Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

angecim canım çok geçmiş olsun yaa zor güner geçiriyosunuz

haktan hoşgeldin gün yoğun desene

düğünden öncekini profosoneller yapmadı hayatım yani annemin arkadası yaptı o yuzden biraz uzun sürdü hiç hissetmedim dersem yalan olur ama dayanılmicak bişey değildi

hatta birden çok sigorta şirketinin ilanı var bugun alınyazım haberin olsun bebeişimm

canım çok teşekkür ederim bende şimdi onlara başvuryodum kariyerden :)) sanada soracaktım zatene, çok saol :) ya onların durumda biraz karışık sigortacılar geziyo ya nişanlısıda o şekilde çalışmasını istemiyo, büroda sigortacı olsun diy.şimdi 2 mezunşiyeti var hem iktisat hem sigortacılık, şansımızı deneyeceğiz ama cv nin etkilide olması gerek sanırım cv için öncelikli olması için ne yapabilir?sen biliyosundur belki

çok saolun kızlar,allah razı olsun hepinizden.

haktancım ilgilendiğin için sanada çok teşekkür ederim, ağdada inş en iyi şekilde geçer :1hug:

rica ederim hayatım

benim cv yi ben okuldayken hazırlamıştık bizim okulun kariyer merkezi var onlarla beraber hazırlamıştık
biliyosun hernekadar görüşmeler olumlu sonuçlanmasada beni arayan çok oluyo cv nin etkisi varmı bilmiyorum ama bikeresinde tşk etmişlerdi cv için özenli olduğu için istersen sana yollayabilirim cvmi canım örnek olarak

hoşgeldin canım.
profosyenl yaparsa ağdan çok kısa sürer ve acı daha az olur.
şimdiden iyi yolculuklar.

anladım haktann inşallah bugünde hissetmessin cnm hiçbirşey

hissetmemek mümkün değildeen az acıyla biter inşallah canım çok saol

çok saolun kızlar,allah razı olsun hepinizden.

haktancım ilgilendiğin için sanada çok teşekkür ederim, ağdada inş en iyi şekilde geçer :1hug:

rica ederim canım ne demek
damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış:)

hoşgeldin canım.
profosyenl yaparsa ağdan çok kısa sürer ve acı daha az olur.
şimdiden iyi yolculuklar.

hoşbulduk tubişcim ayy bende öle umuyorum geçende emla sürdüm ancak dayabildim tam 2 saat sürdü bu sefer inşallah kısa sürer ve hemen biter bu işkence

saol canım iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan

mutlukız buralardayım ama kafamı kaldıramıom işlerden:)
şimdi ben izindekilerin işlerini yapıom ama. ben gidincede onları görücem:)

şekerim bodruma evlilik iznimde gittim:) şimdi şarköye gidicem bizim yazlığa:)

sende sağol haktann şimdiden hayırlı yolculuklar benim içinde tatil yap olurmu cnm nereye gidiyorsunuz tatile cnm

anladım cnm bende hem iş yapıyorum hemde buraya laf yetiştiriyorum cnm sendemi tatile gidiyorsun cnm :1hug:

canım iyi tatiller
benimde az kaldı eyooooooooo.....
15 gün balayı izni kısmetse fethiyeye gideceğiz orda kendime geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…