Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet ama daha gidemedik bizimkiler o kadar çok geziyolar ki dün diyorum anne evinize gidinde bizde bi gelelim diyorum gülüyolar:))
cssa cım bu arada takvimin çok hoş olmuş senin gibi cicim:))
bende geçenlerde bakıyodum hamilelik takvimine kestirmiştim bu cicişi gözüme:))opuyorumnanaktan

yok angelim bizim evlerimiz çook yakın deil ama uzakta sayılmaz değişen bişi yok gayet ii aramız aradaki sevgi ve SAYGI bağı kopmadıkça mühim olan mesafe deil herneyse kapatalım kızlarda daha fazla sıkmasınlar canlarını
aa mısram neden öle yaptın ihtiyaçta dolayımı yok yeremi bozdurdun altınları
benimkiler duruyo birsamcım Allaha çok şükür şimdiye kadar büyük sıkıntımız olmadı arada sıkıştığımızda da kayınpeder yardım etti altı ları falanda bilezik yaptık duruo belkiii bigün nasip olurda ev alırsak peşinatın bi kısmı olur hoş ben ders çalışıp devlete atansam bozdurmaya gerek kalmıcak ama nasip bakalım ders çalışmak lazımmm

keşke bende çalışsaydım:1no2:ama tek kişi çalılınca mecbur kalınabiliyo.inş yerine bilezik olarak olmasa da yarım altın küçük altın alarak ta kayabiliriz.bugün bozduracağım bileziğin parasının hepsini harcamıcaz mesela.bi yarım bi de küçük altın alıp geri kalan parayı kullancaz.üzerini ilerde tamamlarız inş

senin bebiş gelsin ben hemen değiştiriim şekerimm feda olsun sana takvim:)
haklısın angel geri yapılır hoş yapılmasada olur mhim olan sağlık ve huzur huzursuz olduktan sonra napim ben altını inciyi
birsamcım senin kaynana oğluyla arası nasıl

beimde dün itibari ile bütün altınlarım düğün borçlarına gitmiş oldu.. zaten çok bişey yoktu, herşeyi eşim kendi yaptı çünkü.. evimizde ikimizden başka kimsenin bir iğnesi yok...diyorum ya benim kocam kesin yolda bulundu:)
borçlu yaşamaktansa altınsız yaşarım dedim hepsini bozdurdum. taksitler dışında hiç borcumuz kalmadı çok şükür.. taksitlerde yılbaşında bitiyo..

Benim eşim her yönüyle ailenin gözbebeği çocuğu,diğer kardeşleri hiçbirşeyle ilgilenmezler.
Yıllarca eşimi özellikle maddi olarak çokkkkkkkkkkkkk sömürmüşler.Örn;eşimin evi var annesine vermiş,abisine bir günde 5000 tl kazandığı gün gitmiş paranın tamamıyla motorsiklet almış aynı şekilde babasınada.Evin yiyecek içecek kıyafet hattta ve hatta gerizekalı kayınvalidenin kızını gitmek için bindiği uçak parasını bile eşim karşılamış .
Şimdi bizim ne evimiz var ne arabamız ,eşim lazım olduğunda motorsikkleti istiyor 1 saat sonra getir diye arıyorlar terbiyesizliklerini anlamışsınızdır umarım.Daha neler nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Anlatsam akşama kadar sürer.

Onlara biraz cahil,beceriksiz herşeye evet diyecek bir gelin lazımmış.

Birde kıskançlık var tabi,evime düğünden bir önceki gün akşam geliyorlar bana güle güle kullan demiyorlar eşime 'çok güzel almışsın çok güzel yapmışsın 'diyorlar.Not:Evimin tüm mobilyalarını babam aldı,halılarınıda kardeşlerim.

Umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:

valla eşim de haftada bir benle uğrar annesine.dün mesela ben dedim ki annen ablaların kocaları arabaya doluşup gittiler gördüm balkondan dedim nereye gittiler acaba dedim.amann banane ben karımla mutluyum evimde huzurluyum dedi:asigim:

ben lise mezunuyum cnm.bilgisayar kursu sertifikalarım felan var.geçici işlerde çalıştım.öle belli bi mesleğim yok malesefkeşke okusaydım. ama olmadı.çok ta çabaladım.4 kez felan girdim sanırım öss ye.olmadı nasip işte

anladım cnmm kendini bilmez insanlarr ama sen üzme o tatlı canını kıskançlar ya sinirlerim bozuldu yazık yaaa oğlunada aa herneyse kapatalım bunu sizde daha fazla üzülmeyin yoklarmış gibi davran canım mümkünse!!

Öyle yapıyorum cnm zaten

Canlarım eşimle biraz gezeceğiz dışarı çıkıyoruz hepinizi çok çok öpüyorum.

evet birsamcım eşininde bunun farkında olması güsel siz mutlu olunda ne yaparlarsa yapsınlar
evet nasip canım olmayınca olmuo bende atanamıorum mesela:)hoş hiç ders çalıştınmı de yokk ama bu sene eşimle kararlaştırdık ailelerimizee söledik bebişle her gün belli bi süre onlar ilgilencek biz ders çalışcaz tabi onlarda koşa koşa kabul ettiler gözlerinin içi parladı ilk torun ya ondan :)

atlamışım ya pardon.. alanyadayım ben ilçede...
herkeste böyle sıkıntılar oluyo demekki bitek bizde değil.. benim eşimde yıllardır kendini parçalıyo ailesi için, halada devam ediyo ama akıllanmıyo:)
düğünümüzde bi kere bile soran olmadı bize ne yaptınız, nasıl yaptınız diye.. takı filan zaten beklemedik ama bide masrfa olmasalardı... düğünde ve nişan da geldiklerinde bizde kalmak istemediler, otelde kalmak istediler. otel paralarına kadar, geldikleri arabanın benzin parasına kadar bizden aldılar.. ama benim eşim hala o kadar saf ki... bu huyunu bazen çok seviyorum, bazende nefret ediyorum:)

ya farkında aslında herşeyin, çok ta üzülüyo ama ne yapabilirki , atsan atılmaz hesabı.. onada bişey demiyorum o yüzden. benim ailemden veya çevremden hiç bişey bekleme, onların her eksiğini ben kapıtıcam sen yeterki bunları sorun edip üzülme diyo.. benimde yelkenler suya iniyo tabi. böyle yuvarlanıp gidiyoruz.. :):) cssa sen hamilesin galiba, cinsiyeti bellimi?

hadi ya demek durum bu kadar vahim ha.tabi seni sevmezler hem her dediklerine he demiyosun hemde para kaynakları kesildi ya artık ondan.nese boş ver.yokmuşlar gibi yap.benimkiler işi o kadar ilerletmediler daha ama ben yokmuşlar gibi davranıyorum :)

evet hamileyim canım evet cinsiyeti belli oğlum olcak hayırlısıyla inş cnm
şu adeti gecikenler arasında sende varmıydın simicim

merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün
mısraaa da gelmiş hoşgelmişş
bugün başım çok ağrıyor kızlaryaa hiç halimde yok ama bi gireyim dedim

merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün
mısraaa da gelmiş hoşgelmişş
bugün başım çok ağrıyor kızlaryaa hiç halimde yok ama bi gireyim dedim

hoş geldiniz:asigim:ben de az sonra çıkıcam bakalım.eşimle buluşcaz işlerimz var az dışar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…