Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???bu arada adedim 3 gün geçikti kafayı yemek üzereyim ya

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın ? tatlım riskin varmı korunuyomusunuz ? korunuyosanız evlilik değişimi olabilir ama korunma yoksa riskte olabilir sanırm

alınyazımsın iyiyim canım sen nasılsın?
ya bide bişey sorucam şu bi seferde herkesten alıntı yapıpta cvp verme işini biri bana anlatsın ya beceremedim bi türlü

hoşbulduk canım benim valla bilmiyorumki ama mide bulantımda var

mutlu kız bence birazda psikoljik... benim adetimde geciktiğinde neler kurdum..
ama tabi bilemem belki siz istiyosunuzdur cocuk...:) korunma yöntemini bilmiyorum yani..

herkese selam ben geldim
nasılsınız bakalım
saol canım sen nasılsın hoşgeldinn
alınyazımsın iyiyim canım sen nasılsın?
ya bide bişey sorucam şu bi seferde herkesten alıntı yapıpta cvp verme işini biri bana anlatsın ya beceremedim bi türlü

canım altta mo yazıo.. almak istediklerinde ona bas en son alıntı yapa bas hepsi gelio. aralara yaz sonra

hoşbulduk jasminciğim inşallah canım bir olsam zaten rahatlayacağım valla
ay insanada evlendikten sonra bi stres valla belli bi süre bu iş bana olmuştu midem falan bulanıyodu ama birazda psikolojik oluyo galiba mide bulantısı falan bana öyle olmuş mesela
ay bide kimseye midem bulanıyo demeyede gelmiyo evlendikten sonra hemen hamilemisin sorusunu yapıştırıyolar kaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın ? tatlım riskin varmı korunuyomusunuz ? korunuyosanız evlilik değişimi olabilir ama korunma yoksa riskte olabilir sanırm

hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür birde adet olsam dahada iyi olacağım.ben aslında hap kullanıyorum canım doğum kontrol hapı ama o belli bir saatte atılıyormuş ama benim doktorum bana günde 1 tane tok karına dedi bende aklıma geldikçe attım tek hatam bu oldu canım ama bilmiyorum ki

evet canım aynen öyle eşim bile soruyo adet oldunmu diye

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???bu arada adedim 3 gün geçikti kafayı yemek üzereyim ya

günaydın mutlukız
korunmuyomuydun cnm
bebiş istemiyormusun??

Değişmiş nickim kaydirigubbakcemile3 talep etmiştim.
Yapamam canım ya :kedi: emlayla kendim deneyeceğim mecbur mafoldumben

Ama kısa zaman için tavsiye ettiğiniz güzelce temizleyen bi krem falan yok mu senağlama

kremin bi faydası yokki canım yasmininde dediği gibi 2 güne çıkıcak ben bekarken kullanıyordum sesu var tüy dökücü ama şimdi kullanmıyorum aynen senin gibi çok utangaçtım kocişin halasının gelini götürdü beni ilk ağdacıya ay nasıl rahat bişeymiş anlatamam komple heryerim 15 dk sürüyor canım acı var ama çok az bir ay mis gibi dolaşıyosun zaten sen sedyede yatıyorsun ve yandan yapıyor kız ağdayı bi yerini görmüyro merak etme:kedi:
başka bişi tavsiye etmiyorummlmaz:

her tarafını yapıyolar mı :çok üzgünüm: kociş( kaydirigubbakcemile3 )in hoşlanmayacağı kesinnn

Canım için rahat etsin git bir test al yap...Ama korunuyorsan sanmam hamile kalacağını...

mutlu kız bence birazda psikoljik... benim adetimde geciktiğinde neler kurdum..
ama tabi bilemem belki siz istiyosunuzdur cocuk...:) korunma yöntemini bilmiyorum yani..

belkide olabilir canım psikolojiktir belki ama düşünmüyoruz şuan canım bebek biraz beklemekte fayda var.

mutlukız d.kontrol hapını saati saatine kullanman lazım canım

günaydın angelciğim korunuyorum ama bilinçsizce olmuş korunmam yani ilacımı aynı saatlerde atmadım çünkü aynı saatlerde atılacağını bilmiyordum.erken diye düşünüyoruz bebiş için biraz daha beklemeyi düşündük canım

lilalove canım ağdayı bi yaptırsan bi daha vazgeçemezsin o kadar büyük rahatlık ki anlatamam sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…