalım anlattığım kadar kolay olabililecekmi ki ?teşekkür ederim alınyazım:))))))) istanbulun neresinde eşin ? şimdi tayin mi beklio yani
bende çok sevindim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanÇok sevindim canımcım...kaydirigubbakcemile2Aşk dolu günler sizi bekliyorrrropuyorumnanaktan
günaydın naber canımgünaydın kızlarrr..
sohbetiniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?