Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

İyiyim tatlım,sen nasılsın?

aaa kocişinmi geldi
ne güzel yaa
hiç bahsetmemiştin cicim sürprizmi yaptı:kedi:

hayırlısı canım
güzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

Günaydın canlarrrrropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese....Bugün son iş günüm ve doğum günümopuyorumnanaktan
Haktancım hayırlısı ise olsun canım...Bol şans...

günaydın canımcım
doğum günün kutlu olsunnn:içelim:
Allah nice yıllara sevdiklerine sağlıklı huzurlu bir şekilde eriştirsin canım:Saruboceq:

sen şimdi kaç gün tatil yapıcaksın cicim nereye gidiceksin bakem

Teşekkür ederim canım arkadaşım...kaydirigubbakcemile5

Canımcım ben 1 hafta izin yapıcam.İlk yazlığa gidicez,oradan da Marmaris,Kuşadası inşallah Allah bir aksilik vermezse...

İyiyim tatlım,sen nasılsın?
bende iyiyim canım nolsun ben işte koçiş evde :)) bu arada Doğum günün kutlu olsun, koçişinle sevdiklerinle uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileklerimle canım arkadaşım :))
aaa kocişinmi geldi
ne güzel yaa
hiç bahsetmemiştin cicim sürprizmi yaptı:kedi:
biraz süpriz gibi oldu :)) bu hfta gelecekti cumaya izin alırsam perşembe geceden yola çıkarım diyodu, sabahta geldi annemlere benle işe gelecekti izin alayım diye ektim onu :)) ben alır gelirim dedimde daha diyemedim bile :)) sen nasılsın şekerim

Geldi mi kocişin...Çok sevindim canım,hemen izin al hemennnnkaydirigubbakcemile

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.İnşallah hepimiz kocişlerimizlen sevdiklerimizlen başta sağlık dolu mutlu bir hayat geçiririz...
opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım arkadaşım...kaydirigubbakcemile5

Canımcım ben 1 hafta izin yapıcam.İlk yazlığa gidicez,oradan da Marmaris,Kuşadası inşallah Allah bir aksilik vermezse...

hım güzel inş bi aksilik çıkmaz canım
gönlünce eğlenir dinlenir gelirsin:asigim:

iyi olmuş canım sevindim hafta sonumu kalıcak

bende iyiyim ama yorgunum kayınvalidemler gelicek diye dün eve gider gitmez temizliğe koyuldum aslında ev temiz ama insanın içine sinmiyor :kedi:
her tarafı dip köşe temizledim 10 gibi falan oturabildim ancak :umursamaz:
onlarda inş bugün gelmez de yarın gelirler bugünde yemek falan hazırlarım kek börek falan yapim de içim rahat etsin :))

İnşallah tatlım...:Saruboceq:

Ay benim evi bir görsen,heryer heryerde...Sadece bavul hazırlamakla meşgulum valla.Dönünce dip temel bir temizlicem.Yaz sonunda da halıları göndercem temizlemeye,bir tane de kadın ayarlıcam heryeri iyice temizletcem..Çünkü ne zaman temizliğe girişsem belimin ağrısından duramıyorum...

canım benim günaydınnnnnn.,inşallah hakıkında hayırlısı olur...

allahım ya deryacım senin de kayınvaliden gercekten bi değişik heee. söleme annenlere son ana kadar canım bence..

günaydın kızlar
günaydın made hoşgeldinnnnn

hayırlı olsunnnnnnn alınyazımmm kocişe kavuşmuşun:)

Günaydın canlarrrrropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese....Bugün son iş günüm ve doğum günümopuyorumnanaktan
Haktancım hayırlısı ise olsun canım...Bol şans...

doğum günün kutlu olsun jasmin. allah sevdiklerinde çok çok mutlu bi hayat nasip etsin sanaaaaa:)
günaydın canım arkadaşlarım hayırlı cumalar hayırlı sabahlar nasılsınız???

mutlukız günaydınnnnnnn

jasmin doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşın sana mutluluk ve şans getirsin cnm daha nice güzel yaşlara

en güzeli canım bencede çağır bir kadın yapsın sen rahatsızsın şimdi çok yorma belini falan:))

günaydın canım arkadaşlarım hayırlı cumalar hayırlı sabahlar nasılsınız???

günaydın mutlukız nbr

Teşekkür ederim canımcımmm....:1hug:

günaydın arkadaşlar...
doğum günü çocugu.... nice yıllaraa:)

Çok sağol canım..

jasmin doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşın sana mutluluk ve şans getirsin cnm daha nice güzel yaşlara

Çok teşekkür ederim canımcım....

en güzeli canım bencede çağır bir kadın yapsın sen rahatsızsın şimdi çok yorma belini falan:))

günaydın mutlukız nbr

Yaz sonuna düşünüyorum zaten angelcim.Bir de annem sakın kendini yorma,üşütme diye sürekli tembihliyor.Operasyondan sonra üşütmemek için dikkat ediyorum,yoksa çocuğumolmazmış.Böyle dediğinden dolayı da el bebek gül bebek,yeni gelin gibi oturcam sanırımkaydirigubbakcemile3

hemen söylicem yazılarımın bitmesine az kaldı off bitemek bilmedi bu yazılardaaa

aminnnnnn:Saruboceq:

evet haftasonu burda :)) baya yorulmuşsun canım ya ve eve gidince yine yorulacaksın ( keşke bi kanun çıksa haftasonu işyerlerinin kapalı olmasına dair ne kadar kötüğ yaa

angel iyilik cnm benim gözlerim alev alev yanıyor nedense uykusuzda değilim aslında ama bilmiyorum adette olmadım zaten

bende hala olmadım, geçen pazar olmam gerekiyodu
inatlada test yapmıyorum.. ama yarın sabah yaparım artık heralde

evet canım sen zaten yeni gelinsin:))
dikkat et kendine gerçekten annenin dedikleri doğru :))
annelerrr bilirrlerrkaydirigubbakcemile

iyi olmuş canım girmeyin kayınvalidene falan kapanın evinize aşkınızı yaşayın:)))
keşke çıksa öle bi kanun o zaman ömür boyu çalışır bıkmazdım ama şimdi çok yorgunum gerçekten çok yoruyor beni bu iş(

angel iyilik cnm benim gözlerim alev alev yanıyor nedense uykusuzda değilim aslında ama bilmiyorum adette olmadım zaten

geçmiş olsun canım
üşütmüş olabilirmisin havalar bi acayip bu mevsimde ankarada gündüzle gecenin arasında 15 derece fark var ya:1shok:

günaydın poka nasılsın cnm

saol canım benimm iyi gibiyim:) haftasonu olmasının sevinci var tabe:)

bende hala olmadım, geçen pazar olmam gerekiyodu
inatlada test yapmıyorum.. ama yarın sabah yaparım artık heralde

kzlar ben olsam catlarım valla. hemen gidip şimdi yaparım:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…