valla kadın yönetici ile çalışmak çokkkkk zor çok kaprisli tabi erkeklerde bazen çok gıcık oluyor..... bende beklemediği bir anda dumur edicem onuklava:
deryacım ben aslında sölemek istediklerimi çok rahat sölerim ama..
ama herşey adamın elinde yani istese artivine bile sürer..
bu yüzden konuşamıyorum içimde kalıo yaaaa. daha çok cıldırıyorum.. bu adam kim die poffffffffffffffff
haklısın canım annende stres yapıyo sanırım kıznından ayrılcak kolay değil ama herşeye takılmmaya çalışmak en iyisi, bende çok takılırım herşeye ama hayt zorlaşıyo öyle, çok hassasımdır, dilerim sen takılmmamayı başarırısın ozman hayat çok daha güzel emin ol :))tamam canım artık anneminde biraz idare etmesi lasım beni çok geriyor
iyiyim ama biraz buruk dün akşam çeyizi dökdük ayırdık ve topladık herşey beyaz hurçların içinde kırmızı kurdelalalrla süsülendi nazar boncukları takıldı çok güzel görünüyorlar..... evim anneme yakın olacak ama yine de çok üzülüyorum annemde sanırım üzüntüsünden stres yapıyor zor günler umarım çabuk atlatırım sizede böyle olmumuydu arada gizlice ağlıyorum
bende iyiyim sıkılıyorum öyleİyiyim tatlım.Sen nasılsın?
maalesef müdürlere laf edemiyoruz ah ahhh allah kolaylık versin canım pek muhatap olmammaya çalış sende bencekızlar bizim müdürlüğün müdürü değişti. ve adamla yıldızım barışmadı nedense..
dün çıkmadan tayin istedimi söledim. okadar sinir sinir tavırlar sergilediki anlatamam.
tamam zamanı var filan. offf gıcık oluyorum yaaaaa bi kaşık suda boğucam adamı. bide bayağı bi üst kademe. yane istese herşeyi yapar. fazlada bişi yapamıyorum o yüzden. kendimi öle bi sıktım ki anlatamam size...akşam gözüme uyku girmedi. ne küfürler içimden anlatamammm
oley oley kaydirigubbakcemile5Evettttt....delikafadulden Az kaldı son 2 gün.....:lepi:
kız öyle deme artvinimiz güzeldir bende artvinliyim bak :) küçüktür filan ama hayat var insanları temizdir okumuşluk seviyeside en yüksek şehir hem, ama tabi sürgün yeme, orası sürgün yerimiymiş bilmiyodum :))deryacım ben aslında sölemek istediklerimi çok rahat sölerim ama..
ama herşey adamın elinde yani istese artivine bile sürer..
bu yüzden konuşamıyorum içimde kalıo yaaaa. daha çok cıldırıyorum.. bu adam kim die poffffffffffffffff
haklısın canım annende stres yapıyo sanırım kıznından ayrılcak kolay değil ama herşeye takılmmaya çalışmak en iyisi, bende çok takılırım herşeye ama hayt zorlaşıyo öyle, çok hassasımdır, dilerim sen takılmmamayı başarırısın ozman hayat çok daha güzel emin ol :))
bende 2-3 gün önce çok hüzün basmıştı bizim düğün acil oldu eşim iş buldu 35 güne düğün yaptık oyüzden algılayamamıştım sadece evden çıkarken çık zordu bizde yakınız üstelik brirde kendi evimize girince yaklaışk yarım saat ağlamıştım onlardan ayrılmak zoruma gitmiştisanırım baya üzülmüşümki allah bile üzüntüme dayanamayıp 45 gün sonra annemlere geri yolladı :)) geçicek meraklanma herşey çok güzel olacak, güzellikler ileride :)
bende iyiyim sıkılıyorum öyle
maalesef müdürlere laf edemiyoruz ah ahhh allah kolaylık versin canım pek muhatap olmammaya çalış sende bence
oley oley kaydirigubbakcemile5
kız öyle deme artvinimiz güzeldir bende artvinliyim bak :) küçüktür filan ama hayat var insanları temizdir okumuşluk seviyeside en yüksek şehir hem, ama tabi sürgün yeme, orası sürgün yerimiymiş bilmiyodum :))
jazmin Aynen canım....Biz çok tartıştık...Valla benim üstüm olması umrumda da değildi...En sonunda izin dönüşü ben ayrılacağım dedim.Şok oldu Neden dedi...Nedeni kendinizde arasanız iyi olur,sizinle çalışmaktan nefret ediyorum dedim. Ayrıldıktan sonra melek oldu kadın bana karşı
Hayırdır canım..Neden sıkılıyorsun?:sinifsinif:
Aynen canım....Biz çok tartıştık...Valla benim üstüm olması umrumda da değildi...En sonunda izin dönüşü ben ayrılacağım dedim.Şok oldukaydirigubbakcemile3 Neden dedi...Nedeni kendinizde arasanız iyi olur,sizinle çalışmaktan nefret ediyorum dedim.kaydirigubbakcemile3 Ayrıldıktan sonra melek oldu kadın bana karşıkaydirigubbakcemile
valla benimkinin kovamsı zorda... elinden gelen kötülüğü yaparrrcanım anlıyorum valla benimki de beni birşey desem kovar....
ama ben koulmak istemiyorum lafımı söyleyip istifa edeceğim :lepi:
haklısın canım annende stres yapıyo sanırım kıznından ayrılcak kolay değil ama herşeye takılmmaya çalışmak en iyisi, bende çok takılırım herşeye ama hayt zorlaşıyo öyle, çok hassasımdır, dilerim sen takılmmamayı başarırısın ozman hayat çok daha güzel emin ol :))
bende 2-3 gün önce çok hüzün basmıştı bizim düğün acil oldu eşim iş buldu 35 güne düğün yaptık oyüzden algılayamamıştım sadece evden çıkarken çık zordu bizde yakınız üstelik brirde kendi evimize girince yaklaışk yarım saat ağlamıştım onlardan ayrılmak zoruma gitmiştisanırım baya üzülmüşümki allah bile üzüntüme dayanamayıp 45 gün sonra annemlere geri yolladı :)) geçicek meraklanma herşey çok güzel olacak, güzellikler ileride :)
bende iyiyim sıkılıyorum öyle
maalesef müdürlere laf edemiyoruz ah ahhh allah kolaylık versin canım pek muhatap olmammaya çalış sende bence
oley oley kaydirigubbakcemile5
kız öyle deme artvinimiz güzeldir bende artvinliyim bak :) küçüktür filan ama hayat var insanları temizdir okumuşluk seviyeside en yüksek şehir hem, ama tabi sürgün yeme, orası sürgün yerimiymiş bilmiyodum :))
Canım boşver takma kafana...Herşeyin hayırlısı...İleride bakarsın olur...
kaydirigubbakcemile3 Yarın da cuma dayanıcam valla...Sonra öğlene kadar uyucamzemuszemus
Ben de evlendikten 1 sene sonra tazminatımı alıp çıkmıştım.Dumur olmuştu kadınkaydirigubbakcemile3
benden uzak olsun çok ağlattı beni çocuk gibi bir daha görmek istemem :sm_cool:
ya eşimle saçma sapan şeyler yüzünden tartışıyoruz telefonu kırgın kapatıyoruz hep çenemi tutamadığımdan oluyo kendime sinir oluyorum ya yakınken böyle değil tabi ama uzakkn hep tartışmalı :bbo:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
valla benimkinin kovamsı zorda... elinden gelen kötülüğü yaparrr
canım artvin tabiki sürgün yeri değil. sadece orası geldi aklıma orasını söledim.
ben istanbulda yaşıyorum. beni türkiyenin en güsel şehirine bile sürse sürgün sayılır yane..:) istanbul dışında heryer bana sürgün :))))))))))))))))))))
ohh ne güzelll
ya benim artık tatil matil yok(
Canım ben de çok ağlattım müdürümükaydirigubbakcemile3 Benden de korkulurmuş valla...Birgün o kadar yoğunum ki..Departmanda tekim,yardımcım izinde...Kasa bende,talimatlar bende,birde 5 şirketin finansmanı yanikafamçokkarıştı Utanmadan mesaiye kal dedi.Bir fıttırdım ki sorma...Beni tutabilene aşk olsunzemuszemus Sizin bana mesaiye kal deme hakkınız yok,madem işiniz vardı benimle daha önceden diyecektiniz,çıkış saatine yakın değil dedim.Hem bana mesai parası ödüyormusunuz da ben kalayım dedim ki...Bu kriz zamanı denilen birşey,hem bizden maaşlarımızdan kesiyorlar,hem de mesai...Sonra bunun bir suratı düştü...Çıktı odadanlaelaelaelaelae
Canım ben de çok ağlattım müdürümükaydirigubbakcemile3 Benden de korkulurmuş valla...Birgün o kadar yoğunum ki..Departmanda tekim,yardımcım izinde...Kasa bende,talimatlar bende,birde 5 şirketin finansmanı yanikafamçokkarıştı Utanmadan mesaiye kal dedi.Bir fıttırdım ki sorma...Beni tutabilene aşk olsunzemuszemus Sizin bana mesaiye kal deme hakkınız yok,madem işiniz vardı benimle daha önceden diyecektiniz,çıkış saatine yakın değil dedim.Hem bana mesai parası ödüyormusunuz da ben kalayım dedim ki...Bu kriz zamanı denilen birşey,hem bizden maaşlarımızdan kesiyorlar,hem de mesai...Sonra bunun bir suratı düştü...Çıktı odadanlaelaelaelaelae
Canım uzaktayken olur,hasretten işte:gitme:Biz de çok didişirdik telefonda;ama kavuşunca herşey biterdi...opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2
Canım sen tatil yaptın yakaydirigubbakcemile3
jasmincim seni ayakta alkışlıyorummm canımmmmm
sen süpermissin
ama benimki torpille direktör daha olduğu yeri hazmedememiş ve haksızda olsa al çatanı git der ona o zevki tattırmak istemiyorum o yüzden sabrediyorum
nasıl döndün anlamadım CADIARZU
:lepi::lepi:
yaptım ama yetmediki
çok yorgunum hem psikolojik hemde fiziksel olarak(
yok canım takıldım ben sana, bencede kal istanbulda yani bakma sen benim öyle dediğime memleketim olduğu halde beni bile artvine sürseler offf derim bi kere.hayatı sürdürdüğün yer herzaman ideal oluyo :))) katılıyorum sana :)) buarada memlekete nereecanım artvin tabiki sürgün yeri değil. sadece orası geldi aklıma orasını söledim.
ben istanbulda yaşıyorum. beni türkiyenin en güsel şehirine bile sürse sürgün sayılır yane..:) istanbul dışında heryer bana sürgün :))))))))))))))))))))
benim 17 gün yıllık + 4 günde idari var :)))ohh ne güzelll
ya benim artık tatil matil yok(
Canım uzaktayken olur,hasretten işte:gitme:Biz de çok didişirdik telefonda;ama kavuşunca herşey biterdi...opuyorumnanaktan
arkadaşlar genital bölgeme hiç epilasyon yapmadım hep jiletledim. düğünüm olmadan nasıl alışıcam bunaya da tavsiye ettiğiniz krem sprey falan var mı? tüy dökücü
yok canım takıldım ben sana, bencede kal istanbulda yani bakma sen benim öyle dediğime memleketim olduğu halde beni bile artvine sürseler offf derim bi kere.hayatı sürdürdüğün yer herzaman ideal oluyo :))) katılıyorum sana :)) buarada memlekete neree
benim 17 gün yıllık + 4 günde idari var :)))
galiba bizimkide öyle oluyo( inşallah izin alabilrse bugece yola çıkcaktı yarında ankarada :Saruboceq:
arkadaşlar genital bölgeme hiç epilasyon yapmadım hep jiletledim. düğünüm olmadan nasıl alışıcam bunaya da tavsiye ettiğiniz krem sprey falan var mı? tüy dökücü
yok canım takıldım ben sana, bencede kal istanbulda yani bakma sen benim öyle dediğime memleketim olduğu halde beni bile artvine sürseler offf derim bi kere.hayatı sürdürdüğün yer herzaman ideal oluyo :))) katılıyorum sana :)) buarada memlekete neree
benim 17 gün yıllık + 4 günde idari var :)))
galiba bizimkide öyle oluyo( inşallah izin alabilrse bugece yola çıkcaktı yarında ankarada :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?