canım günaydın hoşgeldinnnn..
benimde 5 gün gecikmişti ilk adetim...
hormonel değişiklikler oluo bünyede normal sanırımsırnaşık şey
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???bu arada adedim 3 gün geçikti kafayı yemek üzereyim ya
hoşbulduk canım benim valla bilmiyorumki ama mide bulantımda var
saol canım sen nasılsın hoşgeldinnherkese selam ben geldim
nasılsınız bakalım
alınyazımsın iyiyim canım sen nasılsın?
ya bide bişey sorucam şu bi seferde herkesten alıntı yapıpta cvp verme işini biri bana anlatsın ya beceremedim bi türlü
ay insanada evlendikten sonra bi stres valla belli bi süre bu iş bana olmuştu midem falan bulanıyodu ama birazda psikolojik oluyo galiba mide bulantısı falan bana öyle olmuş meselahoşbulduk jasminciğim inşallah canım bir olsam zaten rahatlayacağım valla
günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın ? tatlım riskin varmı korunuyomusunuz ? korunuyosanız evlilik değişimi olabilir ama korunma yoksa riskte olabilir sanırm
sağol canım iyi oldu böyle ya tek tek zor oluyosaol canım sen nasılsın hoşgeldinn
canım altta mo yazıo.. almak istediklerinde ona bas en son alıntı yapa bas hepsi gelio. aralara yaz sonra
ay insanada evlendikten sonra bi stres valla belli bi süre bu iş bana olmuştu midem falan bulanıyodu ama birazda psikolojik oluyo galiba mide bulantısı falan bana öyle olmuş mesela
ay bide kimseye midem bulanıyo demeyede gelmiyo evlendikten sonra hemen hamilemisin sorusunu yapıştırıyolar kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım benim valla bilmiyorumki ama mide bulantımda var
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???bu arada adedim 3 gün geçikti kafayı yemek üzereyim ya
Değişmiş nickim kaydirigubbakcemile3 talep etmiştim.
Yapamam canım ya :kedi: emlayla kendim deneyeceğim mecbur mafoldumben
Ama kısa zaman için tavsiye ettiğiniz güzelce temizleyen bi krem falan yok mu senağlama
Canım düğün öncesi tavsiye dilecek tekşey sir ağda..İnan utanılacak birşey yok.Hatta çamaşırını çıkarmadan kısım kısım yaptırt.Baş edemezsin kremle...Ertesi gün yeniden çıkacak...Kocişin de hoşlanmaz belki:kedi:
mutlu kız bence birazda psikoljik... benim adetimde geciktiğinde neler kurdum..
ama tabi bilemem belki siz istiyosunuzdur cocuk...:) korunma yöntemini bilmiyorum yani..
Canım için rahat etsin git bir test al yap...Ama korunuyorsan sanmam hamile kalacağını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?