Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

walla siğortacılık ozr iş cnm yani iş bulma acısından normal biirisi bile çalışabiliyor okul okumana pek gerek yok gibi
ama allah hayırlı güzel bi iş nasip eder inşallah cnm yaa
canım esasında imkanları çok iyi, satışı için dediğin gibi okumaya pek gerek yok ama zaten o satış istemiyo haliyle , torpili olsa mesleğiye ilgili çok iyi bi işe girebilirde oda bizde yok.benim sormamın amacı insanlar güzel işler giriyolar, sabak 8 akşam 6-7, şuan bi işe girdi ama sırf elinde para bulunsun diye oda mağazaa satışa, hani nedir öncelikli aday yapan onu merak ettiğim için soruyorum
alınyazım, hoşbulduk canım.
kuzenine Allah yardım etsin. yani çok zor şu zamanda.

öyle canım zor tabiki ama bakıyorum adamı olana yine kolay, burda 2 lafı biraraya getiremeyen okadar insan varki, girmişler kurumun özel şirketine maaş idare eder haftasonu tatil ehh zaten işte pek olmuyo, üzülüyorum ozaman

bankalara başvurdumu? sınavlarına falan girseydi.

özel şirketine girseler yine iyi, memur olarak bile giriyorlar kps puanı çok düşük olmasına rağmen. dayın olcak derler ya aynen o misal

evet pokacığım sizinkilerdede çarpı işareti var çk sinir oluyorum ya neden gözükmüyor

canım bilgisayarında yüklü olan bi program yüsünden yada.a ayarlaRINDAN kaynaklıdır..
ben herkesi görüyorum. daha önce görüyomuydun.

allah yardımcısı olsun alınyazım
mezun o kadar çok işsiz var ki............
canım haklısın mezunlardan işsizler çokta benim anlamadığım zaten şu mezuniyeti olmayanlardanda yüzlerce insan adam akıllı işlerde çalışıyo , bu ülkede zaten başarılı olan olmaya çalışana kapı kapanıyo, gerçekten zehir gibi zekası var ama iş yok.kız kurslara başvuruy işkurdan, onda bile kabul görmüyo, yani alalen bi torpil var hala inkar edilsede, ama hakkıyla girenlerde var acaba fikir verebilecek olan varmı aramızda diye sorum.

berabe kurumlaşmış bir mağazaya gittik insan kaynakları ve halkla ilişkilerde eleman açığı vardı.başvuruyu verdik bi genç kız vardı muhtemelen 1 haftay kadar çağrılırsınız dedi,cv yi teslim ettiğimiz adamın suratı düştü dediki sen üniv mezunu bana yaramazsın nasıl yani dedik, yarın memur olursan bırakırsın dedi bizde memurluk çok zor dedik, valla bana okumamış lazım bana mahkum olsun dedi.o ana anladıkki okumakta boş.okudum deyince de okumadım deyincede neden diyolr? ama yazıkki b ülkeyi biz bu hale getirdik aç bırakaları alkışladık milletin karnı çok yemekten çatlarken dışarda aç kalanları umursamayanlara helal dedik yakışır bize tüm sefalettt

bizimkilerdedemi cnm

canım ya şu bankalara nasıl giriliyo sen bilirsin, nerelerden başvurmalı napmmalı? benim babamda bankacı ama bişey yapamıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
bankalara başvurdumu? sınavlarına falan girseydi.

özel şirketine girseler yine iyi, memur olarak bile giriyorlar kps puanı çok düşük olmasına rağmen. dayın olcak derler ya aynen o misal

işte aynen bu hesap canım, onu demek istemiştim saol, adamlar 40-50 puana memur oluyo ses eden yok ozaman bu sınav niye var ???

bankalara başvurdu geçen sene 2 sınava girdi bankada, olmadı yani alalen bi torpil olayı.kapalı ve sakallılar öncelikli tutulmuş, o bankaya has olarak.

yani yanlış anlaşılmasın hakları yok demiyorum ama dini inanış yada başka özellikler öncelik vermemli, önemli olan başarı olmalıda nerdeeee

tubiş buarada ne kadar hoşsun yeni baktım resimlerine vede çok küçük görüüyosun yaa opuyorumnanaktan

alınyazım bankaların internet sitelerinder insan kaynakları bölümünden cv doldurmak gerekiyor.
sonra banka sınav actığı zaman başvurmak gerekio.yani onlar çağırıyolar daha sonra sınava mülakata filan. bence bütün bankalara başvursun.

başvuryoruz o şekildede, ama sınav zamanları nasıl öğreneceğizki, hadi ziraat garanti vakı halkbank duyuryu büyük çaplı yapıyoda diğerlerini bilmiyoruz.

peki kriterler nedir?ne yapmalı sertikalardan ne olmalı öncelik kazanabilmek için

öğleden sonra tekrar deneyeceğim poka takvim işini şimdi yemeğe gidiyorum yardımlarınız için sağolun cnm Allahım RAzı Olsun hepinize afiyet olsun öpüyorum sizi kocaman byby

neyse kızlar fikir edinelim diye sordum teşekkür ederim hepinize, allah hepsinin yardımcısı olsun.

afiyet olsun herkese bende yemğe niyorum :)

bende o puanları kastetmiştim.
bir iki baka öyle ayrım yapıyor.
internet stelerinden takip etsin.
geçen ay halkbankasının müfettişlik sınavları vardı.

küçükmü gösteriyorum, sevindirik oldum zemuszemus

afiyet olsun kızlar. ben siz geldikten sonra gidicem daha vaktim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…