- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
hoş geldiniz:asigim:ben de az sonra çıkıcam bakalım.eşimle buluşcaz işlerimz var az dışar da
oo taze hamişimizde gelmişş hoşgelmiş biz iiz cnm umarım sizde iisinizdir baş ağrısı normal cnm gebelikte uyu ve hava al başka çare yok umarım geçer tatlım
hoşbulduk tatlım
az önce okudum geçmişi sıkma canını birsamcım Şeniz
tamam cnm canımı sıkmıcam.cümleye bakkaydirigubbakcemile3
yok angelim bizim evlerimiz çook yakın deil ama uzakta sayılmaz değişen bişi yok gayet ii aramız aradaki sevgi ve SAYGI bağı kopmadıkça mühim olan mesafe deil herneyse kapatalım kızlarda daha fazla sıkmasınlar canlarını
aa mısram neden öle yaptın ihtiyaçta dolayımı yok yeremi bozdurdun altınları
benimkiler duruyo birsamcım Allaha çok şükür şimdiye kadar büyük sıkıntımız olmadı arada sıkıştığımızda da kayınpeder yardım etti altı ları falanda bilezik yaptık duruo belkiii bigün nasip olurda ev alırsak peşinatın bi kısmı olur hoş ben ders çalışıp devlete atansam bozdurmaya gerek kalmıcak ama nasip bakalım ders çalışmak lazımmm
keşke bende çalışsaydım:1no2:ama tek kişi çalılınca mecbur kalınabiliyo.inş yerine bilezik olarak olmasa da yarım altın küçük altın alarak ta kayabiliriz.bugün bozduracağım bileziğin parasının hepsini harcamıcaz mesela.bi yarım bi de küçük altın alıp geri kalan parayı kullancaz.üzerini ilerde tamamlarız inş
senin bebiş gelsin ben hemen değiştiriim şekerimm feda olsun sana takvim:)
haklısın angel geri yapılır hoş yapılmasada olur mhim olan sağlık ve huzur huzursuz olduktan sonra napim ben altını inciyi
birsamcım senin kaynana oğluyla arası nasıl
Benim eşim her yönüyle ailenin gözbebeği çocuğu,diğer kardeşleri hiçbirşeyle ilgilenmezler.
Yıllarca eşimi özellikle maddi olarak çokkkkkkkkkkkkk sömürmüşler.Örn;eşimin evi var annesine vermiş,abisine bir günde 5000 tl kazandığı gün gitmiş paranın tamamıyla motorsiklet almış aynı şekilde babasınada.Evin yiyecek içecek kıyafet hattta ve hatta gerizekalı kayınvalidenin kızını gitmek için bindiği uçak parasını bile eşim karşılamış .
Şimdi bizim ne evimiz var ne arabamız ,eşim lazım olduğunda motorsikkleti istiyor 1 saat sonra getir diye arıyorlar terbiyesizliklerini anlamışsınızdır umarım.Daha neler nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Anlatsam akşama kadar sürer.
Onlara biraz cahil,beceriksiz herşeye evet diyecek bir gelin lazımmış.
Birde kıskançlık var tabi,evime düğünden bir önceki gün akşam geliyorlar bana güle güle kullan demiyorlar eşime 'çok güzel almışsın çok güzel yapmışsın 'diyorlar.Not:Evimin tüm mobilyalarını babam aldı,halılarınıda kardeşlerim.
Umarım anlatabilmişimdir
evet birsamcım eşininde bunun farkında olması güsel siz mutlu olunda ne yaparlarsa yapsınlar
evet nasip canım olmayınca olmuo bende atanamıorum mesela:)hoş hiç ders çalıştınmı de yokk ama bu sene eşimle kararlaştırdık ailelerimizee söledik bebişle her gün belli bi süre onlar ilgilencek biz ders çalışcaz tabi onlarda koşa koşa kabul ettiler gözlerinin içi parladı ilk torun ya ondan :)
merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün
mısraaa da gelmiş hoşgelmişş
bugün başım çok ağrıyor kızlaryaa hiç halimde yok ama bi gireyim dedim
hoşbuldum bitanemmm
çok şükür bizde iyiyiz
zaten sürekli uyuyorum nerdeyse
başağrımda yine mobilyacıya sinirlendim ondan sanırım sinirimi de eşimden çıkardım
canlarım biz çıkıoruz kayınvalidem sarma yapmış çok severim ben hemen sarmanın başına koşuorum :)bugün gelemem yarın inş öpüyorum ii bakın kendinize
sorma tatlımyaa zaten düğünden beri bi mobilya krizimiz var zatenhayırdır cnm mobilyacıya niye kızdın
oo daha çok uyuyacaksın ben varya sadece yemek için uyandırılp gözüm kapalı yiyip tekrar uyuduğumu biliorum 24 saat :)hormonlardan oluomuş kuzum
bende kızacam ha mobilyacı dedin de yine aklıma geldi biz oğluşumuz için değişik vede hoş bi yatak bulduk yaptırcaz maliyet nedir öğrenelim dedik adam pazartesi arıcaktı halaaa ses yok beklioz bakalım hayırlısı
oo afiyet bal şeker olsun canım hoşçakallcanlarım biz çıkıoruz kayınvalidem sarma yapmış çok severim ben hemen sarmanın başına koşuorum :)bugün gelemem yarın inş öpüyorum ii bakın kendinize
mobilyacıya neden sinirlendin cnm hayırdır
sorma tatlımyaa zaten düğünden beri bi mobilya krizimiz var zaten
sağlam olsun diye hazır almak yerine yaptıralım dedik yemek odamızı çeyizde geldiğinde bi baktım benim gönderdiğim modelle hiç alakası yok neyse dedim sandalyeleri değiştirin yeter çünkü ne koltuklarla alakası var nede mobilya rengiyle tamam dediler sözde gelip almaları 7 ayı buldu 2 aydırda yenileyip getirmelerini bekliyorum evde sandalye yok her defasında da eşimi oyalıyolar yemeğe misafir alamıyorum onların yüzünden neysee bugün tekrar aramış eşim bize bir kaç gün müsaade et demişler yine bende çıldırdım açtım ağzımı yumdum gözümü ama sadece eşime tabi halada sinirim geçmiş değil 9 ayda 8 tane sandalyeyi değiştirmek çok mu zor kızlar yaaklava:
oo afiyet bal şeker olsun canım hoşçakall
yukarda anlattım canımcım yerimseniben
sen nasılsın keyfin nasıl ?
aynen canımyaaay çok uzatmışlar hakketen ya
ayy canım benimyaa Allah sabır versin bende evde iken tadilat yapılmasından hiç hoşlanmambenim keyfimde orta şeker canım ya
burda tadilat var etraf toz duman kafa göz kalmadı yaa
senin sandalyeler yılan hikayesine dönmüş artık,parasının hepsini ödememiş olsanız böyle olmazdı.. para hesabını kapatınca böyle sallıyolar işte... sorumsuz insanlar.. yeni gelinsin sonuçta evine hiç mi misafir gelmicek yani... sende eşini yedin tabii arada:)
eşinde çok iyi niyetliymiş ciciş ya
en iyisi dediğin oda onların işini sallıcak
off ya ne sorumsuz düşüncesiz insanlar
malesef canım hep onun yüzünden zaten
bide esnafız yüzyüze bakıyoruz diyo sanki onlar bunun yüzüne bakınca utanıyordaklava:
bide ramazan geliyor 15 ine kadar annemlere gideyim diyorum o arada da daha önce haber gönderen insanlar vardı gelmek için onları alayım yemeğe diyorum ama nerdee
neysee canımyaa sıkmayayım seninde canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?