Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay ne güsel ya yazılanları okudukça içimi heycan kaplıyo ablam1 ay önce ewlendi dolayısıyla benim düğünde seneye yaza ertelendi ewin küçüğü olarak:dilcikar: ama şimdiden nasıl heycanlıyımm ablamın düğün telaşının bitmesiyleee sıranın bana geldiğini daha bi iyi kawrar oldum inanırmısınız şimdiden gelinliğim nasıl olsun die düşünmeye başladım bile ama sayılı zaman çabuk geçer demi kıslar bide ben şehir dışına gelin gideceği için hazırlıklara daha bi erken başlamam lazım ama işin içinden nasıl çıkçam bilmiomherşey çok güsel sorunsuz olsun istiyom fazlamı mükemmelliyetçiyim ne:tomato:

Son düzenleme:

Ben de diyordum bu Çakır tamamen terketti galiba bizi diye.
Gördüğüme sevindim seni,mide bulantılarında 12.haftadan sonra çok çok azalır inşallah cnm.

aaa mısramcım gelmişş hoşgelmişşşş

Mısraaa varya sen istedin diye iki kere göbüşümü ekledim topiğe görmedin yaaaa :) koca göbüş işteee .. sen incel ben kalınlaşıyım ohhhh sarımsak ceviz okudum ohh iyisin vallaaa ..

günaydın canlarım,

nasılsınız? inşallah yaramaz bir durum yoktur.

pamuk göbişini gördüm çok güzel ama göbiş harici kaç kg aldın.

günaydın canlarım.. biz geldik ve sizden yardım istiyoruz iki tane erkek ismi isim annesi arıyoruz yaani :kedi: hiç erkek ismi yok aklımda kız ismi güzle güzle bisürü var snaki ama erkek yok.. babamız klasik isimlerden koyacak bende dedim birer tane sen koy 2. leri ben koyuyum güzel isim bulursam kabul edecekmiş :dilcikar:

günaydın canlarım,

nasılsınız? inşallah yaramaz bir durum yoktur.

pamuk göbişini gördüm çok güzel ama göbiş harici kaç kg aldın.

oyy tatlım o konuyu açma hiç 16 kg oldu bile daha 7. ayımızdayız çok aldım

günaydın kızlarrrrr nasısınız tubiş alınyazım ?

pamuğum günaydın. nası oldu poğaça :))))

bilmiyorum ki canım. ağır bişimi kaldırdım diyorum oda yok. ani harakette yapmadım. birden
ağrımaya başladı işte

ben olayım isim annesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim dediklerimi pek kimse koymaz yaa siyasi galibakaydirigubbakcemile3 mesela uygar, özgür, emek, kurtuluş, yoldaş vs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasılsın şeker
günaydın kızlarrr
günaydın naber made
günaydın kızlarrrrr nasısınız tubiş alınyazım ?

pamuğum günaydın. nası oldu poğaça :))))
günaydın canım nasılsın
GÜnaydın kızlar nasılsınız???
günaydın canım nasılsın
PokacıĞım neden aĞrıyor belİn

hayırdır poka ne oldu kii

gunaydın kızlar nasılsınız? hamişler varmış ne güzel inşallah darısı benim başıma dr gidiyoruz bizde bakalım hayırlısı

günaydın tatlım hoşgeldin nasıldı tail

günaydın canım, tatil güzeldi kötüsü olmaz sanırım. sen nasılsın ?

poka, iyim canım bendede bel ağrısı var ama egzersiz yapmaya başladım benimki ondan sanırım.

pamukçuğum, AMİN canım.
artık kesin karar verdim bebek istiyorum.

madeee, nasılsın fıstık uzun zamandır denk gelmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…