canım esasında imkanları çok iyi, satışı için dediğin gibi okumaya pek gerek yok ama zaten o satış istemiyo haliyle , torpili olsa mesleğiye ilgili çok iyi bi işe girebilirde oda bizde yok.benim sormamın amacı insanlar güzel işler giriyolar, sabak 8 akşam 6-7, şuan bi işe girdi ama sırf elinde para bulunsun diye oda mağazaa satışa, hani nedir öncelikli aday yapan onu merak ettiğim için soruyorumwalla siğortacılık ozr iş cnm yani iş bulma acısından normal biirisi bile çalışabiliyor okul okumana pek gerek yok gibi
ama allah hayırlı güzel bi iş nasip eder inşallah cnm yaa
alınyazım, hoşbulduk canım.
kuzenine Allah yardım etsin. yani çok zor şu zamanda.
hayır poka görmüyorum sadece çarpı işareti var cnm
canım esasında imkanları çok iyi, satışı için dediğin gibi okumaya pek gerek yok ama zaten o satış istemiyo haliyle , torpili olsa mesleğiye ilgili çok iyi bi işe girebilirde oda bizde yok.benim sormamın amacı insanlar güzel işler giriyolar, sabak 8 akşam 6-7, şuan bi işe girdi ama sırf elinde para bulunsun diye oda mağazaa satışa, hani nedir öncelikli aday yapan onu merak ettiğim için soruyorum
öyle canım zor tabiki ama bakıyorum adamı olana yine kolay, burda 2 lafı biraraya getiremeyen okadar insan varki, girmişler kurumun özel şirketine maaş idare eder haftasonu tatil ehh zaten işte pek olmuyo, üzülüyorum ozaman
mutlu kız acaba bilgisayarda bu takvimleri gösterecek bi eklenti falanmı eksik, daha önce görüyomuydunevet pokacığım sizinkilerdede çarpı işareti var çk sinir oluyorum ya neden gözükmüyor
evet pokacığım sizinkilerdede çarpı işareti var çk sinir oluyorum ya neden gözükmüyor
canım haklısın mezunlardan işsizler çokta benim anlamadığım zaten şu mezuniyeti olmayanlardanda yüzlerce insan adam akıllı işlerde çalışıyo , bu ülkede zaten başarılı olan olmaya çalışana kapı kapanıyo, gerçekten zehir gibi zekası var ama iş yok.kız kurslara başvuruy işkurdan, onda bile kabul görmüyo, yani alalen bi torpil var hala inkar edilsede, ama hakkıyla girenlerde var acaba fikir verebilecek olan varmı aramızda diye sorum.allah yardımcısı olsun alınyazım
mezun o kadar çok işsiz var ki............
bizimkilerdedemi cnm
bankalara başvurdumu? sınavlarına falan girseydi.
özel şirketine girseler yine iyi, memur olarak bile giriyorlar kps puanı çok düşük olmasına rağmen. dayın olcak derler ya aynen o misal
alınyazım bankaların internet sitelerinder insan kaynakları bölümünden cv doldurmak gerekiyor.
sonra banka sınav actığı zaman başvurmak gerekio.yani onlar çağırıyolar daha sonra sınava mülakata filan. bence bütün bankalara başvursun.
başvuryoruz o şekildede, ama sınav zamanları nasıl öğreneceğizki, hadi ziraat garanti vakı halkbank duyuryu büyük çaplı yapıyoda diğerlerini bilmiyoruz.
peki kriterler nedir?ne yapmalı sertikalardan ne olmalı öncelik kazanabilmek için[/QUO
bankalar kendileri çağırıolar mail yada tel yolu ile...
yada siteden arada takip etmek lazımç özelde link attım bak istersen canım
işte aynen bu hesap canım, onu demek istemiştim saol, adamlar 40-50 puana memur oluyo ses eden yok ozaman bu sınav niye var ???
bankalara başvurdu geçen sene 2 sınava girdi bankada, olmadı yani alalen bi torpil olayı.kapalı ve sakallılar öncelikli tutulmuş, o bankaya has olarak.
yani yanlış anlaşılmasın hakları yok demiyorum ama dini inanış yada başka özellikler öncelik vermemli, önemli olan başarı olmalıda nerdeeee
tubiş buarada ne kadar hoşsun yeni baktım resimlerine vede çok küçük görüüyosun yaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?