Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

herkese günaydın arkadaşlar... kolay gelsin işleriniz..
pokacım geçmiş olsun, regl yakın mı ki ondan da ağrıyabilir belki...
pamuk babanın koyacağı isimler belli mi peki, onlara uyumlu bişi bakalım. aslında birine o koysun birine sen,çift isimmi düşünüyosunuz ki? birden hayatınıza 4 isimin aynı anda girmesi biraz zorlar heralde:):)

alınyazım bilmiyorumki valla. akşamda geçmezse yarın dr göstericem.
saol made. hayırdır sen neden bozuksun ?
mutlu kız akşam yaptıp çok iyi geldi. eve gidince yine yapıcam saol canım benim.
necla hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

valla tubiişim bilmiyorum neden. sağ taraf ağırlıklı olarak ağrıo. bakalım geçmezse dr gidicem..
simi regl zamanım yakın değil
dzcell hoşgeldin..

geçmiş olsun poka...
hiç keyfim yok kızlar bugün
hayırdır canım senin neyin var ?
gunaydın kızlar nasılsınız? hamişler varmış ne güzel inşallah darısı benim başıma dr gidiyoruz bizde bakalım hayırlısı
günaydın ben iyiyim sen nasılsın inş hayırlısıyla allah sanda nasip etsin :)

valla tubiişim bilmiyorum neden. sağ taraf ağırlıklı olarak ağrıo. bakalım geçmezse dr gidicem..
simi regl zamanım yakın değil
dzcell hoşgeldin..

canım yatış şeklinden olabilrmi çok dönünce yatakta belim çok ağrır benimde daynamam

alınyazım bende onu düşündüm aslında. yatak değişikliğide oldu ya. gerçi yatak çok rahat ama..
ondan olabilir dediğin gibi.. bakalım beklicem biraz canım. umarım gecerde dr gitmeme gerek kalmaz...

tşk ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için inşallah bakalım kısmet gecenay cekilcektim yer yoktu rahim filmi için şimdi bu ayki reglimi bekliyoruz eşimin sonuçlarıda fena değil dr. kötünün en iyisi demiş ölü sperm varmış biraz gingeng içeren bitki kapsülü verdi hadi hayırlısı olursa ilk paylaşacağım kişiler sizlersiniz kk cok seviyorum. 1,5 yıldır korunmuyoruz ama çocuk yok allah hayırlısını versin diyoruz napalım kısmet

günaydın kızlar ben geldimmmmm :lepi:
hoşgeldin canım naber
GÜnaydın alınyazım hoŞgeldİn cnm
hoşbuldum :)) nasılsın
alınyazım bende onu düşündüm aslında. yatak değişikliğide oldu ya. gerçi yatak çok rahat ama..
ondan olabilir dediğin gibi.. bakalım beklicem biraz canım. umarım gecerde dr gitmeme gerek kalmaz...

olabilir ozaman , bide bel kemiği eğrisi varsa oda çok ağrı yapıyo.bende var ve en rahat yataka bile rahat edemeyebiliyorum, onuda şöyle anlayabilirsin, sırttaki küreklerin çıkıntısı birbirine eşit değilse eğrilik ihtimali var demektir, ama ciddi bişey değil

Pokahontas, Mutlu kız, Alınyazımsın hoşbuldum kızlar
ben iyiyim çok şükür.
Pokacım geçmiş olsun canım

hiç umudunu kırma canım emin ol sonunda gelecek bebişin sana :)) kaç yaşındasın

çok geçmiş olsun cnm inşallah en kıs sürede düzelirsin kıyamam :1hug::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…