mutlu kız insan evlendikten sonra bu gibi durumlarda yani aile sorunları olduğunda gerçekten sanki daha çok üzülüyo, nebileyim yanında olamadığında aklın kalıyo
benim aileminde son bir kaç aydır maddi sıkıntılarını var inan tıpkı senin gibi benim de aklım onlarda kalıyodu hep
sınav dünyası işte herkes belli sıkıntılarla bi sınavda sanki bu dünyada
canım günaydın, çok sağollGünaydın arkadaşlar.Dzcel cim geçmiş olsun cnm.
tabiki yansır evliliğine çok zor bi durum anlayabiliyorum senievet dzcel gerçi evimiz yakın aramızda 2 sokak var ama evli olunca evin ayrı olunca aklım orda kalıyo benim dayımda bunalımdaydı ve intihar etmişti daha bahsetmiştim canım bu konudan ve dayımın ölüsünü ben kendim buldum işte bu yüzden korkuyorum dzcelll telefonu açmasınn yada kapıyı geç açtığında hemen korkuyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum cnm ve bu durum evliliğime yansıyor ister istemez :gitme:senağlama
iyi akşamlar ....zemuszemus
çeyizim dün gitti inanılmaz yorulduk ama ev çok güzel oldu Allaha şükürler olsun bi eksiğim kalmamış....
evden çıkmadan 1 - 2 resim çektik ekliyorum
annem çok ağladı ben de ağladım hatta kaynanamda ağladı şaşırdım :sinifsinif:
çok yakın değilsiniz o zaman canım kayınvalidenlerlebende berbat bi haftasonu geçirdim bu arada.. eşimin ailesinin yanına gittik,1,5 aydır gitmiyorduk... çok sıkıcı ve kötü geçti... çünkü ben uyuyamıyorum orda, yemek yiyemiyorum.. kayınvalidem çok dağınık çünkü.. yemeklerimi götüroyorum giderken, ama onların tabaklarına koyulduğu için yine canım almıyo.. kendi yorganımı filan götürdüğüm halde yine uyuyamıyorum. inşallah uzun bi süre daha gitmeyiz.
mısra hoşgeldinnn
çok yakın değilsiniz o zaman canım kayınvalidenlerle
1,5 ayda bir gittiğinize göre
ben nerdeyse haftada 3-4 gün uğruyorum uğramadığım zaman ya da aramadığım zaman vay halime benim fırça atıyo bana kaydirigubbakcemile3
tabiki yansır evliliğine çok zor bi durum anlayabiliyorum seni
yani ne söylemek gerek bilmiyorum ama Allah bir an önce herşeyi düzene koymayı nasip etsin
sürekli dua et, duanı hiç eksik etme Allah herşeyin bir kolaylığını verir ozaman
kaydirigubbakcemile3 bu da güzelmişBen hiç gitmiyorum en son düğünde gördüm:roflol:
neden canım kayınvaliden çok mu pis ?bende berbat bi haftasonu geçirdim bu arada.. eşimin ailesinin yanına gittik,1,5 aydır gitmiyorduk... çok sıkıcı ve kötü geçti... çünkü ben uyuyamıyorum orda, yemek yiyemiyorum.. kayınvalidem çok dağınık çünkü.. yemeklerimi götüroyorum giderken, ama onların tabaklarına koyulduğu için yine canım almıyo.. kendi yorganımı filan götürdüğüm halde yine uyuyamıyorum. inşallah uzun bi süre daha gitmeyiz.
anladım tatlım yüreğini ferah tut, duanı eksik etme, allaha emanet et inş allah yanlış düşüncelere yöneltmesinalınyazım zaten şuan ilaç kullanıyor annem psikologtan tedavi görüyor canım ama korkuyor insan işte ister istemez
sen yeterli diyosan yeterlidir bencedekayınvalideler yaylada şimdi, yaylada 2 saat sürüyo arabayla
ama ekimde gelecekler, o zamanda tam karşımda oluyolar.. bi yol var sadece aramızda. ama ben yinede haftada bir ancak uğruyorum.. bence yeterli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?