- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
canım benim çok teşekkür ederim. sende umudunu sakın kırma neclacım. emin ol bebişin en kısa zamanda sana gelicektir..:1hug:çok geçmiş olsun cnm inşallah en kıs sürede düzelirsin kıyamam :1hug::enbuyukkk:
oyy pokam yaptım evet güzel olduuu süper görünüyodu aynı pastaneden alınmış gibiii ama sadece yağı az geldi gibi bidahaki sefere sadece süt koyucam bi çay bardağı bide öyle deniycem şekercimgünaydın kızlarrrrr nasısınız tubiş alınyazım ?
pamuğum günaydın. nası oldu poğaça :))))
ben olayım isim annesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim dediklerimi pek kimse koymaz yaa siyasi galibakaydirigubbakcemile3 mesela uygar, özgür, emek, kurtuluş, yoldaş vs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasılsın şeker
pamukçuğum, AMİN canım.
artık kesin karar verdim bebek istiyorum.
herkese günaydın arkadaşlar... kolay gelsin işleriniz..
pokacım geçmiş olsun, regl yakın mı ki ondan da ağrıyabilir belki...
pamuk babanın koyacağı isimler belli mi peki, onlara uyumlu bişi bakalım. aslında birine o koysun birine sen,çift isimmi düşünüyosunuz ki? birden hayatınıza 4 isimin aynı anda girmesi biraz zorlar heralde:):)
necla: yaşın küçükmüş daha ya, erken evlendin o zaman...
günaydın kızlar ben geldimmmmm :lepi:
valla tubiişim bilmiyorum neden. sağ taraf ağırlıklı olarak ağrıo. bakalım geçmezse dr gidicem..
simi regl zamanım yakın değil
dzcell hoşgeldin..
hayırdır canım senin neyin var ?
günaydın ben iyiyim sen nasılsın inş hayırlısıyla allah sanda nasip etsin :)
günaydın canım, tatil güzeldi kötüsü olmaz sanırım. sen nasılsın ?
bende iyiyim canım em,inim süperdir tatil :)) ben anlamıştım verdiğin kararı :)) kiloyu sorunca :))
günaydın naber canım
:kedi: bana göre erken ama eşim çok istiyor. kısmet artık hayırlısı Allah'tan.
tşk ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için inşallah bakalım kısmet gecenay cekilcektim yer yoktu rahim filmi için şimdi bu ayki reglimi bekliyoruz eşimin sonuçlarıda fena değil dr. kötünün en iyisi demiş ölü sperm varmış biraz gingeng içeren bitki kapsülü verdi hadi hayırlısı olursa ilk paylaşacağım kişiler sizlersiniz kk cok seviyorum. 1,5 yıldır korunmuyoruz ama çocuk yok allah hayırlısını versin diyoruz napalım kısmet
Hayırlısı canım, Allah gönlünüze göre verir inşallah.
necla, mutlukız, simiramis yenilermi ?
eşinde çok acımasızmış ya pmuk.. 4 ismi birden kendisimi koymak istiyo:):):)
o kadar 16 kilo taşıyorum fazladan isim koymak benim hakkım desene:):)
evet canım süperrrr:)walla kızlar kırk yıllık tanışıyor gibiyiz yaa ne güzel iyi varsınz.
hayırdır canım geçmiş olsunalınyazım iyi olmaya çalışıyorum cnm aslında akşam kaza yaptık onun etkisindeyim hala
ohhh pamuğum afiyetler olsunnn:) banada haber edersin nası oldu diye bende ona göre artık öle yaparım:)oyy pokam yaptım evet güzel olduuu süper görünüyodu aynı pastaneden alınmış gibiii ama sadece yağı az geldi gibi bidahaki sefere sadece süt koyucam bi çay bardağı bide öyle deniycem şekercim
kıs dur kociş kafamı kırar dalga geçiyo bütün isimlerle zaten sen biraz daha düşün hadi şekerciim
ohh ne güzel tatlım hadi hayırlısı artıkkk
evet canım ya 4 isim ezberleyene kadar ömrüm geçecekahmet furkan la mehmet faruk düşünüyor eşim yada tam tersi :umursamaz:
günaydın hoşgeldin.
hayırdır canım senin neyin var ?
günaydın ben iyiyim sen nasılsın inş hayırlısıyla allah sanda nasip etsin :)
:kedi: bana göre erken ama eşim çok istiyor. kısmet artık hayırlısı Allah'tan.
Hayırlısı canım, Allah gönlünüze göre verir inşallah.
necla, mutlukız, simiramis yenilermi ?
işyerinde sürekli oturuyorsun ondanda olur. dik ve düz otur. bende de olmuştu. sonra işyerine bel yastığı aldım ondan sonra rahatım.
evet tubiş ondanda olabilir. bütün gün oturuyorum. alıcam bende o yastıklardan canım
necla hiç merak etme canım hayırlısı ile inşallah hamile kalırsın cnm bizde teyze oluruz
önemli bişi yok inşallah mutlu?
annenlerin meselesi ne oldu bu arada
inşallah cnm ya a.s.:sm_cool::1hug::enbuyukkk:
sorma ya simi dün konuştum annemle pazar günü kavga etmişlerdi ya karar vermişler boşanmak için annem öyle söylüyor kafam allak bullak oldu canım dün birde kaza yapıyorduk bindiğimiz dolmuşa alkollü bir şöför yandan vurdu ve bizi karşı şeride sürükledi alkollü adamın bakışları hala gözümün önünde allahtan hiç birşeyimiz yok sadece benim sol kolumla ayağımda çizikler var şükür ama çok yoruldum artık simi ailemin problemi beni mahfetti gerçekten cnm ne yapacağımı bilmiyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?