- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
valla biraz zor olcak hakkaten hele bizdeki koçişlerleee :)) ben şimdi sizden bahsediyorum araada, onlar kim diyo bende diyorum otobüste tanıştım arkadaşın arkadşıydı ttesadüf görüştük falan, yalancı oldum valla :)) bu rada ben pazartesi sakaryadayım galiba görevli gelcez ordanda istanbul :)
işte bi ipucu daha:gitme:
kocacım itiraf ediyorum bu benim benneyaptımki vur beni vereliniortak senağlama
kesinlikle hayall ürünüdrü made in turkey , ama dzcel ben bittim öldüm :jeyyar: sende jazmin ben ve dirim gibi yasaklılardanmısın koçiş tarafından
Kabul ettim canım.
:icecream:
:roflol: Ay koptuğum noktadır....
canım benimyaa nedir bu çektiğiniz sizin :)
bide belki görmüşsünüzdir sitede sel nickli bi arkadaş var cumartesi pazarda onun düğüne gidicez kocişle aynı ilçedeymişiz meğerse :)
ama görümcelere ne diycem giderken onu bilmiyorum :)
jazmincim gördüm canım silebilirsinkaydirigubbakcemile5
maşallah harika görünüyorsun
valla kız hatceee film gibi olduk yaa, ee nişanlın naparrr kaydirigubbakcemile3:roflol: Film gibi olduk hekaydirigubbakcemile
SEvet canım 1 ay önce nişanlandım ben
Hemen bak canım görmek istersen,silicem birazdan..sositososito
yaaa aaaayyyysssseeee çok kötüsün bak biz senin adını söylüyosmuuuuuu kaydirigubbakcemile3 sen tehtid etme biz bebişlere ciciler alırız ister fb ister gs itser bjk, hemde lisanslı kaydirigubbakcemile3 anlaşalımmı :Saruboceq:yok yok gerçek valla gerçeeek koca göbeem var beniiim sırnaşık şey bu kzıların hepside çıtır bi lokmalık ama isimlerini untutum tühh yaa unutmasam şantaj yapardım onlara bebeklerime cickler alırdım aldığım harçlarlada sırnaşık şey
jazmincim görebilmem için arkadaşlık teklif ettim tatlım
valla kız hatceee film gibi olduk yaa, ee nişanlın naparrr kaydirigubbakcemile3
yaaa aaaayyyysssseeee çok kötüsün bak biz senin adını söylüyosmuuuuuu kaydirigubbakcemile3 sen tehtid etme biz bebişlere ciciler alırız ister fb ister gs itser bjk, hemde lisanslı kaydirigubbakcemile3 anlaşalımmı :Saruboceq:
:umursamaz:Ben gelebilmek için türlü yalanlar söyler,bir güzel elime yüzüme bulaştırırım-tatlicadiarzu-
Teşekkür ederim canım benim....Senin güzelliğin tatlılığın o....kaydirigubbakcemile5
Ne şanslısın canım ya...Benimki olcak bırak gitmeyi evde kıyamet koparlmaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol: Ay koptuğum noktadır....
ayyy ne güselllll yaaaakeşke ortak bi noktada buluşsak. benimki getirir beni valla :)
valla ya nedir çektiğimiz be, ne güzel valla ben desem düğününe gitcem diyee ki bilir neler derrr :bbo:canım benimyaa nedir bu çektiğiniz sizin :)
bide belki görmüşsünüzdir sitede sel nickli bi arkadaş var cumartesi pazarda onun düğüne gidicez kocişle aynı ilçedeymişiz meğerse :)
ama görümcelere ne diycem giderken onu bilmiyorum :)
hatcemmm sana her kelimende kaılıyorum koçişler hakkındaa kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım benim....Senin güzelliğin tatlılığın o....kaydirigubbakcemile5
Ne şanslısın canım ya...Benimki olcak bırak gitmeyi evde kıyamet koparlmaz:
İyi canım o işte,ben de evdeyim çeyiz hazırlıyorum...Dur annem sesleniyorrr...kaydirigubbakcemile3
tabi canım bizde yalan isimler söyledik aaa delimiyiz dermiyiz hiç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 koçişe sor bakalım sende bizim gruptamısın jnazlarlamısın kaydirigubbakcemile3alınyazımsın hiç sormadım ben yasaklımıyım diye aksam bi ağzını arıyayım ben kocişin kızmazsa söylerim kaydirigubbakcemile3 hem adımı yanlış söyledim bikerem hiç gerçek adımı söylermiyim dimi ama sizde öyle yaptınız kaydirigubbakcemile3
ay canım valla senle tanışmayı nasıl isterim inan çok niyetim varda akşama istanbuldaki göreve gidiyomuşuz neyse olmadı bigün koçişi alır gelirim :)))):umursamaz:
sağol bitanemm
çok şükür eşimden yana bir sıkıntım yok tatlım hatta o arkadaşın çalıştığı yer eşimin işyerinede çok yakındı ve eşime dedim gitsem sıkıntı olur mu diye ne sıkıntısı dedi ve kendi götürdü
hatta arada buluşma fotolarına baktığımda da istersen git diyoda ben gitmiyorum
alınyazım hazır sakaryadayken gel banada canım
eveeeettttttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3buradaki isimler sahne isimleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
kızlarrr hadi çıkayımda yemek yiyeyim ben
gelirim yine uyumazsam tabi:)
öpüyorum hepinizi enn kocamanındann Şeniz
kızlarrr hadi çıkayımda yemek yiyeyim ben
gelirim yine uyumazsam tabi:)
öpüyorum hepinizi enn kocamanındann Şeniz
valla kız hatceee film gibi olduk yaa, ee nişanlın naparrr kaydirigubbakcemile3
yaaa aaaayyyysssseeee çok kötüsün bak biz senin adını söylüyosmuuuuuu kaydirigubbakcemile3 sen tehtid etme biz bebişlere ciciler alırız ister fb ister gs itser bjk, hemde lisanslı kaydirigubbakcemile3 anlaşalımmı :Saruboceq:
ay yok canım lisans misans onlarda ne çakma makma hepiciği olur git hadi evi süpür sen annen kızcak :roflol:
öyle olmuş dimi sen hiç katılmıyosun amaaaamma kaynatmışsınız ya... maşallah size:)
Jnazcığım valla çok şanslısın canımcım yaaa..Görüşürüz canım.Dikkat et kendine...
Tamam canım fatmacımkaydirigubbakcemile3Üzmem nişanlımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?