Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbulduk simiramis allah kolaylık versin görümcenle ilgili sana ama neyseki koçiş iyiymiş o idare eder onu :)

merhaba kızlarrr
biz geldikk:CüvCüv:
bugün grib olduğumuzu saymazsak çok iyiyiz
fırsattan istifade temizlik yaptım evle uğraştım biraz anca vakit buldum
sizler nasılsınız ?

benim evede lazım temizlik ama zaman yok
bugün herkes çok sakin jnaz.. ses çıkmıyo kimseden.. bende dertlerimi döktüm meydanı boş bulunca:)

önemli olanda bu ya zaten, görümce evde kaldığından kıskançlık krizlerinde desene :)))
merhaba kızlarrr
biz geldikk:CüvCüv:
bugün grib olduğumuzu saymazsak çok iyiyiz
fırsattan istifade temizlik yaptım evle uğraştım biraz anca vakit buldum
sizler nasılsınız ?

canım hoşgeldin, hayırdır yaa ne gribi böyle ( keseyi görmüşsün çok sevindim valla inş kalp atışlarınıda duyarsın :)) nasılsın ne var ne yok, selin düğünü güzelmiydi :))

benim evede lazım temizlik ama zaman yok
bugün herkes çok sakin jnaz.. ses çıkmıyo kimseden.. bende dertlerimi döktüm meydanı boş bulunca:)
annemler gitmeden önce halılarımı yıkayıp dip köşe temizlik yapmışlardı canım bende bir haftadır üsten alıyordum sadece ama bugün kendimi iyi hissedince yapayım dedim içim rahatladı valla :)
dertlerini okudum da haksızda değilsinki canımyaa kabus gibiymiş görümcende
canım hoşgeldin, hayırdır yaa ne gribi böyle ( keseyi görmüşsün çok sevindim valla inş kalp atışlarınıda duyarsın :)) nasılsın ne var ne yok, selin düğünü güzelmiydi :))

hoşbuldum canımm sorma bende anlamadım dünden beri felaketim bi yandan boğazım ağrıyor bi yandan burnum akıyo falan:)
keseyide gördük çok şükür bitanem inşallah bi sorun olmadan kalp atışlarınıda duyarız bebişimizin
sel in düğünüde çok güzeldi tatlımya maşallah çokta güzel bi gelin olmuştu
düğünde tanıdıklarlada karşılaştık beni her gören sen nerden tanıyorsun diyo:)
eşimle tebrik etmeye gittiğimizde de sarıldık oda eşine o ara söyledi jale kk dan arkadaşım diye :)

slm kızlar bende eski bir üyeyim ama bu topicte yeniyim
yeni evli sayılırım 12 ocak 2008 evlendim 1,5 sene oldu evleneli taze gelinim bende :)

hoşgeldin canım
bende 13 gün sonra yeni evli olacağım inşallahopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun ya kötü olmuş yaz vaktinde (

milletin hem hoşuna hemde tuhafına gitmiştir ama dimi :))

ya benim koçişte beni şaşırttı jnaz, tabiki girebilirsin güveniyosan tanışadabilrisin nolcakki dedi :))

meğerse eskiden ben buraya giriyorum deyince kızma sebebi ona sormadan girmemmiş, şimdi girebilirmiyim dedim , biraz naz etti erkekler vardır nerden güveniyosun diye, sonrada tamam gir dedi :)) birazda muhabbetlerden bahsedince tam senlikmiş sıkılıyosunda işyerinde izin veriyorum dedi :))))) yırttım bende :lepi: :lepi:

tabii millete nerden tanıştığımızı söylemedik şekercim yerimseniben
kocişininde tepkisine sevindim tatlım kendine göre haklı tabii
iyi bari gizli saklı bişey yapmamış oluyorsun böylelikle
benimki alıştı kk ya ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bile hadi gir kk ya müjdeyi ver arkadaşlarına dedi:)

boşver iyide olmuş söylemediğiniz :))
valla bende sevindim koçişin bu fikrine :))
senin koçişin tepkisi süperdi zaten valla ozamanda demiştin ne güzel anlayışlı olması :))
koçişin duyguları nasıl jnaz bebek konusunda

bencede tatlım
çok şükür her konuda anlayışlı bir eşim var tatlım ve iyiki evlenmişim diyorum tabi arada sinir eden yönlerini saymazsak:)
o bendende hevesli ve heyacanlı tatlım eli sürekli karnımda ve eve gelir gelmez ilk bebeğiyle konuşuyor göbişimi öpüyor falan :asigim:gece yatarkende sıkı sıkı sarılıyor ve elini karnımdan hiç çekmiyor :)
sanırım bizim bebiş babaya daha düşkün olacak :)

ay çok güzel çok romantik

ay çok güzel çok romantik

canım benimyaa inşallahh sizde öyle olacaksınız
inan evlendikten sonra bütün sorunlar kapı ardında kalıyor hatırlıyorumda ben düğüne bir hafta kala ciddi ciddi ayrılmayı düşünmüştüm kocişten
şu anda sıkıntılı günlerden geçmeniz normal şekercim
senden de duyacağız böyle msj lar :)

allah bozmasın canım hiçbizaman inş :)) ne güzel duygulardı kimbilir, ilk heyecan, erkeklerde daha farklı aslında belli etmeselerde kadınlardan daha ilgili luyo bazıları :))) bugünlerin tadını çıkarmak gerek dimi :)) hele kız olursa hepten babacı olur desene :)) sen erkek istiyodun dimi jnaz ?

ağzından bal damlıyorkaydirigubbakcemile3
düşüncesi bile insanı mutlu ediyor...
bende bitsede artık su sıkıntılardan bir kurtulsam diyorum....
ama az kaldı biraz daha sabır inşallah mutlu günlere az kaldı

canlarım ben geldım
geçmişi okudum
jnaz dzcel canlarım geçmiş olsun
ben çok guzel haftasonu geçirdim sanırım bu hafta da aksilik olmazsa eşim izne çıkıyo ve biz tatile gidiyoruz
:sm_cool:

şimdi eşim aradı.. ayın 14 ünde ailemin yanına gidecekmişiz.. işlerini ayarlamış.. sana süpriz yapacaktım ama kıyamadım, şimdiden söyliyimde yüzün gülsün dedi.. çok mutluyummmm:):):)

amin bitanemm hepimizinki:Saruboceq:
benim eşim sağolsun duygularını hiç saklamaz tatlım hatta ben yanında biraz ağır kalıyorum:)
inşallah hayırlı ve sağlıklı bi bebişimiz olur hayatım benim için farketmiyor hatta kız olursa daha çok sevinirmişim gibi geliyor:)
ama eşimde erkek istiyor :)
canım benimm az kaldı bi bakmışsın zaman su gibi akıp geçmiş
canlarım ben geldım
geçmişi okudum
jnaz dzcel canlarım geçmiş olsun
ben çok guzel haftasonu geçirdim sanırım bu hafta da aksilik olmazsa eşim izne çıkıyo ve biz tatile gidiyoruz
:sm_cool:

hoşgeldin haktancımm
çok sağoll
ayy inşallah çıkarsınız tatile tatlımya bizde plan yapmıştık ama bebiş suya düşürdü
bakalım belki ramazan a kadar haftasonu kaçamağı yapabiliriz belki yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…