yok canım hiç öyle düşünme düğün sırası olur böyle şeyler onlarda stresliler, büyükte olsa düşnememişlerdir ama istenmediğini sakın düşünme
günaydın canım naber
yok otobüs durağında :)) siyah beyaz desenli elbiseli biri sana benzettim epeyde süzdüm kızı amaa
günaydın angel,
günydın derya ya bazıları öyle şeylere önem veriyolar akraba çevresi demekki buna kulp takacak görüşlere sahip öyle düşünebilirsin
belki benim annemde olsa ayıp olur der gelmek istemezdi ama tabi baştan söyleselerdi dah iyi olurmuş arada nişanlına olan oluyo, eğer bi çözüm gerekiyosa anne babalar hiç katılmazsa sorun çzöülmüş olur ama annene desen oda buna alınabilir
kızlar benim koçişte geldi şimdi annesigilde beni bekliyo izin almaya çalışçam ama daha söyleyemedim bile elimde iş var o bitsin hemen dicem
canlarım benim vakit tamam gidiyorum hazırlandım çıkıyorum
alınyazım bakalım içine doğan oluyomu bugunkaydirigubbakcemile3
bende hiç heycan yok yine aynı şeyler aynı sorular aynı cevaplar....
hepinizi öpüyorum akşama doğru görüşürüz
Günaydın canlarrrrropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese....Bugün son iş günüm ve doğum günümopuyorumnanaktan
Haktancım hayırlısı ise olsun canım...Bol şans...
günaydın canımcım
doğum günün kutlu olsunnn:içelim:
Allah nice yıllara sevdiklerine sağlıklı huzurlu bir şekilde eriştirsin canım:Saruboceq:
sen şimdi kaç gün tatil yapıcaksın cicim nereye gidiceksin bakem
bende iyiyim canım nolsun ben işte koçiş evde :)) bu arada Doğum günün kutlu olsun, koçişinle sevdiklerinle uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileklerimle canım arkadaşım :))İyiyim tatlım,sen nasılsın?
biraz süpriz gibi oldu :)) bu hfta gelecekti cumaya izin alırsam perşembe geceden yola çıkarım diyodu, sabahta geldi annemlere benle işe gelecekti izin alayım diye ektim onu :)) ben alır gelirim dedimde daha diyemedim bile :)) sen nasılsın şekerimaaa kocişinmi geldi
ne güzel yaa
hiç bahsetmemiştin cicim sürprizmi yaptı:kedi:
bende iyiyim canım nolsun ben işte koçiş evde :)) bu arada Doğum günün kutlu olsun, koçişinle sevdiklerinle uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileklerimle canım arkadaşım :))
biraz süpriz gibi oldu :)) bu hfta gelecekti cumaya izin alırsam perşembe geceden yola çıkarım diyodu, sabahta geldi annemlere benle işe gelecekti izin alayım diye ektim onu :)) ben alır gelirim dedimde daha diyemedim bile :)) sen nasılsın şekerim
Teşekkür ederim canım arkadaşım...kaydirigubbakcemile5
Canımcım ben 1 hafta izin yapıcam.İlk yazlığa gidicez,oradan da Marmaris,Kuşadası inşallah Allah bir aksilik vermezse...
bende iyiyim canım nolsun ben işte koçiş evde :)) bu arada Doğum günün kutlu olsun, koçişinle sevdiklerinle uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileklerimle canım arkadaşım :))
biraz süpriz gibi oldu :)) bu hfta gelecekti cumaya izin alırsam perşembe geceden yola çıkarım diyodu, sabahta geldi annemlere benle işe gelecekti izin alayım diye ektim onu :)) ben alır gelirim dedimde daha diyemedim bile :)) sen nasılsın şekerim
hım güzel inş bi aksilik çıkmaz canım
gönlünce eğlenir dinlenir gelirsin:asigim:
iyi olmuş canım sevindim hafta sonumu kalıcak
bende iyiyim ama yorgunum kayınvalidemler gelicek diye dün eve gider gitmez temizliğe koyuldum aslında ev temiz ama insanın içine sinmiyor :kedi:
her tarafı dip köşe temizledim 10 gibi falan oturabildim ancak :umursamaz:
onlarda inş bugün gelmez de yarın gelirler bugünde yemek falan hazırlarım kek börek falan yapim de içim rahat etsin :))
günaydın kızlaaaaar
hayırlı cumalar...
bugün yine bana topici açmak nasip oldu
ama bugün iş görüşmesine gideceğim için uyumadımkaydirigubbakcemile5
saat 10 da bi görüşmem var bırazdan hazırlanıp çıkıcam
şans dileyin bana
hepinizi öpüyorum a.s.
allahım ya deryacım senin de kayınvaliden gercekten bi değişik heee. söleme annenlere son ana kadar canım bence..günaydın arkadaşlar.......
evlenmek ne kadar zormuş.. gün geçmiyorki problem çıkmasın.....
biz nikahtan sonra yemek yapacaktık aileler ve bir kaç arkadaş 20 kişilik bir grup
kaynanam ve annemle beraber yer bakmıştık 2 ay oluyor..... bulduk anlaşıldı falan neyse...
dün nişanlım çok üzgündü annesi ve babası yemeğe katılmayacak nikahtan sonra akrabaları ile
geri döneceklermiş.... neymiş akrabalara ayıp olurmuş..... nişanlıma birşey diyeedim çok üzgündü ben
öksüz kalcam dedi canım yaa kıyamam ona çok üzüldüm çok ayıp ediyolar ne olacak ki nasıl bir düşünce anlamadım dünüre oğluna ayıp yok akrabalara var.... haklı olduğunu ve kalplarini kırmadan sitemini söylemesini söyledi. akrabalarına dünürlerle bir yemek yicez sonra bizde döncez diyemezler mi
aşkıma çok yazıkk benim ailem de o gün bozulacak ben son ana kadar bizimkilere bişi sölemicem belki o gün gelirler umarım evlenene kadar düşünmekten hasta olmayız
bu nedir ya herkes bukadar sıkılır mı kii
günaydın made hoşgeldinnnnngünaydın kızlar
günaydın angel,
günydın derya ya bazıları öyle şeylere önem veriyolar akraba çevresi demekki buna kulp takacak görüşlere sahip öyle düşünebilirsin
belki benim annemde olsa ayıp olur der gelmek istemezdi ama tabi baştan söyleselerdi dah iyi olurmuş arada nişanlına olan oluyo, eğer bi çözüm gerekiyosa anne babalar hiç katılmazsa sorun çzöülmüş olur ama annene desen oda buna alınabilir
kızlar benim koçişte geldi şimdi annesigilde beni bekliyo izin almaya çalışçam ama daha söyleyemedim bile elimde iş var o bitsin hemen dicem
Günaydın canlarrrrropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese....Bugün son iş günüm ve doğum günümopuyorumnanaktan
Haktancım hayırlısı ise olsun canım...Bol şans...
günaydın canım arkadaşlarım hayırlı cumalar hayırlı sabahlar nasılsınız???
İnşallah tatlım...:Saruboceq:
Ay benim evi bir görsen,heryer heryerde...Sadece bavul hazırlamakla meşgulum valla.Dönünce dip temel bir temizlicem.Yaz sonunda da halıları göndercem temizlemeye,bir tane de kadın ayarlıcam heryeri iyice temizletcem..Çünkü ne zaman temizliğe girişsem belimin ağrısından duramıyorum...
günaydın canım arkadaşlarım hayırlı cumalar hayırlı sabahlar nasılsınız???
canım benim günaydınnnnnn.,inşallah hakıkında hayırlısı olur...
allahım ya deryacım senin de kayınvaliden gercekten bi değişik heee. söleme annenlere son ana kadar canım bence..
günaydın made hoşgeldinnnnn
hayırlı olsunnnnnnn alınyazımmm kocişe kavuşmuşun:)
doğum günün kutlu olsun jasmin. allah sevdiklerinde çok çok mutlu bi hayat nasip etsin sanaaaaa:)
mutlukız günaydınnnnnnn
günaydın arkadaşlar...
doğum günü çocugu.... nice yıllaraa:)
jasmin doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşın sana mutluluk ve şans getirsin cnm daha nice güzel yaşlara
en güzeli canım bencede çağır bir kadın yapsın sen rahatsızsın şimdi çok yorma belini falan:))
günaydın mutlukız nbr
hemen söylicem yazılarımın bitmesine az kaldı off bitemek bilmedi bu yazılardaaaGeldi mi kocişin...Çok sevindim canım,hemen izin al hemennnnkaydirigubbakcemile
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.İnşallah hepimiz kocişlerimizlen sevdiklerimizlen başta sağlık dolu mutlu bir hayat geçiririz...opuyorumnanaktan
iyi olmuş canım sevindim hafta sonumu kalıcak
bende iyiyim ama yorgunum kayınvalidemler gelicek diye dün eve gider gitmez temizliğe koyuldum aslında ev temiz ama insanın içine sinmiyor :kedi:
her tarafı dip köşe temizledim 10 gibi falan oturabildim ancak :umursamaz:
onlarda inş bugün gelmez de yarın gelirler bugünde yemek falan hazırlarım kek börek falan yapim de içim rahat etsin :))
Çok teşekkür ederim canımcım....
Yaz sonuna düşünüyorum zaten angelcim.Bir de annem sakın kendini yorma,üşütme diye sürekli tembihliyor.Operasyondan sonra üşütmemek için dikkat ediyorum,yoksa çocuğumolmazmış.Böyle dediğinden dolayı da el bebek gül bebek,yeni gelin gibi oturcam sanırımkaydirigubbakcemile3
hemen söylicem yazılarımın bitmesine az kaldı off bitemek bilmedi bu yazılardaaa
aminnnnnn:Saruboceq:
evet haftasonu burda :)) baya yorulmuşsun canım ya ve eve gidince yine yorulacaksın( keşke bi kanun çıksa haftasonu işyerlerinin kapalı olmasına dair ne kadar kötüğ yaa
angel iyilik cnm benim gözlerim alev alev yanıyor nedense uykusuzda değilim aslında ama bilmiyorum adette olmadım zaten
günaydın poka nasılsın cnm
angel iyilik cnm benim gözlerim alev alev yanıyor nedense uykusuzda değilim aslında ama bilmiyorum adette olmadım zaten
bende hala olmadım, geçen pazar olmam gerekiyodu
inatlada test yapmıyorum.. ama yarın sabah yaparım artık heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?