günaydın tatlım naber ?hayırlı olsunnnnnnn alınyazımmm kocişe kavuşmuşun:)
doğum günün kutlu olsun jasmin. allah sevdiklerinde çok çok mutlu bi hayat nasip etsin sanaaaaa:)
kavuştum valla senden naber ?
mutlukız günaydınnnnnnn
günaydın canım naber ?günaydın arkadaşlar...
doğum günü çocugu.... nice yıllaraa:)
canım test yaptın mı olursan bizide haberdar etangel iyilik cnm benim gözlerim alev alev yanıyor nedense uykusuzda değilim aslında ama bilmiyorum adette olmadım zaten
angel sorma girdik bile :) eşime dedim sen oraya git bende çıkışta oraya gelim ordan eve gideriz diye, aman az dertleşsinler ana oğul ama ondan sonra hep benim koçişim :))))iyi olmuş canım girmeyin kayınvalidene falan kapanın evinize aşkınızı yaşayın:)))
keşke çıksa öle bi kanun o zaman ömür boyu çalışır bıkmazdım ama şimdi çok yorgunum gerçekten çok yoruyor beni bu iş(
evet canım sen zaten yeni gelinsin:))
dikkat et kendine gerçekten annenin dedikleri doğru :))
annelerrr bilirrlerrkaydirigubbakcemile
ya tam sonuç çıkaz diye sabrediyorum... bide ya bebek varsa diye panik oluyorum.. çok hazırlıksızım, maddi manevi... çok karışığım yani... 4 gecedir rüyamda edet olduğumu görüyorum, sabah kalkıyorum bişey yok... off bilmiyorum ya, ama yarın sabah yapıcam artık, yarına kada r olmazsam
ya tam sonuç çıkaz diye sabrediyorum... bide ya bebek varsa diye panik oluyorum.. çok hazırlıksızım, maddi manevi... çok karışığım yani... 4 gecedir rüyamda edet olduğumu görüyorum, sabah kalkıyorum bişey yok... off bilmiyorum ya, ama yarın sabah yapıcam artık, yarına kada r olmazsam
kızlar bence yapın yaaaaaaaa...
bişi diyimmi ben hamile olunca en cok sigara içemicem ya ondan cekiniyorum nası
dayanıcam die:) sizler kullanıyomusunuz sigara:)
sigara kullanmıyorum ben.. O sıkıntı yok ta, başka sıkıntılar var:)
simiramis, mutlukız hayırlısı olsun hakkınızda inş
poka ben yeşilaycıyım :)) ama oda arkadaşımda babamda eşimde (arasıra) içiyo, nasıl yeşilaycıysam :)))
jazmin bende dün sorcaktım sana görümcendemi yok hiç bahsetmiyosun diye :))
Canlarım ben de adetimin üstünden 15 gün geçmişti öyle yapmıştım test ve gecenin bir yarısı..İkinci çizgi hafif silikti...Sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve o kadar netti ki şok olmuştum...Bende beklemiyordum hamile kalmayı hem maddi hem de manevi;ama kabullendim.Çünkü onu bize Allah yolladı ve Allah'ın verdiği canı ancak o alabilirdi;ama ben hamile olduğumu bilmeden içtiğim ilaçlar sayesinde bebeğimi kaybettim.Daha doğrusu embriyo oluşmadı ve kürtaj oldum.Sakın eğer öyle bir ihtimaliniz varsa ilaç kullanmayın... Ve çok geçmeden de yapın testlerinizi...Allah korusun herhangi bir terslik olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?