kızlar benim bi tane eltim var. kayınvalidenim içine düşücek sanki. acaip kankalar. annesine gitmez.
ona gider. her allahın günü orada. yada kayınvalidem orada. birlikte gezerler mutlu mesut:)
şok oluyorum:)
alla alla enteresan :bbo: nispetmi yapıyolar yaaaman vardır bi çıkarı eltininde belki yada çok iyiyse öylede olabilir
boşver yeterrrrrr zemuszemus zemuszemusbenim kayınvalidem burnumun dibin de oturuyo ama ben hafta da 1-2 anca uğrarım eşimle. o kadar daha fazlası elimden gelmiyo:)
benim iki tane eltim var... onlar bir birini yiyo, bende uzaktan onları seyrediyorum şimdilik.. ne zaman birleşip beni yemeye başlıcaklar merak ediyorum
vardır vardır tabi menfaati bilemiyorum suan tam olarak. aman bana dokunmasınlar
yaşasınlar mutlu mesut...
benim iki tane eltim var... onlar bir birini yiyo, bende uzaktan onları seyrediyorum şimdilik.. ne zaman birleşip beni yemeye başlıcaklar merak ediyorum
demek fesat hakaydirigubbakcemile3benim henüz eltim yok.bakalım o nasıl olcak
birsamcım şekerim işte sen :AŞk ya ortasındadır merkezin, yada dışındadır hasretin :lepi:alkisalkisalkis
alla alla ne derdş varmış ona neymişki senişn glinliğindenhemde nasıl cnm gelinlik alınırken bile sorun yarattı sonra benim kına gecemde sorun yaptı anlamıyorum neden böyle yaptığını
günaydın hayırlı cumalar kızlarrr....
tamam şekerim bekliyorum yorumunu bende merak ediyodm onu beğebnirse haberdar et beni bende alayım.Elif Şafak'ın AŞK isimli romanından alıntıdır ve bayıldığım bir sözdür.
bu arada yeni kitabını aldım Elif Şafak'ın."PİT PALAS" çok başlardayım daha okuyunca sölerim fikirlerimi.bugün de ilk romanını alcam Elif Şafak'ın "PiNHAN"ı.bu kitapla mevlana büyük ödülünü almış.merak ettim alcam onuı da
alınyazımsın görüntü resmine bayıldım ya keşke böyle bir poz verseymişiz çok üzüldüm görünce çok ciks duruyo harika bana tekrar gelinlik giydirip verdirteceksin vallaha :)))
günaydın hayırlı cumalar kızlarrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?