:kedi:söyleyin valla dzcelin sorusna cevap bekliyoz, galiba ben kız değilimmafoldumben
ama erkek te değilim :bbo:
galiba kadın olduk :lepi:
çok iğrenç bi espiri oldu kabul ediyorum :)))
bak darılmaca gücenmece yok hepimiz kızmıyız
erkek varmı aranızda kaydirigubbakcemile3
çabuk söleyin bizi aldatan varmınaniknanik
cinslik olsun amaç :) ama bende yapacaımı biliyorum artık oda oyun sitelerinde arkadaşlar bulmuş bende ona kızcam durumu eşitleriz belki artık kızmaz :))
bendeee
evet kıymayın yani
bencede masumuz, benimkide aynısını dio :bbo:
söyleyin valla dzcelin sorusna cevap bekliyoz, galiba ben kız değilimmafoldumben
ama erkek te değilim :bbo:
galiba kadın olduk :lepi:
çok iğrenç bi espiri oldu kabul ediyorum :)))
kızlar tanın yeni şarkısının adı biliyormusun muuu ??
kızlar ne güzel hemşo çıktınız bde bakmışsınız aynı mahalleden falanmışısınız :)
bilmem size sormak gerek :)hmm olabilir mi ki:) hatta kapı komşu filan?
Göremem şarkısı mı canım...
ay bunu öğrenmenin yolu yokmu hakkaten mrk ettim yahmm olabilir mi ki:) hatta kapı komşu filan?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3düzcede zaten herkes akraba
sen benden kıdemlisin benim daha 2,5 ay oldu6 ay oldu ben evleneli... oldu işte ne bilim:) hayatımın hatasımı desem... demiyim hadi kıyamadım yine kocama
Kızlar şu Binbir Gece'deki hatunla adam evleniyorlarmış.Bir de 2 aylık hamileymiş....:1shok: Ya boşandığı eşinden çocuk bekliyordu adam,aldırttı sırf bunun yüzünden.Yazık yani
Dzcelicim sana da okey verdik canımcım....Merak etme sen..:kedi:
bilmem size sormak gerek :)
galiba olabilir, baktığın heryerde bizi göreceksin falan diyo o dimi ?
hadi yaa(( millet çocuk diye kıvranırken bide yaptıklarına bak, saygı duyarım herkese ama allah vermiş o canı biz nasıl alırız ?
kızlar ne okeyi bu yaa ??
hani sorduk ya erkek varmı falan diye ordan geldi, onay verdik bayan olduğu manasında ok yani :kedi:hadi yaa(( millet çocuk diye kıvranırken bide yaptıklarına bak, saygı duyarım herkese ama allah vermiş o canı biz nasıl alırız ?
kızlar ne okeyi bu yaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?