Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayak bileği ve ayağı şişti durup dururken ve yer yer morarıktı ağrı falan yoktu ama korktuk öyle görünce
ayaktaki şişmenin fazla ayakta kalmaktan kaynaklandığını söyledi doktor geçen hafta çok yoğun çalışmıştı, ama onunla birlikte kemik erimesi başlangıcı çıktı, bunun yeterli derecede kalsiyumu falan aldıktan sonra çok büyütülecek bişey olmadığını söyledi ama ikimizinde canı sıkıldı tabi, Allah dha beterinden saklasın çok şkür iyi şimdi

mutlukız kötü olmuş yaaa (( eminim huzursuz olduğuna, akşam çıkışta uğrarsın belki

alınyazım saol canım benim. haftasonu haftasonu kendimizi parçalıoz. sonuç aynı yine buradayız:)))))
senin nası geçti kocişle zaman bakalım:))))

sağol canım hoşgeldin bu arada
neyseki korktuğunuz başınıza gelmedi bu ay seninde mutlukızında
Allah hayırılısını nasip etsin

canım cok gecmiş olsun yaaa. dr nin dediği iyi beslenme ile bi prob. yaratmaz canım benim...
ay canım kıyamam yaaaaasenağlama

benden bişi olmazda,
senden haber bekliyoruz mutlukız:)
hoş geldin simi

geçmiş olsun dzcelcim yaa yinede şükür buna, allah beterinden esirgesin.artık bolca kalsiyum takviyesi yapacaksınız yani? dr. özel bişey verdimi, ilaç falan, yoksa sadece süt yoğurt peynir yeterlimiymiş ?

mutlukız kötü olmuş yaaa (( eminim huzursuz olduğuna, akşam çıkışta uğrarsın belki

bilmiyorum alınyazım uğrayınca daha kötü oluyorum babam yüzüme bakmıyor benle konuşuyor ama öylesine annem ağlıyor dayanamıyor annem için çok korkuyorum üzüntüyle bişey olacak diyemafoldumben:gitme:senağlama

geçmiş olsun dzcelcim yaa yinede şükür buna, allah beterinden esirgesin.artık bolca kalsiyum takviyesi yapacaksınız yani? dr. özel bişey verdimi, ilaç falan, yoksa sadece süt yoğurt peynir yeterlimiymiş ?
kemik ölçüm sonucunu daha kendi doktoru görmedi bugün göstericek
artık ona göre ilaç falan verir büyük ihtimalle,kalsiyum falan aslında eşim çok süt tüketir ama demekki olacağı varmış

alınyazım saol canım benim. haftasonu haftasonu kendimizi parçalıoz. sonuç aynı yine buradayız:)))))
senin nası geçti kocişle zaman bakalım:))))
süperdi :))) sadece bi ara saçma sapan bişey yüzündenepeyce bi tartıştık sonra herşey 5*5, ya keşke hep yanımda olsa, varya ilkgünler gibi oldum bukez, yüzüne bakıp içten içten sevdim koçişi resmen opuyorumnanaktan
hangi kadın canım bu ??
gelinlerden dert yanan kayınvalideler topiği, resman gelin düşmanı çatlak
hoşbulduk poka..
siz hala kaynana forumunda mı takılıyosunuz yoksa

hı hı a.s a.s

geçmiş olsun cnm allah şifa versin

baban senle konuşmuyo mu ?canım annen bi uzmandan yardım almayı kabul etmez mi ? kendis,ni hasta edebilri böyle ((
kemik ölçüm sonucunu daha kendi doktoru görmedi bugün göstericek
artık ona göre ilaç falan verir büyük ihtimalle,kalsiyum falan aslında eşim çok süt tüketir ama demekki olacağı varmış

anladım canım, demekki çokta alakalıo değil sütle yoğurtla.inş çabucak yükselir kasiyumu

mutlu kız insan evlendikten sonra bu gibi durumlarda yani aile sorunları olduğunda gerçekten sanki daha çok üzülüyo, nebileyim yanında olamadığında aklın kalıyo
benim aileminde son bir kaç aydır maddi sıkıntılarını var inan tıpkı senin gibi benim de aklım onlarda kalıyodu hep
sınav dünyası işte herkes belli sıkıntılarla bi sınavda sanki bu dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…