günaydın tatlım naber ?
günaydın canım naber ?
canım test yaptın mı olursan bizide haberdar et
angel sorma girdik bile :) eşime dedim sen oraya git bende çıkışta oraya gelim ordan eve gideriz diye, aman az dertleşsinler ana oğul ama ondan sonra hep benim koçişim :))))
ay valla ya hep derim ben çalışma sosyal güvenlik bakanı olsam hemen konuyla ilgilenirim bence aradaki farklar giderilmeli yaa
kaydirigubbakcemile3 Canım ben tek çocuğa gittiğim için gelin her zaman yeni kalıcam galibakaydirigubbakcemile3
Canım annişim 1,5 haftadır görmüyorum nasıl da özledim onu
Ya eskiden evlenmeden önce nasıl da kavga ederdik,birbirimize girerdik;ama şimdi maşallahımız var:teytey:
mutlukız bncede canım biran evvel öğrende zararı olmasın tatlım
jasmin bende sadece mide bulantısı ve idrara çıkma var canım sence olabilirmiyim
ben ne olur ne olmaz diye ilaç içmemeye çalışıyorum, sık idrara çıkıyorum ama çok su içmeme bağlıyorum ben, havalar çok sıcak ya:) göğüsler zaten felaket durumda, adet olacağımda da böyle olur benim.. bir iki gün daha olmazsam benim memişler patlıcak galiba
tamam ama azcık dertleşsinler çok değil senin kocişine ihtayiacın var
izin al git eve al kocişini hain kaynananın elinden kapat eve pazar günü çıkınsositosositokaydirigubbakcemile3
ne kadar hainim dimi:lepi:
her zaman yeni gelin demekkaydirigubbakcemile5
bende öleyim gerçi ya tek oğlan ailenin tek gelini:))alkisalkisalkis
bilmiyorumki jasminciğim testi yapayımda haber veririm size tatlım
mutlu kız ; plan dışında bile olsa güzel bişey bu ya :)
Ama ben yokum mafoldumben
Yazlıktan girmeye çalışcam misafir olarak:jeyyar:
sağol angel canım benim üşütüyorum bak bu doğru çıplak ayakla her yere basıyorum maşallah sende ne var ne yok cnm
dilerim herkesin gönlündeki vakitte versin rabbim hayırlı evlatlar
Aynıyız o zmn şekerimkaydirigubbakcemile5
ayyyy canım benim kıyamam bende özeline mesaj atarım olurmu tatlım ama sen yazlıktan girmeye çalış olurmu tatlım bu arada iyi tatiller diliyorum sana benim içinde tatil yap olurmu bitanem:1hug:
borçlar varrrrrr bol bol... daha yeniyiz, başka planlarımız var.. daha öncede burda konuşmuştuk eşimlede ufak tefek sıkıntılarımız var.. cinsel hayatımızla ilgili..
Mesaj atmana gerek yok hayatım ben buradan okurum canım.Çok sağol, yaparım canımcım senin içinde...:1hug:Umarım iyi haberler alırsın..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?