Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dzcl düğünde moralinmi bozuktu kız senin ilk fotoda zorla cekilmiş gibisinde ama çok yakışıyorsunuz birbirinize allah daim etsin cnm
yok canım aslında aksine çok mutlu ve heyecanlıydım
4 yıl sonra nihayet kavuşabilmiştik birbirimize, başka resimlerde var aslında ama bilgisayarımda yok
bitanesi baba evinden çıkmadan cekilmiş olan orada gerçekten çok tuttum kendimi çünkü ananem ve babanem çok ağlıyodu.
ama diğerinde tamamen tesadüfi olmuş benim için aşağı bakmam falan o sırada, ama çok mutluydum tarifi imkansız

yen, gelnler hoşgelmiş

naberler şekerler,

ben işlerle başbaşayım :)

canım sıkılıyo yaaa, kuzenim var bitane, nisanda evlenecekler, okulu bitireli 3 yıl oluyo, sigortacılık mezunu ya iş bulamadı, şimdide iktisatı bitirdi, sürekli başvuru yapıyoruz cevap gelmiyo yaa, işindede cidden başarılıdır böüm 3. süydü ama bulamadı iş :(

napmalı sizce varmı fikri olan

tamam o zaman senin adına cok sevindim cnm benm allah bi yastıkta kocatsın fotosaraydamı çektirdiniz? :) fotoları eşiminde cok resmi var ordan

selam kızlar, tünaydınlar.

keyifler nasıl?

iyiyiz tubişcim sen nasılsın ?

walla siğortacılık ozr iş cnm yani iş bulma acısından normal biirisi bile çalışabiliyor okul okumana pek gerek yok gibi
ama allah hayırlı güzel bi iş nasip eder inşallah cnm yaa

saol mutlukız allah tüm iş arayanların yardımcısı olsun, ya çeyizini bile alamıyo, üzülüyorum

acaba diyorum cv lerde etkileyici ne yazılabilir öncelikli aday olmak için

tamam o zaman senin adına cok sevindim cnm benm allah bi yastıkta kocatsın fotosaraydamı çektirdiniz? :) fotoları eşiminde cok resmi var ordan

iyiyiz tubişcim sen nasılsın ?
sağol canım hepimizi bi yastıkta kocatsın inşallah
yok canım sarayda çektirmedik, nişan fotolarımızı orada çektirmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…