Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Bir de en belirgin özellikler....

Sık idrara çıkma,
Göğüslerde aşırı hassasiyet ve şişkinlik,
Kasık ağrısı:)

borçlar varrrrrr bol bol... daha yeniyiz, başka planlarımız var.. daha öncede burda konuşmuştuk eşimlede ufak tefek sıkıntılarımız var.. cinsel hayatımızla ilgili..

ben ne olur ne olmaz diye ilaç içmemeye çalışıyorum, sık idrara çıkıyorum ama çok su içmeme bağlıyorum ben, havalar çok sıcak ya:) göğüsler zaten felaket durumda, adet olacağımda da böyle olur benim.. bir iki gün daha olmazsam benim memişler patlıcak galiba

tamam ama azcık dertleşsinler çok değil senin kocişine ihtayiacın var
izin al git eve al kocişini hain kaynananın elinden kapat eve pazar günü çıkınsositosositokaydirigubbakcemile3

ne kadar hainim dimi:lepi:

her zaman yeni gelin demekkaydirigubbakcemile5
bende öleyim gerçi ya tek oğlan ailenin tek gelini:))alkisalkisalkis

mutlukız bncede canım biran evvel öğrende zararı olmasın tatlım

alınyazımsın teşekkür ederim cnm benim bugün hiç içmedim zaten korkuyorum zaten ya hamileysem zarar olur diye ama yarın yapacağım tatlım testi allah razı olsun bilgilendirdiğin ve yardımcı olduğun için:1hug:

jasmin bende sadece mide bulantısı ve idrara çıkma var canım sence olabilirmiyim

Valla belirtiler öyle gibi...CADIARZU

:roflol:

Aynıyız o zmn şekerimkaydirigubbakcemile5

Ama ben yokum mafoldumben

Yazlıktan girmeye çalışcam misafir olarak:jeyyar:

ayyyy canım benim kıyamam bende özeline mesaj atarım olurmu tatlım ama sen yazlıktan girmeye çalış olurmu tatlım bu arada iyi tatiller diliyorum sana benim içinde tatil yap olurmu bitanem:1hug:

sağol angel canım benim üşütüyorum bak bu doğru çıplak ayakla her yere basıyorum maşallah sende ne var ne yok cnm

dikkat et canım bende çok basarım yalınayak yerlere annem elinde terlikle gezer:))))

dilerim herkesin gönlündeki vakitte versin rabbim hayırlı evlatlar

amin canımcımm:Saruboceq:

Aynıyız o zmn şekerimkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

ayyyy canım benim kıyamam bende özeline mesaj atarım olurmu tatlım ama sen yazlıktan girmeye çalış olurmu tatlım bu arada iyi tatiller diliyorum sana benim içinde tatil yap olurmu bitanem:1hug:

Mesaj atmana gerek yok hayatım ben buradan okurum canım.Çok sağol, yaparım canımcım senin içinde...:1hug:Umarım iyi haberler alırsın..:Saruboceq:

borçlar varrrrrr bol bol... daha yeniyiz, başka planlarımız var.. daha öncede burda konuşmuştuk eşimlede ufak tefek sıkıntılarımız var.. cinsel hayatımızla ilgili..

canım allah yardımcınız olsun allah borçlarınızı ödeme kolaylığı versin inşallah yoluna girer tatlım :1hug:

Mesaj atmana gerek yok hayatım ben buradan okurum canım.Çok sağol, yaparım canımcım senin içinde...:1hug:Umarım iyi haberler alırsın..:Saruboceq:

inşallah canım benim tamam o zaman ben belki göremessen diye söylemiştim özelden mesaj atarım diye hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…