Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

valla kadın yönetici ile çalışmak çokkkkk zor çok kaprisli tabi erkeklerde bazen çok gıcık oluyor..... bende beklemediği bir anda dumur edicem onu klava:

Aynen canım....Biz çok tartıştık...Valla benim üstüm olması umrumda da değildi...En sonunda izin dönüşü ben ayrılacağım dedim.Şok oldukaydirigubbakcemile3 Neden dedi...Nedeni kendinizde arasanız iyi olur,sizinle çalışmaktan nefret ediyorum dedim.kaydirigubbakcemile3 Ayrıldıktan sonra melek oldu kadın bana karşıkaydirigubbakcemile

canım anlıyorum valla benimki de beni birşey desem kovar....
ama ben koulmak istemiyorum lafımı söyleyip istifa edeceğim :lepi:

haklısın canım annende stres yapıyo sanırım kıznından ayrılcak kolay değil ama herşeye takılmmaya çalışmak en iyisi, bende çok takılırım herşeye ama hayt zorlaşıyo öyle, çok hassasımdır, dilerim sen takılmmamayı başarırısın ozman hayat çok daha güzel emin ol :))
bende 2-3 gün önce çok hüzün basmıştı bizim düğün acil oldu eşim iş buldu 35 güne düğün yaptık oyüzden algılayamamıştım sadece evden çıkarken çık zordu bizde yakınız üstelik brirde kendi evimize girince yaklaışk yarım saat ağlamıştım onlardan ayrılmak zoruma gitmişti sanırım baya üzülmüşümki allah bile üzüntüme dayanamayıp 45 gün sonra annemlere geri yolladı :)) geçicek meraklanma herşey çok güzel olacak, güzellikler ileride :)

İyiyim tatlım.Sen nasılsın?
bende iyiyim sıkılıyorum öyle
maalesef müdürlere laf edemiyoruz ah ahhh allah kolaylık versin canım pek muhatap olmammaya çalış sende bence
Evettttt....delikafadulden Az kaldı son 2 gün.....:lepi:
oley oley kaydirigubbakcemile5
kız öyle deme artvinimiz güzeldir bende artvinliyim bak :) küçüktür filan ama hayat var insanları temizdir okumuşluk seviyeside en yüksek şehir hem, ama tabi sürgün yeme, orası sürgün yerimiymiş bilmiyodum :))

Hayırdır canım..Neden sıkılıyorsun?:sinifsinif:

benden uzak olsun çok ağlattı beni çocuk gibi bir daha görmek istemem :sm_cool:

Hayırdır canım..Neden sıkılıyorsun?:sinifsinif:

ya eşimle saçma sapan şeyler yüzünden tartışıyoruz telefonu kırgın kapatıyoruz hep çenemi tutamadığımdan oluyo kendime sinir oluyorum ya yakınken böyle değil tabi ama uzakkn hep tartışmalı :bbo:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım anlıyorum valla benimki de beni birşey desem kovar....
ama ben koulmak istemiyorum lafımı söyleyip istifa edeceğim :lepi:
valla benimkinin kovamsı zorda... elinden gelen kötülüğü yaparrr

canım artvin tabiki sürgün yeri değil. sadece orası geldi aklıma orasını söledim.
ben istanbulda yaşıyorum. beni türkiyenin en güsel şehirine bile sürse sürgün sayılır yane..:) istanbul dışında heryer bana sürgün :))))))))))))))))))))

ohh ne güzelll
ya benim artık tatil matil yok(

benden uzak olsun çok ağlattı beni çocuk gibi bir daha görmek istemem :sm_cool:

Canım ben de çok ağlattım müdürümükaydirigubbakcemile3 Benden de korkulurmuş valla...Birgün o kadar yoğunum ki..Departmanda tekim,yardımcım izinde...Kasa bende,talimatlar bende,birde 5 şirketin finansmanı yanikafamçokkarıştı Utanmadan mesaiye kal dedi.Bir fıttırdım ki sorma...Beni tutabilene aşk olsunzemuszemus Sizin bana mesaiye kal deme hakkınız yok,madem işiniz vardı benimle daha önceden diyecektiniz,çıkış saatine yakın değil dedim.Hem bana mesai parası ödüyormusunuz da ben kalayım dedim ki...Bu kriz zamanı denilen birşey,hem bizden maaşlarımızdan kesiyorlar,hem de mesai...Sonra bunun bir suratı düştü...Çıktı odadanlaelaelaelaelae

Canım uzaktayken olur,hasretten işte:gitme:Biz de çok didişirdik telefonda;ama kavuşunca herşey biterdi...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2

ohh ne güzelll

Canım sen tatil yaptın yakaydirigubbakcemile3

sen süpermissin
ama benimki torpille direktör daha olduğu yeri hazmedememiş ve haksızda olsa al çatanı git der ona o zevki tattırmak istemiyorum o yüzden sabrediyorum

nasıl döndün anlamadım CADIARZU

:lepi::lepi:

Canım uzaktayken olur,hasretten işte:gitme:Biz de çok didişirdik telefonda;ama kavuşunca herşey biterdi...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2

Canım sen tatil yaptın yakaydirigubbakcemile3

yaptım ama yetmediki
çok yorgunum hem psikolojik hemde fiziksel olarak(

deryacım benimkide aynen yeni müdür.. ne oldum delisi olmış yane. hala sindirmeye calışıo...

jasmincim seni ayakta alkışlıyorummm canımmmmm

:kedi: Sağol canımcım...

sen süpermissin
ama benimki torpille direktör daha olduğu yeri hazmedememiş ve haksızda olsa al çatanı git der ona o zevki tattırmak istemiyorum o yüzden sabrediyorum

nasıl döndün anlamadım CADIARZU

Tabii ki canım senin durumun farkldır;ama ben dayanamadım.Asla böyle birşey yapmazdım.Kadını kimse sevmiyor ki...Kıl hemde en alasındankaydirigubbakcemile3 Kaç kez dayak yemekten son anda kurtuldu...kaydirigubbakcemile Keşke dövseydim çıkarken:roflol:

arkadaşlar genital bölgeme hiç epilasyon yapmadım hep jiletledim. düğünüm olmadan nasıl alışıcam buna ya da tavsiye ettiğiniz krem sprey falan var mı? tüy dökücü

yok canım takıldım ben sana, bencede kal istanbulda yani bakma sen benim öyle dediğime memleketim olduğu halde beni bile artvine sürseler offf derim bi kere.hayatı sürdürdüğün yer herzaman ideal oluyo :))) katılıyorum sana :)) buarada memlekete neree
ohh ne güzelll
benim 17 gün yıllık + 4 günde idari var :)))

galiba bizimkide öyle oluyo ( inşallah izin alabilrse bugece yola çıkcaktı yarında ankarada :Saruboceq:

arkadaşlar genital bölgeme hiç epilasyon yapmadım hep jiletledim. düğünüm olmadan nasıl alışıcam buna ya da tavsiye ettiğiniz krem sprey falan var mı? tüy dökücü

Merhaba canım,
Emla krem var;ama ben hiç kullanmadım...Düğünden önce sir yaptırt bence...

Geliyor mu kocişin canımcım...kaydirigubbakcemile2

canım bence ağda yaptır.. emla diye bi krem var. uğuşturuo.. ondan sonrada ağda yaptır.
tüy dökücü ve jiletle başetmen cok zor olur...

biliyorum alınyazım:))))) dedemler bile doğma büyüme istanbullu:) çokkkk öncelerinin kökeni selaniğe dayanır canım:))
alınyazım buarada sen ankara kociş nerdeydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…