Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bitanem benim pc s.o.s. vermeye başladı yine
içinde pil olmamasına rağmen pili azalmış gibi uyarı veriyor
kapatayım kendi kapanmadan
çok çok öpüyorum seni canımıniçi iyi bak kendine olur mu

merhaba kızlarrr
dün sel in kınasına gittik eşimle gecede arkadaşlar geldiler 4 e kadar oturduk
10 da da elektrikli testere sesleriyşe uyandım ve hala devam ediyor ev sahibi odun kesiyor
kabus gibi

merhaba kızlarrr
dün sel in kınasına gittik eşimle gecede arkadaşlar geldiler 4 e kadar oturduk
10 da da elektrikli testere sesleriyşe uyandım ve hala devam ediyor ev sahibi odun kesiyor
kabus gibi

kk da ki sel mi bu:)kendisini ismen tanırım:)saat 4 e kadar otur sabahın köründe testere sesleri eşliğin de uyanmak zorun da kal.saat 10 da hemde ne acelesi varmış saat 12 de 1 de yapsaymış.klava:

Merhaba arkadaşlar gerçi kimsexikler yok ama.Kahvaltıyagelen misafirlerimi uğurladım bir bakayım size dedim.Herkes tatil modunda tabi :))))))

jnazcımmm olmaz ölee lmaz: uykuna dikkat etmen lazım uykuda olman gereken en önemli saatler gece 12 ve 3 arası lütfen dikkat et sen hamile bi bayansın şekerimm.. :mymeka:

mısram bravo sana bravo her hafta sonu misafir vee kocaman ev vee bi dünya ütü becerikli arkadaşım benimm maşallah maşallah

kk da ki sel mi bu:)kendisini ismen tanırım:)saat 4 e kadar otur sabahın köründe testere sesleri eşliğin de uyanmak zorun da kal.saat 10 da hemde ne acelesi varmış saat 12 de 1 de yapsaymış.klava:
evet tatlım o :)
aynı şeyi bende düşündüm sersem gibiyim halaa
bütün gün dinmedi nerdeyse bizde eşimle yemeğe çıkalım dedik yeni geldik eve çok şükür bitirmişler

jnazcımmm olmaz ölee lmaz: uykuna dikkat etmen lazım uykuda olman gereken en önemli saatler gece 12 ve 3 arası lütfen dikkat et sen hamile bi bayansın şekerimm.. :mymeka:
haklısın bitanemmm ama gündüz uyuyunca gecede uyuyamıyorum
ayy bide hamile bayansın da dermişşŞeniz

mısram bravo sana bravo her hafta sonu misafir vee kocaman ev vee bi dünya ütü becerikli arkadaşım benimm maşallah maşallah

katılıyorummm

kızlaryaa bu arada beni arı soktu hemde yanağımdan
burada soğuk su denilen bir yer var alabalık tesisleri oraya gittik eşimle tam içeri girecektiki eşek arısının biri yandan eşarbın arasına girdi ve sağ yanağımı soktu canım öyle acıdıki anlatamam halada dokunamıyorum

bende tam tersi verdim kız yaramadımı ne evlilik ama galiba benim eşim askerde oldugu için kilo alamıyorum hasretten 9aydır ayrıyız

kızlarr kötüyüm
burnum akıyo boğazım yanıyo yutkunamıyorum yaz günü bu ne gribi anlayamadım ama mahfetti beni
yanağımda acıyoo
rüyaece hoşgeldin canım aramıza
zor olmalı asker yolu beklemek eşiminde ne zaman gideceği belli değil uyku tutmuyor geceleri benide

Jnazcım geçmiş olsun cnm üşütmüşsün öyle görünüyor.Bu aralar motorsiklete binmemeye çalış cnm o çokkk etkiliyor kendimden biliyorum.

iyi akşamlar ....zemuszemus
çeyizim dün gitti inanılmaz yorulduk ama ev çok güzel oldu Allaha şükürler olsun bi eksiğim kalmamış....
evden çıkmadan 1 - 2 resim çektik ekliyorum
annem çok ağladı ben de ağladım hatta kaynanamda ağladı şaşırdım :sinifsinif:

Eklentiler

• $ALIM0372.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $ALIM0373.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $ALIM0371.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $ALIM0374.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 75
deryacım ALLAH güle güle sağlık ve mutluluk için de kullanmayı nasip etsin bütün çeyizlerini:)

deryacım ALLAH güle güle sağlık ve mutluluk için de kullanmayı nasip etsin bütün çeyizlerini:)

amin canım inşallah biliyorum ki en önemlisi huzur
huzur olmadıktan sonra hiç birşeyin kıymeti olmaz

Jnazcım geçmiş olsun cnm üşütmüşsün öyle görünüyor.Bu aralar motorsiklete binmemeye çalış cnm o çokkk etkiliyor kendimden biliyorum.
çok sağol mısraaa cım felaket üşütmüşüm hemde sabahtan kırgınlığım vardı zaten öğleden sonrada motorsikletle gezdik eşimle sanırım oda iyice tetikledi
zaten bundan sonra pek binebileceğimi zannetmiyorum özelliklede uzun mesafelerde baya rahatsız etti beni
[

deryacım hayırlı uğurlu olsun canım
rabbim güzel günlerde sağlık , mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin
kızlaryaa bu arada bizde akşam sel in düğününe gittik eşimle maşallah çok güzel bir gelin olmuştu
düğünün olduğu yer evime çok yakın yürüyerek gittik zaten az önce çamaşırları asmak için balkona çıktım hala sesler geliyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…