Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

EEEEEEEE biliyorsunuz ki hak ettiler.Gönül isterdi ki karşılıklı gelip gidelim,en güzel çarşaflarımı sereyim,en güzel yemeklerimi pastalarımı yapayım,en güzel hediyelerimi alayım.Kader ..................

alınyazım inşallah canım benim allahıma emanet ettim zaten allah yar ve yardımcıları olsun ama düşünmeden edemiyorum işte
haklısın canım sende (
kayınvaliden yaşlı galiba, köydemi yaşıyolar ?

canım annem ben ve kardesim hepsini kırmızı kurdela ve nazar boncukları ile süsledik çok şirin durdular adet öyleymiş çeyize kırmızı kurdela zemuszemus

yazan yaylaya gidiyolar sadece... burası çok sıcak oldugu için.. köyde yaşamıyolar ama.. aman ne bileyim bana göre değil işte.. Allahtan eşim onlara benzememiş..
görümcemde evlendik diye çok kızgın bize, acaip kıskanıyo abisini benden... bide çok huysuz, aksi bişey.. kayınvalide ziyaretleri benim için tam bir eziyet oluyo yani anlayacağınız. haftasonu biz odamızda yatıyoruz ( yaylada ) sabah 6 da odaya daldı görümcem, bişey alacakmışta.. kapı çalmak filanda yok. sinirimden öldüm zten

yuhh diyorummmklava:
ben olsam ters bi laf kesin ederdimkötükedihüso

tam görümce kör kepçeymiş o da yani saygısızlık etmiş yarın bigün evlenince onada öyle bi görümce düşerse görürüm ben onu herşeyin bi zamanı var

tam kör kepçe, hiç eksik yok:) ben şok oldum tabi hemen doğruldum yatakta, eşimde geri çekti yatağa, iyicede sarıldı, odada o yokmuş gibi davranıyo." günaydın karıcım, gel bi öpeyim seni filan:) " dedi, hepten çıldırdı bizimki. kapıyı çarptı çıktı.. benim hiç bişey söylememe fırsat kalmadı yani. kocam onun dilinden anlıyo demekki:)

süper bi cevap olmuş, helal koçişine

slm kızlar bende eski bir üyeyim ama bu topicte yeniyim
yeni evli sayılırım 12 ocak 2008 evlendim 1,5 sene oldu evleneli taze gelinim bende :)

hoşgeldin necla...
valla benim kocanın bazen kafası çalışıyo:) :) şaka bi yana ailesiyle benim aramı bulma konusunda süperdir kocam.. benim uyum konusunda çok zorlandığımı farkediyo, kurtarıyo beni böyle zor durumlardan çok şükür

hoşgeldin cnm nasılsın bende 9 temmuz 2009 da evlendim :1hug:

hoşbulduk mutlu kız tşk ederim iyiym cnm sen nasılsın nikin cok hoş okuyunca gülümseme geldi yüzüme mutlu insanları görmek okumak mutlu ediyor beni vereliniortak:teytey::)

hımm sen daha yenisin benden daha tazesin allah bi yastıkta kocatsın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…