Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bak darılmaca gücenmece yok hepimiz kızmıyız
erkek varmı aranızda kaydirigubbakcemile3
çabuk söleyin bizi aldatan varmı naniknanik

beni gördünüzErkeğe benzeyen halim var mınaniknanik

Kıllık yapıyorlar işte:tomato:

söyleyin valla dzcelin sorusna cevap bekliyoz, galiba ben kız değilimmafoldumben

ama erkek te değilim :bbo:

galiba kadın olduk :lepi:

çok iğrenç bi espiri oldu kabul ediyorum :)))

:1shok::bbo::roflol:

evet kötüydü alinyazim:):):)
yess canım hemşocum:) ama benim ki küçük bi transfer sayılmaz türkiyenin öbür ucu

kızlar tanın yeni şarkısının adı biliyormusun muuu ??

kızlar ne güzel hemşo çıktınız bde bakmışsınız aynı mahalleden falanmışısınız :)

off kızlar yaaa aklıma şu canan tanın kitabı geldi en son yürekler ölür varya, onu okuyun bi, koçişlere bi kez daha aşık olacaksınız vede sıkıca sarılacaksınız yaaa

jazmin cim sana okey verdik canım kaydirigubbakcemile3
banada verirler heralde beni gördünüz yahu

simiramis nasıl gittin kız oralara nasıl oldu bu evlilik işi, ne kadar oldu bide evleneli

Kızlar şu Binbir Gece'deki hatunla adam evleniyorlarmış.Bir de 2 aylık hamileymiş....:1shok: Ya boşandığı eşinden çocuk bekliyordu adam,aldırttı sırf bunun yüzünden.Yazık yani

Dzcelicim sana da okey verdik canımcım....Merak etme sen..:kedi:

6 ay oldu ben evleneli... oldu işte ne bilim:) hayatımın hatasımı desem... demiyim hadi kıyamadım yine kocama

hadi yaa (( millet çocuk diye kıvranırken bide yaptıklarına bak, saygı duyarım herkese ama allah vermiş o canı biz nasıl alırız ?

kızlar ne okeyi bu yaa ??

bilmem size sormak gerek :)

galiba olabilir, baktığın heryerde bizi göreceksin falan diyo o dimi ?

Özler dururum hep yalnızlık
Dört duvar vururum kendimi
Geceye sorarım hep yüzünü
Karanlık aman vermez göremem
Tek çıkar yolsun bezgin yaşantıma
Kokunu unutmasam sarsam canıma
Günaydın desem artık sabah olsa
Seninle doğsam her yeni başlangıca
Göremem göremem imkansız
Sevdamsın benden uzaksın
Suç muyum bana yasaksın
Elimde kesmez kör bıçak
Kader beni bağlayacak
Korkarım unutacaksın..

hadi yaa (( millet çocuk diye kıvranırken bide yaptıklarına bak, saygı duyarım herkese ama allah vermiş o canı biz nasıl alırız ?

kızlar ne okeyi bu yaa ??

Senin anladığın okey değil canım:kedi: Onaylamak anlamında okey yani-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…