haklısın canım sendealınyazım inşallah canım benim allahıma emanet ettim zaten allah yar ve yardımcıları olsun ama düşünmeden edemiyorum işte
kayınvaliden yaşlı galiba, köydemi yaşıyolar ?benim kayınvalide çok sessiz aslında iyi, ama ben sıkılıyorum yanında, bide çok dağınık, hiç bişey yiyemiyorum, oturamıyorum evinde, onun evinde oturdugum kıyafetle evimde hyatta dolaşamıyorum, eve gelince kırklanmam gerekiyotakıntı oldu bende artık.. bide bende bi görümce var bekar... o tam zehir zemberek bişi. o yüzden hiç görmesem çok memnun olurum ama öyle bi çare yok maalesef
Ayyy ne güzel hazırlamışsınız paketleri öyle bayıldımmmmmmmmmm.
Benim böyle bir hazırlığım olmadığı için hoşuma gitti,10 yıl yalnız yaşayıp evlenince böyle oluyor yani çeyizler zaten yanımdaydı:)))))))
Birşey soracağım cnm,kırmızı kurdelelerin bir anlamımı var siz mi tercih ettiniz?
canım annem ben ve kardesim hepsini kırmızı kurdela ve nazar boncukları ile süsledik çok şirin durdular adet öyleymiş çeyize kırmızı kurdela zemuszemus
deryacığım hayırlı uğurlu olsun cnm çok güzel gözüküyor çeyizlerin huzur ve mutlulukla kullan inşallah canım hepsini
canlarım ben eşimi uyandıracağım,öğleden sonrada çarşıya gitmem gerekiyor.size iyi sohbetler
yazan yaylaya gidiyolar sadece... burası çok sıcak oldugu için.. köyde yaşamıyolar ama.. aman ne bileyim bana göre değil işte.. Allahtan eşim onlara benzememiş..
görümcemde evlendik diye çok kızgın bize, acaip kıskanıyo abisini benden... bide çok huysuz, aksi bişey.. kayınvalide ziyaretleri benim için tam bir eziyet oluyo yani anlayacağınız. haftasonu biz odamızda yatıyoruz ( yaylada ) sabah 6 da odaya daldı görümcem, bişey alacakmışta.. kapı çalmak filanda yok. sinirimden öldüm zten
tam görümce kör kepçeymiş o da yani saygısızlık etmiş yarın bigün evlenince onada öyle bi görümce düşerse görürüm ben onu herşeyin bi zamanı varyazan yaylaya gidiyolar sadece... burası çok sıcak oldugu için.. köyde yaşamıyolar ama.. aman ne bileyim bana göre değil işte.. Allahtan eşim onlara benzememiş..
görümcemde evlendik diye çok kızgın bize, acaip kıskanıyo abisini benden... bide çok huysuz, aksi bişey.. kayınvalide ziyaretleri benim için tam bir eziyet oluyo yani anlayacağınız. haftasonu biz odamızda yatıyoruz ( yaylada ) sabah 6 da odaya daldı görümcem, bişey alacakmışta.. kapı çalmak filanda yok. sinirimden öldüm zten
tam kör kepçe, hiç eksik yok:) ben şok oldum tabi hemen doğruldum yatakta, eşimde geri çekti yatağa, iyicede sarıldı, odada o yokmuş gibi davranıyo." günaydın karıcım, gel bi öpeyim seni filan:) " dedi, hepten çıldırdı bizimki. kapıyı çarptı çıktı.. benim hiç bişey söylememe fırsat kalmadı yani. kocam onun dilinden anlıyo demekki:)
slm kızlar bende eski bir üyeyim ama bu topicte yeniyim
yeni evli sayılırım 12 ocak 2008 evlendim 1,5 sene oldu evleneli taze gelinim bende :)
hoşgeldin cnm nasılsın bende 9 temmuz 2009 da evlendim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?