Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

keşke ortak bi noktada buluşsak. benimki getirir beni valla :)

canım benimyaa nedir bu çektiğiniz sizin :)
bide belki görmüşsünüzdir sitede sel nickli bi arkadaş var cumartesi pazarda onun düğüne gidicez kocişle aynı ilçedeymişiz meğerse :)
ama görümcelere ne diycem giderken onu bilmiyorum :)
Kabul ettim canım.

:icecream:

:roflol: Ay koptuğum noktadır....

jazmincim gördüm canım silebilirsinkaydirigubbakcemile5
maşallah harika görünüyorsun

Ben gelebilmek için türlü yalanlar söyler,bir güzel elime yüzüme bulaştırırım-tatlicadiarzu-

Teşekkür ederim canım benim....Senin güzelliğin tatlılığın o....kaydirigubbakcemile5
Ne şanslısın canım ya...Benimki olcak bırak gitmeyi evde kıyamet koparlmaz:

:roflol: Film gibi olduk hekaydirigubbakcemile
SEvet canım 1 ay önce nişanlandım ben
Hemen bak canım görmek istersen,silicem birazdan..sositososito
valla kız hatceee film gibi olduk yaa, ee nişanlın naparrr kaydirigubbakcemile3
yaaa aaaayyyysssseeee çok kötüsün bak biz senin adını söylüyosmuuuuuu kaydirigubbakcemile3 sen tehtid etme biz bebişlere ciciler alırız ister fb ister gs itser bjk, hemde lisanslı kaydirigubbakcemile3 anlaşalımmı :Saruboceq:
jazmincim görebilmem için arkadaşlık teklif ettim tatlım

İyi canım o işte,ben de evdeyim çeyiz hazırlıyorum...Dur annem sesleniyorrr...kaydirigubbakcemile3

alınyazımsın hiç sormadım ben yasaklımıyım diye aksam bi ağzını arıyayım ben kocişin kızmazsa söylerim kaydirigubbakcemile3 hem adımı yanlış söyledim bikerem hiç gerçek adımı söylermiyim dimi ama sizde öyle yaptınız kaydirigubbakcemile3

Ben gelebilmek için türlü yalanlar söyler,bir güzel elime yüzüme bulaştırırım-tatlicadiarzu-
:umursamaz:

Teşekkür ederim canım benim....Senin güzelliğin tatlılığın o....kaydirigubbakcemile5

sağol bitanemm
çok şükür eşimden yana bir sıkıntım yok tatlım hatta o arkadaşın çalıştığı yer eşimin işyerinede çok yakındı ve eşime dedim gitsem sıkıntı olur mu diye ne sıkıntısı dedi ve kendi götürdü
hatta arada buluşma fotolarına baktığımda da istersen git diyoda ben gitmiyorum
alınyazım hazır sakaryadayken gel banada canım

buradaki isimler sahne isimleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

kızlarrr hadi çıkayımda yemek yiyeyim ben
gelirim yine uyumazsam tabi:)
öpüyorum hepinizi enn kocamanındann Şeniz

:roflol: Ay koptuğum noktadır....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keşke ortak bi noktada buluşsak. benimki getirir beni valla :)
ayyy ne güselllll yaaaa
valla ya nedir çektiğimiz be, ne güzel valla ben desem düğününe gitcem diyee ki bilir neler derrr :bbo:

hatcemmm sana her kelimende kaılıyorum koçişler hakkındaa kaydirigubbakcemile3
İyi canım o işte,ben de evdeyim çeyiz hazırlıyorum...Dur annem sesleniyorrr...kaydirigubbakcemile3

kız anneni bekletme çeyize dikkat gerek nişanlnıda üzme emi kaydirigubbakcemile3

tabi canım bizde yalan isimler söyledik aaa delimiyiz dermiyiz hiç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 koçişe sor bakalım sende bizim gruptamısın jnazlarlamısın kaydirigubbakcemile3
ay canım valla senle tanışmayı nasıl isterim inan çok niyetim varda akşama istanbuldaki göreve gidiyomuşuz neyse olmadı bigün koçişi alır gelirim :))))
buradaki isimler sahne isimleri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
eveeeettttttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlarrr hadi çıkayımda yemek yiyeyim ben
gelirim yine uyumazsam tabi:)
öpüyorum hepinizi enn kocamanındann Şeniz

kolay gelsin canım afiyet bal olsun öptük seniii bebişe dikkat et kendine de tabii

ay yok canım lisans misans onlarda ne çakma makma hepiciği olur git hadi evi süpür sen annen kızcak :roflol:

Jnazcığım valla çok şanslısın canımcım yaaa..Görüşürüz canım.Dikkat et kendine...

Tamam canım fatmacımkaydirigubbakcemile3Üzmem nişanlımı

ay yok canım lisans misans onlarda ne çakma makma hepiciği olur git hadi evi süpür sen annen kızcak :roflol:

tamam pamuğum canım benim hayatımızı kurtardın bu anlaşmayla hemen çarşıya çıkıyımda çocuklara cicler alıyım dimi, benide annem çağırmıştı bak pamuk hatırlattı evleri süpüreyim bari :)))

yetişemiyorum ki hızınıza:) bi bakıyorum 3-5 sayfa olmuş bu arada dzcel düzcelimisn sennnnnn.... burda hemşomu mu buldum yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…