Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktan ; kurt seyt- shura ya başladım sen mi tavsiye etmiştin öyle hatırlıyorum sanki.aslında başta ilgimi çekmez sanıyordum sen tavsiye ettiğinde, kitapçıda kitabın kapağı ve kalınlığı ilgimi çekti, içeriğine baktım.adını okuyunca sen geldin aklıma, alayım dedim.ama gerçekten çok beğendim, henüz 100. sayfadayım am ilk sayfadan itibaren hayranlıkla okutuyor kendisi bence :))

çok sessiz kızlar yaa

ben ütülerimi bitirdim daha doğrusu sadece eşimin işte giyeceklerini ütüledim çok acil lazım olanları yani
daha gerisi var ütünün ama azar azary yapıcam artık yarında diğer yarısını yaparım nevresimler falan kaldı bide benimkiler kaldı
hepsini aynı anda yapınca olmuyo halsiz düşüyorum akşam kocamı yorgun karşılıyorumkaydirigubbakcemile3

haktancım kocişi yorgun karşılamaktansa azar azar yapmak daha iyidir bencede dimi :))) bugün menü ne ?

haktancım kocişi yorgun karşılamaktansa azar azar yapmak daha iyidir bencede dimi :))) bugün menü ne ?

hayatım tam şimdi onu yazıcaktım bende yaa
fasülye yapacaktım annem getırmıstı memleketten ama eşim bugun taze fasülye yemiş
ne yapsam diye düşünüyoum bende

sizin menü ne?

hayatım tam şimdi onu yazıcaktım bende yaa
fasülye yapacaktım annem getırmıstı memleketten ama eşim bugun taze fasülye yemiş
ne yapsam diye düşünüyoum bende

sizin menü ne?

ah canım keşke bende menü olsa ((

menü yoksa fikir var ama :)) çorba, fırında patatesle sucuk yada köfte, yanına pilav , salata, bence süper olur ama önemli olan sence :)

ah canım keşke bende menü olsa ((

menü yoksa fikir var ama :)) çorba, fırında patatesle sucuk yada köfte, yanına pilav , salata, bence süper olur ama önemli olan sence :)

bencede süper olur

benim çorbam vardı şimdi dolaptan tavuk çıkardım sote yapıcam yanınada pilav yanınada salata yeterli olur bugunluk
ama bu ahçıyı dövücem artık ne yapmak istesem aynısını yapıyo ertesı gün böle menü değiştirmek zorunda kalıyorumkaydirigubbakcemile3
aslında iyi oldu tatile gitmeden dolaptakileri bitirmek iyi olur

ay hakkaten ya hep yapacağın şeyi yapıyor, bence haber gönder bi şans ver olmadı döverin :))

ay hakkaten ya hep yapacağın şeyi yapıyor, bence haber gönder bi şans ver olmadı döverin :))

ya resmen birazonce eşime dedimki bugun fasülye yediniz dimi dedim evet dedi ama sen yap ben seninkinide yerim dedicokacimcoook
ama ben bu ahçının Çok üzgünüm çoook ellerine sağlık diyelimkaydirigubbakcemile3

herkeste bi menü telaşesiii... bende hiç yemek yok bu akşam, hiç bi hazırlıkta yok
eve gidince ne halt yicem bilmem

slm kızlar herkes gidio sanırım artık bende çıkıcam birazdan çıkmadan bir uğrayayım dedim
bendede yemek yok ya bende bilmiyorum hiç ne yapacağımı eve gidince çıkartıcaz artık ortaya bişeyler

mrb arkadaşlar uzun zamandan beri
giremedim kk ya
bulantım ve kusmaların çok bunlarda beni halsiz bırakıyor
birde sıcakk
düşünün halimi
çok şükür tabi şikayet yok.:)

geçmişi tam okuyamadım ama jnaz da hamile galiba
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…