bende 6cm lik bir kist vardı ve yumurtalıklarıma yapışık patlama riski olduğundan hemen aldılar pataloji sonucuna göre kötü huylu değildi çokşükür...
ama sanki ameliyat öncesi daha sağlıklıydım:1no2: şimdi çok ağrım var çokkkk
benim ağrılarada doktor normal diyor.... ama bana hiç normal gelmiyor...:umursamaz:
benim geçen sene nisan ayında oldu ameliyatım böbrek ağrısı gibi bir ağrı ama durulacak gibi değil gittik hastaneye tetkikler yapıldı over kisti çıktı durduk yerde offf kabus gibiydi
bende 6cm lik bir kist vardı ve yumurtalıklarıma yapışık patlama riski olduğundan hemen aldılar pataloji sonucuna göre kötü huylu değildi çokşükür...
benim ağrılarada doktor normal diyor.... ama bana hiç normal gelmiyor...:umursamaz:
benim geçen sene nisan ayında oldu ameliyatım böbrek ağrısı gibi bir ağrı ama durulacak gibi değil gittik hastaneye tetkikler yapıldı over kisti çıktı durduk yerde offf kabus gibiydi
çok geçmiş olsun cnm allah yaşatmasın daha
deryacım cok geçmiş olsun. inaşallah birdaha böle bi olay yaşamazsın..
ya neclacım selma diye bi arkadaşım var ona cok benzettim senide o bakımdan:)
ama benim dediğim selma sakaryada değil istanbulda yeşilpınarda oturuo:)
günaydın bayanlarr... geçmiş olsun angel.. çok zor adet ağrısı... buscopan alsana o iyi gelir..
benim bide migrenim tutar adet olunca tam bir kabus oluyo o zaman...
benimde karnım agrıdı gecen ped koydum olursam diye sabah baktım bişey yok :)
güyandın şekerlerim:)
neclacım çok tatlısın maaşallah allah nazardan saklasın seni ... sana bişi sorcam selma diye bi tanığın varmı:)
angel geçmiş olsun canım benim. ağrı kesici almadan zorhemen bişiler iç tatlım ya
sağol simicim çok zor gerçekten
şimdi bişeyler yiyorum sonrada ağrı kesici içcem ama sadece vermidon var yanımda(
:))
neclacım resimlerinede baktım gerçekten çok hoşsun canım
günaydın pokacım sağol canım
bu bayanlık ne zor ya off
anladım cnm sanada çok geçmiş olsun
kapalı ameliyat yaptılar dimi
bende 8 er cm lik 2 tane kist vardı hem rahim arkasında hem yumurtalıkta
ben ameliyat sonrası çok rahatladım ama 2 aydır yine ağrılıyım dr bi sorun olmadığını söyledi ama ilk 2 gün böle oluyorum işte
hımm selma güzel kızmış o zaman desene :) neyse cnm benzemez kimse sanaaaaaaaa
şarkı vardı ya öle :) tarkan müzeyyen senar :)
sağol simicim çok zor gerçekten
şimdi bişeyler yiyorum sonrada ağrı kesici içcem ama sadece vermidon var yanımda(
:))
neclacım resimlerinede baktım gerçekten çok hoşsun canım
]
ay neclacım süpersin Allah sevdiklerine bğaışlasın seni, çok tanıdık bi siman var kızların dediği gibi
güsel güsel senin kadar olmasın :)a.s.
kk pro üyelik filan hadi hayırlı osun janjanlı olmuşşşşş-tatlicadiarzu-
tşk ederim angelcim , poka saol cnm ya he napalım merak işte bakalım nasıl oluyor dedik fenada sayılmazmış sizleride bekleriz.a.s.:enbuyukkk:
kızlar resimleri siliyorum herkes baktıysa
Canm bende baktım
çok hoş haunsun maşallah
arkadaşlar şu saç şekillendirme setleri var ya, içinde maşası düzleştiricisi filan olan.. onlardan kullanan varmı? memnun musunuz, hangi markayı önerirsiniz?
saol cnm kalp kalbe karşıdır. sende çok tatlısın.:sm_cool:a.s.:enbuyukkk:
huuuuu alınyazım nerelerdesin ayılamadınmı dahaaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?