Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

birsamcım şekerim işte sen :AŞk ya ortasındadır merkezin, yada dışındadır hasretin :lepi:alkisalkisalkis

kızlar benim bi tane eltim var. kayınvalidenim içine düşücek sanki. acaip kankalar. annesine gitmez.
ona gider. her allahın günü orada. yada kayınvalidem orada. birlikte gezerler mutlu mesut:)
şok oluyorum:)

alla alla enteresan :bbo: nispetmi yapıyolar yaa aman vardır bi çıkarı eltininde belki yada çok iyiyse öylede olabilir

benim kayınvalidem burnumun dibin de oturuyo ama ben hafta da 1-2 anca uğrarım eşimle. o kadar daha fazlası elimden gelmiyo:)

benim iki tane eltim var... onlar bir birini yiyo, bende uzaktan onları seyrediyorum şimdilik.. ne zaman birleşip beni yemeye başlıcaklar merak ediyorum

benim kayınvalidem burnumun dibin de oturuyo ama ben hafta da 1-2 anca uğrarım eşimle. o kadar daha fazlası elimden gelmiyo:)
boşver yeterrrrrr zemuszemus zemuszemus
benim iki tane eltim var... onlar bir birini yiyo, bende uzaktan onları seyrediyorum şimdilik.. ne zaman birleşip beni yemeye başlıcaklar merak ediyorum

yakındır kaydirigubbakcemile3 yine teşhis koydum galibaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

birsamcım şekerim işte sen :AŞk ya ortasındadır merkezin, yada dışındadır hasretin :lepi:alkisalkisalkis

Elif Şafak'ın AŞK isimli romanından alıntıdır ve bayıldığım bir sözdür.
bu arada yeni kitabını aldım Elif Şafak'ın."PİT PALAS" çok başlardayım daha okuyunca sölerim fikirlerimi.bugün de ilk romanını alcam Elif Şafak'ın "PiNHAN"ı.bu kitapla mevlana büyük ödülünü almış.merak ettim alcam onuı da

alınyazımsın görüntü resmine bayıldım ya keşke böyle bir poz verseymişiz çok üzüldüm görünce çok ciks duruyo harika bana tekrar gelinlik giydirip verdirteceksin vallaha :)))

kızlar ben kaçtım.saat 1 de randevum dişçiyle anca yetişirim.gelince çok ağrım olmazsa yazarım kolay mı oldu zor mu oldu diş çekimim

tamam şekerim bekliyorum yorumunu bende merak ediyodm onu beğebnirse haberdar et beni bende alayım.
bende nermin bezmenin KURT SEYT-SHURA ya başladım, bi askerin aşkını anlatıyo çok akıcı ve ulaşılmaz güzel bi aşkı anlatıyo haktan tavsiye etmiti beğendim galiba :))) aklında olsun yanii
alınyazımsın görüntü resmine bayıldım ya keşke böyle bir poz verseymişiz çok üzüldüm görünce çok ciks duruyo harika bana tekrar gelinlik giydirip verdirteceksin vallaha :)))

ya sorma tatlım bende bunu netten buldum aynısını bende düşündüm giy gelinliği poz ver, kuzenime dicem böyle poz versin süper dimi alkisalkisalkis

allah yardımcın olsun birsamcım sana kloay gelsin öğlede sonra ben koçişin yanındayım pazaresi görüşürüz :))

evet harika çok hoşuma gitti benim...
bunun büyük bir portresini isterdim evimde olsun şu sıralar çok romantikim niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…