Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay benide aradı sevgili nişanlım mobilya bakmaya gidelim diyo evi düzüyoruz ya artık yavaş yavaş :))

ay benide aradı sevgili nişanlım mobilya bakmaya gidelim diyo evi düzüyoruz ya artık yavaş yavaş :))

kaydirigubbakcemile3 Canım aynen ya...Sizin düğün ne zamandı?:1ninca:

P.S: Normal yaşantımı özledim...Böyle çok zor oluyor yaws-tatlicadiarzu-

ay canım çok zor oluyo dimi, ama biz yanlış topiktemi takılıyoz neekaydirigubbakcemile3

benimki 15 ağustos sisnkiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay valla ne zormuş kafamçokkarıştı
ne desem bilemedim :):):) bi şifremi geliştirsek.. düzcede avuç içi kadar bi yer:)

hakkaten yaaa Çok üzgünüm çoook

düğüne daha var canım çookkkkkkkk
ay bencede topiğe gelenler okumaya kalksa nediyo bunlar dicek hiç bişey anlamayacak kaydirigubbakcemile3

düğüne daha var canım çookkkkkkkk
ay bencede topiğe gelenler okumaya kalksa nediyo bunlar dicek hiç bişey anlamayacak kaydirigubbakcemile3

ya tamam ya gerçek hayatıma dönüyorum ben, korkunun ecele faydası yok

ben evliyim yazdıklarımın hepsi doğruydu

kocacım şimdi ben,i istersen vur istersen acı bana bi şans ver

ama ben seni çok seviyorum bizimkisi sadece masum arkadaşlıktı kızlarla dimi kızlar

kızlar yawww kocişler neden kızlarla konuşmanıza kızıyokiiii:)))))))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar ben özüme dönüyorum.Hadi başka bir konu bulalım yoksa kimlik bunalımı yaşıcazlaelaelaelaelae

evet masumca yapılmış bişeydi kıymayın bize kaydirigubbakcemile3

hepsini editleriz olur biter bişicik olmazzz

Evet yani masumuz bizzzzzzzzzzzz:kedi:

kızlar yawww kocişler neden kızlarla konuşmanıza kızıyokiiii:)))))))))))))))))))))

Canım nereden biliyormuşum ben kız olduklarını:bbo:Ondan kızıyorkaydirigubbakcemile

simiramis düzcelimisin aslen
şimdide düzcedemisin yoksa başka şehirdemi en azından üstünkörü konuşalım

düzceliyim... evlendiğim için başka şehirdeyim şimdi.. ama doğam büyüme, hatta 7 soy sop düzceliyiz:)

Canım nereden biliyormuşum ben kız olduklarını:bbo:Ondan kızıyorkaydirigubbakcemile
bak darılmaca gücenmece yok hepimiz kızmıyız
erkek varmı aranızda kaydirigubbakcemile3
çabuk söleyin bizi aldatan varmı naniknanik

cinslik olsun amaç :) ama bende yapacaımı biliyorum artık oda oyun sitelerinde arkadaşlar bulmuş bende ona kızcam durumu eşitleriz belki artık kızmaz :))
kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar ben özüme dönüyorum.Hadi başka bir konu bulalım yoksa kimlik bunalımı yaşıcazlaelaelaelaelae
bendeee
evet masumca yapılmış bişeydi kıymayın bize kaydirigubbakcemile3

hepsini editleriz olur biter bişicik olmazzz
evet kıymayın yani

bencede masumuz, benimkide aynısını dio :bbo:

söyleyin valla dzcelin sorusna cevap bekliyoz, galiba ben kız değilimmafoldumben

ama erkek te değilim :bbo:

galiba kadın olduk :lepi:

çok iğrenç bi espiri oldu kabul ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…