haklısın angelim sağlıklı olsunlar hayatta olsunlarda gerisi önemli deil sizede gezme olur bursa çok güsel yeşil yeşil ohh:)
birsamcımm ve mısracım bence gelinini sevmeyen kaynanalar varya onlar kendi oğullarını sevmiolar yoksa böle yapmaları hiç normal deil bilmiolarmı sizi üzünce otomatikmen oğullarıda üzülcek amaan sıkmayın siz o tatlı canlarnızı kendileri bilir
Allaha çok şükür benim öyle bi sorunum yok hatta diyebilirim ki herkesin başına benim kayınvalidem gibi bi kaynana düşse keşkee
bizde çoğunu satmıştık kuzum
şimdi bu ay yeni bi tane yapıcam inş.
abim evlenirse ona da yatırım yapmış olurum
hafta içi gidicez annemle gelin kızımıza 1 bilezik birde set alıcaz:))
bende bir yarım altın alıyım dedim :))
öle yani canım işte gidenlerin yerine koyucam inş.
koyamasakta canımız sağolsun napalım
senin bebiş gelsin ben hemen değiştiriim şekerimm feda olsun sana takvim:)
haklısın angel geri yapılır hoş yapılmasada olur mhim olan sağlık ve huzur huzursuz olduktan sonra napim ben altını inciyi
birsamcım senin kaynana oğluyla arası nasıl
Benim eşim her yönüyle ailenin gözbebeği çocuğu,diğer kardeşleri hiçbirşeyle ilgilenmezler.
Yıllarca eşimi özellikle maddi olarak çokkkkkkkkkkkkk sömürmüşler.Örn;eşimin evi var annesine vermiş,abisine bir günde 5000 tl kazandığı gün gitmiş paranın tamamıyla motorsiklet almış aynı şekilde babasınada.Evin yiyecek içecek kıyafet hattta ve hatta gerizekalı kayınvalidenin kızını gitmek için bindiği uçak parasını bile eşim karşılamış .
Şimdi bizim ne evimiz var ne arabamız ,eşim lazım olduğunda motorsikkleti istiyor 1 saat sonra getir diye arıyorlar terbiyesizliklerini anlamışsınızdır umarım.Daha neler nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Anlatsam akşama kadar sürer.
Onlara biraz cahil,beceriksiz herşeye evet diyecek bir gelin lazımmış.
Birde kıskançlık var tabi,evime düğünden bir önceki gün akşam geliyorlar bana güle güle kullan demiyorlar eşime 'çok güzel almışsın çok güzel yapmışsın 'diyorlar.Not:Evimin tüm mobilyalarını babam aldı,halılarınıda kardeşlerim.
Umarım anlatabilmişimdir
merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün
mısraaa da gelmiş hoşgelmişş
bugün başım çok ağrıyor kızlaryaa hiç halimde yok ama bi gireyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?