Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar ben geldim biraz işlerimi toparlayayım dedim o yüzden geçiktim nasılsınız bakalım bugün inşallah Yüce Rabbim dualarınızı kabul etmiştir.

gunaydın cn hoşgeldin biz iyiyz sen nasılsın şeker
inşallah seninde duaların kabul olur cnm:enbuyukkk:

sağol canım sende hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür bi yandan size yazıyorum bi yandan işlerimi hallediyorum
sen nasılsın??
herkes bol bol dua ettimi kızlar?

bende iyi olmaya çalşıyorum cnm çok şükür bugünüme bende aynı şekilde hem çalışıyorum hem size yazıyorum canım valla ben ettim adetliydim gerçi ama olsun duamı ettim canım
:1hug:

gunaydın hemşo walla ne desen haklısın cnm ya :) nasılsın? benim eşim düzcede 7 sene kalmış ota ve liseyide orda okumuş :) bu arada:lepi:
sakaryayla çok uzak değiliz zaten canım düzceyle bağlantısı olan insan çoktur
eşinin burada akrabaları falanmı var yoksa yatılımı okumuş

kızlar size birşey soracağım ben nickmi değiştiremezmiyim yani kullanıcı adımı bir bilginiz varmı bu konuyla ilgili

herkese selamlar
işlerden fırsat bulup anca gelebildim
nasılsınız kızlar
hoşgeldin canım
kaynatmaya başladık yine
konumuzla pek alakası yok ama canım sabah sabah tatlı istedi ya olsada bi şekerpare yesem şimdi kaydirigubbakcemile3 bak hamile değilim baştan sölimm zemuszemus

kıslar ya kayınvalidemi acile kaldırmışlar
uyrken arı sokmuş ve şişmiş bütün vücudu
off bu nedir bu sene ya böle
başımızdaki sıkıntılar

sadece ikisi yeter diyosunuz yani...

EVET EVET CANIM:)

günaydın kızlar ben geldim biraz işlerimi toparlayayım dedim o yüzden geçiktim nasılsınız bakalım bugün inşallah Yüce Rabbim dualarınızı kabul etmiştir.

HOŞGELDİN CANIM. AMİNNNNNNN

ben size küstüm :çok üzgünüm:

kimse günaydın demedi yahu :dilcikar:

YERİMDE YOKTUM ŞİMDİ GÖRDÜM SEKERİMMM HOŞGELDİNNNNa.s.

herkese selamlar
işlerden fırsat bulup anca gelebildim
nasılsınız kızlar

SELAM CANIM HOŞGELDİN NASILSIN?

kızlar size birşey soracağım ben nickmi değiştiremezmiyim yani kullanıcı adımı bir bilginiz varmı bu konuyla ilgili

EVET DEĞİŞİKLİK YAPABİLİON:) HAYIRDIR SENİN NİCKİN GÜSELDİ NE YAPICAN Kİ-tatlicadiarzu-

[ı]kıslar ya kayınvalidemi acile kaldırmışlar
uyrken arı sokmuş ve şişmiş bütün vücudu
off bu nedir bu sene ya böle
başımızdaki sıkıntılar[/ı]

hay allahım ya cidden öle oldu angel ya. Allah hayır etsin cok gecmiş olsun gidicenmi yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…