Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

benimde saçlarım çok uzun sürekli topuzlu dolaşmaktan bıktım.. kuaförede sık gidemiyorum.. bide çok fazla dökülüyo saçlarım.. bende kestirmeye karar verdim.. kestirince öyle bi sete ihtiyacım olacak, topuz yapamıcama göre:)philips düzleştiricisini kullandım bende, güzeldi aslında ama kardeşim istedi ona verdim... şu tam setlerden alasım var, maşası filan olan

neclacım maşallah gerçekten çok hoşsun gerçekten sibel canı anımsatıyosun özelliklede gözler, gülen yüzün solmsın inş...

bende var ama yapamıyorum saçlarım gür ve uzun uğraşamıyorum
hevesle aldım ama 2 saatte bitmyor ve sıkıldım yapmıyorum yapamaıyorum

deryacım benim saçlarımda çok uzun ... ama ben alıştım cok rahat yapıyorum:)

ayıldım ayıldım :)) arkadaşın yanına uğradımda ondan giremedim, naber?nasılsın

cümleten günaydın kızlar nasılsınız?

heleşükür şekerim hoş geldin:) napalım alınyazım aynen devam. sen nasılsın neler yaptın varmı bi action -tatlicadiarzu-

bablyıss ın beyaz plakalı setini asla alma, banada önermişlerdi aam berbat çıktı.bende brawn un maşasını kkullanıyorum 120 ye almıştım, premierde düzleştirici, oda 30 lira ama güzel, ben,m saçlarım kalın olduğu halde işime çok yarıyo

simi o setlerin içindekiler hiç kullanılmıo yaa. bence ayrı olarak bi saç maşası bide düzleştirici al yeter..

şükür şekerim bugün asiyon yok ( aynen dvam :))
gunaydın cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın? işlerin nasıl ?a.s.

iyiyim canım daire biraz stresli işlere bakmazsam stres bana patlıyabilir, accık kaçıyom ben haberiiz olaa

günaydın kızlar ben geldim biraz işlerimi toparlayayım dedim o yüzden geçiktim nasılsınız bakalım bugün inşallah Yüce Rabbim dualarınızı kabul etmiştir.

evet canım kapalı yaptılar göbeğimden ve kasıklarımdan 3 delik delmişler göbeğimi gördükçe içim fena olyordu...
offf seninkiler daha büyükmüş çok geçmiş olsun

bişey olmaz canım geçmiştir zaten izler
benimki daha büyük tabi bende hem kapalı hemde açık ameliyatın izleri var
ama geçiyor yavaş yavaş
napalım sağlıklı olalımda tek izler kalsın dimi ciciş:))

günaydın dzcelim
sağolasın canım
nasılsın

benim saçlarımda perma var zaten dalgalıydı saçlarım birde perma yaptırdım hemen jölele çık süper oluyo zahmetsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…