amanın sendemi düzcelisinyetişemiyorum ki hızınıza:) bi bakıyorum 3-5 sayfa olmuşbu arada dzcel düzcelimisn sennnnnn.... burda hemşomu mu buldum yoksa:)
ay benide aradı sevgili nişanlım mobilya bakmaya gidelim diyo evi düzüyoruz ya artık yavaş yavaş :))
haklısın vallahi ne yapsak bilemedim şimdi :sinifsinif:ne desem bilemedim :):):) bi şifremi geliştirsek.. düzcede avuç içi kadar bi yer:)
ay canım çok zor oluyo dimi, ama biz yanlış topiktemi takılıyoz neekaydirigubbakcemile3ay benide aradı sevgili nişanlım mobilya bakmaya gidelim diyo evi düzüyoruz ya artık yavaş yavaş :))
benimki 15 ağustos sisnkiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canım aynen ya...Sizin düğün ne zamandı?:1ninca:
P.S: Normal yaşantımı özledim...Böyle çok zor oluyor yaws-tatlicadiarzu-
ne desem bilemedim :):):) bi şifremi geliştirsek.. düzcede avuç içi kadar bi yer:)
düğüne daha var canım çookkkkkkkkkaydirigubbakcemile3 Canım aynen ya...Sizin düğün ne zamandı?:1ninca:
P.S: Normal yaşantımı özledim...Böyle çok zor oluyor yaws-tatlicadiarzu-
düğüne daha var canım çookkkkkkkk
ay bencede topiğe gelenler okumaya kalksa nediyo bunlar dicek hiç bişey anlamayacak kaydirigubbakcemile3
evet masumca yapılmış bişeydi kıymayın bize kaydirigubbakcemile3ya tamam ya gerçek hayatıma dönüyorum ben, korkunun ecele faydası yok
ben evliyim yazdıklarımın hepsi doğruydu
kocacım şimdi ben,i istersen vur istersen acı bana bi şans ver
ama ben seni çok seviyorum bizimkisi sadece masum arkadaşlıktı kızlarla dimi kızlar
ya tamam ya gerçek hayatıma dönüyorum ben, korkunun ecele faydası yok
ben evliyim yazdıklarımın hepsi doğruydu
kocacım şimdi ben,i istersen vur istersen acı bana bi şans ver
ama ben seni çok seviyorum bizimkisi sadece masum arkadaşlıktı kızlarla dimi kızlar
kızlar yawww kocişler neden kızlarla konuşmanıza kızıyokiiii:)))))))))))))))))))))
bak darılmaca gücenmece yok hepimiz kızmıyızEvet yani masumuz bizzzzzzzzzzzz:kedi:
Canım nereden biliyormuşum ben kız olduklarını:bbo:Ondan kızıyorkaydirigubbakcemile
cinslik olsun amaç :) ama bende yapacaımı biliyorum artık oda oyun sitelerinde arkadaşlar bulmuş bende ona kızcam durumu eşitleriz belki artık kızmaz :))kızlar yawww kocişler neden kızlarla konuşmanıza kızıyokiiii:)))))))))))))))))))))
bendeeekaydirigubbakcemile3
Ya kızlar ben özüme dönüyorum.Hadi başka bir konu bulalım yoksa kimlik bunalımı yaşıcazlaelaelaelaelae
evet kıymayın yanievet masumca yapılmış bişeydi kıymayın bize kaydirigubbakcemile3
hepsini editleriz olur biter bişicik olmazzz
Evet yani masumuz bizzzzzzzzzzzz:kedi:
Canım nereden biliyormuşum ben kız olduklarını:bbo:Ondan kızıyorkaydirigubbakcemile
küçük bi transfer olayı yani hihoyyytdüzceliyim... evlendiğim için başka şehirdeyim şimdi.. ama doğam büyüme, hatta 7 soy sop düzceliyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?