bence cok guzel insana pozitif bi enerji veriyor mutlu olan birini görmüş gibi
simicim koydum canım resim bakabilirsin buyrunnnnnnnnnbugün dzcelde resim koyacaktı ben görmedim ya ondan:)
angel çok geçmiş olsun. a
çok teşekkür ederim canım sağol, bak tabiki canım nedemekdzcel bende baktım iznin olmadan çok tatlısın maşallah eşinlede çok yakışmışsınız cnm
canım bu bilgisayarda hiç resmim yok yüklemek te istemiyorum
o yüzden koyamıyorum
işallah eve net bağlatırsak o zaman koyarım
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.htmlpeki size birşey daha sorabilirmiyim kızlar ben önceden bi evlilik takviimi yapmıştım ama gözükmüyor şimdi nedense sadece ( x) çarpı işareti gözüküyor tekrar yapmak istedim ama hata veriyor evlilik takvimi yapmak istiyorum ama olmuyo kızlar yardım edin bana
burası küçük bi yer olduğu için insanlar birbirlerine çok fazla aşinavalla seni tanımıyorum ama eşinin siması tanıdık geldi bana...
peki size birşey daha sorabilirmiyim kızlar ben önceden bi evlilik takviimi yapmıştım ama gözükmüyor şimdi nedense sadece ( x) çarpı işareti gözüküyor tekrar yapmak istedim ama hata veriyor evlilik takvimi yapmak istiyorum ama olmuyo kızlar yardım edin bana
tamam canım ozaman koyarsın:lepi:
işallah canım
kızlarrrrrrrrrrrr
selammmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrr
selammmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrr
selammmmmmmmmmmm
pokacığım ben burdan yapıyorum herşey bitiyo tamam tuşuna bastığımda hata veriyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?