Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın tatlım naber ?
günaydın arkadaşlar...
doğum günü çocugu.... nice yıllaraa:)
günaydın canım naber ?

angel iyilik cnm benim gözlerim alev alev yanıyor nedense uykusuzda değilim aslında ama bilmiyorum adette olmadım zaten
canım test yaptın mı olursan bizide haberdar et
angel sorma girdik bile :) eşime dedim sen oraya git bende çıkışta oraya gelim ordan eve gideriz diye, aman az dertleşsinler ana oğul ama ondan sonra hep benim koçişim :))))

ay valla ya hep derim ben çalışma sosyal güvenlik bakanı olsam hemen konuyla ilgilenirim bence aradaki farklar giderilmeli yaa

evet canım sen zaten yeni gelinsin:))
dikkat et kendine gerçekten annenin dedikleri doğru :))
annelerrr bilirrlerrkaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 Canım ben tek çocuğa gittiğim için gelin her zaman yeni kalıcam galibakaydirigubbakcemile3

Canım annişim 1,5 haftadır görmüyorum nasıl da özledim onu

Ya eskiden evlenmeden önce nasıl da kavga ederdik,birbirimize girerdik;ama şimdi maşallahımız var:teytey:

Simiramis canım,ben dayanamayıp yapmıştım valla...Nasıl dayanıyorsun yasositososito

ya tam sonuç çıkaz diye sabrediyorum... bide ya bebek varsa diye panik oluyorum.. çok hazırlıksızım, maddi manevi... çok karışığım yani... 4 gecedir rüyamda edet olduğumu görüyorum, sabah kalkıyorum bişey yok... off bilmiyorum ya, ama yarın sabah yapıcam artık, yarına kada r olmazsam

Kaç gün geçti canım adetin?

alınyazımsın daha test yapmadım ama yarın yapmayı düşünüyorum artık çünkü bende ona göre hareket ederim en azından hiç olmadı daha dikkatli olurum hamileysem eğer

kızlar bence yapın yaaaaaaaa...

bişi diyimmi ben hamile olunca en cok sigara içemicem ya ondan cekiniyorum nası
dayanıcam die:) sizler kullanıyomusunuz sigara:)

bende yarın yapacağım canım bende sanki adet olmuşum gibi hissediyorum ama tuvalete gidince hayal kırıklığı uğruyorum canım

kızlar bence yapın yaaaaaaaa...

bişi diyimmi ben hamile olunca en cok sigara içemicem ya ondan cekiniyorum nası
dayanıcam die:) sizler kullanıyomusunuz sigara:)

yarın yapacağım canım benim eğer hamileysem size haber ederim canım ben günde 2 veya 3 tane içiyorum işte çekintim orda zaten ya hamileysem bebeğe zarar vermek istemem:1hug:

simiramis, mutlukız hayırlısı olsun hakkınızda inş

poka ben yeşilaycıyım :)) ama oda arkadaşımda babamda eşimde (arasıra) içiyo, nasıl yeşilaycıysam :)))

jazmin bende dün sorcaktım sana görümcendemi yok hiç bahsetmiyosun diye :))

sağol angel canım benim üşütüyorum bak bu doğru çıplak ayakla her yere basıyorum maşallah sende ne var ne yok cnm

Canlarım ben de adetimin üstünden 15 gün geçmişti öyle yapmıştım test ve gecenin bir yarısı..ıkinci çizgi hafif silikti...Sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve o kadar netti ki şok olmuştum...Bende beklemiyordum hamile kalmayı hem maddi hem de manevi;ama kabullendim.Çünkü onu bize Allah yolladı ve Allah'ın verdiği canı ancak o alabilirdi;ama ben hamile olduğumu bilmeden içtiğim ilaçlar sayesinde bebeğimi kaybettim.Daha doğrusu embriyo oluşmadı ve kürtaj oldum.Sakın eğer öyle bir ihtimaliniz varsa ilaç kullanmayın... Ve çok geçmeden de yapın testlerinizi...Allah korusun herhangi bir terslik olur...

Yok canım ben de ne elti,ne görümce derdi var.Kardeşim de küçük zaten o gelin olcak ya onun için hiç korkmuyorum:jeyyar:

Kayınvalidem ve kayınbabam da çok iyiler..Kendi kızları gibi görürler,bazen bizi bazı konularda yalnız bıraksalarda çok iyilerdir genel anlamda...

geçmiş olsun canım benim allah bir daha verir inşallah hayırlısı ile bende merak ediyorum ama yarın yapacağım testi cnm eğer hamileysem hemen size haber veririm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…