sağol canım hoşgeldin bu aradagünaydın arkadaşlar..
hemşocum geçmiş olsun, hayırdır inş? şimdi nasıl eşin..
mutlu kız sanada geçmiş olsun korku bitti yani:) :):) gerçi sen hap kullanıyodun ama..
bu aylık teyze ümitleri suya dştü maalesef..
hangi kadın canım bu ??poka bu teyze manyak galiba :))kadın, gelin düşmanı resmen ya :)))
canım cok gecmiş olsun yaaa. dr nin dediği iyi beslenme ile bi prob. yaratmaz canım benim...ayak bileği ve ayağı şişti durup dururken ve yer yer morarıktı ağrı falan yoktu ama korktuk öyle görünce
ayaktaki şişmenin fazla ayakta kalmaktan kaynaklandığını söyledi doktor geçen hafta çok yoğun çalışmıştı, ama onunla birlikte kemik erimesi başlangıcı çıktı, bunun yeterli derecede kalsiyumu falan aldıktan sonra çok büyütülecek bişey olmadığını söyledi ama ikimizinde canı sıkıldı tabi, Allah dha beterinden saklasın çok şkür iyi şimdi
ay canım kıyamam yaaaaasenağlamagünaydın alınyazım evet seneryolar boşa gitti iyi olmaya çalışıyorum aslında moral olarak 00000 rım annemle babam kavga etmiş dün kardeşimle konuştuk aklım onlarda kalıyo sabaha kadar uyumadım canım çaresiz hissediyorum kendimi
hoş geldin simibenden bişi olmazda,
senden haber bekliyoruz mutlukız:)
hangi kadın canım bu ??
benden bişi olmazda,
senden haber bekliyoruz mutlukız:)
mutlukız kötü olmuş yaaa(( eminim huzursuz olduğuna, akşam çıkışta uğrarsın belki
kemik ölçüm sonucunu daha kendi doktoru görmedi bugün göstericekgeçmiş olsun dzcelcim yaa yinede şükür buna, allah beterinden esirgesin.artık bolca kalsiyum takviyesi yapacaksınız yani? dr. özel bişey verdimi, ilaç falan, yoksa sadece süt yoğurt peynir yeterlimiymiş ?
süperdi :))) sadece bi ara saçma sapan bişey yüzündenepeyce bi tartıştık sonra herşey 5*5, ya keşke hep yanımda olsa, varya ilkgünler gibi oldum bukez, yüzüne bakıp içten içten sevdim koçişi resmen opuyorumnanaktanalınyazım saol canım benim. haftasonu haftasonu kendimizi parçalıoz. sonuç aynı yine buradayız:)))))
senin nası geçti kocişle zaman bakalım:))))
gelinlerden dert yanan kayınvalideler topiği, resman gelin düşmanı çatlakhangi kadın canım bu ??
hoşbulduk poka..
siz hala kaynana forumunda mı takılıyosunuz yoksa
ayak bileği ve ayağı şişti durup dururken ve yer yer morarıktı ağrı falan yoktu ama korktuk öyle görünce
ayaktaki şişmenin fazla ayakta kalmaktan kaynaklandığını söyledi doktor geçen hafta çok yoğun çalışmıştı, ama onunla birlikte kemik erimesi başlangıcı çıktı, bunun yeterli derecede kalsiyumu falan aldıktan sonra çok büyütülecek bişey olmadığını söyledi ama ikimizinde canı sıkıldı tabi, Allah dha beterinden saklasın çok şkür iyi şimdi
baban senle konuşmuyo mu ?canım annen bi uzmandan yardım almayı kabul etmez mi ? kendis,ni hasta edebilri böylebilmiyorum alınyazım uğrayınca daha kötü oluyorum babam yüzüme bakmıyor benle konuşuyor ama öylesine annem ağlıyor dayanamıyor annem için çok korkuyorum üzüntüyle bişey olacak diyemafoldumben:gitme:senağlama
kemik ölçüm sonucunu daha kendi doktoru görmedi bugün göstericek
artık ona göre ilaç falan verir büyük ihtimalle,kalsiyum falan aslında eşim çok süt tüketir ama demekki olacağı varmış
mutlu kız insan evlendikten sonra bu gibi durumlarda yani aile sorunları olduğunda gerçekten sanki daha çok üzülüyo, nebileyim yanında olamadığında aklın kalıyobilmiyorum alınyazım uğrayınca daha kötü oluyorum babam yüzüme bakmıyor benle konuşuyor ama öylesine annem ağlıyor dayanamıyor annem için çok korkuyorum üzüntüyle bişey olacak diyemafoldumben:gitme:senağlama
Günaydın arkadaşlar.Dzcel cim geçmiş olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?