Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

süperrrrr alkisalkisalkis

simicim kadın olarak tabiki birbirimizi anlıyoruz
kendimi senin yerine koydumda aynı şey bana olsa bidaha lafını bile açmazdım bırak lafını açmayı bana dokunmaya kalkıştıgında hani ayda bir olan şu işi bile yapmazdım

ama sen beni dinleme uzaktan öle yapardım demesi kolay çünküyerimseniben

ay nebilim bi mucize olur da biter bu sorun inşallah

deryacım korkma hayatım korkulacak hiçbişey yok herşey çok guzel olcak
evlilik gün geçtikçe guzelleşen bişey
sende söliceksin inşallah bunu yakın zamanda..

simi bişi sorcam.
sen bi tane dvd alsan böle ne bilim cıbıl cıbıl kızlar sahil güneş. beraber izleseniz bu gaza gelirmi acaba

bende öyle diyorum haktan ama olmuyo.. ben ona bir kere hayır desem daha 6 ay yanaşmaz bana.. öylede kaprislidir... sen beni istemiyosun moduna girer hemen.. benim halimi düşünmüyo ama hiçç
son çare doktora gitmek heralde birsanın dediği gibi.. o zaman elimden gelen herşeyi yaptım diyebilirim işte..

bu anlattıklarına göre en mantıklı ve tek çare bu gibi gözüküyo.dr senin eşine karşı nasıl davranman gerektiğini ve onu dr a getirebilmeye ikna etmen için sana bazı yöntemler söleyecektir

bide boyna ben mi gaza getircem onu, ben gaza getirmek istesem dvd ye de gerek yokki zaten:):) ama sonu iyi olmuyo işte.. ben aslında istemiyodum, üff yoruldum filan diyo, bende film kopuyo tabii

bildiğim kadarıyla bulunduğun şehirden başka bi şehre evlenmiştin, severek evlendim demişsin canım birde senin için bu durum daha da zor olmalı hem başka şehirde hemde böyle bir durumla karşı karşıya kalmak, gerçekten zor. Bencede önce kendi git bi uzmandan yardım al belki göstereceği yol bu durumun iyileşmesini sağlayabilir denemekte fayda var

en başta bende dedim sana doktora git diye ama hayır dedin
eşin çok yüksek ihtimal gelmez zaten
ama sen bi akıl alırsın en azından

ayrıca dvd almak bence riskli
eğer dvd seyredip bu iş olursa o zaman simi neden beni görünce istemıyo başka kadınları görünce istiyo diyebilir
bu siminin psikolojısını etkıler bence
bence tabi yine...

bide boyna ben mi gaza getircem onu, ben gaza getirmek istesem dvd ye de gerek yokki zaten:):) ama sonu iyi olmuyo işte.. ben aslında istemiyodum, üff yoruldum filan diyo, bende film kopuyo tabii

durum kötü cnm.seni üzmek istemem kırılma bana lütfen ama bi bayan bile bunları sölememeli.bence hiç vakit kaybetmeden git dr sen.

bak ben evleneli 17 gün sonra 1 yıl olcak. cinsellikle alakalı ben de sorun yaşıyorum ama şöle mesela ben de tam anlamıyla zevk alma olayı olmuyo.ama ben ortada bi sorun olduğunu kbl ediyorum çarelerde arıyorum.jinekoloğa gittim jinekolojik bişi yok psikolojjik sorun.
ama ben antidepresan alıyorum ondan kaynaklanıyo tam anlamıyla af edersiniz boşalma olmaması.eşime ASLA yansıtmıyorum.yansıtsam biliyorum takacak kafasına.

angellllll ben yazmıştımmmmmmmmmm
çok ösledik ki seniiiii:)

bence de kesinlikle doğrusun haktancım

merhaba kızlarr
nasılsınız bugün?
kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
hoşgeldin canım naber kayınvalidenin yaptığını okudum sinir oldum ya aradınmı peki?
yok tatlım neden basit gelsin sadece çözüm üretmeye çalışıyoruz basit bi konu değil bu.anlıyorum bende seni zor bii durum şevkinin kırılmasıda çok normal yani
canım hoşgeldin nabr?bencee mantıklı olabilir dediğin
simi bişi sorcam.
sen bi tane dvd alsan böle ne bilim cıbıl cıbıl kızlar sahil güneş. beraber izleseniz bu gaza gelirmi acaba
bence işe yarar kesinlikle,
gaza gelir mutlaka, ama bir kerelik:):) boyna dvd mi izlicez:):)

gelir canım umudunu kırma birkaç kez üst üste izleyin bence biraz ritm katabilir hayatınıza sonrada devamı gelebilir.kadınların lafı vardır bilirsin cinselliğin tadını bilmezken istemezsin ama o zevke varıncada bırakmak istemezsin.

bende başlarda istemezdim hiç demişimdir..artık eşimlee bi cd izledik benim teklifim üzerine çünkü yapamıyodukki ( ilkkez ve tam olarak öyle oldu, tabi ardındanda devamı geldi, mesela yatak odasını kullanma o zaman farklı mekan dene , emin ol cevap veriyo, denemekte yarar var arkasıda gelebilir sende istendiğini bilirsin

aslında benim burda sormak istediğim şuydu arkadaşlar.
yani başka kadınları görünce istek geliomu ?
tabiki haklısınız bende olsam öle düşünürüm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…