Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende berbat bi haftasonu geçirdim bu arada.. eşimin ailesinin yanına gittik,1,5 aydır gitmiyorduk... çok sıkıcı ve kötü geçti... çünkü ben uyuyamıyorum orda, yemek yiyemiyorum.. kayınvalidem çok dağınık çünkü.. yemeklerimi götüroyorum giderken, ama onların tabaklarına koyulduğu için yine canım almıyo.. kendi yorganımı filan götürdüğüm halde yine uyuyamıyorum. inşallah uzun bi süre daha gitmeyiz.

evet dzcel gerçi evimiz yakın aramızda 2 sokak var ama evli olunca evin ayrı olunca aklım orda kalıyo benim dayımda bunalımdaydı ve intihar etmişti daha bahsetmiştim canım bu konudan ve dayımın ölüsünü ben kendim buldum işte bu yüzden korkuyorum dzcelll telefonu açmasınn yada kapıyı geç açtığında hemen korkuyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum cnm ve bu durum evliliğime yansıyor ister istemez :gitme:senağlama

alınyazım zaten şuan ilaç kullanıyor annem psikologtan tedavi görüyor canım ama korkuyor insan işte ister istemez

tabiki yansır evliliğine çok zor bi durum anlayabiliyorum seni
yani ne söylemek gerek bilmiyorum ama Allah bir an önce herşeyi düzene koymayı nasip etsin
sürekli dua et, duanı hiç eksik etme Allah herşeyin bir kolaylığını verir ozaman

Ayyy ne güzel hazırlamışsınız paketleri öyle bayıldımmmmmmmmmm.

Benim böyle bir hazırlığım olmadığı için hoşuma gitti,10 yıl yalnız yaşayıp evlenince böyle oluyor yani çeyizler zaten yanımdaydı:)))))))

Birşey soracağım cnm,kırmızı kurdelelerin bir anlamımı var siz mi tercih ettiniz?

Son düzenleme:
çok yakın değilsiniz o zaman canım kayınvalidenlerle
1,5 ayda bir gittiğinize göre
ben nerdeyse haftada 3-4 gün uğruyorum uğramadığım zaman ya da aramadığım zaman vay halime benim fırça atıyo bana kaydirigubbakcemile3

Ben hiç gitmiyorum en son düğünde gördüm:roflol:

ediyorum dzcel ben yengeç burcuyum ve çok duygusalım hiç dayanıklı değilim böyle konularda hemen kanadım kırılıyor ve ağlıyorum 22 yaşındayım ama ruhum yaşlandı artık omuzlarım yük kaldırmaz hale geldisenağlama

kayınvalideler yaylada şimdi, yaylada 2 saat sürüyo arabayla
ama ekimde gelecekler, o zamanda tam karşımda oluyolar.. bi yol var sadece aramızda. ama ben yinede haftada bir ancak uğruyorum.. bence yeterli:)

deryacığım hayırlı uğurlu olsun cnm çok güzel gözüküyor çeyizlerin huzur ve mutlulukla kullan inşallah canım hepsini

neden canım kayınvaliden çok mu pis ?

alınyazım zaten şuan ilaç kullanıyor annem psikologtan tedavi görüyor canım ama korkuyor insan işte ister istemez
anladım tatlım yüreğini ferah tut, duanı eksik etme, allaha emanet et inş allah yanlış düşüncelere yöneltmesin (

kayınvalideler yaylada şimdi, yaylada 2 saat sürüyo arabayla
ama ekimde gelecekler, o zamanda tam karşımda oluyolar.. bi yol var sadece aramızda. ama ben yinede haftada bir ancak uğruyorum.. bence yeterli:)
sen yeterli diyosan yeterlidir bencede
haftada birkez uğrınılacak kayinvalide çeşidinden demekki sendeki zemuszemus

alınyazım inşallah canım benim allahıma emanet ettim zaten allah yar ve yardımcıları olsun ama düşünmeden edemiyorum işte

benim kayınvalide çok sessiz aslında iyi, ama ben sıkılıyorum yanında, bide çok dağınık, hiç bişey yiyemiyorum, oturamıyorum evinde, onun evinde oturdugum kıyafetle evimde hyatta dolaşamıyorum, eve gelince kırklanmam gerekiyo takıntı oldu bende artık.. bide bende bi görümce var bekar... o tam zehir zemberek bişi. o yüzden hiç görmesem çok memnun olurum ama öyle bi çare yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…