herşey güzel olacak bence öyle düşün :)))
deryacım balayında olmasanızda ramazan size pek uğramaz bu sene.. iki bayram arası düğün olmaz işide tamamen saçmalık yani.. o işin aslını belki bilenler vardır ama ben araştırdım ve öğrendim:) bayram cuma gününe denk gelirse eğer, bayram namazıyla, cuma namazı arası nikah yapmak uygun değilmiş.. iki bayram arasından kasıt o yani. o arada az bi zaman oldugu için böyle telaşelerle uğraşmasın insanlar, ibadet etsinler diye..
dimi yani :))
boşver derya kısmet böyleymiş her sene böyle olmaz yaa
kolay gelsin canım sana ozamanalınyazım herkes izinde işler bana yığıldı off
deryacım balayında olmasanızda ramazan size pek uğramaz bu sene.. iki bayram arası düğün olmaz işide tamamen saçmalık yani.. o işin aslını belki bilenler vardır ama ben araştırdım ve öğrendim:) bayram cuma gününe denk gelirse eğer, bayram namazıyla, cuma namazı arası nikah yapmak uygun değilmiş.. iki bayram arasından kasıt o yani. o arada az bi zaman oldugu için böyle telaşelerle uğraşmasın insanlar, ibadet etsinler diye..
dimi :) kavuşsakta epeyce bi eskimeyiz daha :)) ya buda güzel bişey aslında dediğin gibi tadı başka oluyo birlikteliğin anlamı farklılaşıyo ayrıyken, ama az kaldı gelcek inş sabrediyoruz :))))canım benım ne guzel romatntık haftasonu geçirdiniz yani
evet artık kavusun ama kavuşsanızda eskimiyo hiçbişey her gün başka bi gün
biranönce zaman geçsin kavuşun
ama bu ayrılıkta size değişik bi hava verıyodur valla buluşunca taze aşıklar gibi oluyosunuzdur valla herşeyin tadı başka onlarla kısacası:asigim:
dimi yani :))
boşver derya kısmet böyleymiş her sene böyle olmaz yaa
sende haklısın yaaacanım işte büyükler söyleyince karşı çıkmıyorsun.....
yoksa her zaman 2 bayram arasına denk geliyor :bbo:
ben geldim canlarım afiyet olsun hepinize
kızlar istanbuldan kimse yok sanırım dimi aramızda
derya sennnn
bende sabah işe gelmeden topladım bi posta, bi postada astım bu akşam en az 1,5 saat ütü yapıcam demektir.. bu sıcakta en iğrenç iş ütü.. ama olsun memlekete gidicem ya o gazla ütülerim ben hepsini.. hatta kocamınkileri birer kere daha ütülerim::):):)
dağlar kadar ütü beni bekliyo
10 gundur ütü yapmadım hayret ettım kendımekaydirigubbakcemile3
bende sabah işe gelmeden topladım bi posta, bi postada astım bu akşam en az 1,5 saat ütü yapıcam demektir.. bu sıcakta en iğrenç iş ütü.. ama olsun memlekete gidicem ya o gazla ütülerim ben hepsini.. hatta kocamınkileri birer kere daha ütülerim::):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?