hoşgeldin necla...
valla benim kocanın bazen kafası çalışıyo:) :) şaka bi yana ailesiyle benim aramı bulma konusunda süperdir kocam.. benim uyum konusunda çok zorlandığımı farkediyo, kurtarıyo beni böyle zor durumlardan çok şükür
9 temmuz mu, 1 ay bile olmadı mı yani??????
kızlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepinize öğleden sonra görüşürüz byby öptüm hepinizi
önemli olanda bu ya zaten, görümce evde kaldığından kıskançlık krizlerinde desene :)))hoşgeldin necla...
valla benim kocanın bazen kafası çalışıyo:) :) şaka bi yana ailesiyle benim aramı bulma konusunda süperdir kocam.. benim uyum konusunda çok zorlandığımı farkediyo, kurtarıyo beni böyle zor durumlardan çok şükür
merhaba kızlarrr
biz geldikk:CüvCüv:
bugün grib olduğumuzu saymazsak çok iyiyiz
fırsattan istifade temizlik yaptım evle uğraştım biraz anca vakit buldum
sizler nasılsınız ?
annemler gitmeden önce halılarımı yıkayıp dip köşe temizlik yapmışlardı canım bende bir haftadır üsten alıyordum sadece ama bugün kendimi iyi hissedince yapayım dedim içim rahatladı valla :)benim evede lazım temizlik ama zaman yok
bugün herkes çok sakin jnaz.. ses çıkmıyo kimseden.. bende dertlerimi döktüm meydanı boş bulunca:)
canım hoşgeldin, hayırdır yaa ne gribi böyle( keseyi görmüşsün çok sevindim valla inş kalp atışlarınıda duyarsın :)) nasılsın ne var ne yok, selin düğünü güzelmiydi :))
slm kızlar bende eski bir üyeyim ama bu topicte yeniyim
yeni evli sayılırım 12 ocak 2008 evlendim 1,5 sene oldu evleneli taze gelinim bende :)
canım geçmiş olsun ya kötü olmuş yaz vaktindeannemler gitmeden önce halılarımı yıkayıp dip köşe temizlik yapmışlardı canım bende bir haftadır üsten alıyordum sadece ama bugün kendimi iyi hissedince yapayım dedim içim rahatladı valla :)
dertlerini okudum da haksızda değilsinki canımyaa kabus gibiymiş görümcende
hoşbuldum canımm sorma bende anlamadım dünden beri felaketim bi yandan boğazım ağrıyor bi yandan burnum akıyo falan:)
keseyide gördük çok şükür bitanem inşallah bi sorun olmadan kalp atışlarınıda duyarız bebişimizin
sel in düğünüde çok güzeldi tatlımya maşallah çokta güzel bi gelin olmuştu
düğünde tanıdıklarlada karşılaştık beni her gören sen nerden tanıyorsun diyo:)
eşimle tebrik etmeye gittiğimizde de sarıldık oda eşine o ara söyledi jale kk dan arkadaşım diye :)
canım geçmiş olsun ya kötü olmuş yaz vaktinde(
milletin hem hoşuna hemde tuhafına gitmiştir ama dimi :))
ya benim koçişte beni şaşırttı jnaz, tabiki girebilirsin güveniyosan tanışadabilrisin nolcakki dedi :))
meğerse eskiden ben buraya giriyorum deyince kızma sebebi ona sormadan girmemmiş, şimdi girebilirmiyim dedim , biraz naz etti erkekler vardır nerden güveniyosun diye, sonrada tamam gir dedi :)) birazda muhabbetlerden bahsedince tam senlikmiş sıkılıyosunda işyerinde izin veriyorum dedi :))))) yırttım bende :lepi: :lepi:
tabii millete nerden tanıştığımızı söylemedik şekercim yerimseniben
kocişininde tepkisine sevindim tatlım kendine göre haklı tabii
iyi bari gizli saklı bişey yapmamış oluyorsun böylelikle
benimki alıştı kk ya ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bile hadi gir kk ya müjdeyi ver arkadaşlarına dedi:)
boşver iyide olmuş söylemediğiniz :))
valla bende sevindim koçişin bu fikrine :))
senin koçişin tepkisi süperdi zaten valla ozamanda demiştin ne güzel anlayışlı olması :))
koçişin duyguları nasıl jnaz bebek konusunda
bencede tatlım
çok şükür her konuda anlayışlı bir eşim var tatlım ve iyiki evlenmişim diyorum tabi arada sinir eden yönlerini saymazsak:)
o bendende hevesli ve heyacanlı tatlım eli sürekli karnımda ve eve gelir gelmez ilk bebeğiyle konuşuyor göbişimi öpüyor falan :asigim:gece yatarkende sıkı sıkı sarılıyor ve elini karnımdan hiç çekmiyor :)
sanırım bizim bebiş babaya daha düşkün olacak :)
ay çok güzel çok romantik
bencede tatlım
çok şükür her konuda anlayışlı bir eşim var tatlım ve iyiki evlenmişim diyorum tabi arada sinir eden yönlerini saymazsak:)
o bendende hevesli ve heyacanlı tatlım eli sürekli karnımda ve eve gelir gelmez ilk bebeğiyle konuşuyor göbişimi öpüyor falan :asigim:gece yatarkende sıkı sıkı sarılıyor ve elini karnımdan hiç çekmiyor :)
sanırım bizim bebiş babaya daha düşkün olacak :)
canım benimyaa inşallahh sizde öyle olacaksınız
inan evlendikten sonra bütün sorunlar kapı ardında kalıyor hatırlıyorumda ben düğüne bir hafta kala ciddi ciddi ayrılmayı düşünmüştüm kocişten
şu anda sıkıntılı günlerden geçmeniz normal şekercim
senden de duyacağız böyle msj lar :)
amin bitanemm hepimizinki:Saruboceq:allah bozmasın canım hiçbizaman inş :)) ne güzel duygulardı kimbilir, ilk heyecan, erkeklerde daha farklı aslında belli etmeselerde kadınlardan daha ilgili luyo bazıları :))) bugünlerin tadını çıkarmak gerek dimi :)) hele kız olursa hepten babacı olur desene :)) sen erkek istiyodun dimi jnaz ?
canım benimm az kaldı bi bakmışsın zaman su gibi akıp geçmişağzından bal damlıyorkaydirigubbakcemile3
düşüncesi bile insanı mutlu ediyor...
bende bitsede artık su sıkıntılardan bir kurtulsam diyorum....
ama az kaldı biraz daha sabır inşallah mutlu günlere az kaldı
canlarım ben geldım
geçmişi okudum
jnaz dzcel canlarım geçmiş olsun
ben çok guzel haftasonu geçirdim sanırım bu hafta da aksilik olmazsa eşim izne çıkıyo ve biz tatile gidiyoruz
:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?