Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

allahın izniyle herşey güzel olacak derye hiç gözün korkmasın hemen herkesin başından geçer böyle stresli anlar düğün vaktinde, az daha sık diişini :)
canlarım ben geldım
geçmişi okudum
jnaz dzcel canlarım geçmiş olsun
ben çok guzel haftasonu geçirdim sanırım bu hafta da aksilik olmazsa eşim izne çıkıyo ve biz tatile gidiyoruz
:sm_cool:

canım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti görüşmen? tatile nerey bakalım opuyorumnanaktan

kaçamak yapın tabi canım bizde ramazan oncesi kaçamak sayılır 4-5 gun kalıcaz allah ızın verirde bı aksılık çıkmazsa:Saruboceq:

balayı sayılırkaydirigubbakcemile2

allahın izniyle herşey güzel olacak derye hiç gözün korkmasın hemen herkesin başından geçer böyle stresli anlar düğün vaktinde, az daha sık diişini :)

inşallah çok stres yaptım herşeyi takan bir yapım var bu yüzden son zamanlar çok zor geçiyor ama gerçekten az kaldı...

canım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti görüşmen? tatile nerey bakalım opuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım iş görüşmem herzamankı gıbı geçti ama burasıda olmaz çünkü ayın 10 unda eğitimleri başlıyomuş ama ben o sırada tatılde oluyorum ancak 17 sınde başlayabılırım dedim
salı gunune kadar ararsak olumlu dedi ama olmaz bu tarıh yuzunden
valla eşim tatili iple çekiyo,bekledik bekledik tatıle 1 hafta kala işe girersem yıkım olur kaydirigubbakcemile3
kısmet dıyorum işte nediyim

sen nasılsın canım?

kaçamak yapın tabi canım bizde ramazan oncesi kaçamak sayılır 4-5 gun kalıcaz allah ızın verirde bı aksılık çıkmazsa:Saruboceq:

balayı sayılırkaydirigubbakcemile2

benimde balayım ramazanda lmaz:
Allah affetsin bizi:Saruboceq:

ramazanın hemen öncesi evlenmek te kötü bi durum ya:):) ramazanı bayabi yersiniz heraldE..

evet canım yaa ama işte 2 bayram arası olmaz dediler en uygun böyle oldu
15 nikah 17 sinde yola çıkıyoruz 28ne kadar fethiyedeyiz... bitti vallahi ramazan :tomato:

ama bu tatile çok ihtiyacım var heralde balayında kendime geleceğim

şimdi eşim aradı.. ayın 14 ünde ailemin yanına gidecekmişiz.. işlerini ayarlamış.. sana süpriz yapacaktım ama kıyamadım, şimdiden söyliyimde yüzün gülsün dedi.. çok mutluyummmm:):):)
gözünaydın hadi :)))
:asigim: inş hayırlı evlat olurda kız erkek önemli değil zaten :))
angel nerlerde kızlarya haberiniz var mı ?

hakkaten ya bugünhiç onuşmadı bikaç kez geldi gitti ama

valla biz ramazandan once evimizdeyız inşallah
ramazana daha var
şekerim allah tabıkı bızı affetsınde kötü bişemi yapıyoruzki
nikahlı kocalarımızla tatile çıkıyoruzkaydirigubbakcemile3

inşallah çok stres yaptım herşeyi takan bir yapım var bu yüzden son zamanlar çok zor geçiyor ama gerçekten az kaldı...
herşey güzel olacak bence öyle düşün :)))
bende yemeğimi yedim geldimmmmmmm:)
hoşgeldin bugün pek görünmüyosun ya hayırdır ?
canım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti görüşmen? tatile nerey bakalım opuyorumnanaktan

canım iş görüşmem herzamankı gıbı geçti ama burasıda olmaz çünkü ayın 10 unda eğitimleri başlıyomuş ama ben o sırada tatılde oluyorum ancak 17 sınde başlayabılırım dedim
salı gunune kadar ararsak olumlu dedi ama olmaz bu tarıh yuzunden
valla eşim tatili iple çekiyo,bekledik bekledik tatıle 1 hafta kala işe girersem yıkım olur kaydirigubbakcemile3
kısmet dıyorum işte nediyim

sen nasılsın canım?[/QUOTE]
anladım canım hayırlısı olsun bencede okadar beklediniz tatili şimdi işe girsen olmaz, bidahakine kalsıniş ,benim içime doğan olmadı yani test ettik :))
bende iyiyim canım koçiş geldi haftasnu süperdi, evimizdeydik arada annelere uğradık o varken herşey çok güzel,ya düşünüyorumda biz heralde bu durumdan ötürü hep ilk günlerdeki gibi kalcaz, sanki hala 2 haftalık taze evliler muamalesi görüyruz ama gelsin artıkta eskiyelim bizzzz
valla biz ramazandan once evimizdeyız inşallah
ramazana daha var
şekerim allah tabıkı bızı affetsınde kötü bişemi yapıyoruzki
nikahlı kocalarımızla tatile çıkıyoruzkaydirigubbakcemile3

dimi yani :))

boşver derya kısmet böyleymiş her sene böyle olmaz yaa

jnaz video süper bişeye benziyoda ben izleyemiyorum bura pek müsaşt değil ama boşalsında oda izlicem hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…