hayırdır canım senin neyin var ?geçmiş olsun poka...
hiç keyfim yok kızlar bugün
günaydın ben iyiyim sen nasılsın inş hayırlısıyla allah sanda nasip etsin :)gunaydın kızlar nasılsınız? hamişler varmış ne güzel inşallah darısı benim başıma dr gidiyoruz bizde bakalım hayırlısı
günaydın canım, tatil güzeldi kötüsü olmaz sanırım. sen nasılsın ?
bende iyiyim canım em,inim süperdir tatil :)) ben anlamıştım verdiğin kararı :)) kiloyu sorunca :))
herkese günaydın arkadaşlar... kolay gelsin işleriniz..
pokacım geçmiş olsun, regl yakın mı ki ondan da ağrıyabilir belki...
pamuk babanın koyacağı isimler belli mi peki, onlara uyumlu bişi bakalım. aslında birine o koysun birine sen,çift isimmi düşünüyosunuz ki? birden hayatınıza 4 isimin aynı anda girmesi biraz zorlar heralde:):)
günaydın naber canım
valla tubiişim bilmiyorum neden. sağ taraf ağırlıklı olarak ağrıo. bakalım geçmezse dr gidicem..
simi regl zamanım yakın değil
dzcell hoşgeldin..
hoşgeldin canım nabergünaydın kızlar ben geldimmmmm :lepi:
hoşbuldum :)) nasılsınGÜnaydın alınyazım hoŞgeldİn cnm
alınyazım bende onu düşündüm aslında. yatak değişikliğide oldu ya. gerçi yatak çok rahat ama..
ondan olabilir dediğin gibi.. bakalım beklicem biraz canım. umarım gecerde dr gitmeme gerek kalmaz...
tşk ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için inşallah bakalım kısmet gecenay cekilcektim yer yoktu rahim filmi için şimdi bu ayki reglimi bekliyoruz eşimin sonuçlarıda fena değil dr. kötünün en iyisi demiş ölü sperm varmış biraz gingeng içeren bitki kapsülü verdi hadi hayırlısı olursa ilk paylaşacağım kişiler sizlersiniz kk cok seviyorum. 1,5 yıldır korunmuyoruz ama çocuk yok allah hayırlısını versin diyoruz napalım kısmet
alınyazım bende onu düşündüm aslında. yatak değişikliğide oldu ya. gerçi yatak çok rahat ama..
ondan olabilir dediğin gibi.. bakalım beklicem biraz canım. umarım gecerde dr gitmeme gerek kalmaz...
dzcell cim teşekkür ederimPokahontas, Mutlu kız, Alınyazımsın hoşbuldum kızlar
ben iyiyim çok şükür.
Pokacım geçmiş olsun canım
hiç umudunu kırma canım emin ol sonunda gelecek bebişin sana :)) kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?