- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
şimdi eşim aradı.. ayın 14 ünde ailemin yanına gidecekmişiz.. işlerini ayarlamış.. sana süpriz yapacaktım ama kıyamadım, şimdiden söyliyimde yüzün gülsün dedi.. çok mutluyummmm:):):)
allahın izniyle herşey güzel olacak derye hiç gözün korkmasın hemen herkesin başından geçer böyle stresli anlar düğün vaktinde, az daha sık diişini :)ağzından bal damlıyorkaydirigubbakcemile3
düşüncesi bile insanı mutlu ediyor...
bende bitsede artık su sıkıntılardan bir kurtulsam diyorum....
ama az kaldı biraz daha sabır inşallah mutlu günlere az kaldı
canlarım ben geldım
geçmişi okudum
jnaz dzcel canlarım geçmiş olsun
ben çok guzel haftasonu geçirdim sanırım bu hafta da aksilik olmazsa eşim izne çıkıyo ve biz tatile gidiyoruz
:sm_cool:
allahın izniyle herşey güzel olacak derye hiç gözün korkmasın hemen herkesin başından geçer böyle stresli anlar düğün vaktinde, az daha sık diişini :)
kaçamak yapın tabi canım bizde ramazan oncesi kaçamak sayılır 4-5 gun kalıcaz allah ızın verirde bı aksılık çıkmazsa:Saruboceq:
balayı sayılırkaydirigubbakcemile2
bende yemeğimi yedim geldimmmmmmm:)
ramazanın hemen öncesi evlenmek te kötü bi durum ya:):) ramazanı bayabi yersiniz heraldE..
gözünaydın hadi :)))şimdi eşim aradı.. ayın 14 ünde ailemin yanına gidecekmişiz.. işlerini ayarlamış.. sana süpriz yapacaktım ama kıyamadım, şimdiden söyliyimde yüzün gülsün dedi.. çok mutluyummmm:):):)
:asigim: inş hayırlı evlat olurda kız erkek önemli değil zaten :))amin bitanemm hepimizinki:Saruboceq:
benim eşim sağolsun duygularını hiç saklamaz tatlım hatta ben yanında biraz ağır kalıyorum:)
inşallah hayırlı ve sağlıklı bi bebişimiz olur hayatım benim için farketmiyor hatta kız olursa daha çok sevinirmişim gibi geliyor:)
ama eşimde erkek istiyor :)
angel nerlerde kızlarya haberiniz var mı ?
afiyet olsun mirmirmirmir şimdi ne güzel uyunur çok ukum geldi
herşey güzel olacak bence öyle düşün :)))inşallah çok stres yaptım herşeyi takan bir yapım var bu yüzden son zamanlar çok zor geçiyor ama gerçekten az kaldı...
hoşgeldin bugün pek görünmüyosun ya hayırdır ?bende yemeğimi yedim geldimmmmmmm:)
canım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti görüşmen? tatile nerey bakalım opuyorumnanaktan
valla biz ramazandan once evimizdeyız inşallah
ramazana daha var
şekerim allah tabıkı bızı affetsınde kötü bişemi yapıyoruzki
nikahlı kocalarımızla tatile çıkıyoruzkaydirigubbakcemile3
off derya aynennnn. gözlerim kapanıoooo,:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?