simicim ben de okudum inan çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum.aklıma şöle bi fikir geldi.önce sen tek gitsen dr a durumu anlatsan.eşinin orta da bir sorun olduğunu bile kabul etmediğini felan sölesen,neler yapabileceğini sölesen.sana bişiler önerir dr belki
amin canım inşallah bir an önce kurtulursun içinde bulunduğun bu durumdanallah herkesin yardımcısı olsun inş.
bende öyle diyorum haktan ama olmuyo.. ben ona bir kere hayır desem daha 6 ay yanaşmaz bana.. öylede kaprislidir... sen beni istemiyosun moduna girer hemen.. benim halimi düşünmüyo ama hiçç
son çare doktora gitmek heralde birsanın dediği gibi.. o zaman elimden gelen herşeyi yaptım diyebilirim işte..
gaza gelir mutlaka, ama bir kerelik:):) boyna dvd mi izlicez:):)
bildiğim kadarıyla bulunduğun şehirden başka bi şehre evlenmiştin, severek evlendim demişsin canım birde senin için bu durum daha da zor olmalı hem başka şehirde hemde böyle bir durumla karşı karşıya kalmak, gerçekten zor. Bencede önce kendi git bi uzmandan yardım al belki göstereceği yol bu durumun iyileşmesini sağlayabilir denemekte fayda varbende öyle diyorum haktan ama olmuyo.. ben ona bir kere hayır desem daha 6 ay yanaşmaz bana.. öylede kaprislidir... sen beni istemiyosun moduna girer hemen.. benim halimi düşünmüyo ama hiçç
son çare doktora gitmek heralde birsanın dediği gibi.. o zaman elimden gelen herşeyi yaptım diyebilirim işte..
bende öyle diyorum haktan ama olmuyo.. ben ona bir kere hayır desem daha 6 ay yanaşmaz bana.. öylede kaprislidir... sen beni istemiyosun moduna girer hemen.. benim halimi düşünmüyo ama hiçç
bide boyna ben mi gaza getircem onu, ben gaza getirmek istesem dvd ye de gerek yokki zaten:):) ama sonu iyi olmuyo işte.. ben aslında istemiyodum, üff yoruldum filan diyo, bende film kopuyo tabii
canım hoşgeldin kendi adıma ben iyiyimselam canlarım nasılsınız
beni neden özlemiyosunuz
sormuyosunuz yaaa((
en başta bende dedim sana doktora git diye ama hayır dedin
eşin çok yüksek ihtimal gelmez zaten
ama sen bi akıl alırsın en azından
ayrıca dvd almak bence riskli
eğer dvd seyredip bu iş olursa o zaman simi neden beni görünce istemıyo başka kadınları görünce istiyo diyebilirbu siminin psikolojısını etkıler bence
bence tabi yine...
hoşgeldin canım naber kayınvalidenin yaptığını okudum sinir oldum ya aradınmı peki?merhaba kızlarr
nasılsınız bugün?
kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
yok tatlım neden basit gelsin sadece çözüm üretmeye çalışıyoruz basit bi konu değil bu.anlıyorum bende seni zor bii durum şevkinin kırılmasıda çok normal yanibende işimin tutumunu daha iyi anlamanızı sağlamaya çalışıyorum.. ben zaten işin içinden çıkamadım ..
bu olay kimilerine basit geliyodur belki ama yaşamayan bilemez.. çok büyük bi çöküntü..eşim bana daha balayındayken " aslında ben hiç istemiyorum ama seni üzmemek için KATLANIYORUM " dedi..katlanmak kelimesini kullandı yani.. ben daha ne diyim ki..
canım hoşgeldin nabr?bencee mantıklı olabilir dediğinsimicim ben de okudum inan çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum.aklıma şöle bi fikir geldi.önce sen tek gitsen dr a durumu anlatsan.eşinin orta da bir sorun olduğunu bile kabul etmediğini felan sölesen,neler yapabileceğini sölesen.sana bişiler önerir dr belki
bence işe yarar kesinlikle,simi bişi sorcam.
sen bi tane dvd alsan böle ne bilim cıbıl cıbıl kızlar sahil güneş. beraber izleseniz bu gaza gelirmi acaba
gaza gelir mutlaka, ama bir kerelik:):) boyna dvd mi izlicez:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?