Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

biraz nazlı bi bebek demekki... ama tedaviler sonuç mutlaka.. hatta tedaviyede gerek kalmaz inşallah..

günaydın kızlarrrrr nasısınız tubiş alınyazım ?

pamuğum günaydın. nası oldu poğaça :))))
oyy pokam yaptım evet güzel olduuu süper görünüyodu aynı pastaneden alınmış gibiii ama sadece yağı az geldi gibi bidahaki sefere sadece süt koyucam bi çay bardağı bide öyle deniycem şekercim

kıs dur kociş kafamı kırar dalga geçiyo bütün isimlerle zaten sen biraz daha düşün hadi şekerciim

pamukçuğum, AMİN canım.
artık kesin karar verdim bebek istiyorum.

ohh ne güzel tatlım hadi hayırlısı artıkkk

evet canım ya 4 isim ezberleyene kadar ömrüm geçecek ahmet furkan la mehmet faruk düşünüyor eşim yada tam tersi :umursamaz:

günaydın kızlar ben geldimmmmm :lepi:

günaydın hoşgeldin.

valla tubiişim bilmiyorum neden. sağ taraf ağırlıklı olarak ağrıo. bakalım geçmezse dr gidicem..
simi regl zamanım yakın değil
dzcell hoşgeldin..

işyerinde sürekli oturuyorsun ondanda olur. dik ve düz otur. bende de olmuştu. sonra işyerine bel yastığı aldım ondan sonra rahatım.

Hayırlısı canım, Allah gönlünüze göre verir inşallah.

necla, mutlukız, simiramis yenilermi ?[/QUOTE]

ben sitede eskiyimde bu topicte yeniyim canlarım

eşinde çok acımasızmış ya pmuk.. 4 ismi birden kendisimi koymak istiyo:):):)

o kadar 16 kilo taşıyorum fazladan isim koymak benim hakkım desene:):)

eşinde çok acımasızmış ya pmuk.. 4 ismi birden kendisimi koymak istiyo:):):)

o kadar 16 kilo taşıyorum fazladan isim koymak benim hakkım desene:):)

valla aynen öyle şekercim doymuyo sanki :sinifsinif: daha şimdilik 16 bu gidişle 20 yi geçicez heralde burayada sığamıycam gibiiii

walla kızlar kırk yıllık tanışıyor gibiyiz yaa ne güzel iyi varsınz.
evet canım süperrrr:)

alınyazım iyi olmaya çalışıyorum cnm aslında akşam kaza yaptık onun etkisindeyim hala
hayırdır canım geçmiş olsun

ohhh pamuğum afiyetler olsunnn:) banada haber edersin nası oldu diye bende ona göre artık öle yaparım:)

önemli bişi yok inşallah mutlu?
annenlerin meselesi ne oldu bu arada

sorma ya simi dün konuştum annemle pazar günü kavga etmişlerdi ya karar vermişler boşanmak için annem öyle söylüyor kafam allak bullak oldu canım dün birde kaza yapıyorduk bindiğimiz dolmuşa alkollü bir şöför yandan vurdu ve bizi karşı şeride sürükledi alkollü adamın bakışları hala gözümün önünde allahtan hiç birşeyimiz yok sadece benim sol kolumla ayağımda çizikler var şükür ama çok yoruldum artık simi ailemin problemi beni mahfetti gerçekten cnm ne yapacağımı bilmiyorumsenağlama

iki bebek taşıyosun kolay değil ki.. deridn kilo olsun veririsin boşver..
khhiwa: evet ben yeniyim... ne kadarlık evlisin,yaş kaç... bizde kararsızız bebek konusunda, erken oldugunu düşünüyoruz ama arada da acaba diyoruz, bi fikir edinmek için soruyorum

sorma poka dün birde kaza yapıyorduk bindiğimiz dolmuşa alkollü bir şöför yandan vurdu ve bizi karşı şeride sürükledi alkollü adamın bakışları hala gözümün önünde allahtan hiç birşeyimiz yok sadece benim sol kolumla ayağımda çizikler var verilmiş sadakamız varmış çok şükür

cnm ya çok üzüldüm inşallah boşanmazlar yaa o yaştan sonrada çok zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…