Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

oo taze hamişimizde gelmişş hoşgelmiş biz iiz cnm umarım sizde iisinizdir baş ağrısı normal cnm gebelikte uyu ve hava al başka çare yok umarım geçer tatlım

oo taze hamişimizde gelmişş hoşgelmiş biz iiz cnm umarım sizde iisinizdir baş ağrısı normal cnm gebelikte uyu ve hava al başka çare yok umarım geçer tatlım

hoşbuldum bitanemmm
çok şükür bizde iyiyiz
zaten sürekli uyuyorum nerdeyse
başağrımda yine mobilyacıya sinirlendim ondan sanırım sinirimi de eşimden çıkardım

hayırdır cnm mobilyacıya niye kızdın
oo daha çok uyuyacaksın ben varya sadece yemek için uyandırılp gözüm kapalı yiyip tekrar uyuduğumu biliorum 24 saat :)hormonlardan oluomuş kuzum
bende kızacam ha mobilyacı dedin de yine aklıma geldi biz oğluşumuz için değişik vede hoş bi yatak bulduk yaptırcaz maliyet nedir öğrenelim dedik adam pazartesi arıcaktı halaaa ses yok beklioz bakalım hayırlısı

canlarım biz çıkıoruz kayınvalidem sarma yapmış çok severim ben hemen sarmanın başına koşuorum :)bugün gelemem yarın inş öpüyorum ii bakın kendinize

adeti gecikenlerden biri bendim evet. geçen pazar olmam gerekiyodu, bu sabah test yapmayı planlıyodum ki, gece müthiş migren krizimle uyandım, anladım zaten hastalanacağımı , sabah kalktıgımda adet olmuştum. teste gerek kalmadı çok şükür.. ama migren krizi tam gaz devam,en az 3 gün yatak döşek hasta olurum artık

haklısın canım çok fazla konuşmamak ve sıkmamak lazım kendimizi:))
inş canım hayırlısıyla alırsınız bir ev sağlık olsunda hepsi olur inş.

tamamlarsınız cnm merak etme
aman keşke herşey altınlar gibi olsa bi sağlığımızdan olursak alıp yerinede l-koyamayız dimi cicim:))

sağol canımın içi
ikimizinde aynısı olur ne olcakki
biz kankiyiz deriz:))

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ohh süper bi şey bu annişlerde bakarlar toruna bin ilgiyle ilgilenirler
sen de inş derslerine çalışırsın inş bişiler yaparsın cnm hakkınızda hayırlısı

merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün
mısraaa da gelmiş hoşgelmişş
bugün başım çok ağrıyor kızlaryaa hiç halimde yok ama bi gireyim dedim

iyiyiz canım sen nasılsın

hoşbuldum bitanemmm
çok şükür bizde iyiyiz
zaten sürekli uyuyorum nerdeyse
başağrımda yine mobilyacıya sinirlendim ondan sanırım sinirimi de eşimden çıkardım

mobilyacıya neden sinirlendin cnm hayırdır

canlarım biz çıkıoruz kayınvalidem sarma yapmış çok severim ben hemen sarmanın başına koşuorum :)bugün gelemem yarın inş öpüyorum ii bakın kendinize

ohh afiyet olsun canım yarasın sana ve tosuncuğumuza:)))

sorma tatlımyaa zaten düğünden beri bi mobilya krizimiz var zaten
sağlam olsun diye hazır almak yerine yaptıralım dedik yemek odamızı çeyizde geldiğinde bi baktım benim gönderdiğim modelle hiç alakası yok neyse dedim sandalyeleri değiştirin yeter çünkü ne koltuklarla alakası var nede mobilya rengiyle tamam dediler sözde gelip almaları 7 ayı buldu 2 aydırda yenileyip getirmelerini bekliyorum evde sandalye yok her defasında da eşimi oyalıyolar yemeğe misafir alamıyorum onların yüzünden neysee bugün tekrar aramış eşim bize bir kaç gün müsaade et demişler yine bende çıldırdım açtım ağzımı yumdum gözümü ama sadece eşime tabi halada sinirim geçmiş değil 9 ayda 8 tane sandalyeyi değiştirmek çok mu zor kızlar yaa klava:
oo afiyet bal şeker olsun canım hoşçakall

mobilyacıya neden sinirlendin cnm hayırdır

yukarda anlattım canımcım yerimseniben
sen nasılsın keyfin nasıl ?

ay çok uzatmışlar hakketen ya

senin sandalyeler yılan hikayesine dönmüş artık,parasının hepsini ödememiş olsanız böyle olmazdı.. para hesabını kapatınca böyle sallıyolar işte... sorumsuz insanlar.. yeni gelinsin sonuçta evine hiç mi misafir gelmicek yani... sende eşini yedin tabii arada:)

ay çok uzatmışlar hakketen ya
aynen canımyaa
benim keyfimde orta şeker canım ya
burda tadilat var etraf toz duman kafa göz kalmadı yaa
ayy canım benimyaa Allah sabır versin bende evde iken tadilat yapılmasından hiç hoşlanmam

aynen simiramis hatta biz teslim edilmeden peşin vermiştik parasını . bide eşimde sürekli işlerini yapıyor bende kızıyorum ona o zaman sende gitme kalsınlar pc siz diyorum oda olmaz bütün işleri bilgisayarda diyo aslında bütün suç benim eşimde
misafir konusunuda sorma zaten annemler burdaydı mesela mutfak masasında ağırladım kaç gün öyle sinirlerim bozuldu ki ama anlamıyor işte sevgili eşim

eşinde çok iyi niyetliymiş ciciş ya
en iyisi dediğin oda onların işini sallıcak
off ya ne sorumsuz düşüncesiz insanlar

eşinde çok iyi niyetliymiş ciciş ya
en iyisi dediğin oda onların işini sallıcak
off ya ne sorumsuz düşüncesiz insanlar

malesef canım hep onun yüzünden zaten
bide esnafız yüzyüze bakıyoruz diyo sanki onlar bunun yüzüne bakınca utanıyorda klava:
bide ramazan geliyor 15 ine kadar annemlere gideyim diyorum o arada da daha önce haber gönderen insanlar vardı gelmek için onları alayım yemeğe diyorum ama nerdee
neysee canımyaa sıkmayayım seninde canını

yok canım neden sıkasınki
burda hep sıkıntılarımızı paylaşıyoruz
ama sen takma çok fazla kafana bebişini düşün canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…